- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #124085 przez Agusia83
Cacny slodziak Monia
I tak jak napisala Ewelina, co wchodze do sklepu z miniaturowymi ciuszkami, to gdybym tylko mogla wykupila bym polowe sklepu...niestety fundusze sa okrojone moze i dobrze...w koncu nasze dzieci pewnie w polowie szmatek by nie chodzily...juz bym chciala dostac kolejna wyplate by moc kupic ubranka w rozm.68...no, ale trzeba czekac na 10.06...a na jedzonko tez trzeba miec kilka stowek
I tak jak napisala Ewelina, co wchodze do sklepu z miniaturowymi ciuszkami, to gdybym tylko mogla wykupila bym polowe sklepu...niestety fundusze sa okrojone moze i dobrze...w koncu nasze dzieci pewnie w polowie szmatek by nie chodzily...juz bym chciala dostac kolejna wyplate by moc kupic ubranka w rozm.68...no, ale trzeba czekac na 10.06...a na jedzonko tez trzeba miec kilka stowek
Temat został zablokowany.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #124086 przez kasia79
Ja zamówiłam pościel, różową.
Z jedzeniem to mam tak, że jak jestem głodna to malutka tak kopie że chcąc nie chcąc muszę coś zjeść bo wydaje mi się że ona też jest głodna i sumienie mi nie pozwala, normalnie to mogłam na głodniaka iść spać, wtedy nawet lepiej mi się spało, maleństwa nami rządzą.
ładna pościel? 199zł
Z jedzeniem to mam tak, że jak jestem głodna to malutka tak kopie że chcąc nie chcąc muszę coś zjeść bo wydaje mi się że ona też jest głodna i sumienie mi nie pozwala, normalnie to mogłam na głodniaka iść spać, wtedy nawet lepiej mi się spało, maleństwa nami rządzą.
ładna pościel? 199zł
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #124088 przez ewelinaa
Z tym kupowaniem tak właśnie jest - najbardziej śmieje się z tego mój mąż i żartuje, że jak będzie wychodził do pracy to mi internet zablokuje, żebym już nic więcej na allegro nie kupowała Bo do galerii w takie upały nie chce się jeździć, a przez Internet - przelew z konta (czasami zdarza się i z mężowskiego korzystać i dostawa do domu
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #124092 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
bardzo fajna ta posciel
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #124095 przez pati-m
kasia - pościel oczywiście, że ładna jak królewna córcia będzie w niej leżała
A ja właśnie rozwiesiłam pranie, pozmywałam po obiedzie, wyprasowałam zaległe rzeczy i padłam. Jak sobie przypomnę, że kiedyś cały dzień w pracy z dzieciakami w przedszkolu - tańce, gimnastyka i zajęcia, potem w domu normalne obowiązki i jeszcze wieczorem jakieś papiery do pracy do uzupełnienia, to teraz wydaje mi się to nie do pomyślenia. straszny klocek się ze mnie zrobił Aż wstyd żebym musiała po tych kilku rzeczach odpoczywać No ale cóż, przecież wszystko teraz robimy we dwoje, to i zmęczenie jest podwójne
A ja właśnie rozwiesiłam pranie, pozmywałam po obiedzie, wyprasowałam zaległe rzeczy i padłam. Jak sobie przypomnę, że kiedyś cały dzień w pracy z dzieciakami w przedszkolu - tańce, gimnastyka i zajęcia, potem w domu normalne obowiązki i jeszcze wieczorem jakieś papiery do pracy do uzupełnienia, to teraz wydaje mi się to nie do pomyślenia. straszny klocek się ze mnie zrobił Aż wstyd żebym musiała po tych kilku rzeczach odpoczywać No ale cóż, przecież wszystko teraz robimy we dwoje, to i zmęczenie jest podwójne
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 6 miesiąc temu #124128 przez Marta M
Mega mocne to ogloszenie...
Mezus juz leci, a ja zabralam sie za obiecane uzupelnienie pierwszej strony...w zwiazku z tym jak mozecie looknijcie i sprawdzcie czy dane sie zgadzaja, czy czegos nie pomieszalam bo wszystko stare wywalilam i dalam nowe..
i zauwazylam ze brakuje nam tu kilku dziewczyn, pierwsza zaginela nam Iwonka, za nia kilka innych poszlo...
Mezus juz leci, a ja zabralam sie za obiecane uzupelnienie pierwszej strony...w zwiazku z tym jak mozecie looknijcie i sprawdzcie czy dane sie zgadzaja, czy czegos nie pomieszalam bo wszystko stare wywalilam i dalam nowe..
i zauwazylam ze brakuje nam tu kilku dziewczyn, pierwsza zaginela nam Iwonka, za nia kilka innych poszlo...
Moderatorzy: ilona