- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Boje sie ze przez to wpadne w jakoś obsesje i zacznę sie katować po porodzie i stracę przez to pokarm... Aaaa chyba musze zapalić! Ale nie mogę!!! Boże popłaczę się zaraz... Wszyscy tylko o wadze i wadze... Szkoda, ze nikt nie zapyta jak sie czuje tak ogólnie i jak mi jest z tymi kg... Wiecie ja mamie nie odpysknę. Mam do niej szacunek ale zdenerwowałam sie przez te gadanie!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Właśnie mama dzwoniła, że mebelki przyszły szybko w sumie 5 dni trwało zrobienie i dostarczenie. Kompletujemy rzeczy do łazienki i pod koniec przyszłego tygodnia wyślemy wszystko do nas do Holandii nie wiem czy Wam pisałam, że 23.06 ruszamy z remontem oj ile będzie sprzątania później
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
jurada nie denerwuj się nie warto :* u mnie raczej tata był bardziej uszczypliwy jeśli chodzi o wygląd. w końcu ma 3córki i lubił żeby każda ładnie wyglądała. a jak się którejś przytyło to zawsze coś powiedział, nie tak dobitnie ale zawsze wiedziało się do czego pije
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Ja chyba najwięcej fotek tu wrzucam, to jeszcze się Wam pokażę w tej sukience, co mi teściowa zafundowała ost;) Jutro będę w niej na weselu i dziś też ją założyłam;) I dostałam jeszcze prezent - uczniowie nam dawali takie karykatury, fajny pomysł)))
Juradka, nie martw się, też mnie wkurza, jak inni kontrolują moją wagę:> Niech każdy patrzy na siebie. I my Ci nie pozwolimy się katować po porodzie!!!!!!!!!
Razem będziemy normalnie zrzucać balast;)))
Zazdroszczę Wam tych działeczek, też bym się gdzieś urwała..no ale ost. głupi weekend, ciągle sobie to mówię, a potem będzie można planować jakiś odpoczynek co tydzień...u nas na razie sprawa zakupu stanęła, ale mam nadzieję, że może coś się ruszy..kwestia kasy niestety, tj. wkładu własnego..:/
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Jurada - ja Ci wspolczuje i Cie rozumiem, bo to jest mega mega chamskie i nie wiem sama jakie.. Żałosne ... Pytac o kilogramy a w dodatku pytac o kilogramy koibiete w ciazy. Ale mamy takie sa i czesto pozwalaja sobie na wiecej albo po prostu nie wiedza, ze sprawiaja przykrosc.
To my z Agatula w 26. DUŻE MY
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Agatki Wam służą
Zazdroszczę wam działeczek, ja się znów kisze w autobusie, gorąco dziś a korek jest straszny, dwa na godzinę normalnie... Masakra.
A w ogole, to jeszcze chciałam zapytać czy też Was czasem takie jakby prądy przechodzą tam na dole? Jakby uklucie/mała błyskawica normalnie, to trwa sekundy, ale dosyć dziwne to odczucie jest... Nie wiem co o tym myśleć.
Jurada, nie martw się, zdjęcie ostatnio wstawiłas piękne i nie wyglądasz wcale na gruba tam, tylko na normalnie zdrowa ciężarna mamusie i masz śliczny brzuszek więc naprawę, noe sądzę że powinnaś się przejmować, a po ciąży wszystkie tak się Odbijemy że same lasencje z nas będą
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Kasandra, ładna sukienka No i pamiątka super
Pesq, piękny brzuszek
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie ost. teściowa opowiadała, że teraz to kobiety ogólnie mało tyją w ciąży. Opowiadała, że kiedyś to każda min. 20kg i takie wielkie, spuchnięte jak słonice się turlały, a teraz większość to tylko brzuszek, pod koniec wiadomo, jeszcze jak np. my będziemy mieć lato na ost. miesiące i upały, to spuchniemy, nie ma opcji, ale że to nie to samo jak kiedyś
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Powiedzcie mi czy ja przypadkiem juz nie jestem w 3 trymestrze???
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kasandra - Ty jesteś TAKA ELEGANCKA na tych fotkach które wrzucasz.. naprawde!
Meszku - tak, mam takie kłucia czasami jakby prąd mnie kopnął tam.. I aż podskakuje normalnie.
Anisia - hm.. zależy od strony, na której sprawdzam.. Część mówi że od 27 tygodnia jest się w III trymestrze (czyli jakby od dziś albo od jutra), niektóre że po skończonym 27 tygodniu czyli jeszcze tydzień. Ja wolę myśleć tą pierwszą kategorią, jakoś tak łatwiej