- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270061 przez pati-m
Witam 
Zaraz Was po troszku postaram się nadrobić bo mam do przeczytania ponad 300 postów
Ale najpierw chciałam się przywitać w Nowym Roku
Mam nadzieję, że Monia przekazała wczoraj życzonka ode mnie, ale i tak jeszcze raz życzę Wam i Waszym całym rodzinkom SPEŁNIENIA MARZEŃ TYCH DUŻYCH I TYCH MAŁYCH, RADOŚCI Z ŻYCIA, POCIECHY Z MALUSZKÓW I DUUUUUUUUUUUŻO ZDRÓWKA
A teraz zaczynam Was nadrabiać

Zaraz Was po troszku postaram się nadrobić bo mam do przeczytania ponad 300 postów

Ale najpierw chciałam się przywitać w Nowym Roku

Mam nadzieję, że Monia przekazała wczoraj życzonka ode mnie, ale i tak jeszcze raz życzę Wam i Waszym całym rodzinkom SPEŁNIENIA MARZEŃ TYCH DUŻYCH I TYCH MAŁYCH, RADOŚCI Z ŻYCIA, POCIECHY Z MALUSZKÓW I DUUUUUUUUUUUŻO ZDRÓWKA

A teraz zaczynam Was nadrabiać

Temat został zablokowany.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270071 przez pati-m
Uff... Udało się, przeczytałam wszystko 
kasia - Amelka śliczna dziewczynka
Do mnie dotarła sukienka od Lily. Jest śliczna, ale niestety nie mogę jej teraz pokazać, bo bratowa ją pożyczyła na sylwka
Monika - Nunka uroczo wygląda ze swoją żyrafką
maja - Twój przystulasek z zeberką też cudny!
beti - no i jak zawsze cudoooooooooooooooooooowne zdjęcie Fifika! Oczywiście to przede wszystkim zasługa modela, no ale mamusia "aparatka" też swój talent ujawiniła
I jeszcze raz przepraszam, że mnie wczoraj nie było na piżama party, ale o 20 wpadli znajomi i powiedzieli, że skoro nigdzie nie wychodzimy to oni sie wpraszają.
A mój synuś wczoraj był niesamowity! Wcale nie spał do 12 choć już był wykapany i po jedzonku, siedział z nami i oglądał sylwka w tv. Powywijał nogą do kilku piosenek aż wszyscy się śmiali, że Kacper z przytupem wita Nowy Rok. Potem popatrzył na fajerwerki i zasnął o 00.30
Czyli śmiało mogę powiedzieć, że pierwszą imprezę sylwestrową Kacper ma zaliczoną

kasia - Amelka śliczna dziewczynka

Do mnie dotarła sukienka od Lily. Jest śliczna, ale niestety nie mogę jej teraz pokazać, bo bratowa ją pożyczyła na sylwka

Monika - Nunka uroczo wygląda ze swoją żyrafką

maja - Twój przystulasek z zeberką też cudny!

beti - no i jak zawsze cudoooooooooooooooooooowne zdjęcie Fifika! Oczywiście to przede wszystkim zasługa modela, no ale mamusia "aparatka" też swój talent ujawiniła

I jeszcze raz przepraszam, że mnie wczoraj nie było na piżama party, ale o 20 wpadli znajomi i powiedzieli, że skoro nigdzie nie wychodzimy to oni sie wpraszają.
A mój synuś wczoraj był niesamowity! Wcale nie spał do 12 choć już był wykapany i po jedzonku, siedział z nami i oglądał sylwka w tv. Powywijał nogą do kilku piosenek aż wszyscy się śmiali, że Kacper z przytupem wita Nowy Rok. Potem popatrzył na fajerwerki i zasnął o 00.30

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270081 przez megi2501
Pati chyba tylko Ty dostałaś kieckę
Pochwal się, czekamy na fotki, jak już sukieneczka do Ciebie wróci 
Twój mężczyzna mały dzielnie wytrzymał. Moja poszła spać o 19.00 i fajerwerki jej nie obudziły, podobnie, jak jej rodziców
Słowiczku ja chcę krzesełko do 250 zł max. Może, któraś kupiła lub ma taki, co poleca za cenę przystępną
Może Natalka ma skok
Albo faktycznie nie doszła do siebie po świętach.

Twój mężczyzna mały dzielnie wytrzymał. Moja poszła spać o 19.00 i fajerwerki jej nie obudziły, podobnie, jak jej rodziców

Słowiczku ja chcę krzesełko do 250 zł max. Może, któraś kupiła lub ma taki, co poleca za cenę przystępną

Może Natalka ma skok

- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270092 przez maja1982
J ja się witam w Nowy Rok 
Przede wszystkim chciałabym wam życzyć SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, RADOŚCI, MIŁOŚCI, CIERPLIWOŚCI,
ZADOWOLENIA Z POCIECH i CZYNIONYCH PRZEZ NIE POSTĘPÓW ORAZ SPEŁNIENIA MARZEŃ
Myślałam że zaglądnę do was przed północą ale byliśmy na chwilkę u znajomych ale szybko wracaliśmy b o mały sie obudził i wył do księżyca
pierwszy raz go zostawiliśmy ale już spał jak wychodziliśmy jednak moja matczyna intuicja
nie pozwoliła mi siedzieć spokojnie więc biorę tel dzwonie do mamy a tam w tle słyszę mojego Lolunia
za 10 min bylismy w domku i tak świętowaliśmy sylwestra z synusiem
który był chyba nawiasem mówiąc mniej śpiący niż rodzice
i dzisiaj pobudka o 6
Teraz ucinają sobie z tatusiem drzemkę 
pati- to Kacperek prawdziwy imprezowicz
megi - ja też sie juz pomalutku za krzesełkiem rozglądam - ceny niektórych
słowiczek - no może faktycznie za długo w dzień NAtalka śpi??
idę nadrabiać resztę

Przede wszystkim chciałabym wam życzyć SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, RADOŚCI, MIŁOŚCI, CIERPLIWOŚCI,

Myślałam że zaglądnę do was przed północą ale byliśmy na chwilkę u znajomych ale szybko wracaliśmy b o mały sie obudził i wył do księżyca

pati- to Kacperek prawdziwy imprezowicz

megi - ja też sie juz pomalutku za krzesełkiem rozglądam - ceny niektórych

słowiczek - no może faktycznie za długo w dzień NAtalka śpi??
idę nadrabiać resztę

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #270094 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Witam sie w Nowym roku 
PAti kurcze nie przekazalam zyczeni bou mnie imprezka byla i powiem szczerze , ze eska nad ranem przeczytalam .
Nunka sie obudzila jak strzelali, ale zaraz jak zjadla poszla spac dlaej.
Goscie wyszli ok.3 wiec jestem srednio wyspana, wiec dzisiaj bede raczej malo aktywna osoba.
Mgielka gratuluje gadulo
Jeszcze raz Kochane SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU.

PAti kurcze nie przekazalam zyczeni bou mnie imprezka byla i powiem szczerze , ze eska nad ranem przeczytalam .
Nunka sie obudzila jak strzelali, ale zaraz jak zjadla poszla spac dlaej.
Goscie wyszli ok.3 wiec jestem srednio wyspana, wiec dzisiaj bede raczej malo aktywna osoba.
Mgielka gratuluje gadulo

Jeszcze raz Kochane SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #270097 przez Agusia83
I ja sie witam w nowym roku 
Emisia zasnela o 20:30..i obudzila sie o 1:30...nie spala do 3...gaworzyla i wzielo ja na rozmowy...tata troszke pod wplywem chcial sie zajac dzieckiem...wzial ja do pokoju i niby lulal
a ja wchodze i patrze...a tu tatus lezy i chrapie a dzidzia obok niego opowiada jakies smieszne historie
hahah...W koncu udalo mi sie dzidzie uspic...wstala cos kolo 6:30 a pozniej po 9...i dala mamusi sie wyspac 
Teraz tata odsypia, bo jak wiecie, ma moc we lbie
a ja z dzidzia jestesmy w salonie...
Wiem, ze moze nie powinna, ale oglada bajki i sie cieszy...dzieki temu mama mogla umyc naczynia
Znajomi rano dopiero pojechali do domku...
Wczoraj poraz pierwszy dalam jej kilka lyzeczek zupki jarzynowej...dzis ponownie,..i dzis zjadla wiecej
ale jaka umorusana
musialam zapodac jej pieluszke na cala Emisie a na to sliniaczek...inaczej wsio byloby w zupce

Emisia zasnela o 20:30..i obudzila sie o 1:30...nie spala do 3...gaworzyla i wzielo ja na rozmowy...tata troszke pod wplywem chcial sie zajac dzieckiem...wzial ja do pokoju i niby lulal

Teraz tata odsypia, bo jak wiecie, ma moc we lbie

Wiem, ze moze nie powinna, ale oglada bajki i sie cieszy...dzieki temu mama mogla umyc naczynia

Znajomi rano dopiero pojechali do domku...
Wczoraj poraz pierwszy dalam jej kilka lyzeczek zupki jarzynowej...dzis ponownie,..i dzis zjadla wiecej

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Agusia83.
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270098 przez mgielka22
Heloł Babeczki 
Moj M wrocil po 6 rano
A poszlam spac 15 min przed 12 niechcialo mi sie juz siedziec
Wiec dzis Wam zycze Szcesliwego
Monia oj tam zaraz Gaduło
Megi za co
Wiecie co Lilka po szczepionce na takie zgrubienie na nozce i w ogole od paru dni ma mniejszy apetyt jak zje to z 40-60 max co 3h gdzie powinna 100 z palcem d... co ja mam zrobic qrcze nie wiem czy to przez zeby czy co... boje sie ze mi na wadze straci

Moj M wrocil po 6 rano

A poszlam spac 15 min przed 12 niechcialo mi sie juz siedziec

Wiec dzis Wam zycze Szcesliwego

Monia oj tam zaraz Gaduło

Megi za co

Wiecie co Lilka po szczepionce na takie zgrubienie na nozce i w ogole od paru dni ma mniejszy apetyt jak zje to z 40-60 max co 3h gdzie powinna 100 z palcem d... co ja mam zrobic qrcze nie wiem czy to przez zeby czy co... boje sie ze mi na wadze straci

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #270103 przez Agusia83
Mgielka...mysle, ze to reakcja po szczepionce...do tygodnia powinno przejsc...nie martw sie...skoro Lilianka papa, to nie spadnie na wadze...za kilka dni wroci jej apetyt...
Emisia w pierwszym dniu po szczepionce tez zjadala troszke mniej...
A to zgrubienie na nozce tez zejdzie...

A to zgrubienie na nozce tez zejdzie...
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-