BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 6 miesiąc temu #123433 przez monika1984lodz
slowiczku Twoj wcale nie mniejszy hihi

JAk tak pisalyscie wczesnie , ze wasze brzucholki maja po 90 cm to tez postanowilam sie zmierzyc i nie ukrywam, ze zaskoczyl mnie wynik.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #123434 przez Agusia83
Juz nie wiem co mam napisac...ale macie takie sliczne brzuszki....wprost do schrupania :laugh: a najwspanialsi sa ich lokatorzy :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #123436 przez Pyśkaaaa
ach sliczny :) ale widze ze moj dalej maluszek :P

ale jestem dziś leniwa... dobrze ze robie szybki obiad :)
13 lata 6 miesiąc temu #123438 przez slowiczek
ja to uwielbiam patrzeć na brzuchy :)
Pysia, pozdrowienia dla Twojego brzuszka :D :*
13 lata 6 miesiąc temu #123443 przez Pyśkaaaa
ja tez uwielbiam :) tak jak Agusia pisze one sa wprost do schrupania :D
brzuś dziekuje :*
13 lata 6 miesiąc temu #123448 przez Marta M
Brzuszki piekne :)

Tan maz Mysza zostal jej mezem tylko ze wzgledu na dziecko, byli para, dobrze im bylo w lozku, ale kolezanka mowila ze raczej nie ma tam milosci...no i widac nie bylo, bo przy pierwszej okazji sie zmyl...

Ja tez jakas leniwa dzis jestem, po co ja rano wyciagnelam mieso mielone z zamrazarki???
13 lata 6 miesiąc temu #123461 przez beti
A Wy też teraz wszędzie widizcie ciężarówki, czy mi się już w oczach dwoi i troi?? ;)
13 lata 6 miesiąc temu #123462 przez bewipo
Ale dzisiaj piszecie, nie nadązam... :)
Brzuszki super, musze się wreszcie zmobilizować i mój wstawić.
Marta z tym pokarmem to rzeczywiście masz przygody, ale taka twoja uroda.
Dziewczyny a ja ostatnio odczuwam swędzenie w intymnych częściach, pewno coś mnie dopadło, a do lekarza dopiero za 3 tyg. Macie jakieś "domowe sposoby"??
13 lata 6 miesiąc temu #123465 przez Agusia83
Beti, ja tez wszedzie widze ciezarowki :silly: :silly: :silly:

Marta, na pewno powinnas pic duzo jogusrtow albo kefirow...a masz dodatkowe dolegliwosci? Myslisz, ze to grzybica? Jesli masz biale grudki, to wlasnie to moze byc....na Twoim miejscu poszlabym do apteki, moze oni cos poleca...nie wiem czy mozna zastosowac tantum rosa, a moze clotrimazolum?
13 lata 6 miesiąc temu #123470 przez mYSZA
ja jestem przeciwna brania ślubu ze względu na pojawienie się dziecka, właśnie ze względu na tego typu akcje...

ja też widziałam wszędzie brzuszki jak wychodziłam z domu;P chyba przez to, że mniej warstw na sobie teraz nosimy;P

Janek z nami!
13 lata 6 miesiąc temu #123473 przez monika1984lodz
ja wczoraj sie usmialam niemilosiernie w ikea na dziale dzieciecych mebelkow.Nawet moj M i kika innych kobitek nie wyrobilo.bo mniej wiecej na 1mkwadratowy przypadaly 3 mamuski z brzuszkiem hehhe

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 6 miesiąc temu #123477 przez Pyśkaaaa
to prawda ja tez je wszedzie widze he he
bewipo kup se zel do higieny intymnej z kwasem mlekowym:)
13 lata 6 miesiąc temu #123499 przez ewelinaa
Śliczne macie brzuski dziewczynki.
Ja niedawno wróciłam z wizyty, dostałam żelazo na poprawę wyników:)
U małej serduszko mocno bije, usg nie było :( Będzie dopiero 09.06. przy następnej wizycie.

Tez mi się wydaje, że gdzie nie spojrzę wszystkie kobiety są w ciąży :silly:

Widzę, że rozgorzała dyskusja na poważne tematy - ja stosowałam tabletki przez kilka lat, jak zdecydowaliśmy się na dziecko to odstawiłam. Nie jestem zbyt mocno religijna, więc nie miałam z tym problemów. Do spowiedzi chodzę, gdy muszę. Bóg jest w każdym miejscu, widzimy co zrobiłam i jeśli chcę z Nim porozmawiać nie muszę biec do Kościoła.
Zresztą ostatnio byłam u spowiedzi przed Wielkanocą, podeszłam do konfesjonału, przeżegnałam się i zaczęłam się spowiadać - ksiądz był tak zniecierpliwiony, że po chwili mi przerwał, zadał mi pokutę i już pukał, że koniec. Rozumiem, że ksiądz też człowiek, no, ale nie wiem czy taka spowiedź jest lepsza od mojej wewnętrznej rozmowy z Bogiem.
Szanuję ludzi, którzy mają inne zdanie na temat - w końcu człowiek ma wolną wolę i sam o sobie decyduje :)
13 lata 6 miesiąc temu #123558 przez kasia79
chcialam wysłać film z usg moim rodzicom, film ma 6ipół minuty ale nie chce mi się przesłać.
13 lata 6 miesiąc temu #123560 przez slowiczek
po pierwsze to zmień format na avi, będzie dużo mniejszt a poza tym możesz go wrzucić na youtuba, ja tak zrobiłam :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia