- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #147736 przez bewipo
kasia dziwna ta babka w aptece. Ja biorę Aspargin i on kosztuje 5 zł za 50 tabletek, to jest magnez z potasem. Na razie mam brać 3x1 tabl. Co prawda ja skurczy łydek nie mam, tylko moja ginka stwierdziła, że jakieś napięcie brzucha.
fanka musisz nam teraz jakieś foty wstawić
fanka musisz nam teraz jakieś foty wstawić
Temat został zablokowany.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #147745 przez fanka
fotek poszczególnych rzeczy nie wysyłam bo to nie możliwe ogólnie pokażę jak wyglądał mój dom w trakcie rozpakowywania paczek
i53.tinypic.com/eknzl.jpg
i52.tinypic.com/mujukj.jpg
i53.tinypic.com/eknzl.jpg
i52.tinypic.com/mujukj.jpg
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #147795 przez Agusia83
Fanka, ale masz pokazne gory ciuszkow fantastycznie, sista zaopatrzyla Cie nawet w pieluchy super, ze pomyslala o Tobie i maluszku
Slowiczku, gratuluje zakonczenia pakowania....uwazaj na siebie....czyli za niedlugo bedziesz spowrotem rozpakowywac ciuszki....haha
Dziewczynki a jak myslicie, gdzie podziala sie Marta? W domku pomaga mezowi??Czy raczej kibicuje w samochodzie...
Slowiczku, gratuluje zakonczenia pakowania....uwazaj na siebie....czyli za niedlugo bedziesz spowrotem rozpakowywac ciuszki....haha
Dziewczynki a jak myslicie, gdzie podziala sie Marta? W domku pomaga mezowi??Czy raczej kibicuje w samochodzie...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Agusia83.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #147799 przez pati-m
Zostawić Was na 2-3godz. i tyle czytania
Właśnie wstawiłam do piekarnika biszkopt z porzeczkami i teraz chwila relaksu Muszę jeszcze kilka drobnych rzeczy spakować bo jutro po południu wyjeżdżam do koleżanki - robimy sobie babski weekend Więc nie będzie mnie aż do poniedziałku - i już widzę te dziesiątki postów do nadrobienia
fanka - no sądząc po fotkach, na brak rzeczy nie możesz teraz narzekać
Właśnie wstawiłam do piekarnika biszkopt z porzeczkami i teraz chwila relaksu Muszę jeszcze kilka drobnych rzeczy spakować bo jutro po południu wyjeżdżam do koleżanki - robimy sobie babski weekend Więc nie będzie mnie aż do poniedziałku - i już widzę te dziesiątki postów do nadrobienia
fanka - no sądząc po fotkach, na brak rzeczy nie możesz teraz narzekać
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #147805 przez gosia2324
Kasia ten lek ktory Ci dala jest dobry, ja biore Magnefar jest on dodatkowo z kwasem foliowym, i nie mialam jeszcze zadnych skurczy lydek,
Aspargin jest bardzo slaby i trzyba brac duzo tabletek 6-8 . Ja biore mojego tylko 2 dziennie.
Sławiczku tem lekarz to zeczywiscie mogl sie powstrzymac, bezczelny!!!! Moj tez nie lubi jak Kobieta duzo tyle w ciazy, ale nie komentuje tego w taki sposob, ja mu powiedzialam ze z Kuba przytylam 17 a schudlam 22 w 2 mies, taka moja uroda wszystko poszlo w brzuch i w dziecko,
Niech sia martwia Ci co tyja po 35 w ciazy ...
Głowa do gory!!!!
Aspargin jest bardzo slaby i trzyba brac duzo tabletek 6-8 . Ja biore mojego tylko 2 dziennie.
Sławiczku tem lekarz to zeczywiscie mogl sie powstrzymac, bezczelny!!!! Moj tez nie lubi jak Kobieta duzo tyle w ciazy, ale nie komentuje tego w taki sposob, ja mu powiedzialam ze z Kuba przytylam 17 a schudlam 22 w 2 mies, taka moja uroda wszystko poszlo w brzuch i w dziecko,
Niech sia martwia Ci co tyja po 35 w ciazy ...
Głowa do gory!!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez gosia2324.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #147820 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Fanka to ciuszkow juz kupowac nie musisz zapas jest i to na dlugo
Pati podziel sie biszkoptem mniam i to jeszcze z porzeczkami ah... normalnie slinka cieknie.
Pewnie jak bym miala piekarnik to tez bym piekla.Moze moja mam ma gdzies prodziz??hm...
Pati podziel sie biszkoptem mniam i to jeszcze z porzeczkami ah... normalnie slinka cieknie.
Pewnie jak bym miala piekarnik to tez bym piekla.Moze moja mam ma gdzies prodziz??hm...
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #147832 przez megi2501
Fanka ale masz ciuuuuuszków
Jeśli chodzi o magnez to mi zalecił lekarz Chela-mag ma dużą dawke magnezu i maksymalnie dwa dziennie można brać. Ja przyjmuję rano i wieczorem. Polecam!
Pati narobiłaś smaku na takie ciasto hmm...a mi nie wolno
Słowiczku powodzenia!
Jeśli chodzi o magnez to mi zalecił lekarz Chela-mag ma dużą dawke magnezu i maksymalnie dwa dziennie można brać. Ja przyjmuję rano i wieczorem. Polecam!
Pati narobiłaś smaku na takie ciasto hmm...a mi nie wolno
Słowiczku powodzenia!
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 6 miesiąc temu #147854 przez Mała
Ja dzisiaj nie bardzo się czuję. Od wczoraj pocę się strasznie, normalnie między piersiami mam potok
Leżę, wzięłam no-spę a brzuch mi się dziwnie napinał, ale to pewnie przez to, że trochę połaziłam, bo mnie nosi. Czuję, że już troszkę lepiej.
Mąż odebrał wyniki, hgb 13,5 inne w normie, tylko leukocyty 12,5 a norma do 10,w moczu trochę białka 17,8 ale to chyba nic strasznego. W poniedziałek glukoza i wizyta.
Fanka no ubranek góra
Gosia ty to jesteś wytrzymała baba, ja gryzłam poduchę przy dużo niższej wartości na ktg (ale już nie pamiętam ilu)
Leżę, wzięłam no-spę a brzuch mi się dziwnie napinał, ale to pewnie przez to, że trochę połaziłam, bo mnie nosi. Czuję, że już troszkę lepiej.
Mąż odebrał wyniki, hgb 13,5 inne w normie, tylko leukocyty 12,5 a norma do 10,w moczu trochę białka 17,8 ale to chyba nic strasznego. W poniedziałek glukoza i wizyta.
Fanka no ubranek góra
Gosia ty to jesteś wytrzymała baba, ja gryzłam poduchę przy dużo niższej wartości na ktg (ale już nie pamiętam ilu)
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu #147855 przez klatina
Cześć dziewczyny,
Wróciłam kilka dni temu z wakacji i nie jestem w stanie nadrobić na forum - tyle tego jest
Fanka - fura ciuszków, super! Ja mam też trochę - większość używanych i jeszcze czekam na paczkę z wyprawką od koleżanki po jej córeczce - mam nadzieję że naszemu dzidziusiowi juz siusiak nie urośnie
Byliśmy złapać oddech w Turcji. Jakby któraś z Was sie zastanawiała, dla mnie lot był 100 razy lepszy niz nawet 30 minutowa podróż samochodem (nogi mi tylko trochę spuchły). Turcy jak widzięli, że jestem w ciąży to omało mnie na rękach nie nosili Poza tym dużo pływania, leżaczek w cieniu, jedzenie pod nos. Nic złego nie może się stać. A w domu człowiek ciągle coś robi i się przemęcza. No i juz się nie martwię, że mało przytyłam w ciąży 5 kg przez 2 tygodnie dowaliłam!!! i 10 cm w pasie doszło
Magnez zażywam Magvit B6, ponoć jest lepiej przyswajalny, bo to jest z mleczan magnezu. Moja lekarka poleciła mi zażywać 4-6 tabl. ale biorę tyle ile czuję, że mi brakuje 2-4.
Wagą nie ma się co przejmować. Grunt, żeby dzidzius miał wszystko co potrzeba. Ja mam teraz taki apetyt, że spróbował by mi ktoś odmówic jedzenia, to by się jemu oberwało i jeszcze dzidzia by miała stres niepotrzebny przeze mnie.
Wróciłam kilka dni temu z wakacji i nie jestem w stanie nadrobić na forum - tyle tego jest
Fanka - fura ciuszków, super! Ja mam też trochę - większość używanych i jeszcze czekam na paczkę z wyprawką od koleżanki po jej córeczce - mam nadzieję że naszemu dzidziusiowi juz siusiak nie urośnie
Byliśmy złapać oddech w Turcji. Jakby któraś z Was sie zastanawiała, dla mnie lot był 100 razy lepszy niz nawet 30 minutowa podróż samochodem (nogi mi tylko trochę spuchły). Turcy jak widzięli, że jestem w ciąży to omało mnie na rękach nie nosili Poza tym dużo pływania, leżaczek w cieniu, jedzenie pod nos. Nic złego nie może się stać. A w domu człowiek ciągle coś robi i się przemęcza. No i juz się nie martwię, że mało przytyłam w ciąży 5 kg przez 2 tygodnie dowaliłam!!! i 10 cm w pasie doszło
Magnez zażywam Magvit B6, ponoć jest lepiej przyswajalny, bo to jest z mleczan magnezu. Moja lekarka poleciła mi zażywać 4-6 tabl. ale biorę tyle ile czuję, że mi brakuje 2-4.
Wagą nie ma się co przejmować. Grunt, żeby dzidzius miał wszystko co potrzeba. Ja mam teraz taki apetyt, że spróbował by mi ktoś odmówic jedzenia, to by się jemu oberwało i jeszcze dzidzia by miała stres niepotrzebny przeze mnie.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #147867 przez gosia2324
Mała napisał:
Gosia ty to jesteś wytrzymała baba, ja gryzłam poduchę przy dużo niższej wartości na ktg (ale już nie pamiętam ilu) [/quote]
Dzieki Ale nie chawale dnia przed zachodem slonca Pogadamy za 2miesiace !!!
Ja juz 4 pralki ciuszkow wypralam, druga partia juz schnie hmmm Tylko kto to teraz poprasuje
Dziewczyny informuje za 100cm W pasie mi stuknela Na poczatek 30 tygodnia
Gosia ty to jesteś wytrzymała baba, ja gryzłam poduchę przy dużo niższej wartości na ktg (ale już nie pamiętam ilu) [/quote]
Dzieki Ale nie chawale dnia przed zachodem slonca Pogadamy za 2miesiace !!!
Ja juz 4 pralki ciuszkow wypralam, druga partia juz schnie hmmm Tylko kto to teraz poprasuje
Dziewczyny informuje za 100cm W pasie mi stuknela Na poczatek 30 tygodnia
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez gosia2324.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #147890 przez fanka
Megi ja się dokładnie nie orientuję ale tak jak wcześniej pisałam byłam dziś na odwiedzinach u koleżanki , która 2,5 tyg temu urodziła i mała przy urodzeniu miała 59 cm ,no i przez te prawie 3 tyg na pewno jej coś doszło , a body jej zakłada na 56 , niektóre nawet na 54 bo w tych na 62 to by się "utopiła" także to do końca nie jest taki dokładny wymiar.
Moderatorzy: ilona