- Otrzymane podziękowania: 135
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Naprawdę do września Juz coraz bliżej.. a tak niedawno chcialysmy ten bezpieczny12-13 tydzień. Czas leci za chwile będziemy pewnie opisywaly porody Ohh tego się bardzo boję i lepiej nie będę jeszcze myśleć o tym
dziewczyny a czy jak sprzątacie to normalnie używacie wszystkich płynów itd? Bo dziś jak sprzątalam łazienkę to właśnie się zastanawiałam czy to nie szkodzi maluszkowi i czy mogę używać.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Do mnie przyszły w koncu rzeczy z allegro, takie pierdółki, ale cieszą. zapomniałam kupić pieluchy kolorowej heh ale jeszcze wszystkiego nie mam więc pewnie za miesiąc domówię
A mam pytanko ile kupujecie majtek siatkowych?? jeżeli takowe kupujecie?? ja kupuje bo koleżanka mi opowiadała że ją lekarz opieprzył na obchodzie, że w 3 dniu po porodzie założyła zwykłe majtki i podpaskę...
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Nie ma co dziewczyny trzeba lekarzy cisnąć!
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja potwornie stresowałam się między 21 a 22tyg tej ciąży bo wszystko mi się przypominało, najchętniej co chwilę wtedy bym jeździła do szpitala i sprawdzała czy wszystko jest ok. na szczęście te tygodnie mam za sobą i wiem, że jeszcze troszkę przed nami ale już dużo inaczej patrzę na tę ciążę. najdzielniejszy z tego wszystkiego jest mój mąż, że mnie znosi i uspokaja bo czasami naprawdę bywam nieznośna ale będzie fajnym tatą i bardzo mnie to cieszy
damy radę dziewczynki
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
My po weselu i poprawinach -było super.
A wczoraj też mieliśmy swoją pierwszą rocznicę ślubu.
Dzisiaj tez przyszła mi paczka od tego dostawcy którego Basiek poleciła.
Macie jakiś sposób na ból gardła?
My zastanawiamy się czy szczepić mała po porodzie
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jeszcze przed chwilą zachwycałam się smakiem moich placuszków z jabłkami a tu taki news na forum
ale naprawdę mi dzisiaj dobre wyszły. nawet mężulek wszystkie wciągnął, jak nie on. bo dla niego obiad bez mięsa to nie obiad
kropka i jak tam towar, który zamówiłaś? pochwalisz się?
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Ja miałam w końcu piękną pogodę przez weekend tak więc non stop poza domem. W piątek zrobiliśmy grilla, w sobote małe zakupy. Kupiłam sobie jeansy ciążowe, krótkie spodenki i sweterek na reszcie mam co na siebie wkładać wieczorkiem byłam na urodzinach koleżanki, kochana zadbała o mnie i wypiłam dwa piwka bezalkoholowe o smaku owoców leśnych były też pyszne sałatki i zimne płyty jedynie co mnie omineło to imprezka w klubie, nie dałam rady:P o 24 grzecznie wróciłam do domku wczoraj byliśmy w Ikei i kupiliśmy wanienke dla Alicji
Dzisiaj zamówiłam mebelki babyboo.pl/pl/p/Pokoj-Standard-grawerowany-mis-/1094 za jakieś dwa tygodnie będą już u nas w przyszły weekend planujemy zacząć malowanie w pokoiku malutkiej.
Huhu ile rocznic ślubu świetujcie dziewczyny! Gratulacje
Basiek ale dzielna kobietka z Ciebie, ściskam mocno Kubuś na bank będzie wspaniałym, silnym i zdrowym chłopcem!
Asiek haha co za historia:D truskawki z wkładką obrzydliwe. Teraz dzięki Tobie podczas jedzenia, będę każdą sprawdzać
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Załącznik nie został znaleziony
Cena 19.89 psiknęłam juz 3 razy i juz czuje ulgę
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie w domu moja mama rzadko kiedy faszerowała nas tabletkami i przy chorobach jak najczęściej próbowała leczyć domowymi sposobami. i na ból gardła zawsze odsmażała ziemniaki albo gotowała i owijała w taką pieluchę tetrową, później w jakiś szalik albo apaszkę i przykładała nam do gardła. fakt w dzieciństwie zawsze się darłam mimo bólu gardła, że tego nie chcę bo to gorące ale co jak co to naprawdę działało. i do dziś moja mama czy teraz siostry to stosują
albo syrop z cebuli na kaszel...to akurat uwielbiałam
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kropką ja juz kiedyś pisałam ze płukanie miodem i czosnkiem pomaga do tego właśnie syrop z cebuli jak Basia pisała ja to używałam jak byłam w 1 trymestrze chora i mi przechodziło. a nie chciałam brać chemii ... i tamtum verde polecam
Basia dobrze ze nie jadłas truskawek:)
Agata dla mnie w tamtej chwili nie było śmiesznie jak juz miałam w rękach truskawke żeby ją zjeść mój mąż powiedział ze białko dodatkowo zjadlabym chociaż nie jestem pewna czy nie zjadłam czegoś... chociaż mam nadzieje ze wylądowało to w kibelku...
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jutro wyślę go do apteki mam nadzieje ze szybko mi przejdzie