- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #258679 przez fanka
witam w poniedziałek, wczoraj tylko Was poczytałam bo późno przyszłam z uczelni i już mi się nie chciało pisać nic ale seksowne tematy tu miałyście 
no no to faktycznie śluby się nam tu szykują- Pyśka ja sama robiłam zaproszenia, zrobiłam je w takim niby starym stylu, kupiłam papier wizytówkowy i drukowałam tekst też taki w starym stylu, dookoła kartkę opalałam, później zaproszenie było zwinięte w rulon, związane rafią i pieczęć z laku była na tej rafi, chciałam zrobić coś typu jak dawniej listy były, zrulowane z pieczęcią zalakowaną więc tak to nasze mniej więcej wyglądało.
Dziś mama zostanie chwilę z małym a ja lecę dokończyć zakupy prezentowe bo później nie bardzo będzie kiedy.

no no to faktycznie śluby się nam tu szykują- Pyśka ja sama robiłam zaproszenia, zrobiłam je w takim niby starym stylu, kupiłam papier wizytówkowy i drukowałam tekst też taki w starym stylu, dookoła kartkę opalałam, później zaproszenie było zwinięte w rulon, związane rafią i pieczęć z laku była na tej rafi, chciałam zrobić coś typu jak dawniej listy były, zrulowane z pieczęcią zalakowaną więc tak to nasze mniej więcej wyglądało.
Dziś mama zostanie chwilę z małym a ja lecę dokończyć zakupy prezentowe bo później nie bardzo będzie kiedy.
Temat został zablokowany.
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #258682 przez pati-m
Witam 
Właśnie dokończyłam poprawiać moją pracę - finito!
Zaraz ją drukuję i biegiem oprawić, a potem też zakupy prezentowo-świąteczne
Basia - pan marchewka uroczy! buziak od cioci!
I super rudzielec z Ciebie! świetny kolorek, choć dla mnie to tak do końca rudy nie jest - może na zdjęciu inaczej widać.
Monia - ło matko, co Ty na tym allegro wynajdujesz
slowiczek - jak tam? jak tam?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Właśnie dokończyłam poprawiać moją pracę - finito!

Zaraz ją drukuję i biegiem oprawić, a potem też zakupy prezentowo-świąteczne

Basia - pan marchewka uroczy! buziak od cioci!

Monia - ło matko, co Ty na tym allegro wynajdujesz

slowiczek - jak tam? jak tam?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #258690 przez magda79
Pyśka sukienka super...bardzo mi się podobają te tulipanki 
Pati gratulujemy oddawaj pracę i broń się Kobieto!!!
Pan Marchewka uroczy zgadzam się zgadzam, a mamusia nie ruda chyba, że to tak na zdjęciu wyszło inaczej jak pati pisała

Pati gratulujemy oddawaj pracę i broń się Kobieto!!!
Pan Marchewka uroczy zgadzam się zgadzam, a mamusia nie ruda chyba, że to tak na zdjęciu wyszło inaczej jak pati pisała

- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #258691 przez basia89
monika no właśnie co ty jeszcze znajdziesz na tym allegro

ludzie to juz naprawdę dziwne rzeczy robia
pati do kolorku muszę się przyzwyczaić, na zdjęciu tego tak nie widać ale jest rudy
hmm a miało wyjsć zupełnie inny kolor.
a wiecie mój mały uwielbia siedzieć w pionie, no i już ładnie umie trzymać główkę jak leży na brzuszku
podnosi ją i ramionka całe
no i ma takiego konia pluszaka i lubi go tarmosić
a ja mam ubaw

ludzie to juz naprawdę dziwne rzeczy robia

pati do kolorku muszę się przyzwyczaić, na zdjęciu tego tak nie widać ale jest rudy

a wiecie mój mały uwielbia siedzieć w pionie, no i już ładnie umie trzymać główkę jak leży na brzuszku

- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #258700 przez basia89
no i wczoraj mały miał ubaw bo babcia go wymęczyła
napisałam wam dzisiaj trochę, a czas lecieć trochę posprzątać i pranie zrobić, strój pana marchewy wyprać
miłego dnia dla wszystkich

napisałam wam dzisiaj trochę, a czas lecieć trochę posprzątać i pranie zrobić, strój pana marchewy wyprać

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #258705 przez slowiczek
buzi dla Damianka 
Monia - ja ten WYNALAZEK widziałam już parę dni temu- ktoś z moich znajomych miał w linku na fb...MASAKRA
nie wiem kto takie reczy kupuje...gdyby to kosztowało 5 zł to jeszcze rozumiem, ale 250 - trzeba być psycholem żeby tyle zapłacić za takie coś

Monia - ja ten WYNALAZEK widziałam już parę dni temu- ktoś z moich znajomych miał w linku na fb...MASAKRA

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #258717 przez pati-m
slowiczek - Natalka po prostu na razie chce być jedynaczką 
A co do mojej buzi to już jest lepiej. Opuchlizna z dziąseł i języka prawie zeszła i mogę już normalnie mówić, a na ustach jeszcze zostały niewielkie ranki. Byłabym zdrowa już dawno, gdy nie fakt że dopiero 3 lekarz poprawnie zdiagnozował co mi jest
Ale najważniejsze, że już przechodzi i minął ten okropny ból. Nikomu tego nie życzę i śmiało mogę powiedzieć, że bolało BARDZIEJ niż poród! Przy porodzie nie uroniłam nawet jednej łzy, a tutaj wyłam codziennie z bólu.

A co do mojej buzi to już jest lepiej. Opuchlizna z dziąseł i języka prawie zeszła i mogę już normalnie mówić, a na ustach jeszcze zostały niewielkie ranki. Byłabym zdrowa już dawno, gdy nie fakt że dopiero 3 lekarz poprawnie zdiagnozował co mi jest

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #258747 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry dziewczynki 
Nunka pospala do 9
wiec sie wyspalysmyobie- teraz pozwolila mi zjesc sniadanko- chyba wyczowa, ze mamuska nienajlepiej sie czuje- moze uda mi sie nawet wykapac hi
Pyska suuuper
sukienka sliczna
a jak juz zrobisz zaproszenia to poprosimy zdjecie 
My wczoraj podpisalismy umowe z dj-em i zamowilismy zaproszenia
Pati moja mame lekarz zalatwil tak samo jak Ciebie- i biedna sie meczy.MA rany w ustach eh... powiedz co Ci przepisal lekarz, ze wkoncu pomoglo i czy to na rece[te?
a w czwartek kciuki bedziemy trzymaly

Nunka pospala do 9

Pyska suuuper

My wczoraj podpisalismy umowe z dj-em i zamowilismy zaproszenia

Pati moja mame lekarz zalatwil tak samo jak Ciebie- i biedna sie meczy.MA rany w ustach eh... powiedz co Ci przepisal lekarz, ze wkoncu pomoglo i czy to na rece[te?
a w czwartek kciuki bedziemy trzymaly

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #258759 przez mgielka22
Hej Laski
Noc jak zwykle co 3h podbodka 3x jak zawsze... Jestem po pierwszej lekcji aquaaerobiku cudownie
daje na nogi i brzuch jak nie wiem
mam nadzieje ze szybko schudne dzieki temu 
Monia no dalas czadu z tym linkiem
heh a wystraczy porod i znow trzeba sie rozdziewiczac 
Najlepiej Monia zeby nystatyna sobie plukala usta...
Pyskaa a sukienka super
Damianek calusny w stroju marchewki
Noc jak zwykle co 3h podbodka 3x jak zawsze... Jestem po pierwszej lekcji aquaaerobiku cudownie

Monia no dalas czadu z tym linkiem

Najlepiej Monia zeby nystatyna sobie plukala usta...
Pyskaa a sukienka super

Damianek calusny w stroju marchewki

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #258773 przez megi2501
Moja dała w nocy popalić. Całą noc jęczała, stękała itp. Ostatnie trzy dni były kiepskie, ale noce ok, a dziś pierwsza od narodzin małej taka straszzznaaaaaa 
Mgiełka i działałaś już z olejkiem i czapeczką bawełnianą
Basiu kolorek ciekawy. Fajnie wyszedł
A synuś rewelacyjna marchewa 
Pyskaa kiecka świetna. Myślę, że kwiatek to będzie dobry pomysł. A jak mój zięć się miewa
Pati dobrze, że już masz to za sobą. Jeszcze trochę i będą całusy...
Słowiczku

Mgiełka i działałaś już z olejkiem i czapeczką bawełnianą

Basiu kolorek ciekawy. Fajnie wyszedł

Pyskaa kiecka świetna. Myślę, że kwiatek to będzie dobry pomysł. A jak mój zięć się miewa

Pati dobrze, że już masz to za sobą. Jeszcze trochę i będą całusy...
Słowiczku
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #258776 przez pati-m
Monia - ja brałam nystatynę i u mnie było jeszcze gorzej, ale to może kwestia osoby. Teraz biorę jakiś lek przeciwalergiczny - w tej chwili nie pamiętam nazwy, sprawdzę jak wrócę do domu, bo jestem u mamy i obiecuję, że napiszę. Oprócz tego codziennie wypijam wapno musujące i 1 saszetkę probiotyku acidolac - wszystko bez recepty, oraz te bolące usta smaruję maścią bacterin (ale jest tylko do użytku zewnętrznego) i w ciągu 3 dni kuracji jest olbrzymia poprawa.
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona