BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #986808 przez jurada
Wczesniej miał różne kolory 68-74 trzeba obserwowac... Napisze do niego czy bedzie wystawiał inne kolory rozmiaru 68

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #986809 przez Zazanna
Szary z biały też cudny, to teraz nie wiem szary z niebieskim, czy z białym :)

Wow. usłyszałam dźwięk domofonu... 6 minut po czasie :dry:

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #986812 przez Zazanna

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 7 miesiąc temu #986815 przez jurada
Napisalam do tego sprzedawcy czy będzie miał inne kolory w rozmiarze 68... Ja myślę nad bialo szarym i różowo szarym... Zaz ty to się masz :)

9 lata 7 miesiąc temu #986816 przez jurada
Popyyyyycham te posty!!!

9 lata 7 miesiąc temu #986823 przez glooria
Moze poczekajcie jeszcze z tymi kombinezami i spiworkami ns zimę chociaz do czasu porodu wtedy będziecie wiedzieć z jakiego rozmiaru startujecie
Podziękowania: pesq

9 lata 7 miesiąc temu #986825 przez glooria
Ja do fotelika mam takie cos
allegro.pl/spiworek-maxi-cosi-cabriofix-...afe-i4882156860.html

A fotelik mam maxi cosi pebble

Nie trzeba dziecka tak grubo ubierac
No i szelki zapiete sa na klatce piersiowej a nie na kombinezonie bo niby to tez wazne zeby dziecko nie zapinac w kurtkach bo wtedy dziecko nie jest bezpiecznie zapięte

9 lata 7 miesiąc temu #986827 przez glooria
A takie cos zamiast gondolki do wozka
odrazu spelnia role śpiwora czy tz kombinezonu

Popatrzcie w sklepie jak kupujecie wózek bo czesto one tez maja jakies takie spiworki zimowe czy wypenienia zimowe sprzedawane jako dodatek

9 lata 7 miesiąc temu #986828 przez jurada
Gloria jadac gdzies samochodem nie bede dziecka rozbierać, bede ja rozpinac... A ten kombinezon jest dobry bo pasy przejdą przez krok a i rozpinane 2 suwaki sa...
Po drugie to ja bardziej mysle właśnie o wózku ze zamiast gondoli bede wpinać w stelaż fotelik...

Zazanka ale się godzicie!!! :P
Dziewczyny zainteresowane kombinezonem odpisala mi ze ma dostępne rozmiar 68 w różnych kolorach... Jutro wam skopiuje co konkretnie odpisala... :P

9 lata 7 miesiąc temu #986829 przez glooria
Zuzanna kurczaczek... tacy faceci są
Pogadaj z bratem i z mezusiem ale z każdym osobno może wtedy podziała

Ale jak jestem w pl to moj tez nie ma czasu dla nas tzn dla mnie i dziewczyn bo albo ciagniki albo kombajn albo to albo tamto i nawet nad moze czy na basen nie ruszamy a to przecież nasz urlop do jasnej ch.....
i strasznie mi zal coreczek ze niby ze sa wakacje a więcej czasu spedzamy razem jak jest normalny czas ..w taka codziennosc niz w pl

9 lata 7 miesiąc temu #986837 przez asiekasiek
Zazanna takie te chłopy są:( mój też mało ma czasu dla mnie. ostatnio mu powiedziałam ze ciążę to ja sobie sama przechodzę bo on ciągle zapracowany a jak robi u nas na budowie to musi sir napić ze pół niedzieli zdycha:(
ma poprawić się podobno...

Jurada kombinezoniki śliczne:) tylko ja na razie nie kupuje bo mam jeden od koleżanki a drugi od siostry. w sumie zbytnio nie podobają mi się te co mam :p no ale na razie nie będę kupować. chociaż użytkownika sobie zapisałam na wypadek jakby coś mi się odmieniło :)

kurcze położyłam się spać ale jak tu spać jak robaczek porusza się w brzuchu:) a najlepsze jest to ze wyczulam jej nożke lub rączkę :) tak kopala mnie i tak naciskalam na brzuszek a ona zaraz w to miejsce i w którymś momencie tak mocniej wyciagnela się i ja ucisnelam i to było to :) jejciu jakie uczucie to było super :) ale chyba przestraszyłam ja bo schowała się już i był spokój na chwilkę:(

9 lata 7 miesiąc temu #986842 przez Agata28
Dobry wieczór,
Ile naskrobałyście dzisiaj :woohoo:
U mnie jak zwykle w pon i we wtorki szkoła :-) jeszcze 3 tygodnie i wakacje :) Dzisiaj miałam miłą niespodziankę. Moja teamleaderka mnie odwiedziła :ohmy: przywiozła mi bukiet kwiatów od szefa! Normalnie szok! Z karteczką, że życzy mi wytrwałości i powodzenia w dalszej ciąży. Niespodziewałam się :blush:

Okropieństwo ta truskawka z jajkami :sick:
Zazanna kochana :kiss: musisz porozmawiać z mężem i bratem. Naleśnika zjadłaś sama czy masz dobre serduszko i podzieliłaś się?
Mnie w tym tygodniu czekają dwa samotne wieczory :( mój M. musi pracować do późna, kolacje będzie jadł poza domem i pewnie wróci koło 22...
Co do wystroju mieszkania: w salonie mam ściany w kolorze szarym i białym, do tego dodatki zielone jabłuszko, sypialnia turkus plus brąz, łazienka będzie biało-szara a pokoik Alicji biało-zielony B)
Jejku muszę zacząć kupować te wszystkie rzeczy i kompletować wyprawkę, jak na razie mam tylko ubranka i mebelki :blush:

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #986851 przez Zazanna
Dzień dobry :)

Agatka nie no dałam T. ... ale tylko dlatego, że ja już miałam wyczerpany limit jedzenia na wczoraj, bo bym za karę zjadła sama :evil:
Super niespodziankę miałaś ! Jakie to miłe ! :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dziś mam jakoś dużo energii i sobie myślę, że może bym garderobę posprzątała... :) Po mojej stronie jest porządek, ale T. prosi o pomstę do nieba.. a nie przeczę, ze mu w tym pomogłam, bo jak składam pranie to mu kładę na półkę, a on go nigdy nie rozkłada na poszczególne -.-'
A ja tak lubię jak jest ładnie poukładane :)

9 lata 7 miesiąc temu #986854 przez jurada
Dzien dobry! My juz po śniadaniu... Zaraz lecę zaprowadzić D. do szkoly...

9 lata 7 miesiąc temu #986855 przez Zazanna
Ja jeszcze przed śniadaniem :)

Dziewczyny z Wawy polecicie mi dobra kosmetyczkę?

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia