- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137032 przez pati-m
slowiczek - trzymam kciuki za dzisiejszy egzamin 
basia - ja za usg 3d (badanie, fotki + film na plytce) płaciłam 150zł, ale z tego co wiem to nie ma jednego cennika i ceny naprawdę są różne. Myślę, że Ci lekarz nie odmowi, zresztą jak się umawiałaś na badanie, to pewnie pytali Ci się który to tydzień. Po prostu teraz maluszek jest już taki duży, że nie zobaczysz go całego na ekranie, tylko kawałeczkami
Ale wg mnie efekt jest niesamowity
Ja pojechałam na to badanie żeby mieć filmik, bo mój lekarz co wizyta robi mi 3d i na szczęście jest to wliczone w cenę wizyty (płacę 70zł).
Za Ciebie Basiu też trzymam kciuki i za te wszystkie 9 egzaminów

basia - ja za usg 3d (badanie, fotki + film na plytce) płaciłam 150zł, ale z tego co wiem to nie ma jednego cennika i ceny naprawdę są różne. Myślę, że Ci lekarz nie odmowi, zresztą jak się umawiałaś na badanie, to pewnie pytali Ci się który to tydzień. Po prostu teraz maluszek jest już taki duży, że nie zobaczysz go całego na ekranie, tylko kawałeczkami

Za Ciebie Basiu też trzymam kciuki i za te wszystkie 9 egzaminów

Temat został zablokowany.
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137034 przez kasia79
Ale mamy piękne mamusie !!!
basia ja płaciłam za4d 100zł, ale wiem że lekarze w większych miastach biorą więcej.
Ale mnie dzisiaj od rana bolą plecy i ból promieniuje po bokach do brzucha, wzięłam nospę ale nie wiele pomogła, trochę się martwię zaraz sprawdzę na google co to może być

basia ja płaciłam za4d 100zł, ale wiem że lekarze w większych miastach biorą więcej.
Ale mnie dzisiaj od rana bolą plecy i ból promieniuje po bokach do brzucha, wzięłam nospę ale nie wiele pomogła, trochę się martwię zaraz sprawdzę na google co to może być

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137045 przez Pyśkaaaa
hej dziewczynki 
Mysza i Sylwia piękne brzuszki
Agusia
o ktorej Ty wstajesz że Ty taka ogarnięta?
Słowiczku i Basiu zaciskam kciuki za wasze egz co by nic na wrześień nie zostało

mowiłam wam że mielismy jechac na impreze pracowniczą i okazało się że to paint boll moj K. tak się wyganiał w lesie że wrócił z kolorowymi włosami i taki zmęczony że ledwo wstał do pracy... a mi to dobrze zrobiło w końcu się wyplotkowałam

Mysza i Sylwia piękne brzuszki

Agusia

Słowiczku i Basiu zaciskam kciuki za wasze egz co by nic na wrześień nie zostało

mowiłam wam że mielismy jechac na impreze pracowniczą i okazało się że to paint boll moj K. tak się wyganiał w lesie że wrócił z kolorowymi włosami i taki zmęczony że ledwo wstał do pracy... a mi to dobrze zrobiło w końcu się wyplotkowałam

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137063 przez Pyśkaaaa
ja za swoje 3d +filmik i płytka zapłaciłam 200 zł czyli 50 zł więcej niż zawsze 
Kasia Słowiczek ma racje nie czytaj tych durnot... ja juz 3 tyg temu spanikowałam przez te głupoty dzwoń do dotorai pytaj... a może Mała Ci się na nerw Ci naciska i boli...

Kasia Słowiczek ma racje nie czytaj tych durnot... ja juz 3 tyg temu spanikowałam przez te głupoty dzwoń do dotorai pytaj... a może Mała Ci się na nerw Ci naciska i boli...
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137071 przez basia89
hmm zobaczymy ile weźmie
i się ciesze bo zobaczę moje maleństwo, i pewnie dostane filmik
fajnie by było mieć taka pamiątkę 
a wiecie ja w nocy z czwartku na piątek dostałam skurcze, wystraszyłam się jak diabli, a że szłam wtedy z ubikacji to niedługo bym nawet do łóżka nie trafiła. tak bolało. ale po jakiś 10min przeszło i mogłam spać dalej. ale nie wiem co o tym myśleć
no a z piątku na sobotę spałam jakieś 4godz, i byłam taka wyspana jak nigdy
pełno energi we mnie wstąpiło 
a teraz męczę rachunkowość finansową, której oczywiście nie zdałam ostatnio, i miałam pisać we wrześniu, ale poszłam do pani dr i ja poprosiłam, no i się popłakałam a ona się zgodziła żebym miała poprawkę teraz
więc trzymajcie kciuki

a wiecie ja w nocy z czwartku na piątek dostałam skurcze, wystraszyłam się jak diabli, a że szłam wtedy z ubikacji to niedługo bym nawet do łóżka nie trafiła. tak bolało. ale po jakiś 10min przeszło i mogłam spać dalej. ale nie wiem co o tym myśleć

a teraz męczę rachunkowość finansową, której oczywiście nie zdałam ostatnio, i miałam pisać we wrześniu, ale poszłam do pani dr i ja poprosiłam, no i się popłakałam a ona się zgodziła żebym miała poprawkę teraz

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 8 miesiąc temu #137098 przez Marta M
Agusia ja czasami mam takie wrazenie, ze dzidzia schodzi tak nisko i gdzies tam smyrnie...nieprzyjemne uczucie.
Uh magda, popieram dziewczyny co do opini na temat Twojego biustu: REWELKA
Co do reszty biustow to wymiary macie piekne, haha...moje cycuszki tu sa chyba najmniejsze

Ciuszki wszystkie przepiekne
A ja mialam taki intensywny weekend, w pt maz wrocil z Afganistanu i dzisiaj o 3 w nocy pojechal na szkolenie do Wawy, no mowie Wam, miec takiego "oblatanego" meza...wiec w weekend maraton za plytkami, meblami, drzwiami i tym wszystkim...nic nie kupilismy ale kilka rzeczy oblookalismy...
i na to wszystko wczoraj mowie do meza: jedzmy samochodem do kosciola, a mamy moze 500m, ale nogi mi do tylka wchodzily..i wiecie co?? Po mszy wychodzimy a kolo naszego auta zbiegowisko, patrze a tu nie mamy tablic rejestracyjnych i jakies porysowane w miejscu gdzie byla rejestracja...okazalo sie ze gosc cofajac sie zagapil i wbil nam haka do auta, no myslalam ze spadne, musialam sobie usiasc...nasze Zielone Swiatki sa jakies poczarowane, trzy lata temu w to swieto mielismy wypadek, stalismy a gosc uderzyl w nas z predkoscia ponad 100km/h, nie obylo sie bez szpitala, w Dzien zaduszny dwa lata temu stalismy i na parkingu gosc uderzyl nam w bok, wczoraj powtorka i co: stalismy i Zielone Swiatki...porazka jakas...
Po drugie dzisiaj nie spalam od 3, o 5 zwymiotowalam a o 6 zjadlam sniadanie...o 8 padlam i obudzilam sie niedawno...masakra jakas..
Uh magda, popieram dziewczyny co do opini na temat Twojego biustu: REWELKA

Co do reszty biustow to wymiary macie piekne, haha...moje cycuszki tu sa chyba najmniejsze

Ciuszki wszystkie przepiekne

A ja mialam taki intensywny weekend, w pt maz wrocil z Afganistanu i dzisiaj o 3 w nocy pojechal na szkolenie do Wawy, no mowie Wam, miec takiego "oblatanego" meza...wiec w weekend maraton za plytkami, meblami, drzwiami i tym wszystkim...nic nie kupilismy ale kilka rzeczy oblookalismy...
i na to wszystko wczoraj mowie do meza: jedzmy samochodem do kosciola, a mamy moze 500m, ale nogi mi do tylka wchodzily..i wiecie co?? Po mszy wychodzimy a kolo naszego auta zbiegowisko, patrze a tu nie mamy tablic rejestracyjnych i jakies porysowane w miejscu gdzie byla rejestracja...okazalo sie ze gosc cofajac sie zagapil i wbil nam haka do auta, no myslalam ze spadne, musialam sobie usiasc...nasze Zielone Swiatki sa jakies poczarowane, trzy lata temu w to swieto mielismy wypadek, stalismy a gosc uderzyl w nas z predkoscia ponad 100km/h, nie obylo sie bez szpitala, w Dzien zaduszny dwa lata temu stalismy i na parkingu gosc uderzyl nam w bok, wczoraj powtorka i co: stalismy i Zielone Swiatki...porazka jakas...
Po drugie dzisiaj nie spalam od 3, o 5 zwymiotowalam a o 6 zjadlam sniadanie...o 8 padlam i obudzilam sie niedawno...masakra jakas..
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137117 przez Marta M
Wysłałam Wam wiadomosci z naszymi numerami telefonow, gdyby byl jakis blad, albo ktoras nie dostala prosze zglaszac.
WIADOMOSCI OTRZYMALY TYLKO TE DZIEWCZYNY, KTORE PODALY SWOJ NUMER!!
Jesli, jeszcze ktoras chce podac swoj numer, prosze mi wyslac lub jesli uwazacie, ze powinnam te wiadomosc wyslac kazdej dziewczynie, rowniez zglaszajcie
WIADOMOSCI OTRZYMALY TYLKO TE DZIEWCZYNY, KTORE PODALY SWOJ NUMER!!
Jesli, jeszcze ktoras chce podac swoj numer, prosze mi wyslac lub jesli uwazacie, ze powinnam te wiadomosc wyslac kazdej dziewczynie, rowniez zglaszajcie

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #137127 przez Agusia83
A ja sie umowilam dzis na 14 do fryzjera
W koncu bede wygladac jak czlowiek..haha..
Dziewczyny ja mam rosolek z wczorajsza, a w sobote zaciagnelam meza na plac na zakupy warzywne...tak wiec mam wymyslony obiadek na 3 dni do przodu
Basia 3d mozesz miec robione w kazdym momencie ciazy...oczywiscie wszystko zalezy od aparatu...im lepszy program glowicy 3d/4d tym mozna dzidzie ogladac jak najwczesniej... bedziemy czekac na sliczne fotki
Jesli chodzi o cene, to w 2 21tc zaplacilam za usg genetyczne i 3d 220zl...ale jak patrzylam na te 3 trymestrze to kurcze od 250zl zaczynaja sie ceny...
SLowiczku kciukasy juz zacisniete...jak bede u fryzjera siedziec, to zaplote palce u nog
Kasiu, tak jak dziewczyny pisza, nic nie czytaj...ja skurcze mialam raz w nocy i doktor polecila mi magne B6, ponoc lepszy od nospy...ale lepiej zadzwon do swojej ginki...
Pyskaa, maz musial byc w siodmym niebie
super taka rozrywka, mozna wyladowac cala energie 
Marta, uffff, jak dobrze, ze Was nie bylo w samochodzi jak gosc przyfasolil tym hakiem...Faktycznie macie jakiegos pecha autkowego, ale jak juz pisalam...reka Boga nad wami czuwa
Ja wlasnie tez tak dzidzie czuje i jest to bardzo dziwne uczucie, troche krepujace,....kilka razy zrywalam sie przez to z krzesla
Moj maluszek robil dzis fale tsunami na brzuchu...ale sie usmialam..haha
A kupilam dzis kg czeresni i truskawek...i zrobilam koktajl truskawkowy mniam mnia...dawno nie jadlam
I wynalazlam chipsy marchewkowe...bo ja mam okropne smaki na slone i chipsy chodza za mna...ale maz mi ich nie pozwala jesc...dlatego wyczailam dzis marchewkowe i wiecie? pyszne...bardzo pyszne, ale drogie, bo 20dg kosztowalo mnie 2,50zl

Dziewczyny ja mam rosolek z wczorajsza, a w sobote zaciagnelam meza na plac na zakupy warzywne...tak wiec mam wymyslony obiadek na 3 dni do przodu

Basia 3d mozesz miec robione w kazdym momencie ciazy...oczywiscie wszystko zalezy od aparatu...im lepszy program glowicy 3d/4d tym mozna dzidzie ogladac jak najwczesniej... bedziemy czekac na sliczne fotki

SLowiczku kciukasy juz zacisniete...jak bede u fryzjera siedziec, to zaplote palce u nog

Kasiu, tak jak dziewczyny pisza, nic nie czytaj...ja skurcze mialam raz w nocy i doktor polecila mi magne B6, ponoc lepszy od nospy...ale lepiej zadzwon do swojej ginki...
Pyskaa, maz musial byc w siodmym niebie

Marta, uffff, jak dobrze, ze Was nie bylo w samochodzi jak gosc przyfasolil tym hakiem...Faktycznie macie jakiegos pecha autkowego, ale jak juz pisalam...reka Boga nad wami czuwa

Ja wlasnie tez tak dzidzie czuje i jest to bardzo dziwne uczucie, troche krepujace,....kilka razy zrywalam sie przez to z krzesla

Moj maluszek robil dzis fale tsunami na brzuchu...ale sie usmialam..haha

A kupilam dzis kg czeresni i truskawek...i zrobilam koktajl truskawkowy mniam mnia...dawno nie jadlam

I wynalazlam chipsy marchewkowe...bo ja mam okropne smaki na slone i chipsy chodza za mna...ale maz mi ich nie pozwala jesc...dlatego wyczailam dzis marchewkowe i wiecie? pyszne...bardzo pyszne, ale drogie, bo 20dg kosztowalo mnie 2,50zl
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137160 przez gosia2324
cZesc Dziewczyny ...
A ja mam troche doła, bo moj maz mial siedziec w domu do srody a dzis wezwali go na dyzur, bedzie dopiero o 20.00
jak juz Kuba pojdzie spac,
Dobrze ze jutro nie dal sobie nic wcisnac, bo mamy 3 rocznice slubu.
Mam nadzieje ze dam jakos rade...
A ja mam troche doła, bo moj maz mial siedziec w domu do srody a dzis wezwali go na dyzur, bedzie dopiero o 20.00

Dobrze ze jutro nie dal sobie nic wcisnac, bo mamy 3 rocznice slubu.
Mam nadzieje ze dam jakos rade...
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137165 przez Pyśkaaaa
jej jeden dzień sklep był zamknięty a dziś takie kolejki jak by conajmniej sobota była..miałam robic dziskopytka tak za mną chodza a nie było starych ziemniaków wrrr... a sniły mi się naleśniki z bananami i bede je robic na deser
a na obiad barszcz biały i gulasz 
MartaM dziekuje za telef i rzeczywiście macie pecha
Agusia no wybawił się że hoho szkoda tylko że te ubrania "ochronne" nie chronia i najlepsze jeansy ma w farbie
pochwal się fryzem jak wrócisz...
ja wracam do porządków... zapuściłam mieszkanie przez wekend

MartaM dziekuje za telef i rzeczywiście macie pecha
Agusia no wybawił się że hoho szkoda tylko że te ubrania "ochronne" nie chronia i najlepsze jeansy ma w farbie

ja wracam do porządków... zapuściłam mieszkanie przez wekend

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #137179 przez Agusia83
Pyskaa, zycze by sprzatanko szybko zlecialo
Szkoda spodenek...
wazne, ze caly i zdrowy zakonczyl ta zabawe

Gosia, nie smutaj sie....takie niespodzianki sie niestety czasem zdarzaja...ale widzisz,o dzien wolny na Wasza rocznice walczyl jak dziki lew
a dzionek zleci bardzo szybko..

Gosia, nie smutaj sie....takie niespodzianki sie niestety czasem zdarzaja...ale widzisz,o dzien wolny na Wasza rocznice walczyl jak dziki lew

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137219 przez mYSZA
rany jak się zdenerowałam- mój mąż od 3 h próbuje mi zarejestrować magisterkę i ciągle są jakieś problemy. Jak już się na maxa rozpłakałam to zadzowoniłam do prodziekana i kurcze super facet- wszystkie problemy nagle zniknęły! jednak panie w dziekanacie to poprostu wredne... nie będę się wyrażała!
za to zwiastun na maxa mi poprawił humor- też bym chętnie obejrzała;)
za to zwiastun na maxa mi poprawił humor- też bym chętnie obejrzała;)
Moderatorzy: ilona