BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #326263 przez fanka
witam w kolejnym tygodniu, wczoraj pochwaliłam me dziecko, że tak długo spaliśmy więc dziś w nagrodę nie śpimy od 5- tej!!!!!! pogoda za oknem śliczna, nie wiem ile stopni bo jeszcze nie sprawdzałam ale słońce rewelacyjne.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #326268 przez ewelinaa
Witam w nowym tygodniu :)

Olcia nasz półroczniaku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

My wczoraj byliśmy u kuzyna męża, który ma dwumiesięczną córeczkę :) jakie maleństwo, a nasza przy niej duży dzieciak :) jak ten czas leci - przecież niedawno Kinga była takim leżąco-śpiącym dzidziusiem :S :) A teraz już sama siedzi i zaczepia wszystkich dookoła ;)
Bardzo fajnie było, nasze dziecko super grzeczne, uśmiechnięte, zero marudzenia - wie jak u ludzi się zachować :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pati - mój brat ma tego x-landera, jest rewelacyjny, wszędzie wjedzie, bardzo zwrotny i dobrze się prowadzi - są bardzo zadowoleni i na pewno by Ci polecili :)

U nas dziś piękna pogoda, wybierzemy się na spacer - na razie Kinga zasnęła, a ja lecę pod prysznic.

Oglądałyście wczoraj ten program Surowi rodzice? Jak dla mnie porażka :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #326274 przez fanka
Oleńka ciotka gapa- sto lat kochane słoneczko!!!
Kacperuś w czapie bomba, aż mnie natkneło i poszukałam Dawidowych letnich czapek ;-)
Ola z Kamilkiem dwa klonki !!!
12 lata 10 miesiąc temu #326276 przez Pyśkaaaa
Witam sie i ja :)
my wczoraj na imienach u T. było miło :) Franek poł imprezy przespał, a drugie pół strzelał uśmiechami :D wogole aniołkowaty jest odkąd ząbek wyszedł :P
rozmawiałam wczoraj z naszą panią doktor i kazała nam wprowadzić jajko tzn zółtko :) ale stwierdziliśmy że jak gluten zaczeliśmy mu dawać to do 26 jemy gluten a po 26 zółtko i mowiła żeby bacznie go obserwować ( bo on alergik)

OLENKA ZDRÓWKA PÓŁROCZNIAKU :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #326279 przez Pyśkaaaa
a dzieciaczki przecudne :) Kacpi i jego czapa :* i Kamil z Oleńką :)
u nas tez piekne słońce :D

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326280 przez beti
Dzień dobry :)

Pyśka, ja też :blush: :blush: i to strasznie!!!!

u nas szaro :(
12 lata 10 miesiąc temu #326285 przez Pyśkaaaa
i rozmiarowo wskoczyliśmy w 74 :P
12 lata 10 miesiąc temu #326289 przez kasia79
Cześć dziewczynki piszecie że piękna pogoda a u mnie mży :(

Ja swój brzuszek dopiero co zgubiłam i wcale mi za nim nie tęskno, ale uwielbiam patrzeć na kobiety w ciąży, na przeciwko szwagierkę mam ciężarną ale jeszcze nie ma brzuszka.

OLEŃKO DUŻO ZDRÓWKA!!!
12 lata 10 miesiąc temu #326290 przez kasia79
Pyśka my też już nosimy 74 :)
w czwartek na szczepienie to zobaczymy ile mała waży.
12 lata 10 miesiąc temu #326292 przez fanka

ja też tęsknie za brzuszkiem i gdyby nie to, że Dawid taki malutki jeszcze i boję się, że z dwójką maluchów nie dałabym rady to skombinowalibyśmy drugiego maluszka i przynajmniej powrotem do pracy nie musiałabym się narazie martwić ;-)
12 lata 10 miesiąc temu #326296 przez slowiczek
WITAJCIE BABY :lol: :kiss:

ale od rana jesteście aktywne, aż miło :)

Natalia spała od 20 do 7:30 ale jedzenie co 3 h....im starsza tym gorzej :dry: jak miała 6 tyg przesypiała ciągiem nawet i 9-10 h...

Oleńka, buziaki na kolejny, SIÓDMY już miesiąc życia :kiss:

Marta....SMAKOWAŁO !?!?!?! :lol: no ładnie Majeczka waży B) , Natalia też coś ok 8 kg ale nie wiem ile dokładnie bo ostatnio ważyliśmy się 1,5 miesiąca temu i wtedy było 7400...a na szczepienie idziemy dopiero za 3 tygodnie więc wtedy zobaczymy :) w ogóle strasznie fajne te filmiki z Twoją córeńką :woohoo: a co do perfum to ja nie używałam tylko jak Natalka była naprawdę maleńka, a teraz to już normalnie :)

u nas za to pogoda do dupy, szaro buro i ponuro, mgła :(

my 74 nosimy już dłuuugo dłuuuuugo :blink:

12 lata 10 miesiąc temu #326298 przez Pyśkaaaa
Franek waży 8 kg :D własnie go zważyłam :P

12 lata 10 miesiąc temu #326308 przez magda79
hejo
u nas za oknem szaro buro.....czuję się do d..y, Majka została w domu bo rano jak zakaszlała to miałam dosyć :( więc jedziemy się dzisiaj osłuchać, Domi też katar ale przynajmniej On ma humorek :)
Darek póki co spi jeszcze po nocy ale Majke aż nosi żeby go obudzić!!

także świetnie zaczął się nam tydzień nie ma co :(

Monia zdaj relację koniecznie!

Dziewczyny trzymam kciuki aby wszystkie chmurki się rozeszły a nad waszymi związkami zaświeciło znowu słoneczko :)

wczoraj mieliśmy gości...byli znajomi jakoś jeszcze dałam rade ale na wieczór czułam się już coraz gorzej aż padłam i noc była w miarę ok...
Domi dostał śliczną kurtkę, spodnie i książeczke :) Majka też kurteczkę na wiosne i książeczke :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #326313 przez magda79
no i oczywiście dla Oleńki duuuży buziak od nas :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

my 74 nosimy gdzieś od końca stycznia :) i jedne spodnie już są nawet ciasnawe...to wszystko zależy od rozmiarówki :silly:

Megi
12 lata 10 miesiąc temu #326314 przez pati-m
Dzień dobry :)

Kamilek i Oleńka :kiss: :kiss: :kiss: Olusia - sto lat, sto lat! :lol:

Fifik - no aż trzeba się powstrzymywać żeby ekranu nie wycałować jak się na te Twoje śliczne fotki patrzy :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia