BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #136677 przez magdamagda1988
Pati ja tez mialam straszne problemy ze zgaga nie moglam wytrzymac i lekarz przepisal mi ometrazole i najmniejsza dawke i jak reka odjac... zapytaj nastepnym razem moze Ci da cos takiego...

Zycze Wam spokojnej niedzieli :)
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #136752 przez mYSZA
hejo!

ale dziś cisza tutaj, mało co kto pisze... pewnie wszystkie się słoneczkiem rozkoszują;)

nawet ja dziś zostałam zabrana nad jeziorko;) wklejam świeżą fotkę brzuszka i mojej nowej fryzurki;P

Janek z nami!
Załączniki:
13 lata 8 miesiąc temu #136766 przez pati-m
Myszka - śliczna fotka :) promienna przyszła mamusia :) No i mam prawie taką samą sukieneczkę, tylko, że w brązach :)
13 lata 8 miesiąc temu #136777 przez SYLWIA
Cześć :)

Ja dziś też męża wyciągnęłam na małą wycieczkę za miasto :)

[url=http://www.su
Załączniki:
13 lata 8 miesiąc temu #136779 przez SYLWIA
jak Wam się podoba mój wózek ;)

13 lata 8 miesiąc temu #136793 przez mYSZA
jejku wózek EXTRA! tylko to chyba dwa musicie mieć co? bo ten to mało funkcjonalny trochę? ja też myślałam żeby kupić jeden taki RETRo, ale nie mamy miejsca na dwa wózki;/

Janek z nami!
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #136809 przez beti
O proszę jak nam mamusie kwitną!!! :-)) Super wyglądacie :-))
A dzisiaj widziałam taki super retro wózek i wszystko byłoby fajnie pięknie gdyby nie fakt, że na tym stelażu zamontowany był super nowoczesny fotelik Maxi Cosi :silly:
13 lata 8 miesiąc temu #136873 przez bewipo
Super wyglądacie dziewczyny :)
Ja myślę, że ten wózek Sylwi to raczej jakiś eksponat, a nie faktycznie jej wózek :D
13 lata 8 miesiąc temu #136915 przez Agusia83
Czesc moje brzuchaczki :laugh:
Jak zaczal Wam sie dzionek?Ja zjadlam pyszne sniadanko, a maz przed pojsciem do pracy wypytulal mnie baaaaldziooo mocniasto :lol: Do tego obiadek mam zrobiony, tak wiec zastanawiam sie nad pojsciem do fryzjera...w koncu juz w sobote idziemy na wesele.

Mysza sliczna z Ciebie kobietka i mamusia :laugh: Bardzo ladna sukienka :woohoo:

Sylwia super wozeczek...wiklinowy? Bedziesz nim jezdzic z dzidzia?
13 lata 8 miesiąc temu #136934 przez SYLWIA
No niestety dziewczynki to tylko eksponat muzealny :)

ŻYCZĘ WAM MIŁEGO DNIA

13 lata 8 miesiąc temu #136967 przez pati-m
Dzień dobry kochane!
Wreszcie mam dobry humorek, bo od 2 dni przez tą moją zgagę żyć mi się nie chciało ;) Ale mam odpowiednią dietkę i jest spokój :)
Ja zaraz też mam zamiar zjeść śniadanko i śmigam na zakupki - trzeba lodóweczkę uzupełnić :)

Miłego dnia brzuchalki :)
13 lata 8 miesiąc temu #136986 przez slowiczek
dzień dobry dziewczynki :)

raportuję, że słowiczki wstały, pochłonęły śniadanko, egzamin mam o 17 więc przede mną całe 6 godzin nauki.....Tatuś się rozszalał w tych Stanach, przesłał mi fotkę wszystkiego co już kupił dla Natalki, trochę już się uzbierało :D
13 lata 8 miesiąc temu #137008 przez basia89
hej dziewczyny :) kilka dni mnie nie było, przez te studia :angry: hmm jestem po prostu już ta nauka wykończona a mam jeszcze przed sobą 9 egzaminów, masakra jakaś :huh: a wczoraj już spać poszłam przed 21 i wstałam dzisiaj o 8 :) sobie w końcu pospałam:)
no i wczoraj założyłam po raz pierwszy od wieków sukienkę :) hehe:) i całkiem fajnie wyglądałam :) ale zdjęc brak :) więc wam nie pokaze :)

a wiecie zapisałam się na usg 3d :) i mam je w środę :) no i mam do was pytanie ile takie badanie u was kosztuje i czy jak jestem w końcówce 27tyg to mi to zrobią to badanie???

miłego dnia :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 8 miesiąc temu #137025 przez monika1984lodz
dzien dobry dziewuszki :) :*

jeden dzien mnie nie bylo a tu tyyyyyle czytania :)
Piekne macie brzuchalki :) ciuszki cudowne.

Slowiczku bede trzymala kciuki :)
A co do snow to chyba kazda z nas ma jakies pokrecone hihi :) nie wiem czy Wam opisywalam jak jais czas temu snilo mi , ze nie moge majtek z tylka zdjac.I turlalam sie po podlodze, obcieralam o sciane i nic jak przyklejone :lol: i obudzilam sie w momencie jak zlapalam sie za nozyczki :P

Zgaga od kilku dni nawiedza mnie notorycznie.Naszczescie pomaga mi mleko :)

Moze dzisiaj fryzjera odwiedze hmmmm

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #137028 przez mYSZA
hejo!

kurczę z tym wózkiem to ale łyknęłam;P ale ja naiwna w takich rzeczach jestem- mój mąż się nawet śmieje, że łykam takie rzeczy jak pelikan ryby- czyli na raz;P

sukienka moje drogie to prezent od teściowej;)

3d w Poznaniu to jakieś 250-350 zł, ale to poprostu najlepiej się wcześniej zapytaj..

my dziś mamy 4 rocznicę bycia razem... i zaczęło się od kłótni zanim sobie o tym przypomnieliśmy- sic!

idę na śniadanko..

miłego dnia!

Janek z nami!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży