BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #137803 przez Marta M
To sie Agusia wybyczylas..:) Zazdroszcze, ja mialam przyjaciolke na noc i jej chlopak ma jutro urodziny..pieklysmy torta do 2ej w nocy, rano o 5 wstalam z nia, bo do pracy sie wybierala..po czym podrzemalam chwile i wstalam bo mezus dzisiaj wraca z Wawy i wiecie co?? Wieczorkiem wyjazd do Zakopanego na Woszk...trzy tygodnie bede miala pewnosci ze nigdzie nie poleci..:) A i moze skorzystam z tych wczasow, jak bedzie malo ludzikow to mezus mnie zabierze ze soba i bede siedziala w jacuzzi od rana do nocy..;)

Tak wiec w tygodniu Zakopane, w weekendy zabieramy sie za urzadzanie domku...

Ja tez nie lubie czeresni.
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #137823 przez bewipo
Marta w końcu z mężusiem pobędziesz trochę :)

Dziewczynki mój wiosenny brzuszek 27t3d :)
Załączniki:
13 lata 8 miesiąc temu #137826 przez mYSZA
Marta uważaj z tym jacuzzi, zwłaszcza ogólnodostępnymi żebyś nie złapała czegoś, co może Maluszkowi zaszkodzić!

ładny brzuszek bewipo;) naprawdę rośniemy!

ja uwielbiam czereśnie- ale ich cena jest narazie zniewalajaca, żywię sie tylko tymi z teściowego ogrodu;P za to niecierpie wiśni! a mój mąż je uwielbia!

dziewczyny kopnijcie mnie do roboty, bo się w życiu nie zdarzę nauczyć do obrony!

Janek z nami!
13 lata 8 miesiąc temu #137846 przez monika1984lodz
Bewipo sliczny wiosenny busio :)

Martusia to sie nacieszysz mezusiem :)

A to my dzisiaj :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #137851 przez Pyśkaaaa
Bewipo śliczniusi brzuś to prawda rośniemy :P
Mysza do roboty :P a tak serio nauczysz się kiedy masz tę obronę?

dziewczyny jak ja się wkurzyłam aż sie popłakałam ze złości... bo my mieszkamy w wynajętym a nad nami mieszka właścielka nie robiła nam problemow dopoki nie powiedzieliśmy że się wyprowadzamy (nie ważne) i od jakiś 2 tyg przychodza do nich Ci robotnicy i robia balustrady i nie dość że mi zakurzyli całe pranie to jeszcze poszłam pod prysznic a jak z ogródka bierze sie wodę to leci gorąca pod prysznicem i ni z tego ni zowego strumień gorącej wody po głowie i po plecach... chce sie już stąd wyprowadzić :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: aby do końca czerwca...
Monia slicznie :)
i sorry za te żale ale musiałam...
13 lata 8 miesiąc temu #137858 przez monika1984lodz
Pyska juz tylko 3 tygodnie czerwca zostaly dasz rade <przytulam>
A puki co zacisnij zeby, wiem, ze to czasami trudne ale napewno dasz rade wierze w Ciebie :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #137862 przez basia89
bewipo i monika ślicznie wyglądacie, heh ja jakoś nie mam ochoty na robienie zdjęć, wg mnie nawet ładnie nie wyglądam :( heh jakiś dzisiaj ponury nastrój mam. powinnam się uczyć ale nie mam ochoty. ciągle myślę czy aby napewno powinnam mieć to dziecko, i że napewno nie będę dobrą matka :(
13 lata 8 miesiąc temu #137865 przez monika1984lodz
Basia normalnie klapsiora zaraz dostaniesz!!!!
JAk tak mozna wogole myslec.Bedziesz najwspanialsza Mamcia dla swojej dzidzi i uwierz mi dzidziolek nawet sobie nie wyobraza, ze mogloby byc inaczej

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #137872 przez Pyśkaaaa
mam nadzieje że Ci robotnicy nie lubią kultu bo ja złośc odstresowuje głośną muzyką hehe...
Monia wiem że tylko 3 tyg ale mieszkaliśmy tu 3 lata i nigdy nie było żadnego problemu... ciekawe ile kaucji zabierze :P
Basia weź Ty sie ogarnij :ohmy: :ohmy: bedziesz najlepszą mamusią na świecie :* i przestan tak mysleć
13 lata 8 miesiąc temu #137874 przez basia89
heh ja wiem to wszystko, no ale czuje się dzisiaj tak paskudnie jak nigdy, czuje że nie dam rady, a najgorsze że nie mam z kim nawet pogadać. heh.
13 lata 8 miesiąc temu #137877 przez monika1984lodz
Basia a od czego masz NAS :)

Pyska a wlascicielka sie wscieka tylko dlatego, ze jej kasa od Was sie skonczy

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #137881 przez basia89
idę obiadek robić, a póżniej się prześpię, i może mi przejdzie. miłego dnia :kiss:
13 lata 8 miesiąc temu #137883 przez fanka
czesc Dziewczyny, czy Wy też macie dziś takiego lenia?? ja normalnie od rana mam lenia, do tego wszystkie kości mnie bolą i ogólnie czuję się słabo, to chyba ta pogoda bo u mnie dziś niby ciepło ale cały czas się chmurzy jakby miało padać i może stąd takie osłabienie.
Wyprasowałam rano kilka rzeczy i miałam dość, godzina odpoczynku:-) teraz właśnie skończyłam robić obiad, u mnie dziś placki ziemniaczane (bo w piwnicy reszta starych ziemniaków i szkoda mi ich, a poza tym uwielbiamy placki ziemniaczane). I znów odpoczynek, jeszcze zostało mi wstawić pranie , a później zabieram się za pisanie prac na zaliczenie , jedną muszę skonćzyć , a drugą cała sklecić i to na jutro bo ja jak to ja zostawiam zawsze wszystko na ostatnią chwilę.No i nauka bo w sob egzamin z prawa cywilnego :-( kupa materiału do ogarnięcia , a motywacji zero :-(
zmykam coś robić, chociaż nie wiem czy się najpierw nie wzmocnie delikatniutka kawą bo oczy mi się zamykają!!
13 lata 8 miesiąc temu #137886 przez Pyśkaaaa
mam to gdzieś zaciskam zęby a jak sie powtorzy to powiem co myśle... 3 tyg damy rade :D
13 lata 8 miesiąc temu #137919 przez pati-m
Witam kochane brzuchalki :)

bewipo - brzuchalek jak ta lala :silly:

monia - Twój brzuchalek też śliczny :) I nie narzekaj na fryzjerkę, bo uważam, że jesteś bardzo dobrze "ciachnięta" :silly:

Gosia - Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Kolejnych cudownych lat razem :)

Widzę, że "wampirowe" sagi na topie :) Ja polecam serial "Pamiętniki wampirów". Można go za darmo obejrzeć na iitv.pl Polecam! Po jego obejrzeniu doszłam do wniosku, że "Zmierzch" się chowa :)

A tak poza tym, to wczoraj zaczęłyście się chwalić wizytami u fryzjera, że aż ja postanowiłam się do niego wybrać :) Miałam mocne postanowienie zapuszczania włosów, ale wczoraj przeszłam załamanie nerwowe gdy chciałam ułożyć za długą grzywkę, :silly: no i dziś z rana też poszłam "pod topór" :silly: Mąż mnie jeszcze nie widział i nawet nie wie, że się wybrałam, więc pewnie się zdziwi. No, ale wypadało się ogarnąć, zwłaszcza że w sobotę mam ślub koleżanki :)

basia - nie pisz takich bzdur! Będziesz super mamą! Każda czasem ma doła, ale ja nigdy w życiu nawet przez chwilkę nie pomyślałam, że mogłabym nie chcieć mojego Skarba :) Uszy do góry, a gdy Cię deprecha najdzie to pisz - od tego nas masz :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia