BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #985652 przez kropka 889

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: pesq, jurada

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #985653 przez melisamienta
Cześć dziewczyny. Przez ten moment jak mnie nie było dużo się to działo :P Nie wiem kiedy ja to wszystko przeczytam.
U nas wszystko w porządku. Wczoraj miałam wizytę, i widziałam małego, zresztą wrzucę Wam linka do filmiku. Przed wizytą byłam trochę zdenerwowana bo przez te upały na wieczór miałam wysokie ciśnienie koło 140/90 raz nawet miałam 149/87. Ale na razie jak mam rano i popołudniu dobre to nie ma potrzeby żebym szła do szpitala.

Zdarzyłam zauważyć ze niektóre z Was zaczęły już kompletować wyprawki, też już chyba zacznę zamawiać, tylko muszę znaleźć na allegro jakiegoś sprzedawce żeby u jednej osoby kupić jak najwięcej rzeczy.

9 lata 7 miesiąc temu #985656 przez melisamienta
a to link do filmiku z usg. Nasz Wojtuś :P :P :P :P

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #985657 przez kasandra9
Sylwia, pięknie wyglądałaś na ślubie!!!!! Lubię takie kolorowe dodatki, ja miałam w czerwieni;)
Kasiu, ja już dawno się zamieniłam z mężem i śpię od brzegu, obstawiona podusią- Poofi;) Podobno jestem okropna w nocy, a to chrapię, a to się kręcę, dziś mąż mówi, że coś mi się śniło chyba strasznego, bo skakałam i mnie głaskał, itp., a ja nic nie wiem o tym:)
Przyszykowałam kolację rocznicową - chińszczyznę w sosie słodko-kwaśnym, nawet kupiłam wafelki do lodów na deser;) no i szampana dla dzieci :D:D:D
Meliska, ja polecam babymarket24 z allegro:) A Wojtuś fajowy:)
Kropka, ale masz super piłeczkę! Kropka ma kropkę!:)
Juradka, super pomysł;) ja też chcę jakieś malunki, ale na sesji ciążowej;))))))))))

9 lata 7 miesiąc temu #985664 przez jurada
Pesqu rozciagnely sie te rozstępy i zrobily sie przez to takie białe... Zalezy tez jak stanę pod swiatlo.

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #985666 przez Zazanna
Michałkiii…. <3

Mi w tym roku nie smakują czereśnie. . nie wiem o co chodzi.. ale truskawki ahhh

Sylwia jakaś parodia normalnie z tą wizytacją… o.O

Juradka ja też pazerniak…. a na wagę ..nie wchodzę :D Będzie pewnie już ze 14 ;)
I jaki brzuuuusiooooo uśmiechniętyyyy !!! :woohoo:

Pesqu ja za Tobą i za Wami też ! :D Dobrze, że miałam laptopa i zaglądałam choć trochę, bo bym oszalała bez wieści od Was :D

Basiek odpocznij sobie, a prasowanie zostaw na później.. nie ucieknie B) Ja też nie znoszę na siedząco.. trwa to 2 razy dłużej :/
A jakby mi tak w nocy ktoś krzyknął to bym jak nic zawalu dostała :P

Sabinka mi się zdarza twardnienie i też panikuję :( Noszę ze sobą nospę na wszelki wypadek. W piątek się dopytam lekarza co i jak z tym robić, bo w necie raz, że normalne, a raz, że niebezpieczne, więc już sama nie wiem. Nie lubię tego w każdym razie..

Sylwia wyglądaliście PRZEPIĘKNIE !!! I piękny kolor dodatków ! :woohoo:

Kasia hah znam to, po 3 miesiącach Ty już nie pamiętasz o co chodzi, a oni biegają jak przysłowiowy kot z .. ;)
Oooo to jutro razem robimy w takim razie ;) Już się T. pytałam i mnie podrzuci rano jak będzie jechał do pracy, więc choć w jedną stronę będzie wygodnie ;)

Kropka jaki zgrabniusiiii !!!! :woohoo:

Meliska piękny słodziaczekkk !!! <3

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A w ogóle to mi wolno laptop chodził i poprosiłam T. aby zerknął, bo mi się dziś kilka razy zawiesił i mi włączył coś tam od środka aby się porobiło i się miało robić 10 minut, a się okazało, że go tak zawirusowałam, że się robił ponad 4 godziny....... wgrrrrr i nie mogłam wejść na foooruuummmm :P

Aaaa i jeszcze się pochwalę, kupiłam sobie torebkę z wrzutką w Mikołajkach i przywiozłam kwaity z ogrodu babci <3

9 lata 7 miesiąc temu #985675 przez glooria
meza nie ma a ja ogladam porody :P i rycze B)
jaki tatus przejęty .... chyba zimno mu jest chyba go cos boli ... he he

9 lata 7 miesiąc temu #985677 przez kropka 889
Zazanna mega torebka !!! :)

9 lata 7 miesiąc temu #985678 przez pesq
Kropka - jacieeeeeee jaka Ty jestes zgrabna :ohmy:

O meliska siemanko, wlasnie dzis myslalam co tak cicho u Ciebie :) Super Wojtuś :) Jak poza tym, dobrze sie czujesz oprocz ciśnienia ?

Zazanka - supeeeeeeeeeeeeeeer torebka! chcialabys rodzic naturalnie czy wlasnie cc?

9 lata 7 miesiąc temu #985679 przez mysia5
Sylwia piękne zdjęcia ;) śliczna z Was para :)
Juradka jaki piękny uśmiech :) synuś na pewno miał radoche :)
Kropka ale masz okraglutki brzuszek , bardzo ładny :)
Mój jjakiś taki śmieszny .. nie jest okrągły :huh:
Sabinka ja też tak mam i twardnieje mi brzuch, nawet przed chwila miałam taki twardy i po czasie mija .. trochę mnie to niepokoi ale jak czuje małego to mam nadzieje ze wszystko ok, poza tym myślę że może to też przez to ze mam problemy łazienkowe... :/
Ja jutro też idę na ta glukozę, musze bo coś nie umiałam się zebrać wiec pomyślę ze nie jestem sama to będzie mi weselej :cheer:
Zazanka bardzo ładna torebeczka :) kwiatuszki również :)

9 lata 7 miesiąc temu #985681 przez basiek149
kropka śliczny brzusio! i w ogóle zazdraszczam figury...:)

ja tam ogólnie nie mam nic do prasowania tylko kurcze na siedząco jest tak nie wygodnie...na stojąco to raz dwa i po sprawie było. ale na szczęście z mojej strony wszystko gotowe i mogę sobie odpoczywać. mąż musi jeszcze poodkurzać i umyć podłogę i wsio! goście mogą wpadać :D tyle się czekało na ich przyjazd a tu pewnie chwila moment, zleci i będą już wyjeżdżać...;/

w ogóle zdziwiłam się, że mi już 2 tygodnie od wizyty minęły i w następny wtorek ja idę do gin. zawsze mi się dłużyło a teraz wyjątkowo zleciało. i super :) przynajmniej się nie stresowałam, za tydzień znowu zobaczę Kubolka na usg...:)

ja przytyłam 7kg ale tak mi jest ciężko... a w nocy jak mam się przewrócić z jednego boku na drugi to mam wrażenie jakbym z brzuchem co najmniej tonę ważyła...tragedia... nie wiem co to będzie później ;p i marzę, żeby położyć się jak dawniej na brzuszku...:)

9 lata 7 miesiąc temu #985694 przez kropka 889
Dziękuję bardzo; )
Mi przybyło 8 kg. Ale ja strasznie słodkie wcinam
tez musze iść na glukozę ale to gdzieś za tydzien

9 lata 7 miesiąc temu #985704 przez pesq
Duszno, ciężko, zgaga i nie mogę spać... Jeny toż to nawet nie trzeci trymestr! :unsure:

9 lata 7 miesiąc temu #985722 przez Magdalena9t
Hejo :)
muszę jak Zazanka czytać i na bieżąco pisać to nie będę w :) tyle :P
Dziewczyny jeszcze raz polecam najlepszy naturalny lek, jeśli gardło boli to od razu jest efekt, już parę razy robiłam. Lepsze to niż tantum verde czy hasco sept ;) :) miedzykuchniaapokojem.blogspot.com/2014/...ybiotyk-przepis.html

Mnie też już męczy zgaga, najgorzej jak w ogródku się nisko schylam. :S

Kropka,śliczna piłeczka :)
Kasansra wszystkiego najlepszego :) my 3 czerwca obchodziliśmy 3 rocznicę,a w sumie to już 7 lat razem będzie.

Sylwia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :kiss: czerwiec piękny miesiąc :) :)
A ten pieprzony ZUS to mnie też już się czepiał :angry:

Wczoraj byłam z synem u lekarza bo od soboty brzydki kaszel miał,i masę syropów lekarz zapisał,trochę się naczekaliśmy,nikt nie myslał,żeby ciężarną przepuścić,musiałam synka po przychodni ganiać..

9 lata 7 miesiąc temu #985743 przez Sylwia-89
Bardzo dziękuję za miłe słowa. :*

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia