- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #123995 przez Pyśkaaaa
Gosia trzymamy kciuki i czekamy na wieśći z wizyty
Mała zawsze mozesz udawać ze coś Ci wpadło do oka... heh a teraz jesteśmy bardziej wrazliwe
Mysza ach cudny ten Twoj mężulek
Agusia a myslalam ze ylko moj wczoraj oszalał ale jak na razie jest ok i mam nadzieje ze tak zostanie...
Mała zawsze mozesz udawać ze coś Ci wpadło do oka... heh a teraz jesteśmy bardziej wrazliwe
Mysza ach cudny ten Twoj mężulek
Agusia a myslalam ze ylko moj wczoraj oszalał ale jak na razie jest ok i mam nadzieje ze tak zostanie...
Temat został zablokowany.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #123996 przez slowiczek
gosia będzie dobrze rozumiem Cię, że się denerwujesz - bo jak ja się dowiedziałam ostatnio że tarczyca mi szwankuje to wpadłam w panikę...teraz biorę leki i jestem już wiele spokojniejsza, swoją drogą mam w czwartek wizytę u endokrynologa, zobaczymy co powie...zresztą beti z tego co pisze miała podobny problem więc nie jesteś z tym sama
a ja ślęczę nad zadaniami z ekonomii menedżerskiej, liczę liczę i liczęęę......no i właśnie jem 3 śniadanie
Agusia, pokaż śpioszki i pajaca
a ja ślęczę nad zadaniami z ekonomii menedżerskiej, liczę liczę i liczęęę......no i właśnie jem 3 śniadanie
Agusia, pokaż śpioszki i pajaca
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #123999 przez Agusia83
ja na pewno musze przystopowac z ubrankami...zostaly mi tylko do kupienia skarpetki kocyki, niedrapki i jeszcze inne ciuszki dostane z anglii, nowe, specjalnie dla naszego skarba a jesli chodzi o butelki, termosy, smoczki, laktatory, to nie mam nic, jak i wozeczka, lozeczka, wanienki, poscieli...haha...ale na to tez jest czas
No to, jesli pozwalacie mi pokazac....oto dzisiejsze lupy
1. spioszek
a to pajacyk
w koncu mezus bedzie dumny i szczesliwy
No to, jesli pozwalacie mi pokazac....oto dzisiejsze lupy
1. spioszek
a to pajacyk
w koncu mezus bedzie dumny i szczesliwy
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Agusia83.
- martysia0110
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #124002 przez martysia0110
Oj zgadzam się z Martą wiara to temat rzeka można się rozpisywać może to też dlatego że ja nie jestem katoliczką i mam trochę inne poglądy... to już nawet nie będę tego rozwijać
A mi się dało odkupić łóżeczko od znajomej mojej kumpeli z całym wyposażeniem za 250 zł w b.dobrym stanie bo dzidziuś spał w nim tylko 2 miesiące potem z mamą więc jestem mega zadowolona potem może wstawię jakąś fotkę
A mi się dało odkupić łóżeczko od znajomej mojej kumpeli z całym wyposażeniem za 250 zł w b.dobrym stanie bo dzidziuś spał w nim tylko 2 miesiące potem z mamą więc jestem mega zadowolona potem może wstawię jakąś fotkę
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martysia0110
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #124007 przez martysia0110
śliczne ciuszki
Ja już też mojej mamie kazałam przystopować bo ciągle coś dokupuje Bardzo dużo rzecz dostałam z ubranek mam komplet
Ja już też mojej mamie kazałam przystopować bo ciągle coś dokupuje Bardzo dużo rzecz dostałam z ubranek mam komplet
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #124008 przez katy25
agusia smieszne te pajacyki:)
jak moje dotra to tez nacykam fotem, w niedziele kupilam piekne za 15zl w smyku i rajstopki za 7zł
Ale na serio stopuje juz z zakupami... jeszcze tylko przewiduje kupic nianie w czerwcu a potem dopiero od lipca te koncowe rzeczy.
ja sie przespałam z godzinke i siadam do poprawek mojej pracy bo maz wroci i znow musimy po tych OBI i Castoramach jechać... a Ineskę dzis moi rodzice zabieraja do piatku:)
ja tez mam przedstawienie w przedszkolu na DM:) i pamietam jaka byłam dumna i wzruszona na jej pierwszym przedstawieniu:)
jak moje dotra to tez nacykam fotem, w niedziele kupilam piekne za 15zl w smyku i rajstopki za 7zł
Ale na serio stopuje juz z zakupami... jeszcze tylko przewiduje kupic nianie w czerwcu a potem dopiero od lipca te koncowe rzeczy.
ja sie przespałam z godzinke i siadam do poprawek mojej pracy bo maz wroci i znow musimy po tych OBI i Castoramach jechać... a Ineskę dzis moi rodzice zabieraja do piatku:)
ja tez mam przedstawienie w przedszkolu na DM:) i pamietam jaka byłam dumna i wzruszona na jej pierwszym przedstawieniu:)
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez katy25.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #124016 przez Agusia83
Ciesze sie, ze podobaja Wam sie ciuszki
Macie czasem cosik takiego? Rano sie budze i czuje, ze jestem glodna, ale np:nie chce mi sie wstac by pojsc do kuchni, upolowac cos z lodowki...nagle, "zaswieca mi sie zarowka nad glowa jak w kreskowce"..ze jak nie zjem to dzidzius bedzie glodny, a przeciez nie moge pozwolic by cos mu sie stalo, albo by "plakal" w brzuszku i wolal "mamo, papu"....moze to smieszne, wrecz glupie...ale mam cos takiego i chociaz mam konkretnego lenia, musze wstac i zrobic sniadanko...
Macie czasem cosik takiego? Rano sie budze i czuje, ze jestem glodna, ale np:nie chce mi sie wstac by pojsc do kuchni, upolowac cos z lodowki...nagle, "zaswieca mi sie zarowka nad glowa jak w kreskowce"..ze jak nie zjem to dzidzius bedzie glodny, a przeciez nie moge pozwolic by cos mu sie stalo, albo by "plakal" w brzuszku i wolal "mamo, papu"....moze to smieszne, wrecz glupie...ale mam cos takiego i chociaz mam konkretnego lenia, musze wstac i zrobic sniadanko...
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #124019 przez Pyśkaaaa
alez fajniusie te pajace
slowiczku ja cos tam mam ale bez szału
3x body z krótkim rękawem
3x body z dl rękawem
kurteczka
czapeczki i skarpetki i na tym koniec... a o sobie to nie wspomne kompletne nic ale ja jak zwykle mam czas
sluchajcie a czy wy kupujecie od rozmiaru 56 czy wieksze? bo ja mam z tym problem...
slowiczku ja cos tam mam ale bez szału
3x body z krótkim rękawem
3x body z dl rękawem
kurteczka
czapeczki i skarpetki i na tym koniec... a o sobie to nie wspomne kompletne nic ale ja jak zwykle mam czas
sluchajcie a czy wy kupujecie od rozmiaru 56 czy wieksze? bo ja mam z tym problem...
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #124024 przez fanka
Gosia- trzymam kciuki, będzie dobrze, musi być!!!\
Jak Dziewczyny ogólnie czujecie się w tych upałach? bo ja normalnie padam, czuję się jakbym już w 9 miesiącu była, nawet wejście po schodach męczy!!!
A dziś Mąż ma urodziny, a ponieważ jest łakomczuchem postanowiłam zrobić mu urodzinowy obiad i do tego tort, taka wersja letnia, z owocami, galaretką.
Mąż wrócił rano z pracy po 3 zmianie, wskoczył do łóżka, a ja z łóżka wyskoczyłam i do kuchni żeby e wszystkim zdążyć niczym wstanie, wyrobiłam się ale powiem Wam, że padam z nóg. Zjedliśmy , a teraz idę się położyć do kręgosłup mi wysiadł od tego stania w kuchni od 7.30 rano. Ja strasznie lubię gotować więc wcześniej przygotowanie takiego full obiadku to był żaden problem, sama przyjemność, a teraz- męczarnia.
Co do Dnia Matki i hormonów jednocześnie, to ja właśnie ostatnio sobie uświadomiłam, że w tym roku, oprócz życzeń dla Mamy i Teściowej i ja będę po cichu to święto obchodzić , no i właśnie tu wzięły górę hormony bo się w związku z tym poryczałam
idę trochę odpocząć, miłego popołudnia
Jak Dziewczyny ogólnie czujecie się w tych upałach? bo ja normalnie padam, czuję się jakbym już w 9 miesiącu była, nawet wejście po schodach męczy!!!
A dziś Mąż ma urodziny, a ponieważ jest łakomczuchem postanowiłam zrobić mu urodzinowy obiad i do tego tort, taka wersja letnia, z owocami, galaretką.
Mąż wrócił rano z pracy po 3 zmianie, wskoczył do łóżka, a ja z łóżka wyskoczyłam i do kuchni żeby e wszystkim zdążyć niczym wstanie, wyrobiłam się ale powiem Wam, że padam z nóg. Zjedliśmy , a teraz idę się położyć do kręgosłup mi wysiadł od tego stania w kuchni od 7.30 rano. Ja strasznie lubię gotować więc wcześniej przygotowanie takiego full obiadku to był żaden problem, sama przyjemność, a teraz- męczarnia.
Co do Dnia Matki i hormonów jednocześnie, to ja właśnie ostatnio sobie uświadomiłam, że w tym roku, oprócz życzeń dla Mamy i Teściowej i ja będę po cichu to święto obchodzić , no i właśnie tu wzięły górę hormony bo się w związku z tym poryczałam
idę trochę odpocząć, miłego popołudnia
- martysia0110
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #124027 przez mYSZA
mój mąż jedzie po wózek w piątek;) jutro mam tą wizytę u gina i się okaże czy ide do szpitala czy nie. Jak nie to Wam w weekend albo w poniedziałek prześlę fotki;)
ja zrobiłam dwie listy rzeczy do kupienia- jedna na PRZED a druga na PO. dużo rzeczy już mamy, ale np łóżeczka kupować nie będziemy bo:
- nasz Janek będzie na początku spał w wiklinowym koszu
- mój mąż jest projektantem i technologiem mebli i chce koniecznie zrobić małemu niepowtarzalne łóżeczko- sam je zaprojektuje a co najfajniejsze sam też chce je zrobić "po godzinach";P zobaczymy jak to wyjdzie, kilka rzeczy w domu mamy jego produkcji i faktycznie są niepowtarzalne, no ale to raczej drobne rzeczy- a łóżeczko to już poważna sprawa- no a on jest inżynierem a nie stolarzem ale 3mamy z Jankiem kciuki za niego;)
co do fantazji dzidzi głodnej- ja wsumie tylko dlatego jem. Ostatnio w ogóle nie mam apetytu ( mimo, ze głodna potrafie byc to nie mam na nic ochoty)- jem tylko dla Janka.
ja zrobiłam dwie listy rzeczy do kupienia- jedna na PRZED a druga na PO. dużo rzeczy już mamy, ale np łóżeczka kupować nie będziemy bo:
- nasz Janek będzie na początku spał w wiklinowym koszu
- mój mąż jest projektantem i technologiem mebli i chce koniecznie zrobić małemu niepowtarzalne łóżeczko- sam je zaprojektuje a co najfajniejsze sam też chce je zrobić "po godzinach";P zobaczymy jak to wyjdzie, kilka rzeczy w domu mamy jego produkcji i faktycznie są niepowtarzalne, no ale to raczej drobne rzeczy- a łóżeczko to już poważna sprawa- no a on jest inżynierem a nie stolarzem ale 3mamy z Jankiem kciuki za niego;)
co do fantazji dzidzi głodnej- ja wsumie tylko dlatego jem. Ostatnio w ogóle nie mam apetytu ( mimo, ze głodna potrafie byc to nie mam na nic ochoty)- jem tylko dla Janka.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #124028 przez pati-m
Ja też tak mam Agusia Do tej pory jak mi się nie chciało czegoś zrobić, to najwyżej jadlam później, a teraz zauważyłam, że nawet łapię sie na tym, że zastanawiam się czy coś co zjem nie zaszkodzi małemu. Wczoraj tak miałam jak grzyby chciałam zjeść
A co do ciuszków to mi jeszcze duuuużo brakuje. Mam zapas bodziaków, kilka koszulek i spodenek, półśpichy i kaftaniki. A przede mną śpioszki, pajacyki i mnóstwo innych wyprawkowych rzeczy, tych "nieciuszkowych" również. Planuję to w czerwcu uzupełnić, żeby w lipcu tylko ostatnie rzeczy dokupić. No i też muszę pomyśleć o sobie - piżamki i inne rzeczy niezbędne do spitala też by się przydały
A co do ciuszków to mi jeszcze duuuużo brakuje. Mam zapas bodziaków, kilka koszulek i spodenek, półśpichy i kaftaniki. A przede mną śpioszki, pajacyki i mnóstwo innych wyprawkowych rzeczy, tych "nieciuszkowych" również. Planuję to w czerwcu uzupełnić, żeby w lipcu tylko ostatnie rzeczy dokupić. No i też muszę pomyśleć o sobie - piżamki i inne rzeczy niezbędne do spitala też by się przydały
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona