BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #347323 przez gosia2324
Marta dziekujemu za propozycje :kiss:
Ale długa droga bedzie przed nami... najpierw jedziemy do Jasienicy na 2 dni potem na Hutę po koleżankę, ktora będzie z dziećmi ,jak my pójdziemy na wesele i z nia jedziemy juz za Wieliczkę :dry:
No i ja za kierownica :dry:

Kacperku, witaj w gronie MLECZAKÓW :)

Nadulka jaka PIEKNA solenizantka :kiss: :kiss: :kiss:

Nunka buziaki i dal zasypiajacej Majki tez :kiss:

Dawidku dzielny jestes :)

A moje dziecko mnie terroryzuje .
przez ta gorączkę, odpuszczałam jej i zasypiała na rekach, albo w moim łózko,
a teraz leży i płacze jakby ze skory ja obdzierali, bo zła mama nie chce wziąć na ręce i kaze spać w łóżeczko :dry:
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #347374 przez Pyśkaaaa
Kacpi zębaczu :)
Nadusia ślicznotko :*
i nie pamietam co miałam komu napisać....
wogole moj dzien nie należy do najlepszych szlak mnie trafia wszystko pod górke wrrr...
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347377 przez Mała
Gosia nie zazdroszczę walki z łóżeczkiem.

A u nas dzisiaj była obrona całą parą. Inhalowałam Olę i ta darła się dzisiaj wyjątkowo w niebo głosy, a potem czyściłam jej nos, a Kamil myślał,że jej coś robię, że tak wyje i jak ruszył na mnie to aż w szoku byłam. Dopiero jak zobaczył, że tylko jej z nosa wyciągam to się uspokoił, przestał płakać i mnie odganiać od niej.

Pyśkaa a co się stało?
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347381 przez slowiczek
Pysia :kiss:

Natalcia śpi, więc mam chwilkę na internet, i zaraz idę na seriale a przy okazji sobie poprasuję B)

dziś Natuszka siedziała w pudełku na zabawki i całkiem jej się tam podobało :P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #347387 przez Mała
Moje szkraby też śpią i o ile ten starszy już będzie spał to tego młodszego nie jestem pewna :dry:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347394 przez pati-m
iwonka - masz rację, mama ma większą radość z tego zęba niż synuś :) A jak tata się dowiedział, to przyjechał na chwilę z pracy żeby go obejrzeć i na wieczór szampana kupić z radości, hihihi :)

Gosia - wytrwałości! Oby Jagódka szybko zasnęła :kiss:

Mała - Kamilek jak prawdziwy starszy brat broni siostrzyczki :)
Wogóle to strasznie urocze jak starsze rodzeństwo dba o młodsze :)

Ja poproszę o fotkę Natalci w pudełku z zabawkami! Na pewno pięknotka nasza słodko w nim wyglądała :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 8 miesiąc temu #347395 przez pati-m
slowiczek napisał:

Pysia :kiss:

Natalcia śpi, więc mam chwilkę na internet, i zaraz idę na seriale a przy okazji sobie poprasuję B)

dziś Natuszka siedziała w pudełku na zabawki i całkiem jej się tam podobało :P

Aaaaaaaaaaaaaa! Ciocia prosiła i ma! Wiedziaaaaaaałam, że fotka będzie śliczna! :) Ach te oczka :lol:
12 lata 8 miesiąc temu #347398 przez Pyśkaaaa

12 lata 8 miesiąc temu #347400 przez Pyśkaaaa
Nataluszka :*:*:*
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347402 przez Mała
Natalka widać, że się podobało. Śliczna jesteś :woohoo:

Pati
12 lata 8 miesiąc temu #347404 przez pati-m

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347406 przez pati-m

12 lata 8 miesiąc temu #347411 przez iwonaNAVI
Natalka ale radosc :) super :) i kolor oczek ci sie zmienil chyba wczesniej mialas ciemne brazowe a teraz niebieskie :)

Mala Kamil obronca :) ohohoh

Pyska :kiss:

a ja slecze nad 2 rozdzialem pracy ech :( i kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac...a ten moj promotor to nic nie powiedzial jak ja napisac mowil przeczytajcie ksiazke...przyczytalam i co?? i gow..o :( ech do wtorku musze napisac :( chyba nie dam rady
12 lata 8 miesiąc temu #347415 przez pati-m
iwonka - dasz radę, dasz! Ja pamiętam jak jeszcze niedawno ja i Katy narzekałyśmy, że ślęczymy nad pracą, a tu już po obronie. Znam etap tej blokady, to mija :)
12 lata 8 miesiąc temu #347422 przez iwonaNAVI
Pati a Ty na jaki temat pisalas?

Bo ja mam kara i nagroda w wychowaniu...jakbys miala jakies materialy ...sczegolnie odnoscie metodologi badan to bylabym wdzieczna :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia