- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142921 przez megi2501
Witam,
Jestem tu nowa. Chciałabym się przywitać z wszystkimi przyszłymi mamusiami. Mam termin na wrzesień. Ponieważ trochę komplikacji było od początku to teraz głównie muszę odpoczywać w domku, więc postanowiłam z kimś popisać w tych dłuuużących się dniach:) Może o wadze, samopoczuciu itp.?
Jestem tu nowa. Chciałabym się przywitać z wszystkimi przyszłymi mamusiami. Mam termin na wrzesień. Ponieważ trochę komplikacji było od początku to teraz głównie muszę odpoczywać w domku, więc postanowiłam z kimś popisać w tych dłuuużących się dniach:) Może o wadze, samopoczuciu itp.?
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142926 przez Pyśkaaaa
hej hej:)
witam nową mamusię widzę że nasze grono się pwoiększa i dobrze
babeczki nie wstawię wam zdjęcia o fryzjera bo skakał przy mnie jak głuppi a obciachał mnie nie ładnie ja mam kręcone włosy on mi wyprostował to było oki a jak umyłam to srednio mi się podoba
ja dziś sobie pospałam aż do 9:) Franuś wczoraj był cały dzień taki spokojny a na wieczór tak się rozszalał...
Gosia trzymam kciuki daj znać po wizycie :*
witam nową mamusię widzę że nasze grono się pwoiększa i dobrze
babeczki nie wstawię wam zdjęcia o fryzjera bo skakał przy mnie jak głuppi a obciachał mnie nie ładnie ja mam kręcone włosy on mi wyprostował to było oki a jak umyłam to srednio mi się podoba
ja dziś sobie pospałam aż do 9:) Franuś wczoraj był cały dzień taki spokojny a na wieczór tak się rozszalał...
Gosia trzymam kciuki daj znać po wizycie :*
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142942 przez pati-m
megi - witamy w gronie plotkujących przyszłych mamusiek
gosia - również trzymam kciuki za wizytę
A dziewczyny! Zapomniałam Wam się pochwalić, że wczoraj jak zmierzyłam brzuchal, to okazało się, że przekroczyłm magiczną cyferkę 100 Już niezły balonik ze mnie, bo 102 w obowodzie - jak czołg czterech pancernych, hihihi
gosia - również trzymam kciuki za wizytę
A dziewczyny! Zapomniałam Wam się pochwalić, że wczoraj jak zmierzyłam brzuchal, to okazało się, że przekroczyłm magiczną cyferkę 100 Już niezły balonik ze mnie, bo 102 w obowodzie - jak czołg czterech pancernych, hihihi
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez pati-m.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142956 przez bewipo
Cześć dziewczyny.
Witaj megi.
Ja dzisiaj o 9 wstałam, ale od tego spania na bokach biodra mnie bolą co rano. Chciałam się trochę poopalać na balkonie, ale dałam rade pół godz i to z przerwami No ale może tak z pół godz codziennie i nie będę się zlewać ze ścianą
Witaj megi.
Ja dzisiaj o 9 wstałam, ale od tego spania na bokach biodra mnie bolą co rano. Chciałam się trochę poopalać na balkonie, ale dałam rade pół godz i to z przerwami No ale może tak z pół godz codziennie i nie będę się zlewać ze ścianą
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142975 przez Pyśkaaaa
bewipo dobrze ze mnie nie widziałaś ja to dopiero zlewam się zescianą ;P ide na zakupki jutro sklepy wszystkie pozamykane więc trza jakieś pieczywko kupić :)a poza tym chce cos kupić mojemu K. bo jutro dzień ojca i do ery bo znów mam z nimi jakieś problemy wrrr... więc do potem babeczki :*
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142980 przez basia89
hej dziewczyny
wczoraj byłam na egzaminie, ale czuje że nie bardzo mi to poszło hmm ale najlepsze było to że wykładowca latał za mną ze krzesłami żeby mi tylko wygodnie było miłe to było
no i dzisiaj miałam wizyte u lekarza, no więc niby wszystko jest ok, on sam chyba nie bardzo wiedział skąd się bierze ten ból i co z nim zrobić, ale mam dużo leżeć i wypoczywać i za tydzień mam do niego przyjść. no i dostałam globulki (antybiotyki) na ta wydzieline, no i miałam magnez kupić i nospe to w razie jak bym skurcze dostała to mam przyjać, a jak nie pomoże to na izbę przyjęć do szpitala.
a co do ruchów dziecka to mam zwracać uwagę czy się rusza tak jak zawsze, a jak bym czuła jakieś mniejsze ruchy to mam do lekarza pędzić a i najważniejsze nie przytyłam ani kg od ostatniej wizyty super
zostało mi 89 dni do porodu i Mateuszek będzie już z mamusią
i dzisiaj będę piekła placek drożdżowy z truskawkami na jutro pycha
witam nowe mamusie
miłego dnia
wczoraj byłam na egzaminie, ale czuje że nie bardzo mi to poszło hmm ale najlepsze było to że wykładowca latał za mną ze krzesłami żeby mi tylko wygodnie było miłe to było
no i dzisiaj miałam wizyte u lekarza, no więc niby wszystko jest ok, on sam chyba nie bardzo wiedział skąd się bierze ten ból i co z nim zrobić, ale mam dużo leżeć i wypoczywać i za tydzień mam do niego przyjść. no i dostałam globulki (antybiotyki) na ta wydzieline, no i miałam magnez kupić i nospe to w razie jak bym skurcze dostała to mam przyjać, a jak nie pomoże to na izbę przyjęć do szpitala.
a co do ruchów dziecka to mam zwracać uwagę czy się rusza tak jak zawsze, a jak bym czuła jakieś mniejsze ruchy to mam do lekarza pędzić a i najważniejsze nie przytyłam ani kg od ostatniej wizyty super
zostało mi 89 dni do porodu i Mateuszek będzie już z mamusią
i dzisiaj będę piekła placek drożdżowy z truskawkami na jutro pycha
witam nowe mamusie
miłego dnia
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #143002 przez slowiczek
a ja maaaam leeeeeeeeniucha od rana nic mi się nie chce, jak się dziś obudziłam to myślałam,że jest jakaś 10 conajmniej, patrzę na zegarek - 5:40 więc poszłam dalej spać, niestety o 9 pod oknami zawitali panowie z kosiarkami i koniec spania :/
basia, cieszę się, że wszystko ok, a egzamin na pewno do przodu
no i witam nowe mamy w naszym gronie, mam nadzieję, że wam się tu spodoba
basia, cieszę się, że wszystko ok, a egzamin na pewno do przodu
no i witam nowe mamy w naszym gronie, mam nadzieję, że wam się tu spodoba
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #143011 przez kasia79
No i widzę że wszystkie mamy problemy ze spaniem ja zasnęłam około 2 w nocy i co chwila się budziłam, strasznie mnie brzuch bolał i zgaga męczyła. Teraz już się lepiej czuję ale w nocy zastanawiałam się czy nie jechać na IP ale mała cały czas się wierciła i to mnie zatrzymało.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #143025 przez gosia2324
Ewelina Dla dwulatki to Ci nie pomogę, ale dwulatek na pewno uciszyły się z czołgu
Dzieki dziewczyny za kciuki
I Witam Nowa mamę
mi w pasie tez trochę przybyło mam 98 cm .i od końca kwietnia przytyłam kilo
A tak wogóle to mam jakiś dziś płaczliwy dzień Wszystko mnie irytuje, nie wspomnę o ludziach w warzywniaku, gdzie stali chyba sami niewidomi!
Zabrałam się i wyszłam !!!!
OK ZMYKAM LEŻEĆ...
Odezwę się po wizycie
Dzieki dziewczyny za kciuki
I Witam Nowa mamę
mi w pasie tez trochę przybyło mam 98 cm .i od końca kwietnia przytyłam kilo
A tak wogóle to mam jakiś dziś płaczliwy dzień Wszystko mnie irytuje, nie wspomnę o ludziach w warzywniaku, gdzie stali chyba sami niewidomi!
Zabrałam się i wyszłam !!!!
OK ZMYKAM LEŻEĆ...
Odezwę się po wizycie
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #143036 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
niby wstalam rano, ale zasnelam przed teleizorem i wlasnie wstalam hehhe.Widocznie
Nunulka lubi rano wstawac ale na chwilke hihi
Witamy nowa mamusie
JA wole sie nie mierzyc, szczegolnie jak ostatnio spotkalam znajoma,ktora w 9 miesiacu ma brzuszek mniejszy od mojego.
JEdnak 117 to naprawde niezly wynik
Slowiczku jak ja Cie rozumiem z tymi kosiarkami eh... i bzycza tym go.... przez caly dzien oszalec idzie eh...
Basiu egzamin napewno zaliczony zobaczysz, zaduzo kciukow bylo trzymane
dobrze, ze na wizycie wszysyko ok
Gosia za Twoja wizyte juz zaczynam trzymac kciuki, moja dopiero za tydzien.
Pyska napewno nie jest tak zle z ta fryzurka pamietasz ja tydzien temu tez marudzilam, ze wcale mi sie nie podoba to co mi na glowie zrobila, ale teraz juz sie przyzwyczailam i znalazlam sposob na fryzure hi:) zobaczysz kwestia przyzwyczajenia I masz tu buziaczka na poprawe nastroju hi :*
Ewelina dla dziewczynki to moze jakas lale fajna albo zestaw spineczek do wloskow
Nunulka lubi rano wstawac ale na chwilke hihi
Witamy nowa mamusie
JA wole sie nie mierzyc, szczegolnie jak ostatnio spotkalam znajoma,ktora w 9 miesiacu ma brzuszek mniejszy od mojego.
JEdnak 117 to naprawde niezly wynik
Slowiczku jak ja Cie rozumiem z tymi kosiarkami eh... i bzycza tym go.... przez caly dzien oszalec idzie eh...
Basiu egzamin napewno zaliczony zobaczysz, zaduzo kciukow bylo trzymane
dobrze, ze na wizycie wszysyko ok
Gosia za Twoja wizyte juz zaczynam trzymac kciuki, moja dopiero za tydzien.
Pyska napewno nie jest tak zle z ta fryzurka pamietasz ja tydzien temu tez marudzilam, ze wcale mi sie nie podoba to co mi na glowie zrobila, ale teraz juz sie przyzwyczailam i znalazlam sposob na fryzure hi:) zobaczysz kwestia przyzwyczajenia I masz tu buziaczka na poprawe nastroju hi :*
Ewelina dla dziewczynki to moze jakas lale fajna albo zestaw spineczek do wloskow
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #143040 przez fanka
czesc Dziewczynki, ja dziś od rana ciąg dalszy powera do pracy, wstałam o 8 , jest 12 , a ja już upiekłam biszkopt z truskawkami, zrobiłam obiad (ziemniaki, kotlety mielone, sos pieczarkowy i mizeria ) , posprzątałam kuchnię i zabieram się za porządki w szafkach. A później na zakupy , trzeba coś tacie i teściowi na dzień ojca kupić no i mężowi od Dawidka jakiś drobiazg
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #143061 przez mgielka22
Hej Laseczki, a ja dzis wstalam o 09:06:) Moja mała jeszcze mnie nie meczy tak bardzo przesypia cale noce:) upal dzis strasznie wykancza masakra jakas... ja w zeszlym tygodniu zrobilam zakupy i to na wlasnym urlopie w Gdansku bo tam 3x taniej niz we Wroclawiu bylo.
Ewelina dla dwulatki to ja kup moze jakies fajne ubranko albo jej pierwszy wozeczek:) chyba ze jak rodzice maja miejsce to sa te fajne plastikowe zjezdzalnie w hipermarketach:)
U mnie na obiad akurat dzis jest zurek a ja jeszcze sobie dojem wczorajsze pierogi z jagodami ktore zrobilam - przepychotka:D
Wlasnie a co proponujecie kupic na dzien ojca tacie tesciowi i mezowi od malej??? Z mezczyznami zawsze jest problem:D
Ewelina dla dwulatki to ja kup moze jakies fajne ubranko albo jej pierwszy wozeczek:) chyba ze jak rodzice maja miejsce to sa te fajne plastikowe zjezdzalnie w hipermarketach:)
U mnie na obiad akurat dzis jest zurek a ja jeszcze sobie dojem wczorajsze pierogi z jagodami ktore zrobilam - przepychotka:D
Wlasnie a co proponujecie kupic na dzien ojca tacie tesciowi i mezowi od malej??? Z mezczyznami zawsze jest problem:D
Moderatorzy: ilona