BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #331242 przez Pyśkaaaa
gosia nie strasz z tym kolanem... poki co je rahabilitują...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #331244 przez maja1982
gosia - nie Mariola :):)to dziewczyna mojego brata :)
12 lata 10 miesiąc temu #331245 przez pati-m
Gosia - ja Cię baaaaaaaaaardzo dobrze rozumiem jeśli chodzi o 2-latków i ich wieczne "nie". W grupie mam takich łobuziaków 25 i muszę ich wszystkich ogarnąć. Co prawda nie mam żadnej karnej żabki itp. bo czasami to by mi takich żabek brakło, ale 3 minutki siedzenia przy stoliczku za karę bez rozmawiania i zabawek to największe nieszczęście wg maluszków jakie może ich spotkać :silly:
Pytałam wcześniej, ale może przeoczyłaś - wysłała ta babka to nosidełko bo jeszcze nic nie dostałam?
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #331247 przez gosia2324
pati-m napisał:

Gosia - ja Cię baaaaaaaaaardzo dobrze rozumiem jeśli chodzi o 2-latków i ich wieczne "nie". W grupie mam takich łobuziaków 25 i muszę ich wszystkich ogarnąć. Co prawda nie mam żadnej karnej żabki itp. bo czasami to by mi takich żabek brakło, ale 3 minutki siedzenia przy stoliczku za karę bez rozmawiania i zabawek to największe nieszczęście wg maluszków jakie może ich spotkać :silly:
Pytałam wcześniej, ale może przeoczyłaś - wysłała ta babka to nosidełko bo jeszcze nic nie dostałam?

Napisalam jej maila, czekam az odpisze i dam Ci znac ! Jaja sobie robi, spodnie wyslalam w ciagu 2 dni!!!

PATI dzwonilam do niej, powiedziala ze paczka do niej wrocila, bo maz zle zaadresowal i dzis wyslala znowu wiec jurto powinnas miec, daj znac jak dojdzie,ok
12 lata 10 miesiąc temu #331250 przez gosia2324

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #331251 przez pati-m
Gosia - oki, nie denerwuj się bo nie warto :kiss: Jak dojdą od razu dam Ci znać.

Właśnie się dowiedziałam, że synek znajomej mojej mamy zmarł :( Dwa lata temu wykryli u niego białaczkę, dzielnie walczył, ostatnio był pod respiratore, miał przeszczep ale organizm odrzucił i biedactwo nie wytrzymało :( Miał 12 lat. Aż się popłakałam. I też miał na imię Kacperek :(
www.ekutno.pl/?kutno=7&y=133
12 lata 10 miesiąc temu #331253 przez maja1982
matko straszne!!!biduleniek:(
12 lata 10 miesiąc temu #331256 przez Marta M
Franuś :kiss: :kiss: :kiss:

Słowiczku ale twadra z Ciebie kobita :D

To mamy blizniaczki gosie i iwonke i ja chyba tez widze przyszywana do mnie troche siostrzyczke Maje :) Nie pierwszy raz zauwazylam ze podobnie jest u nas...tym razem tez, ja tez jestem wyluzowana w wiekszosci :)

slowiczku u mnie na odwrot: popatrz tylko jaka ugodowa, caly dzien jest wszystko na TAK:

Jak smutno znow slyszec o kolejnej smierci dziecka :(:(
12 lata 10 miesiąc temu #331262 przez slowiczek
Pati :(

Marta, haha no totalnie na odwrót :lol: śmieszna Majunia :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #331265 przez pati-m
Majeczko jesteś cudowna! I wywołałaś uśmiech na mojej twarzy :) Dziękuję ślicznotko! :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #331276 przez iwonaNAVI
Slowiczku twarda badz nie MIENTKA :P tak trzymej :)

Gosia brak slow ...a ty jestes cudowna mama :) nie przejmuj sie wpusc i wypusc :)

Pati biedny chlopczyk :( jejku ludzi spotykaja takie tragedie :(

Majeczko jaka Ty jestes smieszka :) i jaka madra :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #331285 przez Marta M
Dziękujemy :)

A ja mam trzy pytania:

Pytanie nr 1: te ktore glutenowaly sie kaszka z Nestle powiedzcie mi jak sie Wam skonczylo opakowanie kupujecie grugie takie samo, przestajecie sie glutenowac czy kupujecie ten Etap 2 z biszkoptami??

Pytanie nr 2: Co myslicie o tych fotelikach, sa bardzo tanie i nie wiem co o nich myslec:

www.babydesign.pl/babydesign.php (tu wszystko ma taki sam adres, wejdzicie w produkty, foteliki samochodowe, jumbo)

www.espiro.eu/pr,foteliki,sigma,81

Pytanie nr 3: A o tej huśtawce??

tablica.pl/oferta/hustawka-tako-stan-ide...-polecam-IDPf47.html
12 lata 10 miesiąc temu #331287 przez mgielka22
Majeczkaq ale mnie rozbawilas :D

Lili wlasnei wybiera z katalogu avin perfumy szminke i blyszczyk :P

Gosia nie lam sie wazne ze nie musisz ich widziec ja jestem skazana...ehhh

Pati wspolczuje :( jakei to jest straszne ze dzieci umieraja :(
12 lata 10 miesiąc temu #331288 przez mgielka22
Hustawka fajna rzecz tez o tym myslalam :)
12 lata 10 miesiąc temu #331295 przez pati-m
slowiczek - huśtawka fajna :) Też na pewno się za czymś takim rozejrzę za jakiś czas :)
A co do fotelików, to nie doczytałam bo nie umiem znaleźć w tych linkach co podałaś, czy one mają możliwość wożenia dziecka w pozycji półleżącej. Dla mnie osobiście to jest ważne bo my mamy jeszcze maluchy, które prawie zawsze śpią w samochodzie i wolę aby Kacper wtedy jechał na półleżąco niż tak typowo zgięty w pozycji siedzącej.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia