- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Hej dziewczynki...
po pierwsze chcialam ochrzanic Megi...kochana, jestes najlepsza mama na swiecie...moja Emisia tez ma kaszke i ciagle jej jakies krostki wychodza, ale lekarz powiedzial, ze to moze byc zwiazane z moimi hormonami, ktore dopiero sie normuja po ciazy...
Do tego plesniaki ma wiele niemowlat...Tak wiec, nie zadreczaj sie...na pewno wszystko robisz jak najlepiej dla swojego szkraba...
Marta, fotki z chrztu sliczne...patrzylam na nk Majeczka pieknie wygladala:) no i faktycznie bardzo dlugo wytrzymala bez jedzenia...mojej niestety o nie grozi...od kilku dni, nie ma godziny by nie siedziala przy cycu...
Monia, fotka ze zlotu kobitek z dziecmi bardzo fajna Ja tez ostatnio mialam spotkanie na kurzej stopce
Gosia, Jagodka jak zwykle urocza
Pyskaa, bardzo ladna mama z Ciebie:)A synek przystojniacha
T
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
buziaki dla Emisi!!!
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No nie mowcie ze te ze slonikiem to lipa :/
Beti to moze mi wyslij te swoje jak masz nadmiar bo ja z moja mala nei wytrzymam... POdaj mi nr konta to Ci wysle kase :)Tylko tak po znajomosci prosze i to rzeczywiscie po 15 kropli do kazdego jedzenia sie daje czy jak to robicie ???
Jagodka jest nieziemska i mam podobna czapeczke tylko biala przypominajaca kotka
Emisia jaka powazna na tym lezaczku
Moja wlasnie zasnela i mysli jak dzis dac popalic rodzicom tak sobie lapki ulozyla
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wyobraźcie sobie, że moje dziecko pierwszy raz przespało 7h! Obudził się dopiero o 4 rano, zjadł no i oczywście super wypoczęty nie miał zamiaru usnąć Ale po przytuleniu i ukołysaniu zasnął znów po 5 i wstaliśmy o 8
Dziś jedziemy do tego szpitala z pępuszkiem i się trochę martwię, bo okazało się, że mogą nas zostawić w szpitalu na obserwację. Oczywiście nie zostawię go samego, tylko wykupię łożko, ale wolałabym z nim wrócić do domku Trzymajcie kciuki za nasz pępek
Jagódka, Emilka i Franuś - buziaki słodziaki kochane
- Jagodowamama
- Wylogowany
- gaworzenie
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej dziewczyny,
przepadłam na kilka dni, goście co chwilę albo wizyty poza domem
Moja Jagódka od 3 dni śpi po 12godzin z jedną przerwą na jedzenie około 6-7rano
No ale nie panikuję,że to nienormalne, podobno są takie dzieci, widocznie tak trafiłam
oto fotka..ale się znęcam nad dzieckiem..
Niunia sliczna :d to Ci tylko pozazdroscic ze tyle spi tez bym tak chciala
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Dziewczyny ale macie dobrze z tym spaniem, jak nie Natalka "drzemneła" sie na 9 godzin , to znów Kacper na 7 albo Jagódka wogóle jakieś rekordy 12 godzin spania i jedno karmienie!!!!! a ja jak jest 4 godziny w nocy bez pobudki to wychwalam moje dziecko później cały dzień ale też nie jest źle, nie narzekam, przeważnie wstaję do niego 2- 3 razy do 7 rano więc też nie jest źle!!! A dziś mamy gości, średnio chcianych no ale czasem i takich trzeba przyjąć. Zmykamy na spacer zaraz bo słońce jak w środku lata
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wczoraj sie pochwaliłsm że położna była tylko raz a dzisiaj przyleciała i na szczęście powiedziała że już wiecej nie przyjdzie miła z niej babka
zapisałam się na wt do gina w koncu 6 tyg minęło
Jagódka śliczna
Franek dziś przespał 6 godzi ale wstał tak głodny ze zjadł 120 ml mm i jeszcze cyca
Pati Kochana trzymam kciuki abyście nie musieli w szpitalu zostawać i wszystko było dobrze
- Jagodowamama
- Wylogowany
- gaworzenie
ale pediatra mówi, że dziecko zdrowe i mam się cieszyć...
no ale serio czasem myślę, że to może jakieś zaburzenie
okej, już przestaję histeryzować
przewrażliwiona jestem
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
A ja zaczelam sie martwic ze jeszcze ja ma, a juz ja zaszczepilismy, ehh..
Jagodowamamo to Ci powiem ze masz szczescie ze tak "trafilas"
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Moje dziecko dzi przeszlo samo siebie,
po kapaniu zjadla o 20.30 i poszla spac ,spala do 4.00 8 godzin!!!
jedziemy dzis do okulisty z ropiejacym oczkiem
Pati przymamy z Jagodka kciuki za Kacperka!!!
Azdjecia dzieciakow boskie i Elmo tez
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
12 h snu - hohoho nieźle
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mała śpi zawsze od 18.30- 19.00 do 24.00 później pobudka 3 i 6 rano. A wzięłam ją dziś o 7.00 do nas do łóżka i spała do 10.00 Więc jestem wyspana Kaszka znika. Chyba to od mydełka hipoalergicznego nivea. Zobaczymy jutro
Marta ja widziałam po swojej i jak przyszła położna to mi potwierdziła. Sama widziałam po gałkach ocznych.
Jagodowamamo córeczka ślicznotka Prawdziwa z Ciebie szczęściara i wyspana mama.
Pyśka jesteśmy z Julcią zachwycone przyszłym zięciem. Ślemy moc buziaków
Gosiu Twoja Córa jest rewelacyjna A ta czapka świetna
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa