BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #216453 przez Mała
Witam. Noc taka sobie, ale na szczęście nie z tych najgorszych.

Gosia ucałuj Kubusia. A swoją drogą jak można zapalenie krtani z angina pomylić :ohmy:

Beti ja wczoraj urodziny miałam 18+(10) :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #216477 przez slowiczek
Mała, spóźnione ale wprost ze słowiczkowego serduszka - 100 lat :) :*
13 lata 2 miesiąc temu #216526 przez megi2501
Mała STO LAT :ohmy: :ohmy: :ohmy: Spóźnione, ale szczere :)

Mgiełka ja po 5dniach też kupiłam czopki. Dałam 1/3 i już po sprawie. Ale, co się bidula namęczyła. Później spała prawie 5 godzin.

Czytam tą książkę "Język niemowląt" i dziewczyny chyba jestem zbyt tępa. Wszystko mi się miesza. Staram się obserwować, ale i tak nie widzę tych oznak np. zbyt dużo bodźców itp. Czy Wy to wszystko zauważacie u swoich pociech :unsure:
13 lata 2 miesiąc temu #216539 przez pati-m
Kacper śpi! Hura! Padł po całej nocy i wygląda jakby go rozstrzelali :)

Mała - ja również składam spóźnione ale szczere STO LAT!!! :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #216542 przez monika1984lodz
dzien dobry :)

u nas noc taka sama jak kilka ostatnich :)
Wczoraj bylismy na pierwszych zakupach z Nunka :) wieczorkiem wpadli znajomi i zosatwilysmy z moja lonka chlopow z dzieckiem i skoczylysmy do makro zeby uzupelnic pampery i mleko.No i oczywiscie matka polka pierdola zamiast zakupic mleko hipp 1 zakupila mleko hipp 3.Najgorsze jest to , ze nie chca mi go wymienic.Dobrze ,z e pampery 1 wzielam hehehhe

Slowiczku ten blog tej mamy mrowkowej jest super - uplakalam i usmialam sie jak glupia :)
Megi- ja nie pomoge- bo zaczelam czytac ta ksiazke ale nie skonczylam...
A teraz pokaze Wam jak moja corka sciemnia :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu #216543 przez pati-m
Monika - hihi Emilka to wygląda jakby coś knuła i za chwilę miała coś spsocić :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #216547 przez monika1984lodz
Pati ja to sie juz boje co to za aparatka bedzie hehhe :P

JA poprosze zdjecie "rozstrzelanego" KAcperka :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #216557 przez pati-m
Monia - proszę bardzo :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #216561 przez monika1984lodz
Kochany jest :) ciotka caluje bardzo moooocno :) :kiss:

Dziewczynmki myslicie , ze jak bym pomalowala Nunce stopke farba plakatowa to jej to zaszkodzi?? bo chcielismy odciski zrobic i kupilismy taka glinke specjalna ale niestety nie zdala egzaminu :( noi wpadlam na pomysl z farba i tak mysle czy to zaszkodzi czy nie.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #216579 przez pati-m
Monia - ja bym nie malowała plakatowką, bo może dostać jakiegoś uczulenia. Ja robiłam odcisk stópki jak Kacper skończył miesiąc. Ta glina jest rzeczywiście lipna - może sprawdza się u starszych dzieci. Ja osobiście polecam specjalne farby dla dzieci do malowania twarzy. Stosuje je zawsze w przedszkolu jak się bawimy z dzieciakami i teraz wymalowałam nimi stopę Kacpra. Nie różnią się niczym od plakatowych - no może mają trochę gęstszą konsystencję, ale nie zawierają żadnych toksycznych składników uczulających i jak nimi malujesz to minimalnie używasz wody, żeby nie splynęły. A kupisz je w większości sklepów papierniczo-biurowych.
13 lata 2 miesiąc temu #216581 przez monika1984lodz
PAti dziekuje :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #216585 przez Mała
Dziewczyny dziękuję za życzenia.

Monia ja myślę, że nic jej nie będzie od plakatówki, ale są farbki do malowania twarzy i te może byłyby lepsze.

Megi ja czytałam "Język niemowląt" i też stwierdziłam, że jakaś tępa jestem, bo nadmiaru bodźców nie zauważam, zmianę otoczenia też nie bardzo, czasem jak się buźką ode mnie odwraca i się wije to chce do męża.

Dzieci słodkie. :)
13 lata 2 miesiąc temu #216589 przez pati-m
Nie ma za co :)

No i skończyło się spanie w łóżeczku po niecałej godzinie. Teraz śpi przytulony do mnie i uśmiecha się przez sen. Przylepka mamusi jest ostatnio z niego :) Nie wiem czy czasem nie rozpoczął się u niego ten drugi skok rozwojowy 7-9tyg. bo ma wszystkie jego objawy. :huh:
13 lata 2 miesiąc temu #216766 przez beti
Mała spóźnione 100 lat i witam w gronie nas 18+10 :D

Pati, Kacper cudny :)

Megi, ja dopiero teraz zauważam powoli te sygnały, ale obserwuję go już chyba ze 2 tygodnie... :D
13 lata 2 miesiąc temu #216768 przez beti
A my dziś po szczepieniu...Fifi był super dzielny, bardziej niż ja :( prawie w ogóle nie płakał, ale miał taką smutną minkę, jakbym go zdradziła i zawiodła :(
A teraz byliśmy na spacerze, wracałam szybko bo głodny, a on już od godziny na podwórku śpi i ani raczy wstać :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia