- Otrzymane podziękowania: 47
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
U nas wszystko w porządku. Wczoraj miałam wizytę, i widziałam małego, zresztą wrzucę Wam linka do filmiku. Przed wizytą byłam trochę zdenerwowana bo przez te upały na wieczór miałam wysokie ciśnienie koło 140/90 raz nawet miałam 149/87. Ale na razie jak mam rano i popołudniu dobre to nie ma potrzeby żebym szła do szpitala.
Zdarzyłam zauważyć ze niektóre z Was zaczęły już kompletować wyprawki, też już chyba zacznę zamawiać, tylko muszę znaleźć na allegro jakiegoś sprzedawce żeby u jednej osoby kupić jak najwięcej rzeczy.
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Kasiu, ja już dawno się zamieniłam z mężem i śpię od brzegu, obstawiona podusią- Poofi;) Podobno jestem okropna w nocy, a to chrapię, a to się kręcę, dziś mąż mówi, że coś mi się śniło chyba strasznego, bo skakałam i mnie głaskał, itp., a ja nic nie wiem o tym:)
Przyszykowałam kolację rocznicową - chińszczyznę w sosie słodko-kwaśnym, nawet kupiłam wafelki do lodów na deser;) no i szampana dla dzieci :D:D
Meliska, ja polecam babymarket24 z allegro:) A Wojtuś fajowy:)
Kropka, ale masz super piłeczkę! Kropka ma kropkę!
Juradka, super pomysł ja też chcę jakieś malunki, ale na sesji ciążowej;))))))))))
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Mi w tym roku nie smakują czereśnie. . nie wiem o co chodzi.. ale truskawki ahhh
Sylwia jakaś parodia normalnie z tą wizytacją… o.O
Juradka ja też pazerniak…. a na wagę ..nie wchodzę Będzie pewnie już ze 14
I jaki brzuuuusiooooo uśmiechniętyyyy !!!
Pesqu ja za Tobą i za Wami też ! Dobrze, że miałam laptopa i zaglądałam choć trochę, bo bym oszalała bez wieści od Was
Basiek odpocznij sobie, a prasowanie zostaw na później.. nie ucieknie Ja też nie znoszę na siedząco.. trwa to 2 razy dłużej :/
A jakby mi tak w nocy ktoś krzyknął to bym jak nic zawalu dostała
Sabinka mi się zdarza twardnienie i też panikuję Noszę ze sobą nospę na wszelki wypadek. W piątek się dopytam lekarza co i jak z tym robić, bo w necie raz, że normalne, a raz, że niebezpieczne, więc już sama nie wiem. Nie lubię tego w każdym razie..
Sylwia wyglądaliście PRZEPIĘKNIE !!! I piękny kolor dodatków !
Kasia hah znam to, po 3 miesiącach Ty już nie pamiętasz o co chodzi, a oni biegają jak przysłowiowy kot z ..
Oooo to jutro razem robimy w takim razie Już się T. pytałam i mnie podrzuci rano jak będzie jechał do pracy, więc choć w jedną stronę będzie wygodnie
Kropka jaki zgrabniusiiii !!!!
Meliska piękny słodziaczekkk !!! <3
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A w ogóle to mi wolno laptop chodził i poprosiłam T. aby zerknął, bo mi się dziś kilka razy zawiesił i mi włączył coś tam od środka aby się porobiło i się miało robić 10 minut, a się okazało, że go tak zawirusowałam, że się robił ponad 4 godziny....... wgrrrrr i nie mogłam wejść na foooruuummmm
Aaaa i jeszcze się pochwalę, kupiłam sobie torebkę z wrzutką w Mikołajkach i przywiozłam kwaity z ogrodu babci <3
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
jaki tatus przejęty .... chyba zimno mu jest chyba go cos boli ... he he
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
O meliska siemanko, wlasnie dzis myslalam co tak cicho u Ciebie Super Wojtuś Jak poza tym, dobrze sie czujesz oprocz ciśnienia ?
Zazanka - supeeeeeeeeeeeeeeer torebka! chcialabys rodzic naturalnie czy wlasnie cc?
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Juradka jaki piękny uśmiech synuś na pewno miał radoche
Kropka ale masz okraglutki brzuszek , bardzo ładny
Mój jjakiś taki śmieszny .. nie jest okrągły
Sabinka ja też tak mam i twardnieje mi brzuch, nawet przed chwila miałam taki twardy i po czasie mija .. trochę mnie to niepokoi ale jak czuje małego to mam nadzieje ze wszystko ok, poza tym myślę że może to też przez to ze mam problemy łazienkowe... :/
Ja jutro też idę na ta glukozę, musze bo coś nie umiałam się zebrać wiec pomyślę ze nie jestem sama to będzie mi weselej
Zazanka bardzo ładna torebeczka kwiatuszki również
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
ja tam ogólnie nie mam nic do prasowania tylko kurcze na siedząco jest tak nie wygodnie...na stojąco to raz dwa i po sprawie było. ale na szczęście z mojej strony wszystko gotowe i mogę sobie odpoczywać. mąż musi jeszcze poodkurzać i umyć podłogę i wsio! goście mogą wpadać tyle się czekało na ich przyjazd a tu pewnie chwila moment, zleci i będą już wyjeżdżać...;/
w ogóle zdziwiłam się, że mi już 2 tygodnie od wizyty minęły i w następny wtorek ja idę do gin. zawsze mi się dłużyło a teraz wyjątkowo zleciało. i super przynajmniej się nie stresowałam, za tydzień znowu zobaczę Kubolka na usg...
ja przytyłam 7kg ale tak mi jest ciężko... a w nocy jak mam się przewrócić z jednego boku na drugi to mam wrażenie jakbym z brzuchem co najmniej tonę ważyła...tragedia... nie wiem co to będzie później ;p i marzę, żeby położyć się jak dawniej na brzuszku...
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mi przybyło 8 kg. Ale ja strasznie słodkie wcinam
tez musze iść na glukozę ale to gdzieś za tydzien
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
muszę jak Zazanka czytać i na bieżąco pisać to nie będę w tyle
Dziewczyny jeszcze raz polecam najlepszy naturalny lek, jeśli gardło boli to od razu jest efekt, już parę razy robiłam. Lepsze to niż tantum verde czy hasco sept miedzykuchniaapokojem.blogspot.com/2014/...ybiotyk-przepis.html
Mnie też już męczy zgaga, najgorzej jak w ogródku się nisko schylam.
Kropka,śliczna piłeczka
Kasansra wszystkiego najlepszego my 3 czerwca obchodziliśmy 3 rocznicę,a w sumie to już 7 lat razem będzie.
Sylwia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia czerwiec piękny miesiąc
A ten pieprzony ZUS to mnie też już się czepiał
Wczoraj byłam z synem u lekarza bo od soboty brzydki kaszel miał,i masę syropów lekarz zapisał,trochę się naczekaliśmy,nikt nie myslał,żeby ciężarną przepuścić,musiałam synka po przychodni ganiać..
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.