BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #985821 przez pesq
Haha no ja na podwieczorek moge zjesc big milka i mam w miare cukier po nim :) Coraz gorszy wraz z rozwojem ciazy (ale to wszystkie szaleją cukry z rozwojem ciaży) ale jeszcze puki co moge sobie pozwolic bo nie przekraczam :). Wiec to taka moja mala przyjemnosc raz-dwa razy w tygodniu :).

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #985822 przez Zazanna
Za 6 minut wchodzę, wiec sie odezwę juz jak wroce do domku :)

9 lata 7 miesiąc temu #985823 przez pesq
Haha Asiek wybaczam, jak tu nie wybaczać Wam, jak mąż wczoraj wcinał bułe drozdzowa z masłem i dżemem bez skrupułów :P Smieszne to, bo miesiac temu mowil - ja z toba bede na tej diecie.. 3 dni wytrzymal i poszedl na kebab :P Ehhh niby wspolne dziecko a tylko matke cisną ;)

9 lata 7 miesiąc temu #985824 przez jurada
Ja tez wypilam na raz... Zazanka a gdzie prowadzisz ciążę?

9 lata 7 miesiąc temu #985825 przez me.ch
Hej dziewczęta,

Sylwia, ślicznie wygladaliscie! Jeszcze raz gratuluję :)

Co do piosenki - Kornelio lubi 'stay' Rihanny, co w sumie też jest dość ciekawe, bo rusza się kiedy ona śpiewa że "something in the way you move tells me that I can't live without you" Czy jakoś tak :)

Jestem właśnie w drodze do pracy i tak mi się coś wydaje ze się srogo spóźnię.... No ale cóż, chyba mnie nie zwolnia ;)

Znów jestem padnięta, powrót do pracy po urlopie daje się we znaki, ale jeszcze tylko 18 dni roboczych:) próbują mnie namówić żebym została tydzień dłużej bo im ludzi trzeba, ale nie ma szans, nie wyrobię się z organizacją przed wyjazdem jeśli zostane, a chce wszystko mieć gotowe na powrót z dzidziusiem jak będę wyjeżdżać do polski.

Jestem pewna, że nie ogarnęłam wszystkiego co chciałam powiedzieć ale niestety z tel ciężko mi się wracać po stronach w trakcie pisania więc niestety, tyle co mi się w głowie zmieścił, tyle jest;)

Miłego dnia Wam!

9 lata 7 miesiąc temu #985826 przez Sylwia-89
Ja tez jestem przed glukoza. Pójdę za tydzień w sobotę jak będzie mniej ludzi. Jak tak czytam to na sama myśl robi mi się :sick:

9 lata 7 miesiąc temu #985827 przez me.ch
Pesq, zawsze wiedziałam że na algide można liczyć:) big miski góra!!:)

9 lata 7 miesiąc temu #985828 przez mysia5
Asiek , miałam 75 na pewno bo byłam po to sama w aptece i przyszłam z tym do laboratorium. Tak mi kazał lekarz.
Trudno.. najwyżej będę musiała iść do innego skoro tutaj tak dziwnie pobierają. Ale poza mną były jeszcze 4 dziewczyny, które to piły i tez siedzą całe dwie godziny i dopiero kłócie... :unsure:

9 lata 7 miesiąc temu #985829 przez anisia27
Ja wypilam ledwo, troche mi niedobrze:( teraz czekam !!:) maz mi zrobil kanapki zebym na gloda nie wychodzila :D

9 lata 7 miesiąc temu #985832 przez asiekasiek
Mysia no to dziwnie że po 1h nie pobrali Ci krwi :S hmm...

to ja widzę, że dziś dzień glukozy :D ja na szczęście już mam za sobą :)

9 lata 7 miesiąc temu #985833 przez anisia27
Haha to chyba bede musiala powtarzac bo 5 mib tego nie pilam tylko z 10:P

9 lata 7 miesiąc temu #985850 przez anisia27
Co dzisiaj polecacie na obiadek? Zupelnie nie mam pomyslu :dry:

9 lata 7 miesiąc temu #985856 przez asiekasiek
Jejku podczytałam czercówki i licpówki i uciekłam stamtąd :S :S :S :S :S Zestresowałam się porodem :S

Anisia ja robię krupnik i wsadziłam tam dwie nóżki, później je wyjmę i podsmaże z cebulką do tego frytki i ziemniaczek i jakaś surówka. Miała być pizza, ale nie chciało mi się robić ciasta :p

9 lata 7 miesiąc temu #985857 przez mysia5
Oj to musze zajrzeć tam choć pewnie tez szybko ucieknie ze strachu jak zacznę czytać :unsure:
Ja będę robić ogórkowa :) i dla mojego, filecika w sosie słodko kwaśnym, bo ja tego nie lubię ble B) najadłam się w domu jakbym przez rok nic nie jadła :blush: ale cały czas chce mi się pić, co chwilę latam po picie :) jak tam siedziałam to były trzy panie na ppobranie krwi ze swoimi maluchami które miały gdzieś 4-6 miesięcy i ten jeden nawet nie zapłakal, taki kochany i śliczny :) normalnie dziecko anioł .. fajnie mieć takiego Grzeczniutkiego :cheer: choć lobuzy tez są słodkie :)

9 lata 7 miesiąc temu #985861 przez asiekasiek
Mysia a jak robisz fileta w sosie słodko kwaśnym?? Bo ja kupuję sos z łowicza :blush: może jakiś sprawdzony przepis masz :D

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia