BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 6 miesiąc temu #986911 przez kasandra9
A w ogóle śnił mi się poród, że miałam cesarkę, rozkroili mi tez kawałek uda (???), ale nie mogli przez coś się przebić, bo jakaś tam warstwa czegoś była twarda i mnie tak zostawili na jakiś czas, potem przyszli inni lekarze, czy nawet ja poszłam i niby naturalnie miałam rodzić...jejku, takie głopoty, że szooooooook;) Chyba w ogóle płakałam przez sen, ale muszę męża podpytać, bo już nie pamiętam:P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #986916 przez asiekasiek
Mysia co to za sen miły miałaś :) ja też takie właśnie miewam. i też pewnie poryczę się jak już zobaczę te moje maleństwo :D

Kassandra Ty jakiś mało przyjemny miałaś sen;) może następnym razem coś milszego przyśni się :silly:

9 lata 6 miesiąc temu #986917 przez asiekasiek
ahhahdajdsjdskdjsjdflds

9 lata 6 miesiąc temu #986922 przez basiek149
hej :)
same porody w tych snach :D ja tam rzadko kiedy pamiętam co mi się śniło... :P
wczoraj dzwoniła do mnie pani z rejestracji od mojego ginekologa i przesunęła nam wizytę z 19.00 na 18.00 więc bardzo się cieszę :) będziemy musieli ciut wcześniej wyjechać żeby nie władować się w jakieś korki w Poznaniu i dotrzeć na czas. cieszę się, że mam dziś wizytę bo kurcze znowu mnie boli ten brzuch a wczoraj już tak dobrze się czułam. i znowu byłam zmuszona wziąć nospe chociaż nie mam ochoty jej łykać. mam nadzieję, że mi przejdzie i w sumie jestem ciekawa co gin na to powie. na szczęście mały się rusza więc się nie stresuje :)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #986923 przez Sylwia-89
Hej :)

Stronka dla mam na facebooku, można tam znaleźć kilka ciekawych informacji ;) www.facebook.com/NiezbednikCiazowy?fref=photo

Co do snów, to mam ostatnio prawie codziennie jakieś takie sprośne :evil:

9 lata 6 miesiąc temu #986939 przez Sylwia-89
Dziewczyny, jestem w jeszcze jednej grupie na fejsie i tam dziewczyna napisała, że urodziła dzisiaj synka w 24 tc. :( Waży 680g, myślicie, że ma jakieś szanse na przeżycie?

9 lata 6 miesiąc temu #986941 przez kropka 889
Moja mała w 23 tygodniu wazyła 705g, wiec z niego taki okruszek, nie mam pojecia ale mam nadzieje ze jest silny i wszystko bedzie dobrze.
Sylwia jak cos bedziesz wiedziała to pisz

9 lata 6 miesiąc temu #986944 przez jurada
kropka nam podają z usg wagę prawdopodobną a nie pewną na 100%, a ten maluszek tyle waży.

Mi się wydaję, że przeżyje...Teraz medycyna działa cuda. Oby był silny i miał wolę życia

9 lata 6 miesiąc temu #986947 przez kropka 889
Tak wiem. Przecież na badaniu mam napisane ze przypuszczalnie waga.
Trzymam kciuki aby było dobrze

9 lata 6 miesiąc temu #986960 przez asiekasiek
Sylwia kurcze nie mam pojęcia czy może przeżyć czy nie... A czemu urodziła wcześniej? A pewnie nie pisała nawet czumu...

9 lata 6 miesiąc temu #986963 przez mysia5
Basiek trzymam kciuki za wizytę :) koniecznie daj znać jak będziesz po :kiss:
Sylwia, jejku ale kruszynka, mam nadzieję że przeżyje, oby mieli dobry sprzęt i wspaniałych lekarzy w szpitalu i robili wszystko żeby pomóc temu maluszkowi. Gdybyś coś wiedziała to pisz.

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #986964 przez Sylwia-89
Asiek, nie pisała dlaczego. Kiedyś wstawiła post, w którym pisała, że jej maluch ma powiększone nerki i ma mieć robioną amniopunkcję, ale nic więcej w tym temacie nie było. Może to badanie spowodowało w jakiś sposób ten wczesny poród...

A z przyjemniejszych wieści, to doszło moje zamówienie z allegro :D Oczywiście u sprzedawcy polecanego przez Basiek :) Najlepsze jest to, że zamówiłam sobie nakładki na sutki tommee tippee i są ogromne w porównaniu do moich naturalnych :laugh: Ja z tych co mają mały biust, więc pewnie pół piersi by się w jednej zmieściło hahaha

9 lata 6 miesiąc temu #986965 przez glooria
Jejku jakie sny macie

Basiek trzymam kciuki za wizyte

A ci do dzieciaczka to duzo zdrówka dla niego i sily dla rodzicow w ten trudny czas
niestety takie rzeczy się dzieja

9 lata 6 miesiąc temu #986968 przez asiekasiek
Sylwia no pewnie nawet ochoty nie ma pisać o tym :(
a co do podkładek na piersi czy jak to tam to też miałam zamawiać ale zdecydowałam się że pierw zobaczę sobie w sklepie (lekko rozpakuje:P) i sprawdzę jakie one są... a może w sumie po porodzie będą dla Ciebie w sam raz ;)

Basiek właśnie daj znać co u lekarza!!!

9 lata 6 miesiąc temu #986974 przez kasandra9
Dziewczyny, wiecie...zaczynam się nudzić. Jednak teraz to w ogóle widzę, że ta szkoła w weekendy i praca lic. zajmowały mi ogrom czasu. W domu sprzątnięte, bo wczoraj to robiłam, dziś wkleiłam ( po 3 latach...) w końcu zdjęcia ślubne do albumu...nie mam co robić...chyba powoli będę się przygotowywać na obronę...spiszę pytania....szok, nie wierzę po prostu.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia