- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #104340 przez Pyśkaaaa
dziekujemy
a ja zamowilam taka tylko ze z krotkim rekawem
moda.allegro.pl/ciazowa-kobieca-sukienka...414-i1496070483.html
i zamowilam 2 pasy ale yeraz nie moge znalesc linka..
a ja zamowilam taka tylko ze z krotkim rekawem
moda.allegro.pl/ciazowa-kobieca-sukienka...414-i1496070483.html
i zamowilam 2 pasy ale yeraz nie moge znalesc linka..
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 8 miesiąc temu #104344 przez Marta M
Generalnie chcialam zamowic sukienke na wesele czy jakies wieksze okazje, a okazala sie mi bardziej pasowac na pizamke, bo w sumie wiekszosc koszulek nocnych mam z podobnego materialu...no i jak ja ubieram to strasznie na mnie wisi, moze jak brzuszek urosnie jeszcze wiecej to bede w niej przyzwoicie wygladac...no nie wiem, droga nie byla, takze nie zaluje, bo zawsze moge ja potraktowac jako nocny stroj....mam jednak nadzieje ze Tobie bedzie sie podobac i ze nie bedziesz tak skrzetna jak ja
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #104350 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pyśka suuuuper chlopak
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #104353 przez Pyśkaaaa
ach...z tego wszystkiego zapomnialam wam powiedziec ze co do wagi to jestem jeszcze 0.5 kg na minusie zaczelam z 55 potem mialam 53 a teraz 54.5 takze przytylam 1.5 kg dostalam antybiotyk bo przeziebienie mi od 2 tyg nie przechodzi i jakies leki na niedobor zelaza...
ale najcudowniejsze bylo to serduszko i te wirzgające nóżki cos niesamowitego i wazy 180 g
jak zwykle stres niepotrzebny ale dziekuje dziewczynki ze trzymalyscie za mnie kciuki bo ja taki nerwusek jestem
ale najcudowniejsze bylo to serduszko i te wirzgające nóżki cos niesamowitego i wazy 180 g
jak zwykle stres niepotrzebny ale dziekuje dziewczynki ze trzymalyscie za mnie kciuki bo ja taki nerwusek jestem
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Smerfetka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #104410 przez Smerfetka
Pyśkaaaa gratuluję Francesco jest boski!
MartaM bardzo ładna sukienka, taka wdzięczna, kobieca i elegancka
Witaj klaula wśród wrześnióweczek
Agusia83 cudowne ubranka. Wprawdzie ja jeszcze nie mam nic i na razie jeszcze nie kupuję ale podziwiać lubię
MartaM bardzo ładna sukienka, taka wdzięczna, kobieca i elegancka
Witaj klaula wśród wrześnióweczek
Agusia83 cudowne ubranka. Wprawdzie ja jeszcze nie mam nic i na razie jeszcze nie kupuję ale podziwiać lubię
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 8 miesiąc temu #104471 przez Mała
Pyśkaaa Franuś cudny. Ja chyba też na prenatalnych skuszę się na 3d, bo boskie są te zdjęcia.
Kurcze mnie przeziębienie też trzyma, ja łapię od moich chłopaków. Kamilowi jest lepiej to mąż wczoraj wrócił cudnie zaprawiony.
A sukienki ładne, chociaż ja też bym dużej kasy na ciążowe ubrania nie wydawała, no ale my będziemy rodziną 2+2 i już więcej nie planujemy maluchów (co nie znaczy że możemy nie mieć, jak bocian się pomyli ). A zawsze marzyłam co najmniej o 3, no ale życie weryfikuje marzenia.
Kurcze mnie przeziębienie też trzyma, ja łapię od moich chłopaków. Kamilowi jest lepiej to mąż wczoraj wrócił cudnie zaprawiony.
A sukienki ładne, chociaż ja też bym dużej kasy na ciążowe ubrania nie wydawała, no ale my będziemy rodziną 2+2 i już więcej nie planujemy maluchów (co nie znaczy że możemy nie mieć, jak bocian się pomyli ). A zawsze marzyłam co najmniej o 3, no ale życie weryfikuje marzenia.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #104490 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dzien dobry dziewuszki
JEszcze raz gratuluje Pyska ślicznego chlopaka
Mam dzisiaj duuuzo do zrobienia, zobaczymy ile mi sie z tego wszystkiego zrobic.
Najwazniejsze zeby nazrywac galazek na stroik wielkanocny bo ozdoby juz od tygonia na komodzie czekaja
moj zwierzyniec tez potrzebuje dzisiaj mojej opieki troche tego mam wiec samo zmienianie trocin zajmie mi sporo czasu hihi.
ok juz wam nie nudze hi
milego dnia dziewczynki buziaczki :*
JEszcze raz gratuluje Pyska ślicznego chlopaka
Mam dzisiaj duuuzo do zrobienia, zobaczymy ile mi sie z tego wszystkiego zrobic.
Najwazniejsze zeby nazrywac galazek na stroik wielkanocny bo ozdoby juz od tygonia na komodzie czekaja
moj zwierzyniec tez potrzebuje dzisiaj mojej opieki troche tego mam wiec samo zmienianie trocin zajmie mi sporo czasu hihi.
ok juz wam nie nudze hi
milego dnia dziewczynki buziaczki :*
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #104511 przez ewelinaa
Pyśka - gratuluję synka
Marta - też oglądałam w sklepie tę sukienkę, ale jakoś mi nie pasowała- mam nieduży brzuch i tak jakoś wisiała na mnie. Kupiłam sobie za to szare, ciążowe spodnie w kancik na święta i do tego taką elegancką bluzkę w kolorze brudnego różu (bluzka kupiona w normalnym sklepi, a nie ciążowym )
A z ubranek dla mojej niuni,
Marta - też oglądałam w sklepie tę sukienkę, ale jakoś mi nie pasowała- mam nieduży brzuch i tak jakoś wisiała na mnie. Kupiłam sobie za to szare, ciążowe spodnie w kancik na święta i do tego taką elegancką bluzkę w kolorze brudnego różu (bluzka kupiona w normalnym sklepi, a nie ciążowym )
A z ubranek dla mojej niuni,
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #104522 przez Pyśkaaaa
Witamw ten (kolejny) pochmurny dzien :*
Dziekuje wam dziewczynki
Ewelina alez sie usmialam z tych bodziakow hehehe sliczne sa
Mała mi lekarz mowil ze jak przeziebienie trzyma dluzej niz 7 dni o lepiej wziac antybiotyki bo samo na pewno nie przejdzie... a wiecie co? jak bylam u internisty to babka do mnie ze takie infekcje nie sa wogole grozna dla dzidzi i ze lepiej antybiotykow to nie brac bo nie ma zadnych bezpiecznych i co meczyc sie? (zaziebiona jestem 2 tyg) a gin mowil co innego... ale chyba wierze bardziej jemu.
Monika tez mam kupe roboty dzisiaj ale zabieram sie jak pies do jeża
a co do ubran to te ciazowe wisza na mnie a te normalne sa za male heheh i w sumie tez mi szkoda bo to tak na raz chodz moj K. uwaza ze bedziemy mieli 4 dzieci haha(tez bym chciala)ale niewiadomo co los przyniesie
alez sie rozpisalam..
Dziekuje wam dziewczynki
Ewelina alez sie usmialam z tych bodziakow hehehe sliczne sa
Mała mi lekarz mowil ze jak przeziebienie trzyma dluzej niz 7 dni o lepiej wziac antybiotyki bo samo na pewno nie przejdzie... a wiecie co? jak bylam u internisty to babka do mnie ze takie infekcje nie sa wogole grozna dla dzidzi i ze lepiej antybiotykow to nie brac bo nie ma zadnych bezpiecznych i co meczyc sie? (zaziebiona jestem 2 tyg) a gin mowil co innego... ale chyba wierze bardziej jemu.
Monika tez mam kupe roboty dzisiaj ale zabieram sie jak pies do jeża
a co do ubran to te ciazowe wisza na mnie a te normalne sa za male heheh i w sumie tez mi szkoda bo to tak na raz chodz moj K. uwaza ze bedziemy mieli 4 dzieci haha(tez bym chciala)ale niewiadomo co los przyniesie
alez sie rozpisalam..
Moderatorzy: ilona