BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #986462 przez me.ch
Nic sie nie martwcie dziewczyny, ja tak samo non stop chyba juz nawet sama sobie wymyslam problem a potem staram sie z niego wywinac 'logicznie'.
Ale cos mi sie wydaje ze my teraz juz do konca zycia bedziemy sie martwic - po ciazy o dzidziusia, jak dorosna to zeby w klopoty nie wpadli, potem zeby wesele ladnie wyszlo, potem o ich dzieci i tak juz na zawsze, wiec chyba sie musimy przyzwyczaic niestety....

Na forum sie dzis malo dzieje, ale za to u nas wielkie zakupy sie podzialy i teraz juz wiekszosc rzeczy chyba mamy, oprocz kompletu ubran bo czekamy jeszcze na te spadkowe zeby ustalic czego nie ma a co jest oraz kosmetykow, bo nie chce przesadzic, poczekam az bedzie blizej porodu ;)

wklejam nasze zakupy - powiedzcie czego jeszcze nie mam to chetnie dokupie :D:D:D

zamawialam w ikei, smyku i szcoztke z grzebykiem na ebay-u bo mialam nadzieje znalezc cos bardziej unikatowego (ale niestety w przystepnych cenach tylko standardowo sie udalo....)

Załącznik nie został znaleziony

no i piekny (a przynajmniej moim zdaniem ;P ) rozek w grochy, w temacie naszego szaro-bialego wystroju dzieciecego ktory mamy w planach:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #986465 przez me.ch
Dodałam do zakupów jeszcze 2 podkłady na łóżeczko (pod materac ) też że smyka, oddychające, szwagierka bardzo polecala :)

9 lata 7 miesiąc temu #986466 przez basiek149
me.ch baaaardzo ładny rożek :) lubię takie kolory, tym bardziej mi podpasował :)
ja chyba kupię szary rożek z białymi kropeczkami :)

Ikea uwielbiam tak więc też będę miała taką wanienkę, jakieś łóżeczko i materacyk też od nich biorę :)
bardzo fajne zakupy a jak cieszą co nie? :)

ale jestem padnięta po tym dzisiejszym Poznaniu tak więc padam do wyrka. dobranoc :*:)

9 lata 7 miesiąc temu #986469 przez me.ch
to fakt Basiek ciesza jak nie wiem :) na dokladke w moich zakupach z tesco przyjechaly poporodowe majtki jednorazowe i nawet tym sie ucieszylam heheh :whistle:

Poza tym, polowa moich zakupow nie zostala dowieziona, wiec jestem troche zla ;/ zawsze mielismy dobre doswiadczenie z dowozem z tesco, a dzis jakos sie stalo ze normalnie polowa z mojej listy w ogole nie dotarla... wprawdzie nam zwroca kase, ale szczerze mowiac to troche z du.py bo przeciez terez bede musiala nowa dostawe zamowic.... ehhhhhhhhhhhh :(

9 lata 7 miesiąc temu #986471 przez pesq
Popycham bo nie widze na co odpisywac

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #986472 przez pesq
Mech - super zakupy! W sensie rozek bo do reszty się nie odniosę bo po prostu się nie znam.. nic jeszcze nie zamawiałam :blush: :blush: i nadal jakoś się boje. Jeju.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dlatego nie potrafię się cieszyć z ciąży i chce już koniec. Ciągle coś. :S

Edit. Basiek dobrze że wszystko ok! Ja już 2 razy byłam na IP i z 4 razy dzwoniłam do gina od poczatku ciąży i nie omieszkam tego powtórzyć jak coś bedzie bardzo nie tak.. W sumie ciagle w mojej opinii jest cos nie tak :P Ehhh ja bym wolala żeby to mąż był w ciąży on tak nie przeżywa..

9 lata 7 miesiąc temu #986473 przez me.ch
Pesq,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

nic sie nie martw :)
Podziękowania: pesq

9 lata 7 miesiąc temu #986474 przez pesq

I tak się zgadzam, że my już całe życie bedziemy sie martwić o dziecko, ale mam wrażenie że po narodzinach będziemy jakby.. hm.. no współodpowiedzialni. Chodzi mi o to, ze jak dziecko bedzie plakalo - razem z partnerem musimy podjąć decyzje czy na tyle, żeby jechac do szpitala, czy moze nie. A tutaj wiecie.. zdane same na siebie. Nie umiem wytłumaczyć :P

9 lata 7 miesiąc temu #986476 przez basiek149
Dzień dobry :)
forum już działa dziewczynki :woohoo:
u mnie dzień jak co dzień...nic mi się nie chce :D

fakt, wczoraj tylko przyłożyłam głowę do poduszki i odleciałam tyle mnie wczoraj nerwów ten dzień kosztował. ale najważniejsze, że wiem na czym stoję. teraz wizyta we wtorek wizyta to ciekawe co tam mój gin powie :)

9 lata 7 miesiąc temu #986480 przez mysia5
Hej :)
Zazanka dziękuję za informacje :) właśnie byłam ciekawa jak to jest z tą karta ciąży.
Mech super zakupy, śliczny rożek :)
Od rana chyba było coś z forum bo nie mogłam wejść i Basiek widzę ze tez miałaś ten problem :P
Dobrze, że pojechałas :) przynajmniej wszystko wiesz i niech bakterie szybko znikają! ;)
Ja tez sobie chyba ciągle coś wmawiam albo połowy rzeczy nie wiem i tak to się kręci. Ale pocieszam się ze do września Juz coraz bliżej :) i niebawem zaczniemy czytać która już jest na porodówce :)
Miłego dnia ;**

9 lata 7 miesiąc temu #986483 przez asiekasiek

wszystkim forum nie działało:( pisalysmy na fb ale nie ma to jak to forum :)

Basiek i bardzo dobrze ze pojechałas do szpitala bo w końcu kurcze Ty i Pesq noi Melisa( bo z tego co pamiętam na nadciśnienie) macie najgorsza sytuacje w ciąży.

9 lata 7 miesiąc temu #986484 przez glooria
Witam widzę ze poruszyliscie temat wózków
ja polecam bugaboo bee drogi ale nie bedziecie musiały za rok kupywac spacerowki no i jak planujecie dziecki za kilka lat to dalej bedzie modny
ja msm swoj juz 5 rok i niedlugo trzecie dziecko w nim pojezdzi
a jezeli nie chcecie kupywac nowego to używany tez na pewno dlugo posłuży

Ja dzisiaj odpoczywam po wczorajszym party mojej pięciolatki
umprezka udana
rodzice zadowoleni
a córeczka ciagle mowi ze chce wiecej takich imprez
tylko ja juz odpadam :side:

9 lata 7 miesiąc temu #986485 przez me.ch
Hej, no to zgroza z tym nie działaniem forum była.... Na szczęście już po wszystkim :)

Ja wczoraj nie dość że zaszalalam z zakupami to jeszcze wieczorem mnie poniosło i zamówiłam jeszcze play mate:

Teraz chyba już muszę się na chwilę powstrzymać z zakupami;) jak wszystko przyjedzie to zaczniemy się urządzać, już się nie mogę doczekać:):):):)

A wózek będziemy kupować w lipcu/sierpniu w pl, na razie naszym faworytem jest tutek grander play, ale nie widzieliśmy jeszcze nic na żywo więc wszystko może się zmienić :)

9 lata 7 miesiąc temu #986486 przez me.ch
Idę świętować, dziś mamy pierwsza rocznicę ślubu, a nic nie zaplanowane więc będzie spontanicznie ;)

9 lata 7 miesiąc temu #986488 przez pesq
Glooria - ja mam limit tak 1700 zł na wózek więc bubagoo odpada :( A szkoda bo fajny

Asiek - w smyku jakieś dzikie tłumy więc nie wchodziłam :/

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia