- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #188823 przez mgielka22
Agusia 3h mialam co 20 min genralnie jak siedze to tak nei boli jak chodze to strasznie brzuch ciagnie w dol jakbym miala ze 30kg kamieni zawieszonych na brzuchu a jakas godzine temu zaczely mi sie co 10min i zazwyczaj bardziej boli jak chodze jak siedze to zalezy ale jakby mala mi sie w pecherz wgryzala, albo z boku mnie pobolewa albo cos z tylu w ledzwie wlezie...
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #188834 przez Agusia83
Kochana, to idz pod prysznic...jesli skurcze przejda, to niestety jak narazie dupa zbita...a jesli sie nasila i beda czestsze to moze oznaczac to poczatek porodu..
Ja tez tak mam jak mi sie napina brzuch...nie da sie wowczas chodzic wyprostowanym, tylko musze zginac sie w pol....
Ja tez tak mam jak mi sie napina brzuch...nie da sie wowczas chodzic wyprostowanym, tylko musze zginac sie w pol....
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #188848 przez fanka
mgielka- tak jak pisze Agusia, prysznic, a najlepiej kąpiel, możesz też wsiąść no- spę, jeśli to bóle porodowe, nic ich nie zatrzyma a jak przejdzie, to mała po raz kolejny sprawdza Twoją gotowość
ja właśnie zrobiłam sobie kilka rundek po schodach ale myślałam , że wytrzymam dłużej, a ta moja kondycja to masakra. Zdyszałam się jak nie wiem co, dobrze, że mojego M nie ma w domu bo by chyba padł jakby zobaczył jak dysze i sapię po kilku wejściach i zejściach ze schodów
aha miałam piec placka, wszystko przygotowałam, zmobilizowałam się do pracy i zobaczyłam, że mam w domu 1 jajko!!!! Ja nie wiem gdzie ja mam głowę, nie wspomnę o tym, że godzinę przed zabraniem się za placka byłam w sklepie. No i skapitulowałam, nie idę do sklepu po raz drugi. Schowałam wszystko i nici z placka. A koniec końców to dobrze, zawsze to choć troszkę kilogramów mniej będzie do zrzucania
ja właśnie zrobiłam sobie kilka rundek po schodach ale myślałam , że wytrzymam dłużej, a ta moja kondycja to masakra. Zdyszałam się jak nie wiem co, dobrze, że mojego M nie ma w domu bo by chyba padł jakby zobaczył jak dysze i sapię po kilku wejściach i zejściach ze schodów
aha miałam piec placka, wszystko przygotowałam, zmobilizowałam się do pracy i zobaczyłam, że mam w domu 1 jajko!!!! Ja nie wiem gdzie ja mam głowę, nie wspomnę o tym, że godzinę przed zabraniem się za placka byłam w sklepie. No i skapitulowałam, nie idę do sklepu po raz drugi. Schowałam wszystko i nici z placka. A koniec końców to dobrze, zawsze to choć troszkę kilogramów mniej będzie do zrzucania
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #188865 przez fanka
Kasia- to podziel się babką
mój tata też właśnie o tych swoich urodzinach, że urodzę 10-go ale wiesz, on strasznie już czeka na tego wnuka bo on wogóle uwielbia dzieci i dlatego wiem, że urodzenie wnuka w jego urodziny to był dla niego najlepszy prezent i on tak po cichu na to liczy
mój tata też właśnie o tych swoich urodzinach, że urodzę 10-go ale wiesz, on strasznie już czeka na tego wnuka bo on wogóle uwielbia dzieci i dlatego wiem, że urodzenie wnuka w jego urodziny to był dla niego najlepszy prezent i on tak po cichu na to liczy
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #188890 przez Agusia83
Fanka a ja mam termin na 10.09 a kumpel meza codziennie dzowni bym sie nie wyglupiala, tylko poczekala do 12...bo wowczas on ma urodziny, a skoro z niego taki dorodny egzemplarz to z malutkiej bedzie.....haha...jakbym tak miala kazdemu dobrze robic
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #188899 przez fanka
ja idę jutro do lekarza, L4 wczoraj mi się skończyło i jestem ciekawa czy da mi dalej czy będę musiała do rodzinnej pielgrzymkować i prosić, nie wiem właśnie jak to jest ale słyszałam , że ginekolog tylko do dnia terminu daje L4 a szkoda mi z macierzyńskiego dni "marnować"
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona