BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #985980 przez asiekasiek
Zazanna mi wystarczy bieganie wtedy wyłączam się sama jestem i muzyka :) chociaż po porodzie to pewnie 1km przebiegne i zadyszka :) a ja dzisiaj zrobiłam ciasto z truskawkami i jeszcze dwa kawałki zostały :) siostra z dziećmi przyjechali zjedli i jeszcze im zapakowalam do domu. heh jakby siostra robiła taki bajzel jak siostra mojego męża to jej bym powiedziała żeby ogarnęła i nie robiła syfu. heh ostatnio siostra skosila mi trawie w ogrodzie i ta szwagierka z kpina ze przyjechała kości mi. a ja mówię bo siostra chce mi pomóc i zawsze mogę na nią liczyć. a ostatnio mi ta szwagierka zalila się ze jej siostra czylinastępna szwagierka wspominała jej ze musiała ja gdzieś zawieść... heh moja siora nigdy by mi nie wypomniala takich rzeczy...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #985981 przez asiekasiek
Zazanna ja też nie daje swojemu psu kości bo ich nie umie jeść. dlawila się i wymiotowala zaraz nimi. ostatnio w sumie dałam jej parowke cała nie pokroilam na plasterki noi pazerny pies nie pogryzl... i została wyrzygana cała parowka... jak dziecku trzeba kaszki i wszystko kroić :huh:

9 lata 7 miesiąc temu #985985 przez agatagama
No to dodaje aktualny brzuchol z dzisiaj :) chyba mam najmniejszy...
Asiek Ty to masz perypetie! Mam.nadzieje, ze.troche stresu z Ciebie schodzi jak sie tak wygwiazdkujesz ***** tutaj u nas na forum :D

9 lata 7 miesiąc temu #985990 przez mysia5
Asiek o rany, co za bulwers :silly: ale nie dziwie Ci się w ogóle, oddziel się od nich jak tylko się da.. biedulko, szkoda Twoich nerwów :kiss:
Zazanka.... no to miałaś jedzonko , ah te zwierzaczki :whistle: ale pewnie zupki Ci nie zjedli :woohoo:
Mech, no to ja też teraz się wystraszyłam i już nic nie wiem... :S chyba zdam się na los i to co ma być to będzie, nie wiadomo jak to będzie czy zgodnie z terminem poród, czy przed a może po... tego nikt nie wie, więc nie będę teraz jeszcze się stresować ;)

9 lata 7 miesiąc temu #985991 przez mysia5
Agatka jaki brzusio! jejku, śliczny <3 :)

9 lata 7 miesiąc temu #985992 przez Zazanna
Moja też połyka w całości ehh

A zupkę zjadła :D Ona uwielbia zupki :D Jak dziecko heh ;)

Agata faktycznie malusi <3 W ogóle chudzinka jesteś :)

Mój brat też by mi w życiu nie wypomniał czegoś takiego.. a dziś miał biedny ząb wyrwany (8) i cierpi, bo się ten ząb połamał i mu na kilka części wyciągała 40 minut i ma dziurę prawie do mózgu ;)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #985993 przez pesq
Agatagama - mnie też boli 3 dzien glowa :( :( I cięęęęęęężko jeny jak ciężko żyć. I ciężko jeść a musze i to wcale nie to na co mam ochote :sick: :sick:

Anisia, Zaz - to dobrze :) mozecie smialo wcinac slodycze :) Ja nie wiem skad wzielam wtedy te normy Asiek, cos mi sie machnelo chyba.. prawidłowe sa takie:

na czczo ≥92 mg/dl (5,1mmol/l), po 1h ≥180mg/dl (10,0mmol/l), a po 2h ≥153mg/dl (8,5mmol/l) CHOCIAZ - co laboratorium to roznica

Meliska - mi sie nie teskni za praca, wrecz przeciwnie. Ledwo dysze i nie wyobrazam sobie siebie tam :/

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #986000 przez glooria

jurada napisał: Dziewczyny któraś z was kupowała przewijak na łóżeczko... Mam pytanie czy on ma mocowania do tego łóżeczka??? Czy tak po prostu sie go kładzie ?

U mnie z jednej strony ma takie rzepy zeby przytrzymywali a z drugiej wciecie

A ja mam taki drewniany i na to klade taka mate miękką

Skonczylam piniate wiec wrzucam fotki na forum fb
milego ogladania

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #986003 przez Kasia888
To super dziewczyny, że macie dobre wyniki tej glukozy :) .
Fajny brzusio Agatagama, ciesz się że nie tyjesz dużo w ciąży ;)
Ja swoje odbiorę dopiero za dwa tygodnie przy wizycie, ale jakby było coś nie tak to myślę, że by zadzwonili wcześniej.
Padam spać, jestem padnięta spałam dziś tylko 6h, a rano muszę wstać na kolejne pobranie krwi tym razem TSH.
Do jutra :)

9 lata 7 miesiąc temu #986008 przez kropka 889

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 7 miesiąc temu #986011 przez kropka 889
Dzięki ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #986013 przez pesq
Dziś to dopiero nie mogę spać.. Nie przespalam chyba całej godziny, dziewczyny ja juz od dwóch godzin chodzę z psem, gram w szachy online i... Umylam podłogę w korytarzu. Mąż na mnie nakrzyczal a ja po prostu nie mogę sobie miejsca znaleźć. Boli gniecie kopie drapie.... Szaleństwo!

Pisze to przed 5...

9 lata 7 miesiąc temu #986015 przez glooria
Też juz nie śpię
dzień dobry :whistle:

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #986016 przez asiekasiek
oh dziewczyny przeszło przeszło po napisaniu wam ;)

Kropka to Sylwia chyba musi zaakceptować cie bo ona zakładała grupę. pewnie jak wejdzie na Facebooka to zobaczy.

Pesq to ty szalona jesteś... ;) może nie możesz spać bo spisz przez dzień ?? ja też tak miałam ostatnio ze nie spałam w nocy no bo spałam w dzień przeważnie. i w nocy czytałam książki...

Aha i dzisiaj śniło mi się ze ta siostra męża wprowadzili się do swojego domu !! jaki piękny sem:)!!

9 lata 7 miesiąc temu #986018 przez Zazanna
Pesqu już z górki –ciężko żyć, ale zawsze możemy pomyśleć, że innym ciężej.. W Afryce kobiety nawet nie wiedzą w którym dokładnie są miesiącu ciąży, w większości przypadków nie są badanie ani jednego razu.. I co dzień pracują w upałach z dzieciaczkami na plecach.. głód, ubóstwo.. A my marudzimy.. jak się nad tym zastanowię, to robi mi się głupio, że jestem taką egoistką ;( A z drugiej strony cieszę się, że Was mam i mogę się wygadać :*
Pesqu a co do spania, to szkoda, że nie wiedziałam, że nie śpisz, bo ja dziś co godzinę pobudka do toalety i problem z zaśnięciem i jeszcze się postresowałam, bo miałam wydzielinę taką mega płynną za jednym razem i oczywiście panika, że mi wody uciekają i już w głowie planowałam co pakować do torby i w ogóle -.-‘ Ale na szczęście akcja jednorazowa –bardzo malutko tego było, a potem już normalna wydzielina „potabletkowa”, więc się uspokoiłam, a dziś prowadzę obserwację na sobie wrrr.
Tak, więc mogłam wleźć na neta i byśmy sobie zrobiły piżama party przez forum ;)

Gloria, a nie mogłabyś wrzucić tutaj jednego? Bo ja nie jestem na forum na fb, a strasznie chciałam zobaczyć :)

A mi się dzis śnił romans z wampirem heh ;) -ale czytam książkę o wampirach, więc pewnie dlatego ;)

A w ogóle to dzień dobry :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia