- Otrzymane podziękowania: 100
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
Jesli chodzi o tego maluszka, to w 15 tc. w badaniach wyszło, ze ma wodonercze i ten poród przedwczesny byl tym spowodowany. Chyba cos niedobrego zaczęło sie dziać.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
poszlam po milene do szkoły i siedze na lawce i widze podchodzi polka z ktora tylko czesc czesc bo wiem ze to polka
no i podchodzi i mowi ...a w którym tygodniu jesteś
a ze ja dzisiaj zmeczona i wkurzona to pytam ja a na ktory wygladam
a ona no tak na 25- 26
no to prawie zgadlas bo 20
A ona na to no to duzy brzuch masz
...no i co z tego
to pewnie ci ciezko
bo juz jej glupio było bo chyba sobie przypomniala ze ok miesiac temu tez bylam w 20
A ja na to ze radze sobie
i chyba skumala ze nie pogada i nie wyciagnie nic ode mnie i poszla niby ze coś zalatwic
Nienawidze takich pytań
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Ja dostałam od mojego M. jakiś czas temu super prezent srebrny długi naszyjnik, powinno nosić się go nisko, w okolicy pępka. Ma w środku cichutki dzwoneczek i podczas naszego ruchu dziecko słyszy ten dźwięk. Po porodzie dzwięk tego dzwoneczka ma podobno działać uspokajająco. No zobaczymy jak na razie służy mi bardziej jako ozdoba
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
ja też myślałam czy robić jakiś prezencik na dzień ojca, choć na dzień mamy nic nie dostałam ale okazałam swoje oburzenie może jakiś drobiazg fajny kupię
ciocia do mnie dzwoniła, że upiekła mi placek drożdżowy <3 z truskawkami o który męczyłam ją chyba miesiąc, choć jak pomyślę o tych naszych rozmowach o truskawkach to .... oj ale on tak pięknie pachnie i wygląda, że na pewno nie ma tam żadnych niespodzianek przynajmniej tak sobie będę powtarzać
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Jeśli do jutra mi nie przejdzie to zadzwonie znowu do ginekolog co robić .
Naprawdę czasami mam już dość, chciałabym urodzić i przestać się tak martwić chociaż jak mały pojawi się na świecie to pewnie znowu będe panikować.
Ech...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Historia z ciężarną, babcią i murzynem meega śmieszna pierwsza osoba której udało się mnie dziś rozśmieszyć mimo wielkiego doła
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Pomaga Ci to?
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Kasia ja biorę nospę od 15 tc -czyli od plamienia. 3 razy dziennie zwykłą. Teraz od soboty schodzę z dawki, póki co biorę 2 razy dziennie, za jakieś 3 dni będę brała jedną dziennie, a za tydzień odstawiam. Ale mam nosić ze soba i doraźnie brać w razie dyskomfortu
Garderobę wysprzątałam -pięknie ! Wszystko pod linijeczkę
Byłam też spotkać się z koleżanką i zjadłam oogrooomneee ciacho czekoladowe i tak się zasłodziłśmy, że postanowiłyśmy zjeść coś ostrego ..i wylądowałyśmy na pizzy -.-' No i znowu się nie zmieściłam w limicie przez to...
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
allegro.pl/koszulka-z-wlasnym-nadrukiem-...aty-i5449985001.html
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kasia - ja byłam z bólami brzucha 2 razy na IP i 2 razy dostalam zastrzyki rozkurczeniowe + kroplowke i naprawde pomoglo.. Co do nospy - ona pomaga bo dziala rozkurczeniowo,2 lekarzy mi mowilo ze naprawde lepiej wziac nospe niz mieć skurcze (czyli bóle w ich języku często) ale nie wiem czy na silny ból pomoze.. ja po DUŻYM jedzeniu (czasem dowale sobie wiecej warzyw i np mięsa bo weglowodanami nie moge sie bawic) mam bóle brzucha i kłucia w boku - to są prawdopodobnie jelita albo żołądek ktory i tak już jest scisniety...
Co do truskawek radze też sprawdzać w środku. Mi sie zdarzyl pare lat temu robal w srodku.
Koszulka - moj mąż dostal na urodziny koszulke 'mów mi ojcze' z ojcem chrzestnym - ulubiony film mojego meza od przyszlego chrzestnego. Niestety jakość tragiczna... Często tak jest w tych zamawianych, Kasandra zamow jakas sprawdzona firme.
Myslalam o tym dzidziusiu z 24 tygodnia - jeju nie wiem co powiedziec, to straszne...
Dziewczyny - kiedy zaczyna się 3 trymestr i kiedy 7 miesiąc? Ja nie lapie sie już..
Zaz- chce pizzy i ciasta ! Jejuuuu.. A jaka Ty sobie norme narzucilas kalorii? Jaka jest w ogole w ciazy? Ja ledwo do 1800 dobijam chociaz naprawde sie staram, bo tak mi ciezko z jedzeniem.. nic sie nie chce z tego co moge ... a poza tym u mnie wszystkie cukry źle. Świrują niesamowicie - czyli tak jak mowila - wraz z rozwojem ciazy coraz trudniej utrzymac je w normie. Po 2 kromkach chleba mam po godzinie cukier ok. 130 - to taki jak czesc z Was po tej daweczce glukozy... a norma jest do 120.. no nic, jutro pewnie znow dowali insuliny. Juz pomalu zaczelam sie godzic z tym, ze rodzic bede musiala w jednym z naszych szpitali... w klinice mnie z takim powiklaniem nie przyjma.