BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #986669 przez kasandra9
Dla mnie też pastelowy zygzak;)
Czyli widzę, że u każdego tak jest z tymi mieszkaniami....ale Jurada ma rację, ważne kto w środku i że nikt się nie wtrąca, itp.!:)
U mnie też chyba skurczów jakichkolwiek brak, bo mi nic nie twardnieje:/
Basiu, a pościel ta z poduszkami się bardziej podoba. :) I wydaje mi się właśnie nie aż taka droga, bo ta nasza 4-elementy 143zł., no ale... tatuś taką chce dla córci, to proszę;))))

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #986671 przez kasandra9
Popychammmmmmmmmmmmm:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 7 miesiąc temu #986672 przez kasandra9
I durgie popchnięcie;) Ja mam poduchę i nadal ją kocham i codziennie śpię na niej:) Ost. prałam pokrowiec i wietrzyłam, suuuuuuuuuuper:)

9 lata 7 miesiąc temu #986676 przez basiek149
no właśnie ta z poduszeczkami była moją pierwszą miłością i kurcze długo długo tak było. cena też wydaje mi się ok, bo tam i pościel i wypełnienie, ochraniacz i przybornik jest.

mnie tak od piątku wieczorem brzuch bolał jak na okres dlatego podjechaliśmy do szpitala bo tak to wszystko ok było, ale też w szpitalu wcisnęli mi tą nospe a tak jej jakoś nie mam ochoty brać... jakoś nie jestem do niej przekonana. mam nadzieje, że jutro mój gin powie, że mogę sobie to odpuścić. teraz i tak mam tych tabletek od cholery bo i ten mój femibion, zwiększyli mi dawkę luteiny, asparginu, do tego mam brać urosept, nospe i jeszcze kazali mi wykupić witaminę c musującą.

9 lata 7 miesiąc temu #986677 przez Zazanna
Ja mam narzutę z ikei :P Tą taką standardową, która jest w prawie każdym domu :P

Wybrałam jeszcze inną poduszkę :laugh: allegro.pl/rogal-poduszka-do-karmienia-f...lna-i5227432918.html -Niebieska sówka B)

9 lata 7 miesiąc temu #986680 przez basiek149
Zazanna o ta jest fajna :)taka męska B) :) tylko, że akurat na tej aukcji masz ją chwilowo niedostępną...;/
i ona ma wypełnienie ze styropianowego granulatu. a ja jakiś czas temu wygrałam w soczkach Kubusia taką poduszkę zagłówek z takim wypełnieniem i ona była fajna ale tylko przez chwile.... bo później ten styropian się połamał na kawałeczki i już w ogóle ta poduszka nie była sztywna tylko taki flak się z niej zrobił...

9 lata 7 miesiąc temu #986682 przez Sylwia-89
Pesq, ja mam taką najzwyklejszą i u mnie się sprawdza www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20196322/ i na ślub dostaliśmy taki zestaw na łóżko i też super www.dunelm-mill.com/shop/dusky-pink-phoe...en-collection-440951

Ja mam czasami te twardnienia macicy i tak jak Zaz, zaraz o nospie myślę, ale staram się nie panikować i liczę w razie czego. Wczoraj miałam tak chyba z 6 razy, ale czasami nie mam pewności czy to ten skurcz czy mała się obraca i w tym miejscu mam twarde :blush:

9 lata 7 miesiąc temu #986683 przez pesq
No wlasnie z tym granulatem - ja mam swoja poofi poduche ciazowa z wypelnieniem takim hmm wacianym czy jakim? I ona jest super nic mi sie nie odkształca a spedzam na niej dnie i noce, natomiast po tych blizniaczkach dostalam poduche do karmienia z granulatem i mogę ją wyrzucić od razu, do niczego sie nie nadaje :( W sumie kolezanka tez zamowila sobie taka ciążowa poduche z granulatem i reklamowała bo sie pokruszył i coś tam. Ale nie wiem.

9 lata 7 miesiąc temu #986688 przez Zazanna
Ło matko Basiek dobrze, że powiedziałaś ! To poszukam tego wzoru po prostu ale z inny wypełnieniem :) Jakie wypełnienie jest ok?

Sylwia mam dokładnie tą samą ;)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #986689 przez pesq
Sylwia - dzieki za narzute. Popatrze ikee online i moze zamowie jak bede zamawiala inne rzeczy :)

Zaz - naprawde zwroc na to uwage.. u mnie w ciążowej jest Wypełnienie: 100% włókna silikonowe i naprawde polecam z czystym sumieniem! Pozniej bede miala tez do karmienia.

W ogole kupilam truskawki przepyszne jakies.. Pierwsze takie w tym roku ktore smakuja... poziomkowo az <3 A ine moge ich zjesc tyle ile chce :( I w dodatku z kaszą i jogurtem.. no nic.

9 lata 7 miesiąc temu #986690 przez pesq
Zaz- podeślij listę jeśli masz w excellu :)

9 lata 7 miesiąc temu #986692 przez glooria
Co do kolderki w lozeczku to polecam wam taki patent aby kolderke ukladac nie normalnie tylko na szerokosc i te boki co sa za długie zawijac pod materacyk
dzieki temu dzidziuś jest opatulony a kolderka nie przesuwa się no i dzidzius nie rozkupie jej

Kiedys moja mama poradziła mi aby wiazac koncowki do szczebelkow ale to tak wydajne mi sie lepiej

Co do poduch to mi ta szara w grochy ale to kazdy ma swoj gust
a nie mozna kupic kilku poszewek?

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #986693 przez kasandra9
Pesq, my mamy taką polarową z Primarku, zobaczysz na fotce, właśnie pościeliłam łóżko:P
A w ogóle to mój mąż jedzie do Białegostoku;) jak mu się znów trafi tam trasa, to muszę się z nim przejechać, o nigdy nie byłam;)
My wczoraj poszliśmy na spacer wieczorem i też kupiliśmy truskawki oraz pierwszy raz czereśnie w tym roku i też pyszneeeeeeeeeeeee! Truskawki już jadłam po śniadaniu, a teraz chyba dojem czereśnie, które zostały, choć już niewiele;) Jejku, jem od rana jak szalona!!!!!!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 7 miesiąc temu #986695 przez basiek149
kasandra :D ale mnie rozśmieszyłaś :D

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #986696 przez Sylwia-89
Kasandra, mam to samo od rana :D Śniadanko, drożdżówka i właśnie przypomniałaś mi o czereśniach :woohoo: Od 3 dni nie mogę się najeść nimi takie pyszne są :D

A co do pępka, to mi też zaczyna się uwypuklać ;)

Zobaczcie jaki fajny reportaż zowsik.com/blog/2015/01/jas-reportaz-z-narodzin/

Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia