- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137803 przez Marta M
To sie Agusia wybyczylas..
Zazdroszcze, ja mialam przyjaciolke na noc i jej chlopak ma jutro urodziny..pieklysmy torta do 2ej w nocy, rano o 5 wstalam z nia, bo do pracy sie wybierala..po czym podrzemalam chwile i wstalam bo mezus dzisiaj wraca z Wawy i wiecie co?? Wieczorkiem wyjazd do Zakopanego na Woszk...trzy tygodnie bede miala pewnosci ze nigdzie nie poleci..
A i moze skorzystam z tych wczasow, jak bedzie malo ludzikow to mezus mnie zabierze ze soba i bede siedziala w jacuzzi od rana do nocy..
Tak wiec w tygodniu Zakopane, w weekendy zabieramy sie za urzadzanie domku...
Ja tez nie lubie czeresni.

Tak wiec w tygodniu Zakopane, w weekendy zabieramy sie za urzadzanie domku...
Ja tez nie lubie czeresni.
Temat został zablokowany.
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137826 przez mYSZA
Marta uważaj z tym jacuzzi, zwłaszcza ogólnodostępnymi żebyś nie złapała czegoś, co może Maluszkowi zaszkodzić!
ładny brzuszek bewipo;) naprawdę rośniemy!
ja uwielbiam czereśnie- ale ich cena jest narazie zniewalajaca, żywię sie tylko tymi z teściowego ogrodu;P za to niecierpie wiśni! a mój mąż je uwielbia!
dziewczyny kopnijcie mnie do roboty, bo się w życiu nie zdarzę nauczyć do obrony!
ładny brzuszek bewipo;) naprawdę rośniemy!
ja uwielbiam czereśnie- ale ich cena jest narazie zniewalajaca, żywię sie tylko tymi z teściowego ogrodu;P za to niecierpie wiśni! a mój mąż je uwielbia!
dziewczyny kopnijcie mnie do roboty, bo się w życiu nie zdarzę nauczyć do obrony!
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #137846 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #137851 przez Pyśkaaaa
Bewipo śliczniusi brzuś to prawda rośniemy 
Mysza do roboty
a tak serio nauczysz się kiedy masz tę obronę?
dziewczyny jak ja się wkurzyłam aż sie popłakałam ze złości... bo my mieszkamy w wynajętym a nad nami mieszka właścielka nie robiła nam problemow dopoki nie powiedzieliśmy że się wyprowadzamy (nie ważne) i od jakiś 2 tyg przychodza do nich Ci robotnicy i robia balustrady i nie dość że mi zakurzyli całe pranie to jeszcze poszłam pod prysznic a jak z ogródka bierze sie wodę to leci gorąca pod prysznicem i ni z tego ni zowego strumień gorącej wody po głowie i po plecach... chce sie już stąd wyprowadzić
aby do końca czerwca...
Monia slicznie
i sorry za te żale ale musiałam...

Mysza do roboty

dziewczyny jak ja się wkurzyłam aż sie popłakałam ze złości... bo my mieszkamy w wynajętym a nad nami mieszka właścielka nie robiła nam problemow dopoki nie powiedzieliśmy że się wyprowadzamy (nie ważne) i od jakiś 2 tyg przychodza do nich Ci robotnicy i robia balustrady i nie dość że mi zakurzyli całe pranie to jeszcze poszłam pod prysznic a jak z ogródka bierze sie wodę to leci gorąca pod prysznicem i ni z tego ni zowego strumień gorącej wody po głowie i po plecach... chce sie już stąd wyprowadzić

Monia slicznie

i sorry za te żale ale musiałam...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137858 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pyska juz tylko 3 tygodnie czerwca zostaly dasz rade <przytulam>
A puki co zacisnij zeby, wiem, ze to czasami trudne ale napewno dasz rade wierze w Ciebie
A puki co zacisnij zeby, wiem, ze to czasami trudne ale napewno dasz rade wierze w Ciebie

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #137862 przez basia89
bewipo i monika ślicznie wyglądacie, heh ja jakoś nie mam ochoty na robienie zdjęć, wg mnie nawet ładnie nie wyglądam
heh jakiś dzisiaj ponury nastrój mam. powinnam się uczyć ale nie mam ochoty. ciągle myślę czy aby napewno powinnam mieć to dziecko, i że napewno nie będę dobrą matka

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez basia89.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137865 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Basia normalnie klapsiora zaraz dostaniesz!!!!
JAk tak mozna wogole myslec.Bedziesz najwspanialsza Mamcia dla swojej dzidzi i uwierz mi dzidziolek nawet sobie nie wyobraza, ze mogloby byc inaczej
JAk tak mozna wogole myslec.Bedziesz najwspanialsza Mamcia dla swojej dzidzi i uwierz mi dzidziolek nawet sobie nie wyobraza, ze mogloby byc inaczej

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137872 przez Pyśkaaaa
mam nadzieje że Ci robotnicy nie lubią kultu bo ja złośc odstresowuje głośną muzyką hehe...
Monia wiem że tylko 3 tyg ale mieszkaliśmy tu 3 lata i nigdy nie było żadnego problemu... ciekawe ile kaucji zabierze
Basia weź Ty sie ogarnij
bedziesz najlepszą mamusią na świecie :* i przestan tak mysleć
Monia wiem że tylko 3 tyg ale mieszkaliśmy tu 3 lata i nigdy nie było żadnego problemu... ciekawe ile kaucji zabierze

Basia weź Ty sie ogarnij

- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137877 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Basia a od czego masz NAS 
Pyska a wlascicielka sie wscieka tylko dlatego, ze jej kasa od Was sie skonczy

Pyska a wlascicielka sie wscieka tylko dlatego, ze jej kasa od Was sie skonczy

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137883 przez fanka
czesc Dziewczyny, czy Wy też macie dziś takiego lenia?? ja normalnie od rana mam lenia, do tego wszystkie kości mnie bolą i ogólnie czuję się słabo, to chyba ta pogoda bo u mnie dziś niby ciepło ale cały czas się chmurzy jakby miało padać i może stąd takie osłabienie.
Wyprasowałam rano kilka rzeczy i miałam dość, godzina odpoczynku:-) teraz właśnie skończyłam robić obiad, u mnie dziś placki ziemniaczane (bo w piwnicy reszta starych ziemniaków i szkoda mi ich, a poza tym uwielbiamy placki ziemniaczane). I znów odpoczynek, jeszcze zostało mi wstawić pranie , a później zabieram się za pisanie prac na zaliczenie , jedną muszę skonćzyć , a drugą cała sklecić i to na jutro bo ja jak to ja zostawiam zawsze wszystko na ostatnią chwilę.No i nauka bo w sob egzamin z prawa cywilnego
kupa materiału do ogarnięcia , a motywacji zero 
zmykam coś robić, chociaż nie wiem czy się najpierw nie wzmocnie delikatniutka kawą bo oczy mi się zamykają!!
Wyprasowałam rano kilka rzeczy i miałam dość, godzina odpoczynku:-) teraz właśnie skończyłam robić obiad, u mnie dziś placki ziemniaczane (bo w piwnicy reszta starych ziemniaków i szkoda mi ich, a poza tym uwielbiamy placki ziemniaczane). I znów odpoczynek, jeszcze zostało mi wstawić pranie , a później zabieram się za pisanie prac na zaliczenie , jedną muszę skonćzyć , a drugą cała sklecić i to na jutro bo ja jak to ja zostawiam zawsze wszystko na ostatnią chwilę.No i nauka bo w sob egzamin z prawa cywilnego

zmykam coś robić, chociaż nie wiem czy się najpierw nie wzmocnie delikatniutka kawą bo oczy mi się zamykają!!
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137919 przez pati-m
Witam kochane brzuchalki 
bewipo - brzuchalek jak ta lala
monia - Twój brzuchalek też śliczny
I nie narzekaj na fryzjerkę, bo uważam, że jesteś bardzo dobrze "ciachnięta" 
Gosia - Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Kolejnych cudownych lat razem
Widzę, że "wampirowe" sagi na topie
Ja polecam serial "Pamiętniki wampirów". Można go za darmo obejrzeć na iitv.pl Polecam! Po jego obejrzeniu doszłam do wniosku, że "Zmierzch" się chowa 
A tak poza tym, to wczoraj zaczęłyście się chwalić wizytami u fryzjera, że aż ja postanowiłam się do niego wybrać
Miałam mocne postanowienie zapuszczania włosów, ale wczoraj przeszłam załamanie nerwowe gdy chciałam ułożyć za długą grzywkę,
no i dziś z rana też poszłam "pod topór"
Mąż mnie jeszcze nie widział i nawet nie wie, że się wybrałam, więc pewnie się zdziwi. No, ale wypadało się ogarnąć, zwłaszcza że w sobotę mam ślub koleżanki 
basia - nie pisz takich bzdur! Będziesz super mamą! Każda czasem ma doła, ale ja nigdy w życiu nawet przez chwilkę nie pomyślałam, że mogłabym nie chcieć mojego Skarba
Uszy do góry, a gdy Cię deprecha najdzie to pisz - od tego nas masz

bewipo - brzuchalek jak ta lala

monia - Twój brzuchalek też śliczny

Gosia - Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Kolejnych cudownych lat razem

Widzę, że "wampirowe" sagi na topie

A tak poza tym, to wczoraj zaczęłyście się chwalić wizytami u fryzjera, że aż ja postanowiłam się do niego wybrać

basia - nie pisz takich bzdur! Będziesz super mamą! Każda czasem ma doła, ale ja nigdy w życiu nawet przez chwilkę nie pomyślałam, że mogłabym nie chcieć mojego Skarba

Moderatorzy: ilona