BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #315167 przez gosia2324
Mała napisał:

Bewipo :kiss:

A te nasze dzieci to niemożliwe są. Z jednej strony to się cieszę, że woli cyca, bo to zawsze kasa w portfelu, a z drugiej nie chcę jej zagłodzić :dry:

Mala no cos Ty !!! Ola je tyle ile potrzebuje, nie martw sie, gdyby chciala bojesc na pewno zlapala by za butle :)

JA nigdy nie dokarmialam Jagody, je tyle ile chce, a teraz od tyg w nocy budzi sie tylko raz i sam cycek jej starcza, żadnej kaszki tez jeszcze jej nie dawalm :)

A Za Kamilka trzymamy KCIUKASY i Modlimy sie !!!!! Jeszcze bedzie z Ola na spaserki sam chodzil :)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #315168 przez pati-m
Kacpero śpi, więc wracam do Was.
Tylko jeszcze w międzyczasie zrobię listę zakupów dla S. bo będzie jechał.

Ja stojak gimnastyczny kupiłam tak allegro.pl/fisher-price-przyrzad-gimnast...cha-i2153112551.html
No i czekamy z niecierpliwością z Kacprem aż przyślą :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315169 przez gosia2324
12 lata 10 miesiąc temu #315171 przez pati-m
Widziałyście jakie fajne dla niejadków allegro.pl/super-mata-do-jedzenia-i-zaba...ice-i2121739038.html :)
12 lata 10 miesiąc temu #315174 przez Mała
Gosia aż mi się łzy w oczach zakręciły. :kiss: Jak mam teraz Olę i widzę, jak jej te przewroty z łatwością przyszły to jestem pod jeszcze większym wrażeniem ile mój synek musi siły, chęci, czasu i w ogóle wszystkiego włożyć, żeby to wszystko co osiągnął wyćwiczyć. Nie jest dla mnie aż takie ważne czy będzie chodził, ważne, że z głową dobrze, ale jakby się udało to bylibyśmy przeszczęśliwi.
12 lata 10 miesiąc temu #315175 przez bewipo
Mała Ola na pewno nie da się zagłodzić :) Moja po podaniu butli zjadła całe 20 ml... Więc z cyca jej wystarcza :) Ale muszę powoli ją przyzwyczajać do innego mleczka, bo jak do pracy musze wracać to nie ma wyjścia.
12 lata 10 miesiąc temu #315177 przez pati-m
Mała - skoro lekarz powiedział, że są szansę to trzeba głęboko wierzyć. I my wszystkie nie tylko głęboko w to wierzymy, ale także z całego serducha Ci tego życzymy! :) :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #315185 przez beti
Mała, Kamil jeszcze będzie chodził, wspomnisz nasze słowa :kiss: i będzie się ganiał z Olą :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315189 przez Mała
Jak tam Wasze ćwiczenia? Ja coś ostatnio zaprzestałam, ale od jutra się biorę za siebie. Dieta u mnie to niestety nie realna sprawa :blush:
12 lata 10 miesiąc temu #315192 przez mgielka22
Dokladnie Mala :D Padniesz z wrazenia jak Kamil powie : "Mamo ja chodze ide z Ola sie poganiac berka" normalnie tak bedzie :) zycze mu duzo duzo wytrwalosci i szczescia :)

A ja prosze o kciuki zeby mojemu M udalo sie zdobyc prace w Nowej Soli wtedy sie wyprowadzimy od rodzicow i bedziemy na swoim :) no i bede mogla z Lila w domu byc :lol: bo wtedy M pensja nam na spokojnie wystarczy :) bedzie wiadomo w polowie marca dopiero ale juz licze na to ze sie uda :)
12 lata 10 miesiąc temu #315194 przez Mała
Mgiełka kciuki już trzymam
12 lata 10 miesiąc temu #315196 przez iwonaNAVI
Trzymamy kciuki za Kamila :) i modlimy sie :)

i Mgielka o ta prace :)
12 lata 10 miesiąc temu #315199 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Dokladnie Mala :D Padniesz z wrazenia jak Kamil powie : "Mamo ja chodze ide z Ola sie poganiac berka" normalnie tak bedzie :) zycze mu duzo duzo wytrwalosci i szczescia :)

A ja prosze o kciuki zeby mojemu M udalo sie zdobyc prace w Nowej Soli wtedy sie wyprowadzimy od rodzicow i bedziemy na swoim :) no i bede mogla z Lila w domu byc :lol: bo wtedy M pensja nam na spokojnie wystarczy :) bedzie wiadomo w polowie marca dopiero ale juz licze na to ze sie uda :)

MGIELKA !!!!! TRZYMAM MOCNO!!!!!!
12 lata 10 miesiąc temu #315201 przez mgielka22
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 10 miesiąc temu #315202 przez pati-m
Mgiełka - kciukasy zaciśnięte! :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama