- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #331245 przez pati-m
Gosia - ja Cię baaaaaaaaaardzo dobrze rozumiem jeśli chodzi o 2-latków i ich wieczne "nie". W grupie mam takich łobuziaków 25 i muszę ich wszystkich ogarnąć. Co prawda nie mam żadnej karnej żabki itp. bo czasami to by mi takich żabek brakło, ale 3 minutki siedzenia przy stoliczku za karę bez rozmawiania i zabawek to największe nieszczęście wg maluszków jakie może ich spotkać
Pytałam wcześniej, ale może przeoczyłaś - wysłała ta babka to nosidełko bo jeszcze nic nie dostałam?
Pytałam wcześniej, ale może przeoczyłaś - wysłała ta babka to nosidełko bo jeszcze nic nie dostałam?
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #331247 przez gosia2324
pati-m napisał:
Napisalam jej maila, czekam az odpisze i dam Ci znac ! Jaja sobie robi, spodnie wyslalam w ciagu 2 dni!!!
PATI dzwonilam do niej, powiedziala ze paczka do niej wrocila, bo maz zle zaadresowal i dzis wyslala znowu wiec jurto powinnas miec, daj znac jak dojdzie,ok
Gosia - ja Cię baaaaaaaaaardzo dobrze rozumiem jeśli chodzi o 2-latków i ich wieczne "nie". W grupie mam takich łobuziaków 25 i muszę ich wszystkich ogarnąć. Co prawda nie mam żadnej karnej żabki itp. bo czasami to by mi takich żabek brakło, ale 3 minutki siedzenia przy stoliczku za karę bez rozmawiania i zabawek to największe nieszczęście wg maluszków jakie może ich spotkać
Napisalam jej maila, czekam az odpisze i dam Ci znac ! Jaja sobie robi, spodnie wyslalam w ciagu 2 dni!!!
PATI dzwonilam do niej, powiedziala ze paczka do niej wrocila, bo maz zle zaadresowal i dzis wyslala znowu wiec jurto powinnas miec, daj znac jak dojdzie,ok
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez gosia2324.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #331251 przez pati-m
Gosia - oki, nie denerwuj się bo nie warto Jak dojdą od razu dam Ci znać.
Właśnie się dowiedziałam, że synek znajomej mojej mamy zmarł Dwa lata temu wykryli u niego białaczkę, dzielnie walczył, ostatnio był pod respiratore, miał przeszczep ale organizm odrzucił i biedactwo nie wytrzymało Miał 12 lat. Aż się popłakałam. I też miał na imię Kacperek
www.ekutno.pl/?kutno=7&y=133
Właśnie się dowiedziałam, że synek znajomej mojej mamy zmarł Dwa lata temu wykryli u niego białaczkę, dzielnie walczył, ostatnio był pod respiratore, miał przeszczep ale organizm odrzucił i biedactwo nie wytrzymało Miał 12 lat. Aż się popłakałam. I też miał na imię Kacperek
www.ekutno.pl/?kutno=7&y=133
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 10 miesiąc temu #331256 przez Marta M
Franuś
Słowiczku ale twadra z Ciebie kobita
To mamy blizniaczki gosie i iwonke i ja chyba tez widze przyszywana do mnie troche siostrzyczke Maje Nie pierwszy raz zauwazylam ze podobnie jest u nas...tym razem tez, ja tez jestem wyluzowana w wiekszosci
slowiczku u mnie na odwrot: popatrz tylko jaka ugodowa, caly dzien jest wszystko na TAK:
Jak smutno znow slyszec o kolejnej smierci dziecka
Słowiczku ale twadra z Ciebie kobita
To mamy blizniaczki gosie i iwonke i ja chyba tez widze przyszywana do mnie troche siostrzyczke Maje Nie pierwszy raz zauwazylam ze podobnie jest u nas...tym razem tez, ja tez jestem wyluzowana w wiekszosci
slowiczku u mnie na odwrot: popatrz tylko jaka ugodowa, caly dzien jest wszystko na TAK:
Jak smutno znow slyszec o kolejnej smierci dziecka
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #331276 przez iwonaNAVI
Slowiczku twarda badz nie MIENTKA tak trzymej
Gosia brak slow ...a ty jestes cudowna mama nie przejmuj sie wpusc i wypusc
Pati biedny chlopczyk jejku ludzi spotykaja takie tragedie
Majeczko jaka Ty jestes smieszka i jaka madra
Gosia brak slow ...a ty jestes cudowna mama nie przejmuj sie wpusc i wypusc
Pati biedny chlopczyk jejku ludzi spotykaja takie tragedie
Majeczko jaka Ty jestes smieszka i jaka madra
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #331285 przez Marta M
Dziękujemy
A ja mam trzy pytania:
Pytanie nr 1: te ktore glutenowaly sie kaszka z Nestle powiedzcie mi jak sie Wam skonczylo opakowanie kupujecie grugie takie samo, przestajecie sie glutenowac czy kupujecie ten Etap 2 z biszkoptami??
Pytanie nr 2: Co myslicie o tych fotelikach, sa bardzo tanie i nie wiem co o nich myslec:
www.babydesign.pl/babydesign.php (tu wszystko ma taki sam adres, wejdzicie w produkty, foteliki samochodowe, jumbo)
www.espiro.eu/pr,foteliki,sigma,81
Pytanie nr 3: A o tej huśtawce??
tablica.pl/oferta/hustawka-tako-stan-ide...-polecam-IDPf47.html
A ja mam trzy pytania:
Pytanie nr 1: te ktore glutenowaly sie kaszka z Nestle powiedzcie mi jak sie Wam skonczylo opakowanie kupujecie grugie takie samo, przestajecie sie glutenowac czy kupujecie ten Etap 2 z biszkoptami??
Pytanie nr 2: Co myslicie o tych fotelikach, sa bardzo tanie i nie wiem co o nich myslec:
www.babydesign.pl/babydesign.php (tu wszystko ma taki sam adres, wejdzicie w produkty, foteliki samochodowe, jumbo)
www.espiro.eu/pr,foteliki,sigma,81
Pytanie nr 3: A o tej huśtawce??
tablica.pl/oferta/hustawka-tako-stan-ide...-polecam-IDPf47.html
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Marta M.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #331287 przez mgielka22
Majeczkaq ale mnie rozbawilas
Lili wlasnei wybiera z katalogu avin perfumy szminke i blyszczyk
Gosia nie lam sie wazne ze nie musisz ich widziec ja jestem skazana...ehhh
Pati wspolczuje jakei to jest straszne ze dzieci umieraja
Lili wlasnei wybiera z katalogu avin perfumy szminke i blyszczyk
Gosia nie lam sie wazne ze nie musisz ich widziec ja jestem skazana...ehhh
Pati wspolczuje jakei to jest straszne ze dzieci umieraja
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #331295 przez pati-m
slowiczek - huśtawka fajna Też na pewno się za czymś takim rozejrzę za jakiś czas
A co do fotelików, to nie doczytałam bo nie umiem znaleźć w tych linkach co podałaś, czy one mają możliwość wożenia dziecka w pozycji półleżącej. Dla mnie osobiście to jest ważne bo my mamy jeszcze maluchy, które prawie zawsze śpią w samochodzie i wolę aby Kacper wtedy jechał na półleżąco niż tak typowo zgięty w pozycji siedzącej.
A co do fotelików, to nie doczytałam bo nie umiem znaleźć w tych linkach co podałaś, czy one mają możliwość wożenia dziecka w pozycji półleżącej. Dla mnie osobiście to jest ważne bo my mamy jeszcze maluchy, które prawie zawsze śpią w samochodzie i wolę aby Kacper wtedy jechał na półleżąco niż tak typowo zgięty w pozycji siedzącej.
Moderatorzy: ilona