BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #986361 przez kasandra9
Ja zacznę 7 miesiąc 23 czerwca;)))) Tak zawsze liczę i niech sobie podają jak chcą:P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #986362 przez pesq
Dziewczyny Wy macie suwaczki wg. OM czy wg USG ustawione?

9 lata 7 miesiąc temu #986363 przez pesq
A i żeby popchać posty - wyslalam męża po makrele wędzoną. Pierwsze 5 miesiecy :sick: :sick: podobnie jak Asiek na ryby, teraz jakoś sie chce... Czytałam że nie można wędzonych ryb na zimno bo surowe, później że też na ciepło bo wędzenie nie zdrowe... Az zapytałam dietetyczke i kazała mi się uspokoić i jeść. Więc idę jeść :P

9 lata 7 miesiąc temu #986365 przez kasandra9
Popycham;) ja wg OM mam ;)

9 lata 7 miesiąc temu #986366 przez kasandra9
Pochnięcie nr 2;)
Jakiś apetyt mnie napadł...2 kanapki z nutellą, dojadłam prażynki, 2 berlinki, teraz dojadam wafle gofrowe...niedługo pusto będzie w domu!!!!!! nie wiem, co mnie napadło...fakt, że cały dzień mało jadłam, ale czuję się jak śmietnik, do którego wszystko wrzucam, aaa

9 lata 7 miesiąc temu #986369 przez Zazanna
Hej, wóciłam i wpadam tylko na chwilkę żeby nie było, że się musicie martwić :evil: -REWELACJA ten lekarz, wszystko ok z malutkim :) Potem bylismy u weta z całą trójką z T.

Jutro doczytam Was i Wam wszystko opiszę, bo muszę leciez po kolezankę już :)
Miełgo wieczorkuuu :)

9 lata 7 miesiąc temu #986371 przez pesq
Kasandra a kiedy mialas OM? Bo ja 17 grudnia (OJA! PONAD POL ROKU BEZ OKRESU :blink: ) i mam termin z OM na 23 (tak mam suwak) a z 2 poprzednich usg na 18...

Chce mi sie slodkiego a nic nie moge ... GRRRRRRRRR!

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #986372 przez kasandra9
Pesqś, ja 13 grudnia ostatnio:) fajnie tak bez, nie;)??? I termin z USG ciągle mi wychodzi 23.09. ;) Ciekawe, kiedy Agatce przyjdzie ochota wyjść na ten świat;) A suwak mi odlicza wg okresu, czyli nie do 23.09., tylko chyba do 20.09.? Bo to się liczy -3mce + 7 dni, tak;)?

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #986375 przez pesq
Hmmm chyba tak, ale specjalistą nie jestem. Jeny ciekawe ktora z naszych Agatek wyjdzie pierwsza! Niech jeszcze 3 bite miesiące siedzą a później mogą zacząć się zastanawiać.

Zaz - super że super :) Tylko takie wieści potrzebne <3

PS. Kasandra - jednak odlicza Ci do 19.09 chyba... Bo mialas OM 4 dni wczesniej niż ja - moj odlicza do 23.09 :) Ale korci mnie żeby zmienić na 18.09 zawsze to bliżej jakoś :P I chcialabym zeby sie urodzila 18 bo ja sie urodzilam 18 czerwca:)

9 lata 7 miesiąc temu #986376 przez glooria
Kurka bo zaraz zjem kanapkę z makrela .... ktos mnie tu nakręca he he

A ja mialam 7 stycznia lub 8 ale nie tęsknię

Zazanna super ze wizyta udana
kto jeszcze sie dzis wizytowal

Co do seksu to u nas jest tak jak przed
No ale to nie pierwsza ciąża wiec sobie nie żałujemy
no ale bez wygibasow

Czytam gazety mamo to ja tylko oczywiscie stare siostra mi dala ciagle te same tematy i tytuly pod sponsorowane produkty

Po jutrzejszym party zaczniemy planowac remont pokoju zeby zrocic miejsce dla trzeciej cipeczki

9 lata 7 miesiąc temu #986378 przez asiekasiek
Jurada w końcu jesteś w ciąży, nie przejmuj się głupimi docinkami:) a ostatnio taka baba do mnie w którym miesiącu jestem, no to jej mówię początek siódmego miesiąca, a ona do mnie, że ona taki brzuch miała pod koniec w ciąży (wieśniara jedna :P), cisnęło mi się na język, że dalej taki pozostał, no ale odpowiedziałam jej, że z tego co pamiętam to dużo przytyła w ciąży :evil:

Agata oj to taki grubszy remont, przeżyjesz jakoś i będziesz mieć śliczną łazieneczkę :)

Pesq o jaki brzusio:) ślicznie :) ja mam suwaczek ustawiony wg miesiączki, a lekarz od poczatku mówił, że większe dziecko o tydzień jest, jak później rozmawiałam z lekarką to mówiła, że jak miałam nie regularne cykle to mogłam zajść wcześniej czy jakoś tak, bo w sumie w grudniu miałam miesiączke no plamienia pół dnia i tyle :P miałam wtedy już robić sobie test, ale mąż mnie wyśmiał i powiedział, że przesadzam:p a mogłam zrobić :D

Mech żadnych prądów nie mam, jedynie skurcze łydek.

Anisia gratulacje III trymestru :D no ja w sumie zapisałabym się, ale tak mi się nie chce jeździć do Krk jeszcze teraz takie upały... zadzwonie do narutowicza w pn bo bym miała najbliżej, nie musiałabym tramwajem czy autobusem jeździć

9 lata 7 miesiąc temu #986379 przez pesq

asiekasiek napisał: cisnęło mi się na język, że dalej taki pozostał, no ale odpowiedziałam jej, że z tego co pamiętam to dużo przytyła w ciąży :evil:

PŁACZĘ ZE ŚMIECHU ASIA :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

9 lata 7 miesiąc temu #986380 przez asiekasiek

pesq napisał:

asiekasiek napisał: cisnęło mi się na język, że dalej taki pozostał, no ale odpowiedziałam jej, że z tego co pamiętam to dużo przytyła w ciąży :evil:

PŁACZĘ ZE ŚMIECHU ASIA :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

nie lubię tej baby więc i tak powiedziałam delikatnie B)

9 lata 7 miesiąc temu #986381 przez Agata28
Kasandra piękna sukienka! Bardzo gustownie :)
Pesq te kg to chyba sam brzuszek :) nogi i reszta szczuplutkie, po porodzie przy Twojej diecie będziesz szczuplejsza niż przed :)
Asiek :woohoo: :woohoo: :) :laugh: :laugh: byłaby dobra riposta!

Ja mam ustawione według usg. Ostatni okres miałam 03.12, jestem prawie pewna, że do zapłodnienia doszło 20.12 a usg wyznacza termin na 16.09 czyli zupełnie inna data :P

9 lata 7 miesiąc temu #986382 przez pesq
Agatka - dzieki kochana, mam nadzieje że tak będzie bo i tak dużo ważę (chociaż jakoś tak mocno tego nie widać, wiem.. powiedzmy że jestem "przybita:P")

Dziewczyny, czy Wy wszystkie macie już mleko? U mnie jakoś cycki napuchły ale nic się nie dzieje.. Nie wiem czy to ok czy nie ok :P Szukam problemu pewnie :P

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia