BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 6 miesiąc temu #990195 przez Zazanna
Pesq pozazdrościłam :)
I zrobiłam sobie kanapkę z razowego ze słonecznikiem, z sałatą, szynką (pieczoną w domu), chrzanem i pomidorem :) I świeżą bazylią :P

Kocyki też będziecie prały? Z normalnym wirowaniem?

Właśnie Meszku ? :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #990196 przez jurada
Pesq brzmi smakowicie!

9 lata 6 miesiąc temu #990197 przez jurada
AAA jeżeli chodzi o dzieciowe zachcianki to moja uwielbia miętówki :) tylko zjem a ona fika. Wczesniej wolałam landrynki przed ciąża, miętówki sporadycznie. A teraz lubuje sie w miętówkach :P

9 lata 6 miesiąc temu #990198 przez kasandra9
Pesq, narobiłaś mi ochoty!!!!!!!! Też zaraz idę po jakąś kanapkę! W ogóle podrzuć kilka dietetycznych pomysłów, po co mam(y) się obżerać jakimiś niezdrowymi, jak tu takie ciekawe rzeczy można jeść...akurat koziego nigdy nie jadłam serka, no ale ost. zajadam się w topionym w plastrach, więc zaraz sobie zapodam:) A w ogóle to dziś od rana pachnie mi cebulką i chyba sobie pomidorka z cebulką zrobię!
Juradka, no to musisz Lence coś w kolorze miętowym sprawić - tak na pamiątkę;))))))
Zazanko, nie wiem właśnie...jeszcze nic nie poprałam tak na 100%, żeby było gotowe, bo wydaje mi się, że za wcześnie...a kocyka...szkoda mi prać, bo na pewno to już nie będzie to samo :////

9 lata 6 miesiąc temu #990199 przez jurada
Kassandra mam!! :woohoo: Mam miętowy rożek w sowy ;)

9 lata 6 miesiąc temu #990200 przez jurada
O taaaki

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 6 miesiąc temu #990204 przez asiekasiek
Kasia oj tam dobrze, że nie o głowę jesteś wyższa od męża na boso :P mój kuzyn ma żonę wyższą o głowę :P

Jurada jeszcze Agata28 nie pisze, ale może przez remont nie ma czasu pisać :( no mam nadzieję, że przez to... :( a Scarlett może z dwójką dzieciaczków ma mniej czau również....

Anisia ja też tak mam z małą jak chcę nagrać pokazać komuś to nagle cisza :huh: mądrala jedna z niej :P
Dziewczyny co to jest FILC? jak to uszyć czy obszyć jak powiesić...?! Jejku ja niestety nie mam takich umiejętności:(

Pesq smaka mi zrobiłaś na coś dobrego ... a zjadłabym grilowany ser ...

Zaz sądzę że ja wypiorę, ale wirowanie zmniejsze...

Ja byłam na zakupach z mamą. W Ikei kupiłam wanienkę oraz takie wkłady do komody, bo ja mam, mąż ma a Laurze musiałam też kupić na czapeczki skarpeteczki itp...:)

Później pojechałam outletu, Futura wy też tam macie u siebie na pewno i w superpharm tanio kupiłam oliwkę i żel do kąpieli z hippa bo mam tam ta kartę lifestyle i wzieli mi pkt :) ale 14zł oszczędziłam śmieje się :P miałam kupować z nivea ale że tańsze to było... ale za to sudocream tam kosztował 23zł za 125g a w aptece gemini to jest za 13zł jakoś tak...a i mama w calzedonii kupiła mi szlafrok łądny taki mięciusi szary, aż zdziwiłam się :P miło mi się zrobiło :P oczywiście ceny calzedonia outlet...

9 lata 6 miesiąc temu #990205 przez kasandra9
No widzisz, to idealnie!:) Lenka będzie mieć pamiątkę miętową;)
Właśnie przeglądałam różne fotki z sesji ciążowych, żeby spisać jakieś pomysły na gadżety, potem coś powybieram, ale na razie spisałam tak:
- skarpetki (bucików nie mam; szukałam, ale nic nie widziałam fajnego i małego;()
- książka o ciąży
- centymetr
- zdjęcia USG
- owoce/jedzenie
- ubranka
- miś
- smoczek
- koszulka dla Tatusia
Macie może jakieś fajne pomysły:)??
Usiłuję sobie też zapisać, co ogólnie założyć...jakie kreacje byłby fajne;)

9 lata 6 miesiąc temu #990206 przez kropka 889

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 6 miesiąc temu #990209 przez glooria
Przykladaj woda z octem jak nie zejdzie to do lekarza w ciazy czesto mocniej uczula

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #990211 przez glooria

kasandra9 napisał: No widzisz, to idealnie!:) Lenka będzie mieć pamiątkę miętową;)
Właśnie przeglądałam różne fotki z sesji ciążowych, żeby spisać jakieś pomysły na gadżety, potem coś powybieram, ale na razie spisałam tak:
- skarpetki (bucików nie mam; szukałam, ale nic nie widziałam fajnego i małego;()
- książka o ciąży
- centymetr
- zdjęcia USG
- owoce/jedzenie
- ubranka
- miś
- smoczek
- koszulka dla Tatusia
Macie może jakieś fajne pomysły:)??
Usiłuję sobie też zapisać, co ogólnie założyć...jakie kreacje byłby fajne;)

Jakies ubranka i sznurek i klamerki
Wstążka
jak masz literki z scrablow to ulozyc imie na brzuszku
pomadke i napisac serce z imieniem na brzuszku
zabawke np misia samochodzik laleczke
stetoskop lub szklankę
kocyk minky i truskawki he he

9 lata 6 miesiąc temu #990212 przez kasandra9
Literek nie mam, ale może wydrukuję jakieś napisy :) w ogóle to będzie chyba zebrowa sesja...czarno-biało :P na kocyku zebrze, miś zebra, skarpetki zebra...:D ciekawe, co na to mąż:D no ale chociaż kilka fotek:P:D

9 lata 6 miesiąc temu #990213 przez glooria

kasandra9 napisał: Literek nie mam, ale może wydrukuję jakieś napisy :) w ogóle to będzie chyba zebrowa sesja...czarno-biało :P na kocyku zebrze, miś zebra, skarpetki zebra...:D ciekawe, co na to mąż:D no ale chociaż kilka fotek:P:D

To super bedzie wygladac serduszko namalowane szminka i podkolorowane na czarno bialym zdjeciu

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #990215 przez kasandra9
Właśnie też mi się wydaje, że ogólnie ten biało-czarny kolor nawet bez zebry fajnie będzie wyglądał;)
Zrobiłam napis "Agatka", "Mama", "Tata", "Czekamy na Ciebie!". Hmm, co tu jeszcze.....

edit: znalazłam jeszcze 2 rymowanki:)

Są Agaty i Agatki,
Wszystkie kładą na łopatki!

Nie licz na żadne rabaty,
Drogie wdzięki... u- Agaty!

9 lata 6 miesiąc temu #990217 przez Lidziun
Dziewczyny ja jestem na działce więc kontakt z internetem mam kiepski na szczęście mąż jakoś uwija się z remontem więc powinniśmy wrócić w niedzielę, dzisiaj popralam te nowe ubrania co miałam a całość od siostry przyjedzie w sobotę więc zobaczenia co tam się będzie nadawało do użytku, dobranoc mamuski

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia