BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #986856 przez glooria
Juranda widzislame ze ma dziure w kroku tylko mi chodzi o pasy na barkach i klatce piersiowej

fotelik.info/pl/news/jak_przewozic_dziec...teliku_zima,270.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #986859 przez mysia5
Dzień dobry :)
U mnie słońce od samego rana, chyba niestety będzie upał dzisiaj :unsure:
Jurada świetny kombinezon! :) śliczny :woohoo:
Zazanka po przeczytaniu całej historii uśmiech na twarzy ze hoho :laugh: jesteście udani :) Hihi.
Ale naleśnik boski! Gdybyś nie miała co z takimi zrobić to ja chętnie się nim zaopiekuje :evil: :whistle: ja też chciałabym dziś zabrać za jakieś porządki ale zobaczymy jak to wyjdzie, bo ostatnio na nic nie mam siły. I nie mam pomysłu na obiad... :dry:
Miłego dnia ;**

9 lata 7 miesiąc temu #986860 przez Zazanna
Mysia Ty też wolisz chłodniejsze dni? ;)

Ajj jakby nie to jego wywijanie kota ogonem z dawką czarnego humoru przy moim cholerycznym charakterku to ja nie wiem czy byśmy przetrwali :)

Na obiad polecam : www.google.pl -> ZAMÓW :evil: Heh, a poważnie ja też nie mam pomysłu B)
Zwłaszcza, że wczoraj T. zrobił zakupy, no i na liście umieściłam duuużooo rzeczy i takich ciut "lżejszych" i teraz mam tyle dobrych rzeczy w domu, że nie wiem na co się zdecydować :P Wczoraj wieczorem jak chciałam kolację cofałam brata z korytarza jak wychodził z psem żeby mi powiedział na co mam ochotę, bo za dużo tego, a miałam ograniczoną liczbę kalorii kolacyjnych :P Jakimś cudem udało mi się zmieścić wczoraj w 3000 kcal. Aczkolwiek dość ciężko było.. B)

9 lata 7 miesiąc temu #986863 przez Zazanna
Ale się Bartuś rozkopał :woohoo: Cała prawa strona brzusia mi skacze <3

9 lata 7 miesiąc temu #986879 przez asiekasiek
Zazanna gratulacje kopniaków i oby więcej było :D

U mnie na obiad będą ziemniaczki sos z mięsa jakiegoś i kapustka młoda zasmażana :) kurcze zjadłam już śniadanie i zabieram się za prasowanie a nie chce mi się bo duuuużo mam :S

Kurcze przez dzień nie śpie a w nocy nie mogę spać :( mam problem jak Pesq :( o 3 nad ranem budzę się i do 5 nie mogę zasnąć:( już miałam wstawać po 5 i prasować, ale jakoś zasnęłam... a najlepiej to rano spałoby mi się :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 7 miesiąc temu #986884 przez Zazanna
Asiek jak słooodkoo :) W prawdzie ja nie lubię "kurzołapek" za bardzo, ale na bank jakiś czas by postało aby mały sie cieszył :)
Pokaz buciki :D

My już wróciłyśmy ze spacerku i borę się za garderobę ;)

9 lata 7 miesiąc temu #986885 przez pesq
Hej hej,

Asia - ja od kilku dni pije podwójną melisę tak już w łóżku i szału nie ma, ale odrobinkę lepiej jest.. Spróbuj!

Ja dziś jadę do koleżanki, która ma rocznego synka :) i przy okazji zajade do szkoły rodzenia się zapisać i po paski do glukometru. Pewnie zmęczę się straszliwie i będzie po poludniu brzuch bolał... :unsure: :unsure: W ogole to ja mam problem z obiadem - nie moge go odpuścic a caly dzien poza domem.. Kupic tez nie mam czego bo to musi byc wiecie.. trele morele makaron taki salata taka ... :P Kurcze. W ogole bylam niedawno 2 kg+ a teraz.. jestem znowu na wadze wyjściowej, jakby stracilam te 2 kg.. troche dziwne rzeczy się dzieja i martwie sie... :(

9 lata 7 miesiąc temu #986890 przez Kasia888
Hej byłam wczoraj z mamą na zakupach i najdłam się pizzy i wypiłam chyba z półtora litra lemoniady i wracając co dziesięć minut się zatrzymywałam na siku :unsure:
Dalej było już tylko gorzej wróciłam podkulona, dostałam mega silnego bólu w lewym boku jakby kłucia, bólem było przejście do łazienki kawałka, nie wiem co mi się stało. Połknęłam nospę i wypiłam herbatkę z kopru na rozluźnienie. Dzwoniłam do mojej doktor ale było już późno nie odpisała...
Nie wiem co robić dziś nadal pobolewa w tym lewym boku, ale mogę chodzić.
Boję się, że powtórzy się sytuacja z nocy :( :unsure: :(

9 lata 7 miesiąc temu #986891 przez Kasia888
Dodzwoniłam się wreszcie do doktor. Mam brać nospę trzy raz dziennie i jak nie przejdzie to do niej zadzwonić.
Nie wiem co mi się porobiło, do tej pory nie miałam żadnych specjalnych uciążliwych bóli :(

9 lata 7 miesiąc temu #986893 przez asiekasiek
Zazanna no ja właśnie też nie lubię takich pierdół poustawianych... ale zostawię na jakiś czas, żeby cieszył się :)

Pesq wypróbuje melisę, bo koszmar, nie mogłam zasnąć a nad ranem obudziłam się :( oj to Ty masz z tą wagą... dziwne rzeczy... kurcze jeszcze trzy miesiące musisz męczyć się :(

Kasia wiesz co ja zauważyłam jak zjem pizzę to też mnie brzuch boli bok tak jakby czy jakoś tak... Nie wiem już staram się nie jeść pizzy w ciąży, a na pewno nie aż tyle co zawsze. Nie wiem mała nie lubi pizzy czy jak...?! W sumie jak coś zjem ciężko strawnego to zawsze mam problem i boli mnie któryś bok. Dlatego staram się lekko, a jak coś mam jeść cięższego to troszkę . Może Ci przejdzie po nospie

9 lata 7 miesiąc temu #986896 przez Kasia888
Asiek mam nadzieję, strasznie spanikowałam wczoraj bo ból mnie sparaliżował, cała noc nieprzespana :( nie miałam siły nawet podejść do komputera jak jakaś kaleka :unsure:
Na szczęście mały się ruszył, bo jak nic szpitalem by się skończyło
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 7 miesiąc temu #986897 przez asiekasiek
Kurcze chyba wejdę na fb w październiku :P bo kurcze znajomi zaczynają wyjazdy wakacyjne:dry: a mi pozostaje smażenie się w ogródku :whistle:

9 lata 7 miesiąc temu #986898 przez asiekasiek
Kasia no ja też mam nadzieję, że pojadłaś pizzy może i dlatego. Ja też wtedy się obawiałam o małą, ale jakoś po dniu mi przeszło. Więc odpoczywaj i zobaczysz jak będziesz na wieczór czuła się.

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #986903 przez kasandra9
Dzień dobry;) Jejku, ale dziś rano byłam nieprzytomna jak mąż wstawał, nawet mu jeść nie zrobiłam:( Dopiero przed 10 wstałam (chyba faktycznie rano się najlepiej śpi) i zjadłam grzanki, jakie pyszneeeeee.
Jakiś strach mnie obleciał, że nasza mała za mało się rusza:( Czytam właśnie i szukam info i niby te raptowne zmiany - tym powinnyśmy się martwić...ja nic takiego nie mam...piszą, że najważniejszy jest temperament i nie ma co porównywać z innymi, więc może faktycznie nasza to aniołek (po mamusi na pewno;))))))))))).
Wydaje mi się, że właśnie się trochę ruszyła po śniadaniu.

Kasiuuuuuuuuuu, chociaż masz ogródek!!!!!!!!

9 lata 6 miesiąc temu #986907 przez mysia5
Zazanka zdecydowanie wole chłodniejsze dni :) zawsze lubiłam lato, ale nie teraz kiedy chodzę z brzusiem i bardzo szybko się męczę :)
Asiek kochany dzieciaczek :) milutko że pomyślał o Was :) choć ja też nie jestem fanką stawiania pierdół, ale na pewno go to cieszyło bardzo no i masz rację ma dopiero 11 lat :) :)
Kasiu, połóż się i odpoczywaj, może za dużo chodziłaś, ja też miewam silniejsze bóle jak za dużo czegoś robię. Głowa do góry i odpoczywaj ;*
oj Asiek racja, teraz wszyscy gdzieś powoli ruszają na wakacje, a my w tym roku do ogródka/na działeczkę i z powrotem :laugh: no ale we wrześniu dostaniemy najpiękniejsze podziękowanie za te miesiące :)
dzisiaj mi się śniło, że zaczęłam rodzić, i czułam tak nisko główkę małego.. strasznie realistyczny sen i później jednak się okazało że za wcześnie i nie urodziłam, ale po jakimś czasie ktoś przyniósł mi Kacperka i tak się popłakałam w tym śnie, jak się obudziłam to też byłam taka rozkojarzona :blush: już widzę, jak będę płakać jak go po porodzie dostanę na rączki <3 aaaj :)
te nasze maluchy kochane :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia