BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #986383 przez Agata28
Pesq serio, serio :) porównując do wcześniejszych zdjęć nogi i pupka szczuplejsze! My będziemy sie odchudzać po porodzie, a Ty będziesz miała spokuj, zobaczysz :kiss: wtedy, Ty będziesz nas drażnić zdjęciami pysznych deserów :P :laugh:

Ja miałam siarę jakoś 3 tyg temu, ale przeczytałam, że lepiej nie drażnić i nie wyciskać ;) teraz piersi z tygodnia na tydzień wydają się pełniejsze, ale nic mi z nich nie wypływa ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #986384 przez Agata28
Pesq a możesz jeść suszone owoce?

9 lata 7 miesiąc temu #986387 przez me.ch
Jurada, trzeba jej byli powiedzieć, by się nauczyła trzymać język za zębami :)))))))

Pesq, u mnie cos tam było jak sciskalam wcześniej, ale samo z siebie nie leci.

Agata, a czemu nie drażnić ?:) Ja w sumie jak na nią "czekałam to drażnią, bo wszyscy pisali ze juz jest;) ale potem już jak kilka razy sprawdziłam zs jest to w sumie dałam spokój ;)

9 lata 7 miesiąc temu #986388 przez me.ch
A co Pesq a suwaczek wg om:)

9 lata 7 miesiąc temu #986389 przez glooria
No i narobilam sobie bałaganu
wylała m na noge goraco herbatę aaaaajjjjccccc

Teraz bede cierpieć
jakos mocno nie piecze ale czuje dyskomfort

Zachcialo mi się

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #986395 przez Agata28
Mech a gdzieś czytałam, że przez wyciskanie/częste dotykanie/sprawdzanie możesz pobudzić produkcje, a nie chcemy w 6-7miesiącu z wkładkami chodzić :P ale ogólnie to podobno dobry znak ;)

Glooria :ohmy: auć nie masz jakiegoś sprayu na oparzenia?

9 lata 7 miesiąc temu #986396 przez pesq
Agatka - no dziękuje, ale ja nie czuje się lżejsza ani nie jestem może to przez brzuch. Owocow suszonych nie moge jeść jeszcze bardziej niż nie suszonych.. Z nie suszonych wcinam truskawki i wszystko z cukrami ok.. I grejfruta i melona.. Ale to tak po 100 -150 gram.. Reszta slabo.

Kurde ja nie mialam ani razu siary jeszcze

Glooria - zimny oklad moze

9 lata 7 miesiąc temu #986401 przez Lidziun
Dziewczyny jestem na chwilke obudzilam się jest 5.30 i zasnąć nie mogę to te nerwy, wchodzą straszny zapierdziel a dzisiaj jakieś dekoracje stół wyszukiwać dzieci poprasowwc, kurcze ale się boje w sumie najbardziej tego ze sięrozplacze i nie bbędę w stanie przysięgi powiedzieć , pamiętajcie o mnie dzisiaj o 16

9 lata 7 miesiąc temu #986402 przez asiekasiek
Lidziun trzymam kciuki !!!! będzie dobrze !!!!! ale fajnie masz !!!!!!!!!!!!!!!! powodzenia:D

9 lata 7 miesiąc temu #986403 przez Lidziun
Dzięki ale stres tak mnie zjada ze szkoda gadac, mam nadzieje ze będzie suuuuuper albo i jeszcze lepiej

9 lata 7 miesiąc temu #986404 przez asiekasiek
Pesq ja patrzyłam kilka razy czy mam siare czy coś leci ale nic...

Lidziun będzie dobrze Twój mąż nie ucieknie sprzęt ołtarza:) a jeżeli będzie jakaś wpadka to trzeba roześmiac się :) ja swoją przysięgę mówiłam z uśmiechem na ustach i później przez siostry męża zostałam obgadana o to :ohmy: heh nie którym ludziom nie dogodzisz. a one takie są po 40 czy przed 40 i takie hmmmi staroswieckie czy jak to powiedziała moja koleżanka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 7 miesiąc temu #986405 przez pesq
Lidziun ja juz wczoraj myślałam że Twój wielki dzień dziś. Trzymam kciuki i zazdroszczę :) :)

Duuuuszno w nocy 1,5 litra wody wypiłam a taki baniak 6 l starcza mi na jeden dzien... Masakra. I okna nie otworze bo kichanko.

Snila mi się dziś... Me. Ch ze urodziła jednak dziewczynkę i ona zamiast płakać po narodzinach to się śmiała ;) nazwala ja Kornelia zamiast Kornel

9 lata 7 miesiąc temu #986407 przez asiekasiek
ufff ja już posprzątałam w domu. Teraz czekam na kawkę :)

Pesq no to masz sny:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #986408 przez me.ch
B)

Lidziun, bedzie super, zobaczysz :) będziemy trzymać kciuki!

Pesq, śmiesznie Ci się snilo, ale powiem szczerze że pewnie bym się rzeczywiście śmiała że taki psikus ;) ale Kornel zostaje dla chłopaka w razie czego na przyszłość , bo z męskim imieniem mieliśmy większy problem, jakby się jednak zdarzyło to Lilianka jest w gotowości :P

Obudziłam się dziś o 6 i myslalam ze znowu do pracy trzeba wstać dopiero po jakiejś dobrej chwili do mnie dotarło że to weekend :)

Asiek, nie Twoja wina, tylko ciąży, wiec sie nie przejmuj :))))
Podziękowania: asiekasiek

9 lata 7 miesiąc temu #986411 przez me.ch
A w ogóle to chyba muszę się pożegnać z obrączka póki co, bo już w zeszłego lato przy upadłach była taka na styk, a teraz juz ledwo ściągnąć mogę, wiec się boję że utknie, a rozcinac bym nie chciala.......:(

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia