- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasandra mój też już jest „płaski” i pewnie też będzie wystawał.. a ja też wolę wklęsłe
I w ogóle to ja mam normalnie bardzo wklęsły i teraz jak mi się rozciąga brzuch i ta skóra co była w środku jest na wierzchu to teraz mi wszystko go podrażnia i w kółko mnie boli……………..
Ja sobie idę jakiś obiadek ogarnąć bo już mnie kręci na jedzenie znów
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Zjadłam czereśnie, sunbites dokończyłam...co jeszcze mam do jedzenia, co da się wszamać? Boooooooooże, muszę przystopować dziś, co za dzień! Ale w końcu Agacia się odzywa, bo jakaś dziś cicha od rana, mimo że ciągle jej dogadzam:P w końcu jakieś dzięki mamo;P
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
zreszta duzo rzeczy kupuje na bootfairach (takie wyprzedaze garazowe) za grosze praktycznie np wczoraj kupilam walizke trunki z takim dodatkiem a la plecak torebka za 3 fule
mamy juz jedna pomaranczowa no ale teraz emilka po 2 urodzinach bedzie miec swoj bagaz podreczny wiec jednym slowem przyda sie
Zwlaszacza za takie smieszne pieniazki bo nowa ok 10 razy wiecej
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
a do tego maz juz dwa razy nie zdazyl na cc to co dopiero obca osoba
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
U nas tez chłodniej co bardzo mnie cieszy. Przynajmniej katar i kichanie mnie tak nie męczy.
Ale jakoś ciężko mi się oddycha. Zrobiłam dzisiaj babkę czekoladowa i małej chyba bardzo smakowała
Mi bzu ostatnio też często twardnieje i trochę się obawiałam bo jeszcze bolał po bokach ale już jest ok.
Basiek mi osobiście też bardziej z tymi poduchami się podoba.
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
Osobiście napewno bym czegoś takiego nie chciała. Ale muszę przyznać że zdjęcia super
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kassandra na zdjęciu oczywiście stoliczek w zeberkę a co do kredytu na 30 lat. Ja z mężem też myśleliśmy żeby taki wziąć kredyt i na szczęście wycofaliśmy się z takiego pomysłu... jejku oszalałabym spłacać tyle lat a i ładna kolorystyka kuchni też właśnie marzę o takiej kuchni w takiej kolorystyce jak już będę ją urządzała
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do pościeli to ja już każdą kolorystykę chciałabym i nie mam pojęcia jąką kupić
Pesq każdy ma jak ma ważne że swoje macie i już W Auchanie poszukaj, koleżanka tam z mikrofinry kupiła bardzo tanio i taki właśnie duży.
Jurada zdjęcie fajne mi też po prawej stronie tak uwypukla się heh śmiesznie to wygląda. A mi twardnieje już brzuch od czasu do czasu.
Zazanna popielaty zygzak napiszę inaczej żebyś miała co zastanawiać się
Sylwia śliczny reportaż!! Ty to zawsze umiesz wyszperać
Co do takiego reportażu, nie zdecydowałabym się, ale popatrzcie na ten program porody, tam to już w ogóle za żadne skarby nie chciałabym wystąpić a tu tylko zdjęcia są
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Asiek własny dżemik ... mmmm <3
Dziewczyny a ta? allegro.pl/edisa-rogal-do-karmienia-mink...ana-i5432998107.html -niebieskie sówki oczywiście Czy to wypełnienie jest ok? Bo nie mam zielonego pojęcia o nich...
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Pesq ja kupiłam jakieś tanie ceratki allegro.pl/show_item.php?item=5376433376 pewnie tamte są jakieś oddychające itp.. nie mam pojecia. Może te tanie okazą się beznadziejne.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I mi się podobają sówki, ale chyba też mam przesyt;) zamówiłam tylko jedną sówkę póki co - łańcuszek do smoczka, bo stwierdziłam, że będzie można łatwo i szybko zapytać, gdzie jest sowa Agatki??
No to nasze apartamenty przedstawiam;) jeszcze oczywiście jakaś łazienka się znajdzie no i garderoba;))))
muszę jednak zgrać foty, bo mnie wkurzaaa, że wszystko tu z mojego tel się załącza bokiem!!!!!!!
Tu na drugiej fotce, specjalnie zrobiłam fotkę "na balkon", bo tu będzie stało łóżeczko Agaci:) Chyba, że desantujemy komodę (nie wiem dokąd;)), sprzedamy albo coś i łóżeczko w to miejsce:)
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeszcze 3:)
Nie poprawiłąm żadnych kolorów ani nic, bo jak zgrywam, to już czasem je poprawiam, ale specjalnie, żeby było widać, choć teraz ogólnie wszystko wyszło ciemniej, bo światło wpada z dworu i szary jak czarny wyszedł, a nie jest aż taki;))))
No i tam w poprzednim poście załączyłam taki róg nad sofką (są ramki na razie bez zdjęć, bo będą ciążowe i Malutkiej jak się urodzi;)), bo chyba najlepiej tu widać kolor, chociaż ogólnie mamy 3 odcienie szarego, bo była bardzo mała różnica na tym bezpośrednim styku ciemnego z jaśniejszym i w końcu część sama w wakacje poprzednie przemalowałam, a dużą ścianę razem z mężem;)
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do podkładów ja jeszcze nic takiego nie mam
Możecie polecić jakiegoś dobrego sprzedawcę z allegro u którego kupowałyscie kocyki? Jeżeli oczywiście któraś z was kupowala