- Otrzymane podziękowania: 135
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
pewnie masz rację dzień narodzin to będzie coś nie do opisania
Juradka ja tez korzystam z telefonu i na nim oglądałam filmik wiec chyba powinnaś widzieć
A mnie złapała ochota na naleśniki i właśnie smaże
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Agata co do paciorkowca to Jurada ostatnio pisała o nim, że ona miała i z małym była dłużej w szpitalu kilka stron wcześniej pisala co i jak.
Kassandra i Kropka gratulacje z rocznic
Basia my będziemy świętować we wrześniu i narodziny bąbli i nasze rocznice
Zazanna chyba sprząta od wczoraj że nie oddzywa się po przyjeździe do domu
A ja na obiad odsmażyłam sobie krokiety z wczoraj i leniuchuje
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
no Zazanka odezwij sie co tam tesknimy
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
Fasolkę tez Lubie
A dupsko rośnie ...
właśnie Zazanka ! Jak tam po powrocie? Zabiłas chłopaków a teraz sprzątasz? odezwij się
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Ja dziś sprzątam od rana po chłopakach i zwierzołakach -ale już mam wszyściutko zrobione, posciel zmieniona, 3 prania powieszone
Sylwia najlepszego !
Kasia ja mam tragedię, bo T. to kitracz i skubaniec zauważa np. że coś mu zginęło –a przykładowo usunęłam to rok temu i dawno zapomniałam -.-‘ Jak sobie radzę z ciuchami jego ? Musiał zbudować nową, większą garderobę
Juradkaaaa !!! To już tak króciutko !
Mysia cuuudnyyy koocyykkk
Co do płynów ja używam normalnych –tylko się staram nie pochylać nad nimi za bardzo
A z porodami ja mam najgorzej, bo będę praktycznie ostatnia i się już zdążę nastraszyć Waszymi
Pesqu musisz chyba znów z diabetologiem o tym pogadać, kurcze musi być jakiś sposób..
Co do drętwienia i ciężkości to i ja tak mam… Wszystko mnie męczy i ledwo co mogę zrobić, bo zaraz oddech jak po maratonie i w ogóle.. -.-‘ Jak śpię to niewygodnie i żebra uwierają. W sumie najgorsze są właśnie żebra u mnie, jak zaczynają boleć, to nie mogę sobie miejsca znaleźć i strasznie źle się wtedy czuję
Scarlett to mówisz, że się za długo nie nacieszę maluchem, bo mi zaraz nastolatek się w domu zalęgnie?
Asiek gratuluję 3 trymestru !!!
Agatka świetne mebelki ! Zamówiłaś cały komplet ?
Na gardło babcia mi wczoraj dała „syrop z jagód” –w sensie jagody zrobione jak na powidła ale bardziej płynne i kazała to rozrabiać z bardzo ciepłą wodą i pić jak mnie właśnie gardło będzie bolało albo jak cos mnie zacznie łapać
Gloria pokaż piniatę
Co do przepuszczania to mi się zdarzyło 2 razy – tylko i wyłącznie w sieciówkach, gdzie to kasjer mnie zawołał do kasy. Normalnie stoję i jeszcze mnie babcie popychają, że „za dużo miejsca zajmuję i nie mogą z wózeczkiem przejść ” –a niby jak mam wciągnąć brzuch ? -.-‘
Kasandra super filmikkkk
U mnie dziś kotleciki mielone mniam
A w ogóle to przywiozłam wczoraj od babci ze 30 słoików z dżemikami, grzybkami itd. :D:D
I jak jadłyśmy z Mamą obiad u babci, to nam babcia po 50 zł koło talerzy położyła hahha –super, poczułam się jakbym znów była dzieckiem <3 Oczywiście próbowałyśmy odmówić, ale wiecie jak to jest
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam
A teraz lecę robić obiadek, a za półtorej godziny do terapeutki się odstresować
Do później
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
A posiew po 35 tyg wiec za dwie wizyty i mowil ze jak będzie to zastrzyk dostane i ja i dzidzi... Także spoko. No i wspomniałam o szyjce to powiedzial ze to tylko przez usg można stwierdzić czy się skraca... A tak to on sprawdzi tylko czy zamknięta... I zamknięta wszystko oki.
Dostałam skierowanie na przeciwciała...? Z synem nie miałam takich badan... O co chodzi? Któraś wie?
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zazanna to fajnie, że babcia tak dała pieniążka:) oj jakbym chciała iść do babuni mojej posprzeczać się z nią i na odchodnym mocno ją przytulić zawsze jej dokuczałam a ona mi no mojej babci już nie ma ale zawsze będzie w moim serduszku, oj jakby się cieszyła z prawnuczki
Kasia co do ubrań to ja wyrzucam mężowi jak go nie ma oczywiście bo kiedyś przy nim robiłam przegląd garderoby i nic nie chciał wyrzucić, bo po trzech latach niechodzenia w podkoszulku zacznie w nim chodzić heh więc nie ma go to wyrzucam
Ja też używam normalnych płynów tylko nie zaciągam się nimi przy szorowaniu
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Kurczę ja to miałam aż trzy te zarazy
Candida spp, Escherichia coli, Streptococcus agalactiae. Masakra... Ale miałam przez te 7 lat badania co rok cytologię i mam pierwsza grupę. Czystość pochwy tez ok. Wiec może da rade temu zaradzić.
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
juranda - candide jakas tez mam i dostalam na to clotrimazol ja pisalam o paciorkowcu ze kazda z nas go ma
basiek az sie poplakalam
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A w ogóle to powinnam się jutro zebrać i pojechać na glukozę i chyba się zmuszę.. bo w piątek super mega hiper lekarz heh Więc wypadałoby wziąć wyniki tych badań
Asiek ja tak z dziadkiem miałam... kłóciliśmy się całymi dniami, ale rano jak wstawaliśmy (około 5 rano) jak jeszcze wszyscy spali to piliśmy razem herbatę na ganku i rozmawialiśmy o wszystkim i pokazywał mi jak się robi różne rzeczy w obejściu (moi dziadkowie wyprowadzili się z w-wy na wieś jak miałam 5 lat i mieli kaczki, kurki i króliczki) i uwielbiałam te poranki... A jak wszyscy wstawali to ..znów sie kłóciliśmy heh
Strasznie fajnie to wspominam i strasznie płakałam jak zmarł -miałam 12 lat
Dziewczyny muszę iiiśśćććć, a tak mi się nie chce................................
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
kurcze... nieciekawy ten paciorkowiec, :/ Ja nigdy chyba nie miałam na to badania, jedynie miałam cytologie i brałam globulki. Ale w tym chyba nie można go wykryć tak?
Skąd się biorą takie wstrętne bakterie :/ eeh. .
Kasandra głowa do góry każdy ma gorszy dzień,kup sobie może coś dobrego na co masz ochotę i zrelaksuj się jutro będzie juz na pewno lepiej!
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa