BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #270061 przez pati-m
Witam :)
Zaraz Was po troszku postaram się nadrobić bo mam do przeczytania ponad 300 postów :)
Ale najpierw chciałam się przywitać w Nowym Roku :)
Mam nadzieję, że Monia przekazała wczoraj życzonka ode mnie, ale i tak jeszcze raz życzę Wam i Waszym całym rodzinkom SPEŁNIENIA MARZEŃ TYCH DUŻYCH I TYCH MAŁYCH, RADOŚCI Z ŻYCIA, POCIECHY Z MALUSZKÓW I DUUUUUUUUUUUŻO ZDRÓWKA :lol:

A teraz zaczynam Was nadrabiać :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #270071 przez pati-m
Uff... Udało się, przeczytałam wszystko :)

kasia - Amelka śliczna dziewczynka :)

Do mnie dotarła sukienka od Lily. Jest śliczna, ale niestety nie mogę jej teraz pokazać, bo bratowa ją pożyczyła na sylwka :)

Monika - Nunka uroczo wygląda ze swoją żyrafką :)

maja - Twój przystulasek z zeberką też cudny! :)

beti - no i jak zawsze cudoooooooooooooooooooowne zdjęcie Fifika! Oczywiście to przede wszystkim zasługa modela, no ale mamusia "aparatka" też swój talent ujawiniła :silly:

I jeszcze raz przepraszam, że mnie wczoraj nie było na piżama party, ale o 20 wpadli znajomi i powiedzieli, że skoro nigdzie nie wychodzimy to oni sie wpraszają.

A mój synuś wczoraj był niesamowity! Wcale nie spał do 12 choć już był wykapany i po jedzonku, siedział z nami i oglądał sylwka w tv. Powywijał nogą do kilku piosenek aż wszyscy się śmiali, że Kacper z przytupem wita Nowy Rok. Potem popatrzył na fajerwerki i zasnął o 00.30 :) Czyli śmiało mogę powiedzieć, że pierwszą imprezę sylwestrową Kacper ma zaliczoną :)
13 lata 3 miesiąc temu #270081 przez megi2501
Pati chyba tylko Ty dostałaś kieckę :( Pochwal się, czekamy na fotki, jak już sukieneczka do Ciebie wróci :)
Twój mężczyzna mały dzielnie wytrzymał. Moja poszła spać o 19.00 i fajerwerki jej nie obudziły, podobnie, jak jej rodziców :P

Słowiczku ja chcę krzesełko do 250 zł max. Może, któraś kupiła lub ma taki, co poleca za cenę przystępną :)
Może Natalka ma skok :unsure: Albo faktycznie nie doszła do siebie po świętach.
13 lata 3 miesiąc temu #270092 przez maja1982
J ja się witam w Nowy Rok :)

Przede wszystkim chciałabym wam życzyć SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, RADOŚCI, MIŁOŚCI, CIERPLIWOŚCI, ;) ZADOWOLENIA Z POCIECH i CZYNIONYCH PRZEZ NIE POSTĘPÓW ORAZ SPEŁNIENIA MARZEŃ

Myślałam że zaglądnę do was przed północą ale byliśmy na chwilkę u znajomych ale szybko wracaliśmy b o mały sie obudził i wył do księżyca :) pierwszy raz go zostawiliśmy ale już spał jak wychodziliśmy jednak moja matczyna intuicja ;) nie pozwoliła mi siedzieć spokojnie więc biorę tel dzwonie do mamy a tam w tle słyszę mojego Lolunia :( za 10 min bylismy w domku i tak świętowaliśmy sylwestra z synusiem :) który był chyba nawiasem mówiąc mniej śpiący niż rodzice :) i dzisiaj pobudka o 6 :) Teraz ucinają sobie z tatusiem drzemkę :)

pati- to Kacperek prawdziwy imprezowicz :)
megi - ja też sie juz pomalutku za krzesełkiem rozglądam - ceny niektórych :cheer:
słowiczek - no może faktycznie za długo w dzień NAtalka śpi??

idę nadrabiać resztę :)
13 lata 3 miesiąc temu #270094 przez monika1984lodz
Witam sie w Nowym roku :)

PAti kurcze nie przekazalam zyczeni bou mnie imprezka byla i powiem szczerze , ze eska nad ranem przeczytalam .

Nunka sie obudzila jak strzelali, ale zaraz jak zjadla poszla spac dlaej.

Goscie wyszli ok.3 wiec jestem srednio wyspana, wiec dzisiaj bede raczej malo aktywna osoba.

Mgielka gratuluje gadulo :P

Jeszcze raz Kochane SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #270097 przez Agusia83
I ja sie witam w nowym roku :laugh:

Emisia zasnela o 20:30..i obudzila sie o 1:30...nie spala do 3...gaworzyla i wzielo ja na rozmowy...tata troszke pod wplywem chcial sie zajac dzieckiem...wzial ja do pokoju i niby lulal :silly: a ja wchodze i patrze...a tu tatus lezy i chrapie a dzidzia obok niego opowiada jakies smieszne historie :silly: hahah...W koncu udalo mi sie dzidzie uspic...wstala cos kolo 6:30 a pozniej po 9...i dala mamusi sie wyspac :laugh:
Teraz tata odsypia, bo jak wiecie, ma moc we lbie :silly: a ja z dzidzia jestesmy w salonie...
Wiem, ze moze nie powinna, ale oglada bajki i sie cieszy...dzieki temu mama mogla umyc naczynia :laugh:
Znajomi rano dopiero pojechali do domku...

Wczoraj poraz pierwszy dalam jej kilka lyzeczek zupki jarzynowej...dzis ponownie,..i dzis zjadla wiecej :laugh: ale jaka umorusana :silly: musialam zapodac jej pieluszke na cala Emisie a na to sliniaczek...inaczej wsio byloby w zupce :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #270098 przez mgielka22
Heloł Babeczki :lol:

Moj M wrocil po 6 rano :P

A poszlam spac 15 min przed 12 niechcialo mi sie juz siedziec :P

Wiec dzis Wam zycze Szcesliwego :P

Monia oj tam zaraz Gaduło :lol:

Megi za co :silly:

Wiecie co Lilka po szczepionce na takie zgrubienie na nozce i w ogole od paru dni ma mniejszy apetyt jak zje to z 40-60 max co 3h gdzie powinna 100 z palcem d... co ja mam zrobic qrcze nie wiem czy to przez zeby czy co... boje sie ze mi na wadze straci :(
13 lata 3 miesiąc temu #270103 przez Agusia83
Mgielka...mysle, ze to reakcja po szczepionce...do tygodnia powinno przejsc...nie martw sie...skoro Lilianka papa, to nie spadnie na wadze...za kilka dni wroci jej apetyt... :laugh: Emisia w pierwszym dniu po szczepionce tez zjadala troszke mniej...
A to zgrubienie na nozce tez zejdzie...
13 lata 3 miesiąc temu #270106 przez mgielka22
szczepienie bylo w czwartek...no i ze 2 dni wczesniej mniej juz jadla...nie podoba mi sie to dopiero ide do pediatry 10 a nei chce zeby mi z wagi spadla...
13 lata 3 miesiąc temu #270107 przez pati-m
Monia - nic się nie stało :)

mgiełka - ja też myślę, że to reakcja na szczepionkę.

Obiecuję, że fotkę ukienki wstawię jak tylko odzyskam. A żeby było śmiesznej, to widziałam taką samą tylko w innym kolorze w H&M za 119zł!!!
13 lata 3 miesiąc temu #270114 przez ewelinaa
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

My mieliśmy gości, także niestety nie miałam jak do Was zajrzeć.

U mnie tak jak u Gosi mała ok. 19 już śpi :lol: I jestem z tego mega dumna - wieczory mamy z mężem dla siebie ;)
13 lata 3 miesiąc temu #270126 przez gosia2324
Kinia to witaj w klubie spokojnych wieczorow :)
A My jutro jemy zupke :)
Mam nadzieje ze przyjdzie i do mnie sukienka od Lily ?
13 lata 3 miesiąc temu #270127 przez beti
Cześć laseczki...ale się wybawiłam :D
Mój mąż...hmmm...ma piwnicę do sprzątania :P a ja idę na spacer :)

Mgiełka, zrób na to zgrubienie okład z sody - 1 łyżeczka na pół szklanki, u Fifika pomogło....

Do potem :P
13 lata 3 miesiąc temu #270129 przez gosia2324
Btei prosimy o fotke wczorajszej balowej mamusi :)
13 lata 3 miesiąc temu #270132 przez beti
Hehe..ja się wyszykowałam na spacer a Fifi zasnął :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży