- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 8 miesiąc temu #103279 przez mYSZA
Dziewczyny, jeszcze się trochę cofając w naszych tematach. Któraś z Was pisała, że jej wózek nie przeszedł w samolocie i że przechodzą tylko "parasolki"- przepraszam, że nie pamiętam która z Was to pisała...
bo ja sprawdziłam w liniach którymi ja latam i jest poprostu napisane, że wózek za free- nie ma ani określonego typu ani wagi. a to też są tanie linie- ale widocznie jednak trzeba sprawdzić takie rzeczy dokłądniej... dzięki za cynka w tej sprawie;)
i jeszcze jedna "samolotowa" sprawa- bo chcemy z Maluchem jak juz się urodzi odrobic trochę wakacje i polecieć na karaiby, są jakieś "zasad" na wiek i długość lotu?
bo ja sprawdziłam w liniach którymi ja latam i jest poprostu napisane, że wózek za free- nie ma ani określonego typu ani wagi. a to też są tanie linie- ale widocznie jednak trzeba sprawdzić takie rzeczy dokłądniej... dzięki za cynka w tej sprawie;)
i jeszcze jedna "samolotowa" sprawa- bo chcemy z Maluchem jak juz się urodzi odrobic trochę wakacje i polecieć na karaiby, są jakieś "zasad" na wiek i długość lotu?
Temat został zablokowany.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103294 przez bewipo
kasia ja zamawiałam takie
9fashion.com.pl/spodnie-lerato-1210.html Takie jak twoje, albo podobne to Mała zamawiała. Ale ten pas na brzuch to takie śmieszne uczucie, chyba się trzeba do tego przyzwyczaić
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #103320 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
jak ja wam zazdroszcze, ze juz wiecie co nosicie pod serduszkiem
Nasz babel nie chcial pokazac ale moz\e w przyszlym tygodniu sie ujawni.
na poczatku mialam przeczucie, ze to chlopak ale obecnie juz tego przeczucia nie mam.
Zaczynam odliczac dni do nastepnego usg.
Nasz babel nie chcial pokazac ale moz\e w przyszlym tygodniu sie ujawni.
na poczatku mialam przeczucie, ze to chlopak ale obecnie juz tego przeczucia nie mam.
Zaczynam odliczac dni do nastepnego usg.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- martysia0110
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103378 przez martysia0110
Ja też wam zazdroszczę może uda się podejrzeć w poniedziałek mam połówkowe
Ja też jeszcze nic nie przytyłam ale jeszcze zdążymy
Ja też jeszcze nic nie przytyłam ale jeszcze zdążymy
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103395 przez Mała
Zdążymy, zdążymy
Ja zamówiłam sobie jeszcze takie spodnie allegro.pl/show_item.php?item=1546028604 , bo uznałam że jednak legginsy nie dla mnie, bo mam obsesję na punkcie ud.
A może dopiszmy przy suwaczkach co będziemy mieć, syka czy córeczkę. Co wy na to?
Ja zamówiłam sobie jeszcze takie spodnie allegro.pl/show_item.php?item=1546028604 , bo uznałam że jednak legginsy nie dla mnie, bo mam obsesję na punkcie ud.
A może dopiszmy przy suwaczkach co będziemy mieć, syka czy córeczkę. Co wy na to?
- martysia0110
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martysia0110
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103411 przez martysia0110
A te które już wiedzą co będą miały to sprawdziło się u was to wyliczanie płci z krwią chyba dokładnie nie pamiętam ale któraś z was pisała o tym tutaj.
Mi z tego wychodzi córeczka a tak bym chciała żeby tak było
Mi z tego wychodzi córeczka a tak bym chciała żeby tak było
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #103417 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Fajny pomysl z tym podpidywaniem
Teraz\ troche z innej beczki.czy tez macie uczucie takiego strasznie ciezkiego brzucha??
ja mam taki dyskomfort dzisiaj od rana idzie oszalec normalnie. Tak jak bym nagle z 5 kilo przytyla.
Teraz\ troche z innej beczki.czy tez macie uczucie takiego strasznie ciezkiego brzucha??
ja mam taki dyskomfort dzisiaj od rana idzie oszalec normalnie. Tak jak bym nagle z 5 kilo przytyla.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103418 przez bewipo
A to nie skapowałam Myślałam że na 1 stronie tak jak u sierpniówek No pewnie, że możemy sobie dopisać. Tylko trzymajcie kciuki żeby mi się dziecko ładnie do usg ustawiło, bo się juz doczekać nie mogę żeby wiedzieć kogo noszę w brzuszku.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103420 przez mYSZA
Ja już sobie dopisałam do podpisu;)
ja dziwnie sie czuje jak chcę założyć ręce krzyżowo i tak jakby oprzeć na brzuchu to tak jakbym przepychała Maleńkiego w dół. I dziwnie mi spać z mężem jak mnie obejmuje na tej wysokości- podobne wrażenie.
ja dziwnie sie czuje jak chcę założyć ręce krzyżowo i tak jakby oprzeć na brzuchu to tak jakbym przepychała Maleńkiego w dół. I dziwnie mi spać z mężem jak mnie obejmuje na tej wysokości- podobne wrażenie.
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #103482 przez katy25
kurcze napisałam sie taki post i mi wcięło go
Mysza to ja pisałam o tym samolocie. Mnie sie wydaje, że wózek typu parasolka jest za free, bo to chodzi o kilogramy. Takie maleństwo nie ma miejsca w samolcie (siedzi na kolanach) dlatego też nie ma bagażu. Mi kazali dopłacać bo ten wózek to była kolumbryna. Zabrałam wtedy tylko nosidełko. Mnie sie wydaje, że najlepiej lecieć jak małe ma 3-4 mce. Chociaż moi znajomi latali i wcześniej...
My też planujemy lecieć do Maroka, ale raczej już po Nowym Roku, bo wcześniej będzie i u nas za zikmno i w Maroku. Ja już bardzo tęsknie za domem i rodziną tam, nie wspomnę o mężu... ale trzeba poczekać.
Ja dziś zapisałam się na USG 3d na 11 maja więc jeszcze muszę troche poczekać chciałabym już na 100% wiedzieć, że to chłopczyk, bo wiedziałabym co kupować Wczoraj nad tym rozmyslałam i rozpisałam sobie w kalendarzu co kiedy kupię? Tak, aby rozłożyć te wydatki od maja do końca sierpnia. Któras z Was kupowała zestaw butelek, Pyskaaa??
Ja wczoraj upatrzyłam taki zestaw ze stylizatorem za 70 zł AVENTU i jeszcze podgrzewacz do butelek o ew. słoiczków też AVENTU za 70 zł (w sklepie dzis widziałam za 120 ) To beda pierwsze zakupy, jakie zrobie dla maluszka ale to w maju po USG:)
Ide sie położyć bo jakaś padnieta jestem:(
fajne spodnie kupiłyście, ja cały czas nie moge sie na nie zdecydować narazie chodze w leginsach i czekam na cieplo aby przezucic sie na sukienki:) Co do przytycia to mi juz na pewno poszlo z 5 kg do przodu. Ale ja przed ciążą ważyłam 47-48 kg wiec narazie nie odczuwam aczkolwiek wiem ze jak zacznie nam isc waga to bedzie szla i szla - narazie sie nie przejmujcie. Jeszcze przytyjecie!
Mysza to ja pisałam o tym samolocie. Mnie sie wydaje, że wózek typu parasolka jest za free, bo to chodzi o kilogramy. Takie maleństwo nie ma miejsca w samolcie (siedzi na kolanach) dlatego też nie ma bagażu. Mi kazali dopłacać bo ten wózek to była kolumbryna. Zabrałam wtedy tylko nosidełko. Mnie sie wydaje, że najlepiej lecieć jak małe ma 3-4 mce. Chociaż moi znajomi latali i wcześniej...
My też planujemy lecieć do Maroka, ale raczej już po Nowym Roku, bo wcześniej będzie i u nas za zikmno i w Maroku. Ja już bardzo tęsknie za domem i rodziną tam, nie wspomnę o mężu... ale trzeba poczekać.
Ja dziś zapisałam się na USG 3d na 11 maja więc jeszcze muszę troche poczekać chciałabym już na 100% wiedzieć, że to chłopczyk, bo wiedziałabym co kupować Wczoraj nad tym rozmyslałam i rozpisałam sobie w kalendarzu co kiedy kupię? Tak, aby rozłożyć te wydatki od maja do końca sierpnia. Któras z Was kupowała zestaw butelek, Pyskaaa??
Ja wczoraj upatrzyłam taki zestaw ze stylizatorem za 70 zł AVENTU i jeszcze podgrzewacz do butelek o ew. słoiczków też AVENTU za 70 zł (w sklepie dzis widziałam za 120 ) To beda pierwsze zakupy, jakie zrobie dla maluszka ale to w maju po USG:)
Ide sie położyć bo jakaś padnieta jestem:(
fajne spodnie kupiłyście, ja cały czas nie moge sie na nie zdecydować narazie chodze w leginsach i czekam na cieplo aby przezucic sie na sukienki:) Co do przytycia to mi juz na pewno poszlo z 5 kg do przodu. Ale ja przed ciążą ważyłam 47-48 kg wiec narazie nie odczuwam aczkolwiek wiem ze jak zacznie nam isc waga to bedzie szla i szla - narazie sie nie przejmujcie. Jeszcze przytyjecie!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez katy25.
Moderatorzy: ilona