- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #131816 przez Marta M
Gosiu swietnie wygladasz 
Monika gratulacje, ja jutro zaczynam trzeci trymestr, no i termin mam na 5, dzisiaj 5 wiec zaczynam 7 miesiac
Wlasnie wrocilam z mezem z zakupkow i zakupilismy laktator Aventu i zestaw 4 butelek (2x125ml, 2x250ml) z 6 smoczkami do butelek, szczotka do czyszczenia i smoczek. Agusia Ty jestes z Krk, wiec na produkty Avent sa promocje w Entliczku przy Zakopianskiej, laktator 99, zestaw butelek 78
Ja zamierzam dlugo karmic piersia, ale butelki na herbatke, czy odciagniety pokarm sie przydadza..Nie wiem czy bylas tez moze w Jucie w Skawinie, tam sa bardzo tanie ubranka, kaftaniki po 8zł, body, itd

Monika gratulacje, ja jutro zaczynam trzeci trymestr, no i termin mam na 5, dzisiaj 5 wiec zaczynam 7 miesiac

Wlasnie wrocilam z mezem z zakupkow i zakupilismy laktator Aventu i zestaw 4 butelek (2x125ml, 2x250ml) z 6 smoczkami do butelek, szczotka do czyszczenia i smoczek. Agusia Ty jestes z Krk, wiec na produkty Avent sa promocje w Entliczku przy Zakopianskiej, laktator 99, zestaw butelek 78

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Marta M.
Temat został zablokowany.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #131821 przez pati-m
Hej dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę, bo zabiegana jestem
Jak wcześniej pisałam, miałam mieć jutro gości. Ale jak wczoraj poszliśmy na urodzinowego grila, to się okazało, że wpadną jednak dziś!
No i od rana wysłałam męża po ostatnie zakupy i w kuchni siedziałam. Uff... Ale na szczęście wszystko zrobione i do wizyty została godzinka, więc zdążę się jeszcze ogarnąć 
gosia - śliczna mamusia z Ciebie
beti - wózeczek śliczny
kolorki rewelacja 
Miłego popołudnia
Ja tylko na chwilkę, bo zabiegana jestem

gosia - śliczna mamusia z Ciebie

beti - wózeczek śliczny

Miłego popołudnia

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #131850 przez Agusia83
A ja przed chwila sie obudzilam
tak mnie zmoglo po obiadku...teraz cosik sie na deszcz zbiera, ale juz udalo mi sie wyciagnac meza na najlepsze lody w krakowie
i chyba pojdziemy do galerii zobaczyc za sukienka na weselicho...w kocnuc za 2 tygodnie bedziemy hulać 
Gosia, slicznie wygladasz...czarno biale zdjecia maja dodatkowy urok....nie zapomnij, ze ja tez koncze w tym roku 28 lat i to w lipcu przed pojawieniem sie maluszka
Beti, wozek swietny, bardzo mi sie podoba, kolor extra....a piesek chyba juz go przetestowal na sobie, ze dla dzidziusia bedzie najwygodniejszy
Marta, dziekuje za informacje. Buteleczki aventu 125ml mam az 3, a 250ml tez mam, tyle, ze innej firmy, wiec narazie nie bede kupowac. Jesli chodzi o laktator, to tez chyba chcialabym aventu, tyle, ze wszedzie widze je po 99zl, ze niby promocja...zobaczymy, moze cos taniej sie jeszcze uda. A ubranek Kochana, to ja mam ich w bród...hahaha...narazie przystopowalam, ale jesli bym zobaczyla cuda na rozm.68 to wowczas moze bym sie skusila
Jednak bardzo dziekuje za informacje

Monia, gratuluje rozpoczecia 7 miesiaca...oczom nie wierze, ze leci nam czas jak burza
ja w piatek bede juz z dziewuszkami z 3 trymestru

Gosia, slicznie wygladasz...czarno biale zdjecia maja dodatkowy urok....nie zapomnij, ze ja tez koncze w tym roku 28 lat i to w lipcu przed pojawieniem sie maluszka

Beti, wozek swietny, bardzo mi sie podoba, kolor extra....a piesek chyba juz go przetestowal na sobie, ze dla dzidziusia bedzie najwygodniejszy

Marta, dziekuje za informacje. Buteleczki aventu 125ml mam az 3, a 250ml tez mam, tyle, ze innej firmy, wiec narazie nie bede kupowac. Jesli chodzi o laktator, to tez chyba chcialabym aventu, tyle, ze wszedzie widze je po 99zl, ze niby promocja...zobaczymy, moze cos taniej sie jeszcze uda. A ubranek Kochana, to ja mam ich w bród...hahaha...narazie przystopowalam, ale jesli bym zobaczyla cuda na rozm.68 to wowczas moze bym sie skusila

Monia, gratuluje rozpoczecia 7 miesiaca...oczom nie wierze, ze leci nam czas jak burza

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #131946 przez beti
Dzięki dziewczynki za miłe słówka o wózeczku
)
Jak ktoś się nad Jedo zastanawia to naprawdę polecam
) Od wczoraj już z 500 razy przejechałam nim mieszkanie ;-P
Ja dziś byłam u siostry nad wodą i od wtorku do czwartku/piątku też tam będę, bo mój M. ze szwagrem będzie mały remont robił, więc żebym nie wdychała farby i nie porywała się na sprzątanie będę na małych wakacjach
))

Jak ktoś się nad Jedo zastanawia to naprawdę polecam

Ja dziś byłam u siostry nad wodą i od wtorku do czwartku/piątku też tam będę, bo mój M. ze szwagrem będzie mały remont robił, więc żebym nie wdychała farby i nie porywała się na sprzątanie będę na małych wakacjach

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #131989 przez slowiczek
gosia, jesteś śliczna 
beti - ładniutki ten wózeczek, co prawda nie moje kolory ale bardzo fajnie się prezentuje
no a ja wróciłam ze szkoły
caaaaaaaaały dzień, myślałam, że się tam roztopię...
miałam dziś 3 egzaminy + warsztaty więc jestem wymęczona ale Natalka zdobyła dla mnie 5 z prawa gospodarczego
wszyscy pisali test a ja odpowiadałam ustnie haha bo "nie będziemy męczyć dziecka", a potem profesorek strzelił sobie ze mną pogawędkę o porodach 
no i przed chwilą się popłakałam jak głupia no bo Ł. nad ranem wylatuje do USA, będziemy z Natalką bardzo tęsknić

beti - ładniutki ten wózeczek, co prawda nie moje kolory ale bardzo fajnie się prezentuje

no a ja wróciłam ze szkoły

miałam dziś 3 egzaminy + warsztaty więc jestem wymęczona ale Natalka zdobyła dla mnie 5 z prawa gospodarczego

no i przed chwilą się popłakałam jak głupia no bo Ł. nad ranem wylatuje do USA, będziemy z Natalką bardzo tęsknić

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #132019 przez gosia2324
Beti to idealnie przetrzymasz upal nad woda, zazdroszcze :0
Ja pocieszam sie w domu wiatrakiem
A dzis moj Syn obudzil mnie o 5.30
Chodze jak nacpana
Tylko kawa mnie dzis uratuje ...
Widze, ze znow ani jednej chmurki... uffffffffff Miłego dnia Kochane
Ja pocieszam sie w domu wiatrakiem

A dzis moj Syn obudzil mnie o 5.30

Chodze jak nacpana

Tylko kawa mnie dzis uratuje ...
Widze, ze znow ani jednej chmurki... uffffffffff Miłego dnia Kochane

- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #132065 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry 
Slowiczku to gratuluje 5
reszta egzaminow naewno tez zaliczona 
Przytulam Cie mocno, zebys tak bardzo nie tesknila... Twoj Ł. niedlugo wroci, zobaczysz jak szybko minie, zreszta nie pozwolimy Ci zaduzo o Nim myslec
Dziewuszki u mnie znpowu sie zapowiada strasznie gooooracy dzien, na niebie zadnej chmurki.A to dopiero czerwiec..... ehhh....
Martusia witamy w 3 trymestrze

Slowiczku to gratuluje 5

Przytulam Cie mocno, zebys tak bardzo nie tesknila... Twoj Ł. niedlugo wroci, zobaczysz jak szybko minie, zreszta nie pozwolimy Ci zaduzo o Nim myslec

Dziewuszki u mnie znpowu sie zapowiada strasznie gooooracy dzien, na niebie zadnej chmurki.A to dopiero czerwiec..... ehhh....
Martusia witamy w 3 trymestrze

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #132069 przez Pyśkaaaa
hej dziewczynki:)
a my spalismy z maluchem jak zabici
w p bylismy na imprezie w son na grillu a wczoraj nad jeziorkiem i chyba nie dla mnie takie imprezowanie padłam
a do tego mam doslownie poparzone plecy bo wszystko sobie wysmarowałam kremem a zapomnieliśmy o plecach...Koszmar
beti aż Ci zazdroszcze upał nad jeziorkiem nie jest aż taki sraszny
Gosia ślicznie wyglądasz
Slowiczku wytrzymasz... masz nas my Cie wesprzemy Kochana :*
a my spalismy z maluchem jak zabici

beti aż Ci zazdroszcze upał nad jeziorkiem nie jest aż taki sraszny
Gosia ślicznie wyglądasz

Slowiczku wytrzymasz... masz nas my Cie wesprzemy Kochana :*
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #132071 przez pati-m
Hej dziewczyny 
Ja się dziś wyspałam i właśnie śniadanko zajadam. U mnie jest na odwrót - Kacper grzeczniutki był, no ale po tym małym martonie, który mu wczoraj zafundowałam to się nie dziwie. Nawet wieczorem się nie ruszał jak się położyłam i w nocy też cisza. Dopiero teraz rano kilka kopniaków mi podarował. Chyba muszę zwolnić obroty, bo mi się synuś zmęczył.
Miłego dnia brzuchalki

Ja się dziś wyspałam i właśnie śniadanko zajadam. U mnie jest na odwrót - Kacper grzeczniutki był, no ale po tym małym martonie, który mu wczoraj zafundowałam to się nie dziwie. Nawet wieczorem się nie ruszał jak się położyłam i w nocy też cisza. Dopiero teraz rano kilka kopniaków mi podarował. Chyba muszę zwolnić obroty, bo mi się synuś zmęczył.
Miłego dnia brzuchalki

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #132100 przez beti
Słowiczek, nie martw się, będzie dobrze, szybko zleci