BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #986644 przez kasandra9
Pesq, u nas też ciemno, bo okna na północ, ale jasne meble ( u nas biały pomłysk, w kuchni w domieszką dębu sonomy) rozjaśniają całość, choć jednak ten najciemniejszy szary nieco jest za ciemny :) U nas wszystko niestety nie jest do końca jak chcieliśmy, bo niestety fundusze spowodowały, że kupowaliśmy różne rzeczy w różnym czasie i nie wszystko do końca się złożyło w całość, zresztą zawsze gdzieś tam się koncepcja zmienia po drodze no i wszystko razem do kupy powoduje, że jest tak a nie inaczej;)
Ok, wypiłam szklankę barszczyku, to teraz można się podnieść i ogarnąć nieco wokół;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #986645 przez jurada

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 7 miesiąc temu #986646 przez basiek149
hej :)
u mnie też dzisiaj ochłodzenie jest cudownie...:) nawet poszłam dzisiaj do sklepu, co prawda jest bardzo bliziutko ale zawsze tam sobie nogi rozprostuje i kurcze aż mi się nie chciało wracać taki przyjemny wiaterek był i w ogóle powietrze super :) ale za chwilkę i tak pójdę sobie chociaż posiedzieć przed domkiem zamiast kisić się w mieszkaniu.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

co do ochraniacza to ja też kupuję taki zestaw pościel + ochraniacz i będę go stosować. tylko mam problem z pościelą bo jeszcze do wczoraj byłam przekonana, którą kupić a wczoraj grzebałam w necie i inna mi się spodobała i teraz mam mętlik... :blush:

to jest ta pierwsza co już wam kiedyś pokazywałam z tymi poduszeczkami w ramach ochraniacza
allegro.pl/11cz-posciel-dla-dzieci-100x1...ory-i5193850283.html
a tu jest ta, która mi wczoraj wpadła w oko <3
allegro.pl/6-cz-posciel-dziecieca-135x10...osc-i5226001071.html

9 lata 7 miesiąc temu #986647 przez jurada
Basiek sliczna ta pościel z podusiami ale cana powala na kolana...

9 lata 7 miesiąc temu #986650 przez jurada
:angry: :angry: :angry:
A te posty mnie dobijają :angry:

9 lata 7 miesiąc temu #986651 przez pesq
Kasia - widzisz jak fajnie.. u nas niestety aneks, duza kuchnia i korytarz a pokoje mikro..

AAAAAAAAAA JURADA <3 <3 Ale super aaaaaaaaaaa ! :laugh: :laugh: :laugh:

9 lata 7 miesiąc temu #986654 przez jurada
Pesq ja tez mam wystrój nie taki jaki mi sie marzy... Ale cóż... Ważne ze mam dach nad głową. Najważniejsze jest to kto w tym mieszkaniu mieszka i czy w domu jest miłość. Reszta nie ma znaczenia:)
Podziękowania: pesq, kasandra9

9 lata 7 miesiąc temu #986656 przez Zazanna
Kasnadra super kolacja!!!!!! :D:D:D

Pesq jak ja się męczę to też mnie zaczyna boleć.. Co do jedzonka, dzielna jesteś, dasz radę ! :*
A dziś w ogóle mały mi śpi i nie chce matki kopnąć łechh, więc ja oczywiście już zaczynam panikować w głowie :(

Jurada hahahahhaha suuuperrr :D:D:D <3

Basiek dzwońcie do oporu –codziennie. Inaczej nic się nie zmieni, a takie opary są trujące… Dla własnego zdrowia powinniście „skarżyć”..
Mi się bardziej z podusiami podoba :) A w ogóle chciałam kupić same takie podusie, ale one drogo wychodzą, bo są „za sztukę”..

9 lata 7 miesiąc temu #986657 przez basiek149
pesq gdybyś zobaczyła co u nas w domu się dzieje heh...:) u nas ciągle coś się robi i ciągle jest syf. ale cieszy mnie fakt, że mieszkam już tylko z mężem więc czasami przymknę oko na to co dzieje się u nas w domku...:) najważniejsze, że jesteśmy razem, że kuchnia jest tylko moja i nikt mi się nie wtrąca. a resztę jakoś powolutku się będzie robiło. wszystko ze spokojem :)

jurada ale świetne zdjęcie hehe :woohoo:

9 lata 7 miesiąc temu #986659 przez jurada
Dziewczyny zmienię temat na moment :)

Czy wszystkie juz macie te skurcze B-H?
Bo ja chyba ich nie mam, albo najzwyczajniej ich nie czuje. Nie twardnieje mi brzuszek nic a nic...
mysle ze to chyba dobrze ze nic mi tam się nie dzieje, ale z drugiej strony moglaby sobie moja macica juz poćwiczyć do porodu.

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #986661 przez Zazanna
Jurada ja Ci zazdroszczę, że nie masz.. mi się robi twardy, a ja od razu zawału dostaję i się siłą powstrzymuję aby nie brać wtedy nospy -.-'

allegro.pl/poduszka-kojec-dla-kobiet-cia...a-f-i5431419528.html
Pastelowy zygzak, czy szary zygzak ?? Pómóżcie, bo się nie mogę zdecyyydooowaaaććć .................................

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #986662 przez Kasia888
Jurada ale brzuszek- fajnie :)
Pastelowy zygzak ładniejszy ;)
Mi twardnieje zwłaszcza jak za dużo zjem ;)
Zazanka mój mały też od rana milczy, pocieszam się, że czułam go o 5 nad ranem jak się przebudziłam do łazienki.

9 lata 7 miesiąc temu #986663 przez basiek149
Zazanna mi się bardziej popielaty podoba. a może odrzuca mnie w pastelowym to, że jest tam różowy element i do chłopca mi to nie pasuje.

9 lata 7 miesiąc temu #986665 przez jurada
Popielaty zygzak a podoba mi się tez popielaty groszek

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #986667 przez pesq
Basiek - mi te poduszeczki sie najbardziej podobaja :)

Zaz - mi pastelowa bardziej :) Ale to wiesz...

W ogole dziewczyny jak Wasze poduchy dla ciezarnych sie sprawdzaja (juz ja nie pamietam ktora miala?) moja mnie nadal zachwyca i nie moge bez niej żyć.

Kurcze znowu zapomnialam - czy któraś z Was ma może jakiś taki fajny koc-narzutę na łózko ? W sensie na łóżko dorosłe, nie dziecięce. Bodajże 220x200? Szukam czegoś takiego najlepiej z polaru albo mikrofibry albo czegoś innego "nie śliskiego" .. Widziałyście/ macie może coś fajnego w niezłej cenie ?

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia