- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia pięknie wyglądałaś... No i wyglądasz. I w ogóle ładna z Was para:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
juranda ale nei jest to grozne dla dziecka?dla lozyska?
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
ja niestety mam antyciala typu m
mam grupę b minus moj ma plus
bylam dzis w tej sprawie na wizycie i tak
1. beda obserwować
jak wzrosna do jakiegos poziomu i pogorsza sie przeplywy u dziecka to to bedzie najgorsza opcja
prawdopodobnie zrobia cesarke nawet po 28 tyg
ale to jak gorsze co moze sie zdarzyc
2. jezeli nie beda rosnac to widocznie powstaly po mojej transfuzji po porodzie i skonczy sie tylko na obserwacji dziecka i bibuliny i sprawdzeniu gr krwi oraz podaniu antycial
czasami robia badania na antyciala bo powstaja ze wzgledu na konflikt grupy a nie czy to plus czy minus
ale ja nie wnikam na ten temat moze dr google lub lekarz powinien wytłumaczyć dlaczego kieruje na te badanie
co do kontroli .... wspolczuje teraz tego chodzenia i tłumaczenia ale usmialsm się
coz polska
co do piniaty jeszcze nie skonczona ale moge wrzucic na fb sesje z jej tworzenia
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Sabina mi od od tygodnia brzuch może dwa razy mi twardniał, a wcześniej częściej mi twardniał ten brzuch i tez martwiłam się, a teraz mi przeszło .
Agata mój mąż przywiózł mi czereśnie z działki aż patrzyłam do środka czy nie ma "białka" ale były czyściutkie
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sabina nic się nie dzieje... Póki nie boli to ok
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
a ten tort......... oj zjadłabym...
asiekasiek oszczędzam się kochana, ja tyle siedzę, że czasami już nie wiem jak mam usiąść albo się położyć bo tak mnie dupa boli ;p gin pozwolił mi chodzić na krótkie spacery i tylko na takie się gdzieś czasami skuszę. a tak to mnie wszędzie wiozą ;p
gadałam z mamą i mówiła, że właśnie piecze dla mnie serniczek... a jutro mi go siostrunia przywiezie. cudownie
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sylwia śliczne zdjęcia, piękna z Was para- jeszcze raz gratulacje
Dziewczyny dbajcie o swoje gardziołka, żebyście się nie rozłożyły jak ja ostatnio
Jurada śmieszna buzia
Kasandra nie przejmuj się, już jesteś na finiszu, obronisz się i zapomnisz o tym całym bałaganie
Zazanka właśnie jutro rano wybieram się na tą glukozę dłużej zwlekać już nie mogę, bo trzeba ją zrobić najlepiej do 28tyg. Wisi to badanie nade mną od dawna, ale z racji przyjmowania antybiotyku, nie mogłam mieć tego z głowy wcześniej, a przed weekendem mi się zwyczajnie nie chciało tam jechać.
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trudno się śpi, ciągle się kręcę co godziny wstaję do łazienki a mój mąż się budzi i pyta się bez sensu co się stało i czy źle się czuje a ja mu odpowiadam, że po prostu chce mi się siku
I z rana zawsze te drętwienie nóg, taki ból w łydkach, zapomniałam o tym powiedzieć ostatnio ginekolog.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
mój też często o to pyta jak wstaje w nocy. a raz udało mi się wyjść do łazienki nie budząc go ale jak tylko usiadłam na kibelku ten się przebudził i tak zaczął się drzeć gdzie ja jestem i czy mi nic się nie stało, że omało na zawał w tej łazience nie zeszłam... po co tak panikować jak człowiek tylko siusiu robi...Trudno się śpi, ciągle się kręcę co godziny wstaję do łazienki a mój mąż się budzi i pyta się bez sensu co się stało i czy źle się czuje a ja mu odpowiadam, że po prostu chce mi się siku
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wymyśliłam wczoraj, że zamienimy się miejscami i zacznę spać od brzegu. Będzie mi łatwiej wstawać i może nie będę robiła takiego szumu
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
Ja moje gardło lecze tantum verde i sokiem malinowym z gorącą wodą i w sumie trochę lepiej
Mam wrażenie ze teraz to mi tak wywaliło ten brzuszek
Dziewczyny jak mogę dołączyć do grupy na fb?
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Jurada - suuuuuuuuuuuuper ! Maly mial radosc a Ty masz sliczny brzuszek.. nie widze tam rozstepow ktore wczesniej pokazywalas... Za to u mnie są jak byly na szczescie sie zbytnio nie powiekszyly ale tez nie zjasnialy.. ciekawe czemu tak wczesnie mi wyskoczyly :/
Mi od jakiegos czasu mala lezy tak nisko i czasem mnie kłuje tak jakby jajniki... eh zawsze cos.
Jeju jaka moj maz zrobil cudowna jajecznice! Faceci to jednak umieja ... zajac sie jajkami
edit. musze chyba robic jak Zaz bo zapominam..
Sylwia - cudna zieleń!
Kropka - pokaz fotke brzusia