- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja tez Wam dziewczyny gratuluje rocznic !!
Kassandra, super filmik!
Bociek wymiata!)
Co do michalek i kasztankow tak he uwielbiam, zr chyba bede do kazdego zagladac:D
Tak jak mam ochote na czeresnie, a tam w srodku niespodzianki fuuuuj !!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Co do pamięci ja muszę na zakupy nawet na małe iść z karteczką bo zapominam co mam kupić
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Jesli chodzi o te przeciwciała, to mialam robione 2 razy już mimo, ze mam grupę krwi dodatnią. Nie wiem po co i dlaczego, ale w karcie ciąży mam 3 rubryki na to i podejrzewam, ze w 3-cim trymestrze tez będę musiala zrobic.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Zazanna tak, zamówiłam wszystko oprócz szafki nocnej
Kasandra przy pisaniu pracy też sie męczyłam najbardziej przy poprawkach, numerowaniu stron, odnośnikach, tabelach, wykresach, cytowaniem, spisie treści, bindowaniem, drukowaniem etc. wkurzające to wszystko było! Samo napisanie pracy to pikuś przy tym wszystkim ale przy efekcie końcowym będziesz chodzić dumna jak paw masz już wyznaczony termin obrony? Lipiec? Bedziemy trzymać kciuki!
Biorę się za obiad, dzisiaj risotto zastanawiam się czy mogę trochę wina dodać. Czytałam, że podczas gotowania alk. wyparowuje dodałybyście?
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Kurde Sylwia skontrolowali cie? Co za łajzy... Wzięliby sie za tych co naprawde ich oszukują a nie za ciężarna kobietę. Jestem w szoku
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Synek namówił mnie na ciacho jak wracaliśmy ze szkoly... Kupiłam 2 kremówki. Zjadłam swoją po czym on mówi ze nie chce tego kremu ze środka to zjadłam jego krem i teraz
Aaaa czy ja musze byc taka pazerna!!!
A potem narzekam ze kilogramy lecą jak szalone... A przytylam juz 12 kg
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Co do paciorkowcow to ja nigdy nie mialam nic w tym kierunku, ale skoro mowicie ze po 35...
agata - dodawaj wino, daje pyszny smak a alkohol zawsze wyparowuje jesli chwile potrzymasz. Ja dodaje czesto!
Jurada- i ja zaczelam rosnąć ehh chociaz dieta to i tak dupa rosnie.... nie ważyłam sie od tygodnia ale na pewno uroslam
Sylwia - rozsmieszylas mnie tym ZUS-em, Mamy zwolnienie z pracy a nie ze wskazaniem do lezenia.. Masz nie pracowac zeby np. za dlugo nie stac, za dlugo nie siedziec, nie przebywac w hałasie, w chemikaliach, przy komputrze.. z roznych powodow, a to nie znaczy ze masz w domu siedziec. Po@ebało im sie cos chyba .
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
a my podjechaliśmy dzisiaj na małe zakupy, chociaż jak moja siostra przyjedzie jutro to i tak w planach mamy, że zamówimy pizze więc gotować nie będę. ale coś jednak wypadało w lodówce mieć kupiliśmy też puzzle dla siostrzenicy i trochę słodyczy. w ogóle tak dawno jej nie widziałam na żywo, że na pewno już cioci Basi nie pamięta...;/ jutro się przypomnę
po zakupach podjechaliśmy jeszcze na cmentarz ale już czułam, że za długo dzisiaj wędruje bo troszkę mnie zaczął szew ciągnąć. podjechaliśmy do teściów ale ja już nie wchodziłam do nich do domu tylko czekałam w aucie. ale zeszła do mnie szwagierka i przyniosła świeżo zrobione pulpeciki w sosie pomidorowym tak więc zabrałam do domu i miałam obiad z głowy
a teraz idę prasować... a mam góreee rzeczy to prasowania... a jeszcze jak mam to robić na siedząco to już w ogóle mi się odechciewa
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basiek to Ty oszczędzaj się bardziej żeby wszystko dobrze poszło
Agata dodaj bez problemu winko ja od czasu do czasu łyczek piwka biorę od męża jak pije
Jurada po ciąży zrzucisz wszystko ja teraz mogłabym jeść i jeść najgorsze jest to że zjem posiłek i po 10 minutach znowu głodna jestem
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
ej a powiedzcie mi czy ktorejs twardnie brzuch /???misie to zdarza dosc czesto bo nawet dwa trzy razy dziennie i siemartwie .....
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100