- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #216526 przez megi2501
Mała STO LAT Spóźnione, ale szczere
Mgiełka ja po 5dniach też kupiłam czopki. Dałam 1/3 i już po sprawie. Ale, co się bidula namęczyła. Później spała prawie 5 godzin.
Czytam tą książkę "Język niemowląt" i dziewczyny chyba jestem zbyt tępa. Wszystko mi się miesza. Staram się obserwować, ale i tak nie widzę tych oznak np. zbyt dużo bodźców itp. Czy Wy to wszystko zauważacie u swoich pociech
Mgiełka ja po 5dniach też kupiłam czopki. Dałam 1/3 i już po sprawie. Ale, co się bidula namęczyła. Później spała prawie 5 godzin.
Czytam tą książkę "Język niemowląt" i dziewczyny chyba jestem zbyt tępa. Wszystko mi się miesza. Staram się obserwować, ale i tak nie widzę tych oznak np. zbyt dużo bodźców itp. Czy Wy to wszystko zauważacie u swoich pociech
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #216542 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dzien dobry
u nas noc taka sama jak kilka ostatnich
Wczoraj bylismy na pierwszych zakupach z Nunka wieczorkiem wpadli znajomi i zosatwilysmy z moja lonka chlopow z dzieckiem i skoczylysmy do makro zeby uzupelnic pampery i mleko.No i oczywiscie matka polka pierdola zamiast zakupic mleko hipp 1 zakupila mleko hipp 3.Najgorsze jest to , ze nie chca mi go wymienic.Dobrze ,z e pampery 1 wzielam hehehhe
Slowiczku ten blog tej mamy mrowkowej jest super - uplakalam i usmialam sie jak glupia
Megi- ja nie pomoge- bo zaczelam czytac ta ksiazke ale nie skonczylam...
A teraz pokaze Wam jak moja corka sciemnia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
u nas noc taka sama jak kilka ostatnich
Wczoraj bylismy na pierwszych zakupach z Nunka wieczorkiem wpadli znajomi i zosatwilysmy z moja lonka chlopow z dzieckiem i skoczylysmy do makro zeby uzupelnic pampery i mleko.No i oczywiscie matka polka pierdola zamiast zakupic mleko hipp 1 zakupila mleko hipp 3.Najgorsze jest to , ze nie chca mi go wymienic.Dobrze ,z e pampery 1 wzielam hehehhe
Slowiczku ten blog tej mamy mrowkowej jest super - uplakalam i usmialam sie jak glupia
Megi- ja nie pomoge- bo zaczelam czytac ta ksiazke ale nie skonczylam...
A teraz pokaze Wam jak moja corka sciemnia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #216547 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati ja to sie juz boje co to za aparatka bedzie hehhe
JA poprosze zdjecie "rozstrzelanego" KAcperka
JA poprosze zdjecie "rozstrzelanego" KAcperka
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #216561 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Kochany jest ciotka caluje bardzo moooocno
Dziewczynmki myslicie , ze jak bym pomalowala Nunce stopke farba plakatowa to jej to zaszkodzi?? bo chcielismy odciski zrobic i kupilismy taka glinke specjalna ale niestety nie zdala egzaminu noi wpadlam na pomysl z farba i tak mysle czy to zaszkodzi czy nie.
Dziewczynmki myslicie , ze jak bym pomalowala Nunce stopke farba plakatowa to jej to zaszkodzi?? bo chcielismy odciski zrobic i kupilismy taka glinke specjalna ale niestety nie zdala egzaminu noi wpadlam na pomysl z farba i tak mysle czy to zaszkodzi czy nie.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #216579 przez pati-m
Monia - ja bym nie malowała plakatowką, bo może dostać jakiegoś uczulenia. Ja robiłam odcisk stópki jak Kacper skończył miesiąc. Ta glina jest rzeczywiście lipna - może sprawdza się u starszych dzieci. Ja osobiście polecam specjalne farby dla dzieci do malowania twarzy. Stosuje je zawsze w przedszkolu jak się bawimy z dzieciakami i teraz wymalowałam nimi stopę Kacpra. Nie różnią się niczym od plakatowych - no może mają trochę gęstszą konsystencję, ale nie zawierają żadnych toksycznych składników uczulających i jak nimi malujesz to minimalnie używasz wody, żeby nie splynęły. A kupisz je w większości sklepów papierniczo-biurowych.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #216581 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
PAti dziekuje
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 2 miesiąc temu #216585 przez Mała
Dziewczyny dziękuję za życzenia.
Monia ja myślę, że nic jej nie będzie od plakatówki, ale są farbki do malowania twarzy i te może byłyby lepsze.
Megi ja czytałam "Język niemowląt" i też stwierdziłam, że jakaś tępa jestem, bo nadmiaru bodźców nie zauważam, zmianę otoczenia też nie bardzo, czasem jak się buźką ode mnie odwraca i się wije to chce do męża.
Dzieci słodkie.
Monia ja myślę, że nic jej nie będzie od plakatówki, ale są farbki do malowania twarzy i te może byłyby lepsze.
Megi ja czytałam "Język niemowląt" i też stwierdziłam, że jakaś tępa jestem, bo nadmiaru bodźców nie zauważam, zmianę otoczenia też nie bardzo, czasem jak się buźką ode mnie odwraca i się wije to chce do męża.
Dzieci słodkie.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #216589 przez pati-m
Nie ma za co
No i skończyło się spanie w łóżeczku po niecałej godzinie. Teraz śpi przytulony do mnie i uśmiecha się przez sen. Przylepka mamusi jest ostatnio z niego Nie wiem czy czasem nie rozpoczął się u niego ten drugi skok rozwojowy 7-9tyg. bo ma wszystkie jego objawy.
No i skończyło się spanie w łóżeczku po niecałej godzinie. Teraz śpi przytulony do mnie i uśmiecha się przez sen. Przylepka mamusi jest ostatnio z niego Nie wiem czy czasem nie rozpoczął się u niego ten drugi skok rozwojowy 7-9tyg. bo ma wszystkie jego objawy.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #216768 przez beti
A my dziś po szczepieniu...Fifi był super dzielny, bardziej niż ja prawie w ogóle nie płakał, ale miał taką smutną minkę, jakbym go zdradziła i zawiodła
A teraz byliśmy na spacerze, wracałam szybko bo głodny, a on już od godziny na podwórku śpi i ani raczy wstać
A teraz byliśmy na spacerze, wracałam szybko bo głodny, a on już od godziny na podwórku śpi i ani raczy wstać
Moderatorzy: ilona