- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- sonia3466
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #135831 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
witamy Sonia

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- sonia3466
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #135848 przez fanka
Cześć Dziewczynki, ale mi Was brakowało!!! ponad tydzień nie miałam neta!!! dopiero dziś sie dorwałam i nadrobienie zaległości w czytaniu zeszło mi 2,5 godziny!!!
A brakowało mi Was, bo mimo, że rzadko piszę to czytam forum nałogowo, jestem kolejną z uzależnonych i już dostawałam świra żeby poczytać co tam u Was słychać.
Na początek gratuluje dziewczynom, które miały wizyty, że z Dzidziusiami wszystko ok.
Ubranka, wózki- przepiękne, uweilbiam oglądać te "Bąbelkowe" zakupy!!
Ja miałam dosyć fatalny tydzień, bardzo zle samopoczucie, skurcze, przymus leżenia w łóżku (niechcący się przedzwigałam i tak to sie skończyło), do tego doszły ogromne wyrzuty sumienia i codzienne wylewanie łez, a do tego nie mogłam Was poczytać, po babsku się wyżalić i mam nadzieje przeczytać słów pocieszenia. No ale wczoraj byłam na wizycie u lekarza i na szczęście wszystko się unormowało, z Małym wszystko ok, fika sobie w najlepsze, szyjka w porządku, wyniki badań ok, oczywiście lekka anemia ale to u mnie normalka.Także się uspokoiłam i jest już dobrze, do tego komputer naprawiony i jest już net więc nadrabiam zaległości mogę Was czytać do woli
a jako ciekawostkę napiszę Wam, że ja nie wylączałam opcji powiadomienia o nowych postach na pocztę bo wtedy zawsze sprawdzając pocztę wiedziałam , że czekają jakieś wieści na forum. I po tym tygodniu bez neta wchodzę na pocztę a tam 579 nowych wiadomości, same powiadomienia z forum!!!!!
pozdrowienia dla wszystkich , miłego wieczorku
A brakowało mi Was, bo mimo, że rzadko piszę to czytam forum nałogowo, jestem kolejną z uzależnonych i już dostawałam świra żeby poczytać co tam u Was słychać.
Na początek gratuluje dziewczynom, które miały wizyty, że z Dzidziusiami wszystko ok.
Ubranka, wózki- przepiękne, uweilbiam oglądać te "Bąbelkowe" zakupy!!
Ja miałam dosyć fatalny tydzień, bardzo zle samopoczucie, skurcze, przymus leżenia w łóżku (niechcący się przedzwigałam i tak to sie skończyło), do tego doszły ogromne wyrzuty sumienia i codzienne wylewanie łez, a do tego nie mogłam Was poczytać, po babsku się wyżalić i mam nadzieje przeczytać słów pocieszenia. No ale wczoraj byłam na wizycie u lekarza i na szczęście wszystko się unormowało, z Małym wszystko ok, fika sobie w najlepsze, szyjka w porządku, wyniki badań ok, oczywiście lekka anemia ale to u mnie normalka.Także się uspokoiłam i jest już dobrze, do tego komputer naprawiony i jest już net więc nadrabiam zaległości mogę Was czytać do woli

a jako ciekawostkę napiszę Wam, że ja nie wylączałam opcji powiadomienia o nowych postach na pocztę bo wtedy zawsze sprawdzając pocztę wiedziałam , że czekają jakieś wieści na forum. I po tym tygodniu bez neta wchodzę na pocztę a tam 579 nowych wiadomości, same powiadomienia z forum!!!!!

pozdrowienia dla wszystkich , miłego wieczorku
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #135870 przez bewipo
sonia witamy, lepiej pisz z nami niż męża zamęczasz 
fanka najważniejsze, ze wszystko jest ok z maluszkiem.
agusia ja tam się nie znam, więc nic nie pomogę
U mnie z koncentracją ok, ale męczące jest dla mnie prowadzenie auta, bo siedzenia kierowcy za mocno nie mogę odchylić do tyłu i mnie dusi brzuch.

fanka najważniejsze, ze wszystko jest ok z maluszkiem.
agusia ja tam się nie znam, więc nic nie pomogę

U mnie z koncentracją ok, ale męczące jest dla mnie prowadzenie auta, bo siedzenia kierowcy za mocno nie mogę odchylić do tyłu i mnie dusi brzuch.
- sonia3466
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #135871 przez sonia3466
A ja mam taki problem tzn nie wiem czy to problem,byłam w środę na wizycie lekarz robił mi USG i wyszło mu ze maluszek jest za malutki jak na ten miesiąc:( czy któraś z was tez tak miała?w sumie powiedział ze maluszki dopiero pod koniec ciąży nabierają na wadze i kazał mi się nie denerwować,a następna wizyta dopiero po 20 lipca wiec myślę ze jakby było już coś naprawdę nie tak to by powiedział...a tak to powiedział ze prawidłowo wszystko tylko ze malutkie 
Wiem ze panikuje może ale to moja pierwsza ciąża..i wogole

Wiem ze panikuje może ale to moja pierwsza ciąża..i wogole
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #135888 przez Agusia83
Dziekuje dziewczyny za Wasze opinie...Moim zdaniem to tez chlopiec, zreszta u Moni widac wyraznie kreseczke pomiedzy bulewkami
a u mnie nie ma tego..tzn u mego malucha..haha
Sonia witaj u nas...to, ze dzidzia jest mniejsza, to moze po prostu owulacja Ci sie przesunela i dlatego do zaplodnienia doszlo troszke pozniej niz by data OM na to wskazywala? Zreszta jesli maluch jest zdrowy, to to jest najwazniejsze:)
Fanka, ciesze sie, ze w koncu udalo sie z netem...nie opuszczaj nas juz na tyle czasu

Sonia witaj u nas...to, ze dzidzia jest mniejsza, to moze po prostu owulacja Ci sie przesunela i dlatego do zaplodnienia doszlo troszke pozniej niz by data OM na to wskazywala? Zreszta jesli maluch jest zdrowy, to to jest najwazniejsze:)
Fanka, ciesze sie, ze w koncu udalo sie z netem...nie opuszczaj nas juz na tyle czasu

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa