- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No jasne ze można! Po mozesz wszystko tylko trzeba uważać na położne i pielęgniarki bo opiepszaja jak zobaczą ze wcinasz cos niedozwolonego dla matki karmiącej...
Ale zaznaczam pisze o tym co było 7 lat temu... Teraz się pewnie zmienilo...
Pamiętam jak śliwki leżały u mnie ba szafce i winogrona... O matko jak mnie doktor zje@ala! Ze absolutnie ze ona rozumie ze ma mi to pomoc sie załatwić ale wyrzucić kazała bo jak zadziała na mnie przeczyszczająco to i na dziecko...
Obok leżała dziewczyna i snickersa jadła to tez ze czekolada orzechy itp...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Choć akurat po porodzie mi dietka nie zaszkodzi heh
Zamawiałyście kiedyś z rossmana przez net zakupy? Bo mam taki plan i ciekawa jestem jak to tam u nich wygląda
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
ale naskrobałyście.... ale już wszystko nadrobiłam
u mnie wczoraj wpadła siostra z mężem i 3letnią córeczką i mój brat. przywieźli tyle smakołyków od mamy, że od razu zabrałam się do jedzenia
siostrzenica przecudowna, taka grzeczniutka, od razu się do mnie uśmiechnęła, pogadała. a myślałam, że trochę będzie się wstydzić skoro tak dawno mnie nie widziała. ale fajna malutka trochę posiedzieliśmy u nas, a na wieczór zabrałam się z nimi do Poznania bo chcieli stary rynek zwiedzić. ale króciutko pochodziliśmy ze względu na mnie. wróciliśmy do mnie do domu, zamówiliśmy pizze, chłopaki pootwierali piwka i długo siedzieliśmy i gadaliśmy. dzisiaj oczywiście jako pierwsza wyspana wstała moja siostrzenica ale nikogo nie budziła tylko wzięła sobie zabawki i zajęła się sobą. ale ja zaraz też do niej dołączyłam bo raz na jakiś czas wpada więc szkoda mi było marnować czasu na spanie później podjechaliśmy na małe zakupy, na cmentarz i do domku na obiad a zaraz po obiedzie musieli już uciekać i tak jak mówiłam, tyle się czekało na ich przyjazd a to chwila moment i minęło...
teraz odliczam do przyjazdu mojej mamy... jeszcze 3tygodnie
Zazanna bardzo fajna lista, chyba też ja zerżnę od Ciebie
jurada fantastyczne to twoje zdjęcie!!! bajka
kasandra cudne ciuszki ja też mam u siebie w komodzie wszystko poukładane rozmiarami ale nadal nie mogę doczekać się momentu kiedy te wszystkie ciuszki wrzucę do pralki, poprasuję i poukładam już w komodzie w pokoju Kubusia
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
zasnelam o 6:30 i pospalam do 9 bo cukry mierzyc itd.. ale nie jestem niewyspana.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mala ciagle mi sie wierci najczesciej na dole z lewej strony i jakos od rana o mnie kłuje to miejsce - co pare minut taki ból że AŁAAAA ... nie wiem co to i już oczywiscie sie zamartwiam . No nic, popatrze na siebie pare dni, mam nadzieje że minie bo kolejne zmartwienie.
Dziewczyny - jednym zdaniem - jaki kupić materac do lozeczka? wiem, ze rozne sa opinie itd i wiem ze duzo na ten temat rozmawialyscie, ale ja wtedy przezywalam swoja cukrzyce i nie skupialam sie zbytnio na tym... Doradzcie jaki wklad do lozeczka bo nie mam pojecia, wiem ze w ktoryms cos tam z robakami .
No dobrze, a co do diety matki karmiacej.. taaaa duzo sie slyszy na ten temat ale uwierzcie, ja po tych 4 miesiacach diety cukrzycowej na bank bede probowala wszystkiego i sprawdzala jak mala reaguje.. bo ja juz wariuje!
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Kasandra ja, jak urodzilam swoje dzieci to juz byly za duze na ciuszki 56
Jeden i drugi mial ponad 60 cm
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Basia no to fajnie że miło spędziłaś dzień i że tyle jedzonka masz
Pesq o jak fajnie że masz łóżeczko to miło ze strony kierowniczki ja kupowałam w sklepie materac i mam z gryką heh mam nadzieję że w mojej gryce nie ma robali
Mnie boli po prawej stronie pod biustem, tak jakby żebra czy jak już od kilku dni ehh ale pewnie to od małej
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesqu super, że dostaliście łóżeczko ! Pokaż zdjęcie !
My jedziemy w niedzielę oglądać –już się nie mogę doczekać !
Mój Mały też przeważnie z jednej strony i też często kłuje, a najgorzej jak mnie walnie na dole –wtedy zawsze panikuję, że urodzę
A co do diety to same Ci wyślemy wyprawkę z jedzonkiem
Z materacem nie pomogę, bo jeszcze nie wiem, ale w niedzielę pooglądam, to może coś się dowiem ciekawego w tej kwestii
Czy w Ikei jest duży wybór mebelków dziecięcych? Bo planowałam tam jechać własnie, czy może polecacie jakiś inny sklep ?
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spróbuj się nie garbić nawet jak leżysz -mnie żebra przestają boleć jak się prostuję, a kłuje też często, ale póki nie kłuje w sercu to się nie przejmuję
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A z tym bolem to ja sobie wkrecam.. Ehh az wstyd.. ale jako stara hipochondryczka wkrecam sobie ze skoro trzustka ma problem z insulina to moze to trzustka i moze cos bardzo zlego.. az strach pisac..
Dziewczynki co do wagi to i ja zaczęłam tyć! A kurcze slabo mi te dretwe jedzenie idzie.. Jakos im brzuch wiekszy tym mniej mi sie w nim miesci. Ale waga rosnie stety/niestety... Hmm ciekawe jak sie skonczy Ile się tyje w trzecim trymestrze tak srednio?
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Kasandra, super ciuszki:) Ja już tak się nie mogę doczekać zakupów że aż mnie skręca
Elegancka ta pinata Gloria, zazdroszczę zabawy jaka z nią pewnie mialyscie
Zazanna, nic się szkoła nie przejmuj, sesja sresja, bedzie dobrze, zobaczysz ja też miałam takie momenty że mi poszło bokiem, a wszystko się udało na koniec
Co do mężczyzn naszych, to mój też mnie trochę czasem i poglaszcze ale raczej mnie goni i motywuje jak tylko moze, sam jest mega ambitny więc pewnie dlatego... że mnie bardziej hmm....artystyczna dysza powiedzmy, a on scislowiec, ale na szczęście dobrze się dopełniamy;)
Ja właśnie utknelam w gorącym autobusie, normalnie Się popsuł i czekaliśmy a ha akurat w pełnym słońcu... Ach, ale co tam lepiej się cieszyć że jest słońce więc nie narzekam
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A swoją drogą ja też sobie wmawiam co i rusz jakąś przypadłość
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Załącznik nie został znaleziony