- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
kurcze chyba się strulam czymś
Kasandra jak ja mialam bole kamieni żółciowych to ucisk w mostku i nie moglam złapać oddechu
No i tez najczęściej po pizzy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Co do dzidziusia z 24 tc to bardzo przykre ale ja z calej siły wierzę, że może mu się udać... Najmniejsze dziecko, które uratowali i chowa się bez powikłań ważyło bodaj 270 g -to jest NIEWIARYGODNE. Więc malutki da radę !
Kalorie w ciąży -około 2500 do 3000 -i tak próbuję się trzymać, ale ja jestem żarłok i dla mnie mało..... Przed ciążą też jadłam solidnie, tylko wtedy ćwiczyłam, więc to nie przeszkadzało.. a teraz rosnę w siłę
Dziewczyny mam nowe konto na fb, bo nie chce mi się usuwać pojedynczo, a chcę mieć znajomych, z którymi mam kontakt, pozapraszałam Was już, ale jeśli którąś pominęłam, to wielka prośba o wiadomość prywatną, to pozapraszam jeszcze raz Bo ja teraz gapa jestem i mogłam nie zauważyć
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jakoś jak chodzę do lekarza i mówię, że będę mamą, to zawsze mnie poprawia, że "pani JUŻ jest mamą, więc proszę o siebie dbać".
Więc on NIC nie dostanie. Dopiero za rok
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Ja pierdziu dzisiaj cały dzień leniuchowałam w sumie od wczoraj siedzę w domu i już pierdolca dostaję!! Ale jutro mam załatwienia więc będę zajęta... ehh w końcu czymś...
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
napiszę tylko jak po wizycie a później albo jutro sobie poczytam co tam naskrobałyście.
otóż wyjątkowo przed wizytą się nie denerwowałam bo w końcu byłam w szpitalu w sobotę i oprócz bakterii wszystko było ok. niestety lekarz dosyć szybko powiedział mi, że nie jest rak różowo jak mi się wydaje. w szpitalu musieli zmierzyć mi źle szyjkę bo nie mam kurna jak to pani lekarz powiedziała iście łabędziej szyjki o długości 3,7cm tylko centymetr krótszą! Gin powiedział, że to nie możliwe żeby w ciągu 3dni tak mi się skróciła więc mówi, że źle musieli mi tam zmierzyć. I że jak tak dalej pójdzie to czeka mnie szpital, kroplówka i będą podawać małemu leki na przyspieszenie rozwoju płuc na wypadek gdybym wcześniej urodziła... cudnie po prostu...za 10dni mam się zgłosić do niego na kolejną wizytę, wtedy ma mi zmierzyć znowu tą nieszczęsną szyjkę i będzie decyzja odnośnie szpitala. mały strasznie już napiera na tą szyjkę stąd mam te bóle podbrzusza. i gdybym nie miała szwu to powiedział, że znowu moja ciąża skończyłaby się jak poprzednia. powiedział, że jak urodzę w 30tyg to nic się nie stanie bo medycyna jest już bardzo dobrze rozwinięta i ratuje takie maleństwa. ale co z tego... mam wrażenie, że do tego 30tyg mam jeszcze tyle czasu, że głowa mała...teraz to dopiero dni będą mi się dłużyły...aj szkoda gadać. widocznie za dobrze było...
tylko najbardziej wkurzyli mnie w tym szpitalu bo na cholerę coś robią skoro podają mi złe informacje...
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
a mialam oglądać porody ehh
pa pa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Musisz sie teraz oszczędzać i zrobić wszystko nawet wisieć Glowa w dół oby dotrwać do 30tygodnia. My matki zrobimy wszystko dla naszych dzieciaczków...
W 30tyg urodzil sie nasz forumowy FRANIO i juz jest w domku wiec Glowa do góry
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kładź się kochana, odpoczywaj i nic kompletnie nie rób. Wszystko będzie dobrze. Kubuś jest silny, a do 30 tygodnia już bliziutko, a wtedy już psychicznie będziesz się czuła lepiej ..
Wytrzymacie i dacie rade :*
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Poplakalam sie z nerwów. Ja już nie ufam nikomu, żadnemu lekarzowi. Niech mi ktos powie, że ciąża to super stan.... BYLE DO WRZEŚNIA!
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24