- Otrzymane podziękowania: 170
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my już też na nogach. za 12h przyjeżdża mama dzisiaj ma ostatni dzień w pracy do 15.00, o 17.00 wsiada w pociąg i jedzie do nas
już dzisiaj nie będę jej męczyć ale jutro na pewno jej pokaże Kubusiowe ciuszki
pesq w takim razie czekamy na dobre wieści o Agatce :*
Scarlett fajnie, że się odezwałaś. oj i jak ci zazdroszczę tego suwaczka... ale my też z każdym dniem i tygodniem brniemy do przodu
asiekasiek ale ci zazdroszczę okoli w których mieszkasz i jeszcze teraz tego wesela tam... mam nadzieje, że w przyszłym roku uda nam się pojechać i w góry i nad morze w czasie wakacji
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Juradka na patologii jak leżałam to była łazienka na pokój, nie wiem jak na poporodowym, ale pewnie też, bo teraz już takie wymogi
Asiek to się wybawisz trochę Pamiętaj aby pokazać nam zdjęcie przed !
Basiek oj to będziesz miała radochę !
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Pesq, powodzenia, chociaż wiem, że i tak z Agatką wszystko w porządku
Zazanka, ja też miałam jedną noc z bólem brzucha niewiadomego pochodzenia, ale okazało się, że moja mała tam dźga mnie od dołu, bo po co spać w nocy jak można nie spać Ona jest ułożona główką w dół, więc albo rączkami albo głową dawała mamie popalić Uniosłam wtedy na chwilę pośladki do góry żeby przesunąć ją wyżej i przeszło, więc może spróbuj tak zrobić jak będziesz tak czuła następnym razem. Może to rzeczywiście Bartuś potrzebował rozrywki i niepotrzebnie się stresujesz
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Zazanko, wczoraj położne mowily, ze można pic kawę i podczas ciąży i karmienia, tylko nie hektolitrami. I ze wszystko mozna, bo ktos pytal, Np. O owoce pestkowe, mowila, ze die nie bedzie wiedzialo, póki sie nie zje i po prostu eliminować.
Ale sie wyspałyśmy dzis, ale corka glodnaaa, ma ochotę na świeży chlebuś, ale jest tata i skoczy do sklepu (i po jagodzianke:P)
Pesq, 3mamy kciuki za Was!
Ja to mysle, ze moja to chyba ostatnia sie tu urodzi:-) mojej szyjce sie wcale nie spieszy, a Agatka chce pewnie mamie zafundować duuuuuuzo kilogramów, bo glodna dziewczyna ciągle, rusza sie tylko tyle, żebym wiedziała, ze jest, ale jak piszecie o bolesnych kopniakach, uciskach, to dla mnie abstrakcja.. Tak sobie mysle, ze ona od początkowych USG byla grzeczna i widocznie z tych raczej spokojnych, skoro mi tu nie szaleje...
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
asiekasiek my co roku jeździliśmy w góry w moim T. i mój mąż cały czas mówi, że on musi zabrać Kubusia w góry. a nad morze dlatego, że moi rodzice mieszkają 15km od morza więc tak czy siak byśmy do nich pojechali a przy okazji pokażemy małemu dużo wody
Morskie Oko w ogóle jest fajne. ładne podejście i dużo rodzin właśnie z dziećmi w wózkach tam sobie śmiga ja tam nie lubię chodzić 2 razy w to samo miejsce ale akurat Morskie Oko jest warte uwagi
a co do ciuszków to ostatnio jej kilka na skype pokazywałam ale to nie to samo i pomimo, że chciała wtedy więcej zobaczyć to powiedziałam jej, że na żywo sobie pooglądamy ale jutro też jest dzień więc ze spokojem wszystko zobaczy
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My miałyśmy z Mamą jechać w przyszłym roku do Grecji na nasz coroczny babski wyjazd –tyle, że z Malutkiem, ale w obecnej sytuacji nie wiem jak to będzie. No nic, może się u nich sytuacja przez ten czas wyklaruje
A z T. pewnie pojedziemy nad nasze morze, bo on będzie miał cienko z urlopem, wiec tylko na troszkę
Mam nadzieję, że na Solcu mnie przyjmą mimo wszystko.. Zwłaszcza teraz, kiedy ten lekarz co chodzę prywatnie to ma dyżury tam I chcę trafić na niego z rodzeniem Więc Bartuś będzie musiał się pilnować aby się dobrze wstrzelić
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Myślę, że oni na dzień dobry i tak powinni przebadać rodzącą i wtedy ewentualnie zdecydować czy można pacjentkę w takiej sytuacji odesłać do innego szpitala.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zresztą ja tak czy siak muszę najpierw trafić do tego szpitala na zdjęcie szwu i wtedy zobaczymy co się wydarzy.
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Zazanka widzisz normalna kawa i od razu lepiej
Basiek fajnie, ze czeka Cię czas spędzony z mamą
Lidzun miłego odpoczynku
Asiek no w łaśnie zawsze może być gorzej.
Pesq odezwij się po wizycie
Podobnie jak Kasandra nie wiem co to bolesne kopniaki, zresztą od jakiegoś czasu nie czuję prawie w ogóle kopniaków tylko takie przeciągnięcia. W środę mam usg więc mam nadzieje, że lekarz rozwieje moje obawy.
Tak pesq w zazsadzie dzisiaj zaczynam 8 miesiąc dołączam do Ciebie Scarlett fajnie, że się odezwałaś
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Coraz gorzej jeździ mi się komunikacją. I pojedziemy dopiero wieczorem jak się schłodzi
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Upal straszny i w ogole jakos juz tak ciezko. Nie moge sie doczekac konca. Moj synek od jakiegos
czasu jest ulozony glowka do dolu. Rozpycha sie strasznie. Czuje jak mi dupke wypina
Gratuluje Kasia Wszystkie juz jestesmy taaak daleko Widzialam ze zamawialyscie kocyki Minky
sliczne sa! Ja dzisiaj bede zamawiala z podusia, ale jeszcze nie mam pojecia jaki wzorek.
Basiek zazdroszcze Ci ze bedziesz miala mame przy sobie. Ja dopiero swoja na wielkanoc zobacze. Wtedy planujemy jechac
do Polski. Jurada ja tez ogladam mammydoriska. Na poczatku z trudem bo jej glos mnie strasznie denerwowal. Maz sie ze mnie smial
ze mnie to denerwuje a ogladam. Corcie ma swietna.
Asiekasiek te 2 tygodnie szybko zleca
Pesq trzymam kciuki
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Więc Wy w 30 t. już możecie mieć leciutkie
Wróciłam z małą ze spaceru i jestem cała mokra. Teraz wyjdę dopiero po południu..
Ja nie wiem jak my przeżyjemy te upały :/
Idę pod chłodny prysznic -może pomoże