BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #986173 przez kasandra9
Scarlet, powyżej 60, żartujesz??????????

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #986174 przez anisia27
Ja tez zrobie to ciasto tylko z brzoskwiniami i borowkami :D niech dupa rosnie :evil:

9 lata 7 miesiąc temu #986175 przez me.ch
Jurada ale piękny! U mnie pościel i poducha ciazowa w dokładnie tym samym wzorze:)

A powiedz, jest mięciutki?

9 lata 7 miesiąc temu #986176 przez Zazanna
Meszku ja bym umarła w takim autobusie ! O rany... wszystko mi puchnie jak się ciepło robi, normalnie tenisówek nie mogłam założyć :blink:

Juradka rożek pięęęknyyyy !!! :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Przepraszam za taki temat, musiałam się wyżalić :blush:

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #986178 przez pesq
Meszku - wspolczuje autobusu, ja bym już :sick: :sick:

Zaz - no cóż... ja pewnie teraz z 12 przywale skoro nie przytylam nic dotychczas ( wlasnie wyrownalam wage wyjsciowa - bo schudlam w sumie 6 teraz jestem na 0) i też bedzie 90 :D Boze 90 kilo prawie 100 hahaha ale wiadomo to inne kilogramy :P :P ;)

Jurada - MAM TAKI SAM TYLKO BIALY <3 <3 <3 zreszta cala posciel mam w sówki :) haha widze na podgladzie że Me.ch też tylko Wy zielonkawe a ja biale. Milutki jest ten rożek :) już tuliłam :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 7 miesiąc temu #986179 przez jurada
Mech jest mięciutki... Zastanawiam się czy go prać. Niby golaska nie bede na nim kładła tylko ubrana niunie... No nie wiem... Boje się ze sie zdeformuje...
Ja chce jeszcze kupic pościel, ochraniacz i przybornik tylko bialy juz w różowe sówki.

9 lata 7 miesiąc temu #986180 przez Zazanna

Dobra Panienki, ja lecę poleżeć, bo się zmęczyłam nic nie robieniem :P
Dzięki za wsparcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

9 lata 7 miesiąc temu #986183 przez asiekasiek

co do bólu żeber to chyba muszę tak jak piszesz zacząć się prostować bo koszamr:(

Co do przepisu u mnie w sklepie nie było budyniu śmietankowego i dodałam waniliowy też pasował smak :)

9 lata 7 miesiąc temu #986186 przez asiekasiek
nt.interia.pl/news-we-wrzesniu-2015-nasz...czona-pr,nId,1831879 niech mnie nie wku***ją :angry: :angry: ja zostaję mamą :angry: :angry:

9 lata 7 miesiąc temu #986194 przez Kasia888
Dziewczyny, ale mnie mały nastraszył nie dość że cały dzień się nie ruszał, ale byłam zajęta więc pomyślałam, że poleżę wieczorem po kolacji i będzie jak zwykle.
A tu godzinę leżę po kolacji i cisza, potem zjadłam coś słodkiego-cisza, wykąpałam się nadal cisza :(
Aż się z tego wszystkiego popłakałam, włączyłam serial żeby zająć czymś głowę i dopiero się maluch zacząć ruszać....
Ech chyba osiwieję do tego porodu! :ohmy: :ohmy:

9 lata 7 miesiąc temu #986196 przez Kasia888
W ogóle często piszecie jak to Wam dzieciaczki szaleją w brzuchu jak fajnie :) , mój jest spokojny od początku.
Rzadko mogę powiedzieć, że szaleje w brzuchu :( Kilka razy zdarzyło się że mnie obudził w nocy i wtedy faktycznie mocno go odczuwałam, jednak w dzień to są pojedyncze ruchy.
Nic widocznie taki jego urok....

9 lata 7 miesiąc temu #986199 przez pesq
Kasia ja też miewam takie dni i cala w stresie.

Dziewczyny jaki straszny film dokumentalny na jedynce o sierocincu w Chinach...

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #986200 przez Kasia888

Jurada śliczny rożek jestem od początku zakochana w sówkach :woohoo:
Zazanka też chętnie podkradnę Twoją listę ;)
Kasandra co do ubranek to właśnie czasami dziecko rodzi się duże i jak ma ze 4 kilo wagi urodzeniowej to w zasadzie od razu 62 jest dobrym rozmiarem. Ja nie mam żadnego 56, bo mąż i ja byliśmy dużymi bobasami przy urodzeniu, więc chyba mały też będzie. Najwyżej rękawy podwinę ;)
Basiek fajnie, że spędziłaś miło dzień :)
A i co do tycia to przytyłam już 10kg ;) i pomyśleć, że jeszcze niedawno martwiłam się, że nie mam brzucha i mało przybieram na wadze :woohoo:
Teraz już nie waże się codziennie, najwyżej raz w tygodniu :lol:

9 lata 7 miesiąc temu #986202 przez glooria
A u mnie sporo ciuszkow tiny i newborn czyli ok 50 no ale rodziłam kruszynki
zresztą nie lubie jak sa strasznie duze ciuszki zalozone na dziecko

Dzieki za slowa uznania w sprawie piniaty
niestety nie moge wrzucic foto na forum bo z tel pisze ciagle no i pokazuje mi błąd :S

Jutro minie 5 lat jak zostalam mamusia
5 lat temu kladac sie spać nie wiedzialam ze moje macierzynstwo zacznie sie o nastepnego dnia

Jejku co sie wtedy działo
wspomnienia odzywaja

9 lata 7 miesiąc temu #986203 przez Agata28
Dziękuje za przepis!

Zazanna ja ostatnio byłam w Ikei w Holandii (w Polsce powinno być to samo) był duży wybór jeśli chodzi o łóżeczka. Mebelki raczej takie proste lub sety, szuflady, które sama możesz sobie kompletować i ustawiać jak tam chcesz. Coś fajnego do małych pomieszczeń :)

Co Wy z tymi robakami:P wszędzie robaki :woohoo: ja właśnie zamówiłam materac z gryką :unsure: z tej samej stronki, gdzie mebelki ;)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia