- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
fotelik.info/pl/news/jak_przewozic_dziec...teliku_zima,270.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
U mnie słońce od samego rana, chyba niestety będzie upał dzisiaj
Jurada świetny kombinezon! śliczny
Zazanka po przeczytaniu całej historii uśmiech na twarzy ze hoho jesteście udani Hihi.
Ale naleśnik boski! Gdybyś nie miała co z takimi zrobić to ja chętnie się nim zaopiekuje ja też chciałabym dziś zabrać za jakieś porządki ale zobaczymy jak to wyjdzie, bo ostatnio na nic nie mam siły. I nie mam pomysłu na obiad...
Miłego dnia ;**
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Ajj jakby nie to jego wywijanie kota ogonem z dawką czarnego humoru przy moim cholerycznym charakterku to ja nie wiem czy byśmy przetrwali
Na obiad polecam : www.google.pl -> ZAMÓW Heh, a poważnie ja też nie mam pomysłu
Zwłaszcza, że wczoraj T. zrobił zakupy, no i na liście umieściłam duuużooo rzeczy i takich ciut "lżejszych" i teraz mam tyle dobrych rzeczy w domu, że nie wiem na co się zdecydować Wczoraj wieczorem jak chciałam kolację cofałam brata z korytarza jak wychodził z psem żeby mi powiedział na co mam ochotę, bo za dużo tego, a miałam ograniczoną liczbę kalorii kolacyjnych Jakimś cudem udało mi się zmieścić wczoraj w 3000 kcal. Aczkolwiek dość ciężko było..
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
U mnie na obiad będą ziemniaczki sos z mięsa jakiegoś i kapustka młoda zasmażana kurcze zjadłam już śniadanie i zabieram się za prasowanie a nie chce mi się bo duuuużo mam
Kurcze przez dzień nie śpie a w nocy nie mogę spać mam problem jak Pesq o 3 nad ranem budzę się i do 5 nie mogę zasnąć już miałam wstawać po 5 i prasować, ale jakoś zasnęłam... a najlepiej to rano spałoby mi się
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pokaz buciki
My już wróciłyśmy ze spacerku i borę się za garderobę
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Asia - ja od kilku dni pije podwójną melisę tak już w łóżku i szału nie ma, ale odrobinkę lepiej jest.. Spróbuj!
Ja dziś jadę do koleżanki, która ma rocznego synka i przy okazji zajade do szkoły rodzenia się zapisać i po paski do glukometru. Pewnie zmęczę się straszliwie i będzie po poludniu brzuch bolał... W ogole to ja mam problem z obiadem - nie moge go odpuścic a caly dzien poza domem.. Kupic tez nie mam czego bo to musi byc wiecie.. trele morele makaron taki salata taka ... Kurcze. W ogole bylam niedawno 2 kg+ a teraz.. jestem znowu na wadze wyjściowej, jakby stracilam te 2 kg.. troche dziwne rzeczy się dzieja i martwie sie...
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Dalej było już tylko gorzej wróciłam podkulona, dostałam mega silnego bólu w lewym boku jakby kłucia, bólem było przejście do łazienki kawałka, nie wiem co mi się stało. Połknęłam nospę i wypiłam herbatkę z kopru na rozluźnienie. Dzwoniłam do mojej doktor ale było już późno nie odpisała...
Nie wiem co robić dziś nadal pobolewa w tym lewym boku, ale mogę chodzić.
Boję się, że powtórzy się sytuacja z nocy
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie wiem co mi się porobiło, do tej pory nie miałam żadnych specjalnych uciążliwych bóli
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq wypróbuje melisę, bo koszmar, nie mogłam zasnąć a nad ranem obudziłam się oj to Ty masz z tą wagą... dziwne rzeczy... kurcze jeszcze trzy miesiące musisz męczyć się
Kasia wiesz co ja zauważyłam jak zjem pizzę to też mnie brzuch boli bok tak jakby czy jakoś tak... Nie wiem już staram się nie jeść pizzy w ciąży, a na pewno nie aż tyle co zawsze. Nie wiem mała nie lubi pizzy czy jak...?! W sumie jak coś zjem ciężko strawnego to zawsze mam problem i boli mnie któryś bok. Dlatego staram się lekko, a jak coś mam jeść cięższego to troszkę . Może Ci przejdzie po nospie
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na szczęście mały się ruszył, bo jak nic szpitalem by się skończyło
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Jakiś strach mnie obleciał, że nasza mała za mało się rusza:( Czytam właśnie i szukam info i niby te raptowne zmiany - tym powinnyśmy się martwić...ja nic takiego nie mam...piszą, że najważniejszy jest temperament i nie ma co porównywać z innymi, więc może faktycznie nasza to aniołek (po mamusi na pewno;))))))))))).
Wydaje mi się, że właśnie się trochę ruszyła po śniadaniu.
Kasiuuuuuuuuuu, chociaż masz ogródek!!!!!!!!
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Asiek kochany dzieciaczek milutko że pomyślał o Was choć ja też nie jestem fanką stawiania pierdół, ale na pewno go to cieszyło bardzo no i masz rację ma dopiero 11 lat
Kasiu, połóż się i odpoczywaj, może za dużo chodziłaś, ja też miewam silniejsze bóle jak za dużo czegoś robię. Głowa do góry i odpoczywaj ;*
oj Asiek racja, teraz wszyscy gdzieś powoli ruszają na wakacje, a my w tym roku do ogródka/na działeczkę i z powrotem no ale we wrześniu dostaniemy najpiękniejsze podziękowanie za te miesiące
dzisiaj mi się śniło, że zaczęłam rodzić, i czułam tak nisko główkę małego.. strasznie realistyczny sen i później jednak się okazało że za wcześnie i nie urodziłam, ale po jakimś czasie ktoś przyniósł mi Kacperka i tak się popłakałam w tym śnie, jak się obudziłam to też byłam taka rozkojarzona już widzę, jak będę płakać jak go po porodzie dostanę na rączki <3 aaaj
te nasze maluchy kochane