BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 6 miesiąc temu #124080 przez pati-m
bodziak - słodziak :P
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #124083 przez ewelinaa
Ubranka dla takich maluchów są śliczne, ja po wejściu do sklepu dziecięcego do razu bym wszystko kupiła - takie to rozkoszne :kiss:
Ale staram się opanować - chociaż czasami bywa ciężko ;)
13 lata 6 miesiąc temu #124085 przez Agusia83
Cacny slodziak Monia :laugh:

I tak jak napisala Ewelina, co wchodze do sklepu z miniaturowymi ciuszkami, to gdybym tylko mogla wykupila bym polowe sklepu...niestety fundusze sa okrojone :silly: moze i dobrze...w koncu nasze dzieci pewnie w polowie szmatek by nie chodzily...juz bym chciala dostac kolejna wyplate by moc kupic ubranka w rozm.68...no, ale trzeba czekac na 10.06...a na jedzonko tez trzeba miec kilka stowek :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #124086 przez kasia79
Ja zamówiłam pościel, różową.
Z jedzeniem to mam tak, że jak jestem głodna to malutka tak kopie że chcąc nie chcąc muszę coś zjeść bo wydaje mi się że ona też jest głodna i sumienie mi nie pozwala, normalnie to mogłam na głodniaka iść spać, wtedy nawet lepiej mi się spało, maleństwa nami rządzą.
ładna pościel? 199zł
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #124088 przez ewelinaa
Z tym kupowaniem tak właśnie jest - najbardziej śmieje się z tego mój mąż i żartuje, że jak będzie wychodził do pracy to mi internet zablokuje, żebym już nic więcej na allegro nie kupowała ;) Bo do galerii w takie upały nie chce się jeździć, a przez Internet - przelew z konta (czasami zdarza się i z mężowskiego korzystać ;) i dostawa do domu ;)
13 lata 6 miesiąc temu #124089 przez kasia79
do tego co na zdjęciu jest jeszcze pościel do wózka:)
13 lata 6 miesiąc temu #124092 przez monika1984lodz
bardzo fajna ta posciel :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 6 miesiąc temu #124093 przez beti
bardzo ładna i wygląda na praktyczną :-)))
a ja dziś dętka jestem, właśnie 2 h spałam...a teraz się dobudzić nie mogę ;-P
13 lata 6 miesiąc temu #124095 przez pati-m
kasia - pościel oczywiście, że ładna :) jak królewna córcia będzie w niej leżała :)

A ja właśnie rozwiesiłam pranie, pozmywałam po obiedzie, wyprasowałam zaległe rzeczy i padłam. Jak sobie przypomnę, że kiedyś cały dzień w pracy z dzieciakami w przedszkolu - tańce, gimnastyka i zajęcia, potem w domu normalne obowiązki i jeszcze wieczorem jakieś papiery do pracy do uzupełnienia, to teraz wydaje mi się to nie do pomyślenia. straszny klocek się ze mnie zrobił :) Aż wstyd żebym musiała po tych kilku rzeczach odpoczywać :) No ale cóż, przecież wszystko teraz robimy we dwoje, to i zmęczenie jest podwójne :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #124099 przez ewelinaa
Zaczęłam oglądać Rozmowy w toku "Kawaler ze wsi pozna panią w celach matrymonialnych" ;) ide oglądać, może być niezły ubaw ;)
13 lata 6 miesiąc temu #124100 przez Pyśkaaaa
Kasia sliczniusia pościel:)

Monia bodziaczek cudowny :)
13 lata 6 miesiąc temu #124101 przez pati-m
hihihi też to włączyłam :) nie ma to jak do krowy w garniturze iść :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #124102 przez kasia79
to ja idę oglądać;)
13 lata 6 miesiąc temu #124105 przez kasia79
kurcze akurat reklama :(
13 lata 6 miesiąc temu #124128 przez Marta M
Mega mocne to ogloszenie...

Mezus juz leci, a ja zabralam sie za obiecane uzupelnienie pierwszej strony...w zwiazku z tym jak mozecie looknijcie i sprawdzcie czy dane sie zgadzaja, czy czegos nie pomieszalam bo wszystko stare wywalilam i dalam nowe..

i zauwazylam ze brakuje nam tu kilku dziewczyn, pierwsza zaginela nam Iwonka, za nia kilka innych poszlo...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia