- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #116874 przez Agusia83
Ubranka slodziutkie...wszystkie takie malusie i milusie jak nasze dzieciaczki beda w nie ubrane to az sie bedzie chcialo je schrupac ..
Straszne to, co dzieje sie w naszych szpitalach. Maja niesamowity burdel, bo tak juz trzeba napisac...jak mozna mowic rodzicom, gdy dziecko zyje, ze polezy 2h a pozniej przyjedzie ktos z kostnicy po nie? Masakra nie do opisania....
Straszne to, co dzieje sie w naszych szpitalach. Maja niesamowity burdel, bo tak juz trzeba napisac...jak mozna mowic rodzicom, gdy dziecko zyje, ze polezy 2h a pozniej przyjedzie ktos z kostnicy po nie? Masakra nie do opisania....
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #116885 przez magdamagda1988
Witajcie dziewczyny
Pyska ja mam takie same czapeczki i jeszcze body kupilam z tym napisem i love my dad slodkie sa
No i pochwale sie Wam 7 sierpnia wychodze na maz takze juz z pokznym brzuszkiem ale coz
Pyska ja mam takie same czapeczki i jeszcze body kupilam z tym napisem i love my dad slodkie sa
No i pochwale sie Wam 7 sierpnia wychodze na maz takze juz z pokznym brzuszkiem ale coz
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 7 miesiąc temu #116886 przez Mała
Dziewczyny super ubranka.
Ja mam dla Kamila spacerówkę Coneco i jestem z niej bardzo zadowolona, jest lekka, łatwo się prowadzi i nie zepsuła się ani razu.
Zaszalałam dzisiaj trochę, zrobiłam porządki w szafie i nie wiele mi zostało do włożenia
Ja mam dla Kamila spacerówkę Coneco i jestem z niej bardzo zadowolona, jest lekka, łatwo się prowadzi i nie zepsuła się ani razu.
Zaszalałam dzisiaj trochę, zrobiłam porządki w szafie i nie wiele mi zostało do włożenia
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #116890 przez Agusia83
Magda, to przyjmij ode mnie ogromne gratulacje Slub, to niesamowite i piekne przezycie...sto lat Wam zycze...a to, ze z brzuszkiem, to nie szkodzi....na pewno bedziesz piekna panna mloda:
Dziewczyny, a ogladalyscie wczoraj eurowizje??? Moim zdaniem Magde zezarla troche trema, ale piosenka byla zaspiewana poprawnie i naprawde dobra jest....mnie to sie wydaje, ze tam to chyba jakas mafia dziala, to jest niemozliwe, by idiotyczne piosenki i wykonania podostawaly sie do finalu, a dobre piosenki odpadly....
Dziewczyny, a ogladalyscie wczoraj eurowizje??? Moim zdaniem Magde zezarla troche trema, ale piosenka byla zaspiewana poprawnie i naprawde dobra jest....mnie to sie wydaje, ze tam to chyba jakas mafia dziala, to jest niemozliwe, by idiotyczne piosenki i wykonania podostawaly sie do finalu, a dobre piosenki odpadly....
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Smerfetka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #116950 przez Smerfetka
Magda gratuluję
A i ja się pochwalę, chwilkę mnie nie było ale to dlatego, że ogarniałam ostatnie przygotowania do ślubu, który odbył się 30 kwietnia
Także już 11 dni jestem mężatką Teraz wreszcie mogę się zająć przygotowywaniem pokoiku dla naszego synka i poświęcić mu całą swoją uwagę
Synek będzie miał na imię LEONARD
A i ja się pochwalę, chwilkę mnie nie było ale to dlatego, że ogarniałam ostatnie przygotowania do ślubu, który odbył się 30 kwietnia
Także już 11 dni jestem mężatką Teraz wreszcie mogę się zająć przygotowywaniem pokoiku dla naszego synka i poświęcić mu całą swoją uwagę
Synek będzie miał na imię LEONARD
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #116962 przez ewelinaa
Magda gratulacje z okazji zbliżającego się ślubu
Smerfetka - GRATULALCJE witamy w gronie mężatek
Pyśka - też widziałam w h&m te czapeczki i mam nadzieję, że w weekend jeszcze będą to na pewno kupię Ja mam z tej serii spodenki
Jak będę miała aparat to wkleję trochę fotek i się pochwalę
I kupiłam dziś taki leżaczek do wanienki - jakoś boję się, że nie będę wiedziała jak trzymać dziecko w tej wanience, więc mam wrażenie, że na tym będzie mi łatwiej.
Smerfetka - GRATULALCJE witamy w gronie mężatek
Pyśka - też widziałam w h&m te czapeczki i mam nadzieję, że w weekend jeszcze będą to na pewno kupię Ja mam z tej serii spodenki
Jak będę miała aparat to wkleję trochę fotek i się pochwalę
I kupiłam dziś taki leżaczek do wanienki - jakoś boję się, że nie będę wiedziała jak trzymać dziecko w tej wanience, więc mam wrażenie, że na tym będzie mi łatwiej.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez ewelinaa.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #116963 przez Agusia83
Smerfetka, nie pamietam bys sie chwalila...a jesli nie, to DLACZEGO?
Gratuluje swiezo upieczonej zonce mam nadzieje, ze wszystko wyszlo po Waszej mysli i bylo cudownie...jesli mozesz, to wrzuc nam fotki
ciesze sie, ze juz wiesz, kogo nosisz pod serduszkiem....a imie bardzo ladne...
A ja za 2h wybieram sie do lekarza i juz sie nie moge doczekac by posluchac serduszka maluszka...chociaz teraz jestem bardzo spokojna, bo w koncu czuje mego brzdaca
Gratuluje swiezo upieczonej zonce mam nadzieje, ze wszystko wyszlo po Waszej mysli i bylo cudownie...jesli mozesz, to wrzuc nam fotki
ciesze sie, ze juz wiesz, kogo nosisz pod serduszkiem....a imie bardzo ladne...
A ja za 2h wybieram sie do lekarza i juz sie nie moge doczekac by posluchac serduszka maluszka...chociaz teraz jestem bardzo spokojna, bo w koncu czuje mego brzdaca
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #116969 przez Pyśkaaaa
Smerfetko gratulacje
Ewelina wklejaj wklejaj ja uwielbiam ogladac dzieciece rzeczy
Agusia i za Ciebie zaciskam kciukasy i czekamy na relacje
a mnie znow rozbolala glowa ja nie wiem jakas masakra ona mnie ostatnio tak czesto boli wyszlam se na taras z laptopem moze przejdzie
a i mam pytanko czy wasze maluszki tez tak nisko kopia? nad samym spojeniem?
Ewelina wklejaj wklejaj ja uwielbiam ogladac dzieciece rzeczy
Agusia i za Ciebie zaciskam kciukasy i czekamy na relacje
a mnie znow rozbolala glowa ja nie wiem jakas masakra ona mnie ostatnio tak czesto boli wyszlam se na taras z laptopem moze przejdzie
a i mam pytanko czy wasze maluszki tez tak nisko kopia? nad samym spojeniem?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona