- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315167 przez gosia2324
Mała napisał:
Mala no cos Ty !!! Ola je tyle ile potrzebuje, nie martw sie, gdyby chciala bojesc na pewno zlapala by za butle
JA nigdy nie dokarmialam Jagody, je tyle ile chce, a teraz od tyg w nocy budzi sie tylko raz i sam cycek jej starcza, żadnej kaszki tez jeszcze jej nie dawalm
A Za Kamilka trzymamy KCIUKASY i Modlimy sie !!!!! Jeszcze bedzie z Ola na spaserki sam chodzil
Bewipo
A te nasze dzieci to niemożliwe są. Z jednej strony to się cieszę, że woli cyca, bo to zawsze kasa w portfelu, a z drugiej nie chcę jej zagłodzić
Mala no cos Ty !!! Ola je tyle ile potrzebuje, nie martw sie, gdyby chciala bojesc na pewno zlapala by za butle
JA nigdy nie dokarmialam Jagody, je tyle ile chce, a teraz od tyg w nocy budzi sie tylko raz i sam cycek jej starcza, żadnej kaszki tez jeszcze jej nie dawalm
A Za Kamilka trzymamy KCIUKASY i Modlimy sie !!!!! Jeszcze bedzie z Ola na spaserki sam chodzil
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315168 przez pati-m
Kacpero śpi, więc wracam do Was.
Tylko jeszcze w międzyczasie zrobię listę zakupów dla S. bo będzie jechał.
Ja stojak gimnastyczny kupiłam tak allegro.pl/fisher-price-przyrzad-gimnast...cha-i2153112551.html
No i czekamy z niecierpliwością z Kacprem aż przyślą
Tylko jeszcze w międzyczasie zrobię listę zakupów dla S. bo będzie jechał.
Ja stojak gimnastyczny kupiłam tak allegro.pl/fisher-price-przyrzad-gimnast...cha-i2153112551.html
No i czekamy z niecierpliwością z Kacprem aż przyślą
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315171 przez pati-m
Widziałyście jakie fajne dla niejadków
allegro.pl/super-mata-do-jedzenia-i-zaba...ice-i2121739038.html
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 10 miesiąc temu #315174 przez Mała
Gosia aż mi się łzy w oczach zakręciły. Jak mam teraz Olę i widzę, jak jej te przewroty z łatwością przyszły to jestem pod jeszcze większym wrażeniem ile mój synek musi siły, chęci, czasu i w ogóle wszystkiego włożyć, żeby to wszystko co osiągnął wyćwiczyć. Nie jest dla mnie aż takie ważne czy będzie chodził, ważne, że z głową dobrze, ale jakby się udało to bylibyśmy przeszczęśliwi.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315192 przez mgielka22
Dokladnie Mala Padniesz z wrazenia jak Kamil powie : "Mamo ja chodze ide z Ola sie poganiac berka" normalnie tak bedzie zycze mu duzo duzo wytrwalosci i szczescia
A ja prosze o kciuki zeby mojemu M udalo sie zdobyc prace w Nowej Soli wtedy sie wyprowadzimy od rodzicow i bedziemy na swoim no i bede mogla z Lila w domu byc bo wtedy M pensja nam na spokojnie wystarczy bedzie wiadomo w polowie marca dopiero ale juz licze na to ze sie uda
A ja prosze o kciuki zeby mojemu M udalo sie zdobyc prace w Nowej Soli wtedy sie wyprowadzimy od rodzicow i bedziemy na swoim no i bede mogla z Lila w domu byc bo wtedy M pensja nam na spokojnie wystarczy bedzie wiadomo w polowie marca dopiero ale juz licze na to ze sie uda
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315199 przez gosia2324
mgielka22 napisał:
MGIELKA !!!!! TRZYMAM MOCNO!!!!!!
Dokladnie Mala Padniesz z wrazenia jak Kamil powie : "Mamo ja chodze ide z Ola sie poganiac berka" normalnie tak bedzie zycze mu duzo duzo wytrwalosci i szczescia
MGIELKA !!!!! TRZYMAM MOCNO!!!!!!
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315201 przez mgielka22
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Mi bardziej na tej wyprowadzce od rodzicow zalezy qrde powoli mamnaprawde dosc niby moi rodzice a przeginaja... jak moj ojciec moze mowic do lilki ze jestem jej macocha no slzag mnei trafia w tym momencie ona nie bedzie miala do mnei szacunku juz raz mu powiedziala ze to nie jest corka mojego meza z pierwszego malzenstwa!!! Ma mega durne teksty...juz mam serdecznei dosc, robi jazde o to ze w sobote jedziemy wlasnei do nowej soli do kuzyna a on dupa trzesie bo mala bierzemy.. wybaczcie musialam sie wygadac...
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona