BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #131784 przez mYSZA
hejo!

superowy wózek- bardzo ładne wzorki;) strasznie ładne kolorki!

gratuluję 3-go trymsestru! jejku, jejku to już też dla mnie niedługo!

Janek z nami!
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #131800 przez ewelinaa
Ja też 27 w lipcu skończę, chyba dużo nas jest z lipca :unsure: :woohoo:
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #131816 przez Marta M
Gosiu swietnie wygladasz :)

Monika gratulacje, ja jutro zaczynam trzeci trymestr, no i termin mam na 5, dzisiaj 5 wiec zaczynam 7 miesiac :)

Wlasnie wrocilam z mezem z zakupkow i zakupilismy laktator Aventu i zestaw 4 butelek (2x125ml, 2x250ml) z 6 smoczkami do butelek, szczotka do czyszczenia i smoczek. Agusia Ty jestes z Krk, wiec na produkty Avent sa promocje w Entliczku przy Zakopianskiej, laktator 99, zestaw butelek 78 :) Ja zamierzam dlugo karmic piersia, ale butelki na herbatke, czy odciagniety pokarm sie przydadza..Nie wiem czy bylas tez moze w Jucie w Skawinie, tam sa bardzo tanie ubranka, kaftaniki po 8zł, body, itd ;)
13 lata 8 miesiąc temu #131821 przez pati-m
Hej dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę, bo zabiegana jestem :) Jak wcześniej pisałam, miałam mieć jutro gości. Ale jak wczoraj poszliśmy na urodzinowego grila, to się okazało, że wpadną jednak dziś! :ohmy: No i od rana wysłałam męża po ostatnie zakupy i w kuchni siedziałam. Uff... Ale na szczęście wszystko zrobione i do wizyty została godzinka, więc zdążę się jeszcze ogarnąć :)

gosia - śliczna mamusia z Ciebie :)

beti - wózeczek śliczny :) kolorki rewelacja :)

Miłego popołudnia :)
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #131850 przez Agusia83
A ja przed chwila sie obudzilam :silly: tak mnie zmoglo po obiadku...teraz cosik sie na deszcz zbiera, ale juz udalo mi sie wyciagnac meza na najlepsze lody w krakowie :lol: i chyba pojdziemy do galerii zobaczyc za sukienka na weselicho...w kocnuc za 2 tygodnie bedziemy hulać :lol:

Gosia, slicznie wygladasz...czarno biale zdjecia maja dodatkowy urok....nie zapomnij, ze ja tez koncze w tym roku 28 lat i to w lipcu przed pojawieniem sie maluszka :laugh:

Beti, wozek swietny, bardzo mi sie podoba, kolor extra....a piesek chyba juz go przetestowal na sobie, ze dla dzidziusia bedzie najwygodniejszy :lol:

Marta, dziekuje za informacje. Buteleczki aventu 125ml mam az 3, a 250ml tez mam, tyle, ze innej firmy, wiec narazie nie bede kupowac. Jesli chodzi o laktator, to tez chyba chcialabym aventu, tyle, ze wszedzie widze je po 99zl, ze niby promocja...zobaczymy, moze cos taniej sie jeszcze uda. A ubranek Kochana, to ja mam ich w bród...hahaha...narazie przystopowalam, ale jesli bym zobaczyla cuda na rozm.68 to wowczas moze bym sie skusila :lol: Jednak bardzo dziekuje za informacje :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Monia, gratuluje rozpoczecia 7 miesiaca...oczom nie wierze, ze leci nam czas jak burza :woohoo: ja w piatek bede juz z dziewuszkami z 3 trymestru :lol:
13 lata 8 miesiąc temu #131946 przez beti
Dzięki dziewczynki za miłe słówka o wózeczku :-))
Jak ktoś się nad Jedo zastanawia to naprawdę polecam :-)) Od wczoraj już z 500 razy przejechałam nim mieszkanie ;-P
Ja dziś byłam u siostry nad wodą i od wtorku do czwartku/piątku też tam będę, bo mój M. ze szwagrem będzie mały remont robił, więc żebym nie wdychała farby i nie porywała się na sprzątanie będę na małych wakacjach :-)))
13 lata 8 miesiąc temu #131989 przez slowiczek
gosia, jesteś śliczna :)

beti - ładniutki ten wózeczek, co prawda nie moje kolory ale bardzo fajnie się prezentuje :)

no a ja wróciłam ze szkoły :) caaaaaaaaały dzień, myślałam, że się tam roztopię...
miałam dziś 3 egzaminy + warsztaty więc jestem wymęczona ale Natalka zdobyła dla mnie 5 z prawa gospodarczego :D wszyscy pisali test a ja odpowiadałam ustnie haha bo "nie będziemy męczyć dziecka", a potem profesorek strzelił sobie ze mną pogawędkę o porodach :D

no i przed chwilą się popłakałam jak głupia no bo Ł. nad ranem wylatuje do USA, będziemy z Natalką bardzo tęsknić :(
13 lata 8 miesiąc temu #132019 przez gosia2324
Beti to idealnie przetrzymasz upal nad woda, zazdroszcze :0
Ja pocieszam sie w domu wiatrakiem :P

A dzis moj Syn obudzil mnie o 5.30 :ohmy:
Chodze jak nacpana :P
Tylko kawa mnie dzis uratuje ...

Widze, ze znow ani jednej chmurki... uffffffffff Miłego dnia Kochane :)
13 lata 8 miesiąc temu #132037 przez mYSZA
Heh, a mój Janek dziś w nocy zaprezentował ile czasu to on może nie spać- wiercił się do ok drugiej, a potem od 6! to jest chyba ta osławiona "zarwana nocka"??

Janek z nami!
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #132065 przez monika1984lodz
Dzien dobry :)

Slowiczku to gratuluje 5 :) reszta egzaminow naewno tez zaliczona :)
Przytulam Cie mocno, zebys tak bardzo nie tesknila... Twoj Ł. niedlugo wroci, zobaczysz jak szybko minie, zreszta nie pozwolimy Ci zaduzo o Nim myslec :)

Dziewuszki u mnie znpowu sie zapowiada strasznie gooooracy dzien, na niebie zadnej chmurki.A to dopiero czerwiec..... ehhh....

Martusia witamy w 3 trymestrze :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #132069 przez Pyśkaaaa
hej dziewczynki:)
a my spalismy z maluchem jak zabici :P w p bylismy na imprezie w son na grillu a wczoraj nad jeziorkiem i chyba nie dla mnie takie imprezowanie padłam :P a do tego mam doslownie poparzone plecy bo wszystko sobie wysmarowałam kremem a zapomnieliśmy o plecach...Koszmar

beti aż Ci zazdroszcze upał nad jeziorkiem nie jest aż taki sraszny
Gosia ślicznie wyglądasz :)
Slowiczku wytrzymasz... masz nas my Cie wesprzemy Kochana :*
13 lata 8 miesiąc temu #132071 przez pati-m
Hej dziewczyny :)
Ja się dziś wyspałam i właśnie śniadanko zajadam. U mnie jest na odwrót - Kacper grzeczniutki był, no ale po tym małym martonie, który mu wczoraj zafundowałam to się nie dziwie. Nawet wieczorem się nie ruszał jak się położyłam i w nocy też cisza. Dopiero teraz rano kilka kopniaków mi podarował. Chyba muszę zwolnić obroty, bo mi się synuś zmęczył.

Miłego dnia brzuchalki :)
13 lata 8 miesiąc temu #132100 przez beti
Słowiczek, nie martw się, będzie dobrze, szybko zleci :-)))

Dziewczynki, pomożecie w konkursie???
www.facebook.com/?sk=lf&closeTheater=1#!...87039&type=1&theater
13 lata 8 miesiąc temu #132107 przez monika1984lodz
oddany glosik :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #132127 przez beti
Dziękuję :-)))))