- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346786 przez ewelinaa
Dumna mama dziękuje za miłe słowa
Marta - Kinga też je dużo marchewki no i trochę kolor buzi się zmienił,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Teraz staram się marchewkę ograniczyć.
Mała - ja też się cieszyłam jak siedziała, a teraz w ruchu cały czas. I się obija o różne rzeczy, guza ma już na głowie i "śliwkę" pod okiem
Gosia - oj kusisz tym kocykiem, kusisz i mamy ich tyle, ale cały czas nad tym jeszcze się zastanawiam
Uciekam już spać
Dobranoc
Marta - Kinga też je dużo marchewki no i trochę kolor buzi się zmienił,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Teraz staram się marchewkę ograniczyć.
Mała - ja też się cieszyłam jak siedziała, a teraz w ruchu cały czas. I się obija o różne rzeczy, guza ma już na głowie i "śliwkę" pod okiem
Gosia - oj kusisz tym kocykiem, kusisz i mamy ich tyle, ale cały czas nad tym jeszcze się zastanawiam
Uciekam już spać
Dobranoc
Temat został zablokowany.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346787 przez maja1982
marta - no loluś tez wszystko LUBI ale co jak teraz nie może biduleniek mój a jak widzi jedzonko to sie cały trzęsie
Lolek tez marchewkowy!!
angie - no pierwszy raz dostał banana - takiego surowego nie ze słoiczka!!no nie wiem zobaczymy !!ale jest mi go strasznie zal bo go to swędzi - ciągle sie chce drapać !!ale i tak jest w dobrym humorze!!
fanka -
ja też zmykam
dobrej nocki
Lolek tez marchewkowy!!
angie - no pierwszy raz dostał banana - takiego surowego nie ze słoiczka!!no nie wiem zobaczymy !!ale jest mi go strasznie zal bo go to swędzi - ciągle sie chce drapać !!ale i tak jest w dobrym humorze!!
fanka -
ja też zmykam
dobrej nocki
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346791 przez gosia2324
Ewelina ja kupilam jeszcze 2kocyki
w maju jedziemy pod Kraków do znajomych i tam sa 2 szkraby ( 2 miesiace i 3,5 roku) wiec beda kocyki na prezent
w maju jedziemy pod Kraków do znajomych i tam sa 2 szkraby ( 2 miesiace i 3,5 roku) wiec beda kocyki na prezent
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez gosia2324.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346795 przez gosia2324
slowiczek napisał:
uciekam spać moje KOTENIEŃKI
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346796 przez gosia2324
angie1713 napisał:
Gosia
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]dobrze Kuba załatwił sprawę teraz już i dla Jagódki prezenty będą
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346807 przez Pyśkaaaa
Beti :* co sie dzieję/
Gosia koncze bo ja nic jeśc nie moge(jaj mleka sery pomarancze czekolady orzechy wołowinę hm... chyba tyle) w sumie z tego samego powodu co Angie chuda jak nie wiem co jestem mam zawroty glowy i mam dośc eliminowania ze swojej diety i gotowania 3 obiadow (dla K. dla Franka i siebie jego brzuszek nawet po schabowym boli)
rany że ja nie wpadałam że banany moga uczulac !!!
Gosia koncze bo ja nic jeśc nie moge(jaj mleka sery pomarancze czekolady orzechy wołowinę hm... chyba tyle) w sumie z tego samego powodu co Angie chuda jak nie wiem co jestem mam zawroty glowy i mam dośc eliminowania ze swojej diety i gotowania 3 obiadow (dla K. dla Franka i siebie jego brzuszek nawet po schabowym boli)
rany że ja nie wpadałam że banany moga uczulac !!!
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu #346812 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Kini a suuuuper gratuluje przemieszczania
Majeczko slicznotko :* kita wymiata Martus rodzinka z Was sliczna a Ty super laska jestes
Gosia
Maja moga byc banany- Emi nie moze jesc bananow bo ma straszne baki po nim i nie wazne w jakiej postaci-nawet kaszka bananowa powoduje wymioty(sprawdzalam wczoraj dac Emi kaszke gruszkowa i nieb ylo zadnych przygod)
Beti
spokojnie wzystko sobie szykuj- my poczekamy :*
Majeczko slicznotko :* kita wymiata Martus rodzinka z Was sliczna a Ty super laska jestes
Gosia
Maja moga byc banany- Emi nie moze jesc bananow bo ma straszne baki po nim i nie wazne w jakiej postaci-nawet kaszka bananowa powoduje wymioty(sprawdzalam wczoraj dac Emi kaszke gruszkowa i nieb ylo zadnych przygod)
Beti
spokojnie wzystko sobie szykuj- my poczekamy :*
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346814 przez pati-m
Jestem na chwileczkę bo zmykam spać. Od 5 na nogach iledwo na oczy patrzę, a nie trudno się domyśleć że zostało mi 6 godzin snu
Zaraz zmykam spać.
Dobranoc
Zaraz zmykam spać.
Dobranoc
Moderatorzy: ilona