- Otrzymane podziękowania: 245
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale cos mi sie wydaje ze my teraz juz do konca zycia bedziemy sie martwic - po ciazy o dzidziusia, jak dorosna to zeby w klopoty nie wpadli, potem zeby wesele ladnie wyszlo, potem o ich dzieci i tak juz na zawsze, wiec chyba sie musimy przyzwyczaic niestety....
Na forum sie dzis malo dzieje, ale za to u nas wielkie zakupy sie podzialy i teraz juz wiekszosc rzeczy chyba mamy, oprocz kompletu ubran bo czekamy jeszcze na te spadkowe zeby ustalic czego nie ma a co jest oraz kosmetykow, bo nie chce przesadzic, poczekam az bedzie blizej porodu
wklejam nasze zakupy - powiedzcie czego jeszcze nie mam to chetnie dokupie :D:D
zamawialam w ikei, smyku i szcoztke z grzebykiem na ebay-u bo mialam nadzieje znalezc cos bardziej unikatowego (ale niestety w przystepnych cenach tylko standardowo sie udalo....)
Załącznik nie został znaleziony
no i piekny (a przynajmniej moim zdaniem ;P ) rozek w grochy, w temacie naszego szaro-bialego wystroju dzieciecego ktory mamy w planach:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
ja chyba kupię szary rożek z białymi kropeczkami
Ikea uwielbiam tak więc też będę miała taką wanienkę, jakieś łóżeczko i materacyk też od nich biorę
bardzo fajne zakupy a jak cieszą co nie?
ale jestem padnięta po tym dzisiejszym Poznaniu tak więc padam do wyrka. dobranoc :*
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Poza tym, polowa moich zakupow nie zostala dowieziona, wiec jestem troche zla ;/ zawsze mielismy dobre doswiadczenie z dowozem z tesco, a dzis jakos sie stalo ze normalnie polowa z mojej listy w ogole nie dotarla... wprawdzie nam zwroca kase, ale szczerze mowiac to troche z du.py bo przeciez terez bede musiala nowa dostawe zamowic.... ehhhhhhhhhhhh
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dlatego nie potrafię się cieszyć z ciąży i chce już koniec. Ciągle coś.
Edit. Basiek dobrze że wszystko ok! Ja już 2 razy byłam na IP i z 4 razy dzwoniłam do gina od poczatku ciąży i nie omieszkam tego powtórzyć jak coś bedzie bardzo nie tak.. W sumie ciagle w mojej opinii jest cos nie tak Ehhh ja bym wolala żeby to mąż był w ciąży on tak nie przeżywa..
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nic sie nie martw
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I tak się zgadzam, że my już całe życie bedziemy sie martwić o dziecko, ale mam wrażenie że po narodzinach będziemy jakby.. hm.. no współodpowiedzialni. Chodzi mi o to, ze jak dziecko bedzie plakalo - razem z partnerem musimy podjąć decyzje czy na tyle, żeby jechac do szpitala, czy moze nie. A tutaj wiecie.. zdane same na siebie. Nie umiem wytłumaczyć
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
forum już działa dziewczynki
u mnie dzień jak co dzień...nic mi się nie chce
fakt, wczoraj tylko przyłożyłam głowę do poduszki i odleciałam tyle mnie wczoraj nerwów ten dzień kosztował. ale najważniejsze, że wiem na czym stoję. teraz wizyta we wtorek wizyta to ciekawe co tam mój gin powie
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Zazanka dziękuję za informacje właśnie byłam ciekawa jak to jest z tą karta ciąży.
Mech super zakupy, śliczny rożek
Od rana chyba było coś z forum bo nie mogłam wejść i Basiek widzę ze tez miałaś ten problem
Dobrze, że pojechałas przynajmniej wszystko wiesz i niech bakterie szybko znikają!
Ja tez sobie chyba ciągle coś wmawiam albo połowy rzeczy nie wiem i tak to się kręci. Ale pocieszam się ze do września Juz coraz bliżej i niebawem zaczniemy czytać która już jest na porodówce
Miłego dnia ;**
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
wszystkim forum nie działało:( pisalysmy na fb ale nie ma to jak to forum
Basiek i bardzo dobrze ze pojechałas do szpitala bo w końcu kurcze Ty i Pesq noi Melisa( bo z tego co pamiętam na nadciśnienie) macie najgorsza sytuacje w ciąży.
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
ja polecam bugaboo bee drogi ale nie bedziecie musiały za rok kupywac spacerowki no i jak planujecie dziecki za kilka lat to dalej bedzie modny
ja msm swoj juz 5 rok i niedlugo trzecie dziecko w nim pojezdzi
a jezeli nie chcecie kupywac nowego to używany tez na pewno dlugo posłuży
Ja dzisiaj odpoczywam po wczorajszym party mojej pięciolatki
umprezka udana
rodzice zadowoleni
a córeczka ciagle mowi ze chce wiecej takich imprez
tylko ja juz odpadam
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wczoraj nie dość że zaszalalam z zakupami to jeszcze wieczorem mnie poniosło i zamówiłam jeszcze play mate:
Teraz chyba już muszę się na chwilę powstrzymać z zakupami;) jak wszystko przyjedzie to zaczniemy się urządzać, już się nie mogę doczekać
A wózek będziemy kupować w lipcu/sierpniu w pl, na razie naszym faworytem jest tutek grander play, ale nie widzieliśmy jeszcze nic na żywo więc wszystko może się zmienić
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiek - w smyku jakieś dzikie tłumy więc nie wchodziłam :/