BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 6 miesiąc temu #990477 przez glooria
Basiek fajne ba bardzo fajne moja mikenka miala byc hania i teraz chyba przy trzeciej probie moze maz pozwoli bo wg niego to starodawne imie he he
obyscie jutro jednak gdzies wyskoczyli
nie wzne gdzie byle razem

Mech super ze wizyta jednak w najblizzszych dniach i ze usg tez bedziesz mieć
teraz tylko kciujasy za zdrowko twoje i kornelka

A ja stopki zrobie za kilka dni bo teraz linieja po skarpetkach zluszczajacych

Pesq zacznij prowadzic blooga wszystko tak smakowicie i apetycznie wygląda
trzymam kciuki za to twoja nowa postawe
pamietaj wspieramy cie i musi byc wszystko super

Ja czuje kopniaczki na bliznie po cc wiec na razie glowka do góry ulozona jest
ale to i tak bedzie cesarka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #990482 przez Kasia888
Jakoś czytałam Was, ale nie miałam siły odpisać.
Dopadła mnie biegunka i ból brzucha, więc dzień z głowy. Wypiłam smectę zobaczymy co będzie.
Pesq super to napisałaś, ja raczej też z tych panikujących. I to prawda trzeba zmienić nastawienie. Tylko czasami jest ciężko: najpierw mdłości, potem ta choroba i branie antybiotyku, potem wymioty, potem bóle na dole w podbrzuszu a teraz biegunka. Po prostu co kawałek coś. Ogólnie mam bardzo delikatny ten żołądek i niestety jak sobie pozwolę na coś tłustego np. pizze to od razu twardnieje mi brzuch i ból się pojawia. Asiek pizzę uwielbiam, ale już się boje tych bóli :( A biegunkę mam prawdopodobnie po czereśniach, bo zjadłam ich za dużo :( :unsure:
Z kolei teraz martwią mnie te upały jak sobie poradzę i czy ta biegunka przejdzie czy też znowu będe zawracać głowę gin :unsure:
Basiek śliczne literki fajne, też zamierzam takie zamówić z materiału tylko jeszcze czekam :cheer: .
Mech dobrze, że wywalczyłaś sobie wizytę i usg, musisz być pod kontrolą i to prawda jeśli czujemy, że coś jest nie tak to trzeba od razu reagować bo chodzi o nasze życie i maleństwa.
Asiulek będziesz miała super dużą rodzinkę, trójka dzieci to już komplet, podobnie Gloria ;)

9 lata 6 miesiąc temu #990494 przez kasandra9
Kurde, ale jestem cała w stresie! Mąż się do mnie nie odzywa 2h, usiłuję się dodzwonić, ale jego tel. nie odpowiada...zaraz zejdę chyba, nie wiem, czy coś się stało, czy tylko głupia sieć czy coś....

9 lata 6 miesiąc temu #990496 przez kasandra9

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 6 miesiąc temu #990497 przez me.ch
Kasandra daj znać co i jak jak! Napewno wszystko ok ale też mam takie chwile jak się nie mogę przez dłuższy czas dodzwonić....

Kasia, współczuję, mam nadzieję że Ci szybko przejdzie!

Zaz, dziękuję za listę, ja wciąż się nie zebrałam...zamiast tego szylam sloniki cały dzień... Może jutro spakuje.... Nie wiem:)

Basiek, super te literki, a skąd kupowalas?

Kasandra, stelaż - rozmontowalam stary klosz z ikei ;) słonie już gotowe, teraz tylko trzeba dosyć wstazeczki i zawiesić na stelaż :)

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 6 miesiąc temu #990498 przez kasandra9
Pięknie Ci to wyszło Meszku! Ja muszę filc dorwać i też zrobię:)

Okazało się, że wszystko w porządku, sieć zawisła. Mail doszedł jedynie, to zresetował tel. i po chwili wszystko doszło w tempie "jak woda w klozecie".
Bożżżżże, tyle nerwów....ciekawe, jak teraz zasnę...maluję te paznokcie, bo na razie to i tak o spaniu mowy nie ma.
Podziękowania: me.ch

9 lata 6 miesiąc temu #990499 przez kasandra9
A Basia pewnie na allegro zamawiała, widziałam takie :) Cena zależy od wielkości liter, ale tak 10-15zł. za sztukę. Meszku, śmiało szyj sama, bo ślicznie Ci wyszło!!! :)

9 lata 6 miesiąc temu #990502 przez glooria
Piekne te sloniki mama bedzie pekac z dumy pokazujac lozeczko

Witam z rana
kasandra dobrze ze juz z tel meza ok

Co by tu dzisiaj zrobic hmmm
wyjsc z domu czy nie?
Obiad juz wstawilam jakby mi sie zachcialo wypadu do miasta ale tak jak mi sie wczoraj chcialo tak dzisiaj nie chce he he

9 lata 6 miesiąc temu #990504 przez Zazanna
Kasandra haha o matko faktycznie :) Ale ja wczoraj bardzo delikatnie wszystko robiłam :)

Basiek piękne te literki :) :*

Ja w sumie też pomyślę jak już będę miała komódkę, zwłaszcza, że w środku będę te takie ładne przegródki albo pudełeczka aby móc zorganizować malutkie rzeczy :) I wtedy sobie poprzymierzam co i jak mi pasuje :)

Pesq jak patrzę na Twoje jedzonko to aż ślinka leci mmmm :)

Meszku słonie IDEALNE !!! Dziś mówiłam T., że robisz sama karuzelkę i czy jakbym ja chciała sama zrobić, to czy by mi zrobił ten taki pałąk –bo do tego nie wiem jak się zabrać ;)
Ale to jeszcze przemyślę :)

Kasandra to się najadłaś nerwów Bidulku ..

Gloria jak upał to siedzieć w domu ;)

My już byliśmy na spacerze nad Wisłą z małą, a teraz jem śniadanko :) A za niedługo pojedziemy na zakupy póki jeszcze nie jest tak strasznie gorąco, a potem się schowam w domku i już nie będę wychodzić :)

9 lata 6 miesiąc temu #990505 przez pesq
Hejka

Wczoraj pisałam i padl mi telefon.. Nie cierpię pisac z telefonu :dry:

Asiek serek grani na wierzch obok mozarelli i to polewasz oliwa o najlepiej octem balsamicznym ale mi się skończył

Dziewczyny dzieki za pochwały ale ja specjalnie nie kombinuje.. Zawsze lubiłam jeść i dużo dan mi się szybko nudzi dlatego cos tam nowego probuje, tak samo.moj mąż. Będę podrzucać :)

Od wczoraj brzuch mnie boli raz z tej raz z tej strony ciężko bylo spać, teraz znów jak na okres. Prawie juz jestem pewna że to rozciaganie zgodnie z nowa filozofia nieprzejmowania B)

Dzis znów upal i chyba odpuszczam wychodzenia z domu, spacer z psem i juz ledwo żyje..

9 lata 6 miesiąc temu #990508 przez kasandra9
Dzień dobry:) Jejku, chyba przed 2 się położyłam, bo jeszcze przyprawiłam mięsko na grilla, robiłam paznokcie...i jak zasnęłam to prawie do rana tak spałam, nawet się nie ruszyłam. Głupio mi, że tak Malutką zdenerwowałam:( ale rano poszturchała troszkę, teraz jak się malowałam, to mnie taki głód dopadł, że szok. Zjadłam dwie kanapki z żółtym pomidorem (jejku, rok nie jadłam <3), to znów mnie podziobała trochę, chyba dziękowała, że w końcuuuuuuu coś na ruszt;)
A nasz wyajzd raczej dziś nie wypali, bo mąż pewnie gdzieś ok. 12 wróci, to już chyba bez sensu jechać tyle km. No i pewnie będzie padnięty:/ Źle znosi te upały.. zaraz go głowa boli, non stop musi chodzić w czapce, chyba nawet w samochodzie ją ma na głowie, jak dziecko :)

9 lata 6 miesiąc temu #990509 przez kasia_asia
Dzień dobry mamusie :)
Żyjemy i mamy się dobrze.
Nie odzywam się bo najczęściej nie mam czasu. Jak chcę coś napisać to mi się ciągle wiesza komórka a ja mam cierpliwość ale ograniczoną ;) Udało mi się dziś nadrobić forum wreszcie :)
Miałam wizytę u lekarza miesiąc temu i dziś wypadał kolejny termin, ale wczoraj odwołano i najbliższą za kolejne 2tyg. Zagotowalam się na taką wiadomość. Dobrze, że moje osobiste przeczucia są dobre, bo bym dostawała białej gorączki. Mój M. dostał w pracy od lipca pakiet do Medicoveru i właśnie zapisałam się do nowego lekarza na czwartek, mam nadzieję że będzie OK i że zmienił lekarza jeszcze na koniec, bo mojego mam dosyć. Leser jeden, ciągle odwołuje wizyty nie można polegać.
Strasznie upalnie się dziś zaczyna dzień!
Podziękowania: pesq

9 lata 6 miesiąc temu #990524 przez pesq
Fajnie Kasia ze sie odezwalas :)

9 lata 6 miesiąc temu #990526 przez asiekasiek
Witam Was w ten upalny dzień !!

Kassandra ja też nie lubię jak wiem że mój mąż skądś wraca i nie daje znaku życia:( współczuje ze najadłaś się stresu...

Kasia_asia to dobrze, że macie się dobrze. Nie dziwię się, że denerwujesz się bo w końcu jesteś w ciąży i lekarze nie powinni od tak sobie odwoływać wizyt..

Jejciu jakie gorąco przyjechałam od fryzjera właśnie, facet mnie czesał bo oczywiście przypomniałam sobie za późno o zapisaniu się na fryzure... :( i był to ostatni termin. Uczesał mnie tak sobie inaczej chciałam, już miałam płakać i krzyczeć :P ale w sumie nie najgorzej :D na bok mnie uczesał ... heh ja zawsze mam problem z włosami czy ktoś mi robi czy sama się ciesze... teraz pazurki schną i potem wchodzi tapetowanie twarzy :P może wtedy coś lepiej będę wyglądać...;)

A ledwo wysiedziałam na krześle u fryzjera tak mnie żebra bolały, plecy brzuch :( Laura trochę pokopała ale tylko troszkę, bo stresowałam się żeby mnie dobrze uczesał fryzjer :P

9 lata 6 miesiąc temu #990529 przez asiekasiek
Mój pies jest dziwny... od lat zawsze w lato w najgorsze upały tak jak dziś ona nie pójdzie do cienia leżeć tylko w samym słońcu leży :( ma do wyboru każde miejsce w cieniu na podwórku, a ona gdzie idzie leżeć... na słońcu!! i zieje tak głośno przy tym ledwo podnosi się i w ogóle, ehhhh zamknęłam ją w kojcu tam ma cień i ma swój fotel na którym leży... no nie można jej wypuścić w dzień jak jest taki upalny bo ona cale dnie plackiem na słońcu...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia