BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #138228 przez gosia2324
Juz niedługo do nas doleci :)
Moje 7 miesięcy :)
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #138230 przez pati-m
Agusia - mój Kacper taki sam rozrabiaka. Czasem siedzi ciuchutko i wtedy się zastanawiam czy wszystko ok, a chwilę później szaleje tak, że ja nie umiem miejsca sobie znaleźć :) Mój mąż się śmieje, że mały terrorysta nam rośnie, bo jeszcze się nie urodził, a już rządzi :) Nawet dziś w nocy jak mój S. chciał mnie przytulić "na łyżeczkę", to oczywiście mały tak zaczął wywijać i całym sobą dawał znaki, że on rząda zmiany boku, że nie było wyjścia i musiałam ustąpić :)

Kochane smutaski! Narzekajcie kiedy chcecie, ale tak jak pisze Agusia - nie przepraszajcie. Raz jedna ma doła, a raz druga, a czasami kilka na raz :) ale nie mamy za co przepraszać, tylko mamy się wspierać :) :kiss:
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #138231 przez pati-m
Oj coś mi forum ciężko chodzi :angry:

Gosia - bociek rewelacja :) A brzuchalek jeszcze lepszy :) 7-mc a ty taka szczuplutka laseczka :lol:
13 lata 8 miesiąc temu #138249 przez mYSZA
ale fajny bocian- a myśmy żadnego na ślub niedostali! już się zaczynaliśmy martwić o to...;P

ja mam obronę 27, wiec niby 2 tygodnie, ale sił i energii na naukę brak.

a propo siedzenia w domu- dziś usłyszałam od bardziej doswiadcoznych mam, ze potem to dopiero depresji można dostać- pieluchy, samotne spacery, siedzenie w piaskownicy i gadanie do dziecka które owszem- jest kochane na maxa, ale jednak nie kuma o co chodzi... i że każdy dzień wygląda niemal tak samo!

ja po lekarzu- ehhhh- nawet nie chce mi się już opisywać- w każdym razie kiepski ze mnie inkubator a Janek jest naprawdę dzielny, że tak daje sobie mimo wszystko radę!

Janek z nami!
13 lata 8 miesiąc temu #138250 przez fanka
Kurcze Dziewczyny jakie z Was laseczki, przełom 6-7 miesiąca a Wy takie śliczne , malutkie brzuszki macie. Ja jestem w szoku, bo mój to w porównaniu z Waszym olbrzym!!!Muszę zrobić jakieś aktualne zdjęcie i Wam wkleję. Wy do porodu będziecie sobie szły w sukieneczce na "szpileczkach", a ja się będę za Wami toczyć w worku po ziemniakach :-) ale każdy brzuszek jest inny i ja kocham mój taki jaki jest (co nie zamienia faktu, że nadal jestem w szoku jakie Wy zgabniutkie te brzuszki macie)!! :-)
13 lata 8 miesiąc temu #138270 przez pati-m
Myszka - Janek jest na pewno dzielny, tak jak piszesz. No, ale po kim on taki dzielny? Oczywiście, że po MAMUSI! :) Ty jesteś dzielna, bo ze wszystkim sobie radzisz i wszystko znosisz, więc on bierze z Ciebie przykład :) Będzie dobrze kochana :kiss:

fanka - rozśmieszyłaś mnie z tym swoim workiem na ziemniaki :silly: hihihi :lol: Ja też muszę sobie wreszcie fotkę brzuchalka strzelić (choć wcześniej już wklejałam wymalowaną przez moje psiapsióły :) ) Ale jutro ma przyjść spódniczka zamówiona z internetu na ślub koleżanki, więc się przy okazji i kiecką i brzuchalem pochwalę :)

kolorowych snów kochane ciężaróweczki :)
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #138335 przez gosia2324
Myszka, my bocianka pożyczyliśmy od znajomych, którzy mieli slub w maju :)

A jak z Twoja szyjka, ile ma cm ?
Janek jest dzielnym chłopcem i wytrzyma w brzuszku jeszcze dlugo! Ile mały juz wazy ?

A z tym siedzeniem w domu to kiedys Wam pisalam, ze na poczatku wszyscy sa zachwyceni, chca zobaczyc dziecko, a potem maz w pracy i nie ma do kogo sie nawet odezwac :(
I nikt nie zapyta czy cos pomoc, czy chociaz porozmawiac ...

No ale nic, my mamy siebie i damy rade :)

Miłego dnia!

A JA DZIS 7 MIESIAC ZACZYNAM I 3 TRYMESRT !!!!!! Jupppiii! :)))
13 lata 8 miesiąc temu #138399 przez bewipo
fanka zrób fotkę i wklejaj. Mi też się wydaje cały czas, że mam wielki brzuchal i co to będzie za 2 miesiące...
Gosia super laseczka :) Gratulacje 3 trymestru!
Myszka jesteś najlepszym inkubatorem dla Janka :)
Ja dzisiaj obskoczyłam zapisy do ginki na lipiec, sierpień, wrzesień. Ale kombinacje w tej przychodni. Terminów już nie ma, ale że ciąża to "muszą" się znaleźć i mnie babka pozapisywała. Hehe, jakieś plusy ciąży :D A jutro mam wizytę na 9 rano :)
13 lata 8 miesiąc temu #138420 przez monika1984lodz
dzien dobry Dziewuszki :)

Gosiu sliczne zdjecie z bockiem :)i witamy w trzecim trymestrze :)

Myszka Janek dzielny po mamusi :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #138422 przez basia89
hej dziewczyny :)
po pierwsze naprawdę dobrze że jesteście, w końcu jest ktoś z kim można chociaż trochę pogadać :)
chociaż nie powiem bo ja samotnie czuć się nie powinnam, bo ani na krok mnie nie odstępuje mój piesio, ale on tylko słucha i nic nie mówi :P no a co do zwierząt to mam jeszcze 2 kotki :) no i przez nie musiałam mieć wykonane te badania na kocie choroby :) ale wyszły negatywnie :)

hmm a po drugie dzisiaj środa i zobaczę jak tam moje maleństwo w brzuszku :) jupi :side: ta moja dzidzia bardziej się chyba przejmuje niż ja :) bo od rana fika w brzuszku :) ciekawe czy się w ogóle pokaże :)
złośliwiec kochany :P

myszka dasz radę :) wierzę w ciebie i trzymam kciuki :)
wszystkie musimy dać radę do września już niedługo :) a ja i tak mam przeczucie że urodzę w połowie sierpnia :P

ale mam dobry humor dzisiaj i się rozpisałam :) miłego dnia :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 8 miesiąc temu #138432 przez monika1984lodz
Basia widze, ze dzisiaj humorek lepszy :) super i wcale sie nie dziwie bo dzisiaj zobaczysz swojego szkrabika :) czekamy pozniej na relacje i moze jakies zdjecie :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #138444 przez Pyśkaaaa
hej hej :)
Mysza dasz radę widzisz maluszek dzielny i Ty musisz byc :*
Gosia fajne te zdjęcie :) a bocianek 1 klasa :D i trzymam kciuki za dni bez mężą staraj się oszcędzać :*
Basia czekamy na relacje z wisyty :)

ale miałam dziś noc... ostatnio mam same złe do 2 nie spałam Franek buszował potem o 4 wstałam siku a moja dzidzia znow nie śpi... ale niech se fika chyba przygotowuje mnie na bezsenne noce :P
13 lata 8 miesiąc temu #138452 przez basia89
relacje zdam :) napewno :) a ciekawa jestem czy zdjęcia albo filmik dostanę :) super by było :) a moje maleństwo dzisiaj cała noc przespało ale za to teraz z rana buszuje :) hmm no a po badaniu idę na dzieciaczkowe zakupy :) a co :) hehe:)

a wizytę mam o 15.20 więc jeszcze troszkę :) ale już się doczekać nie mogę :)
13 lata 8 miesiąc temu #138462 przez Paletka
hejka;)

Musze was jakos nadrobic...bo duzo stron naksrobalyscie....

a u mnie przyszlam sie Pochwalić!!

bylam u GINA....i z Dzieciem dobrze wazy juz 750g I nie bedzie Sukieneczek i kokardek bo Wyszedł Chłopak :lol:

wiec bedzie LEON JAN

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 8 miesiąc temu #138467 przez monika1984lodz
Paletka no to gratulujemy Chlopaka :) super, ze maly zdrowy :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży