BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 6 miesiąc temu #153958 przez mYSZA
tak ja też u nich byłam- jejku jejku jejku!!!

Janek z nami!
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #153973 przez Agusia83
Dziewczynki piekne sesje zdjeciowe...
Mala, Twoje na pewno tez super:)Wiadomo, ze swiat idzie do przodu i naszym dzieciom juz za bardzo nie bede sie podobac nasze zdjecia :silly: bo oni beda mieli robione pewnie inna technika :lol:

Ja padam...skwar na polku...do tego nalazilam sie z mezem...zakupy, pozniej z 3 godizny siedzenia w kuchni...obiadek..w tym smazenie nalesnikow, a jednak troche to zajmuje...no i pieke ciasto, czekam az ladnie wyrosnie...cos mnie wzielo na takie z borowkami :lol:

Musze zajrzec na lipcowki, co tam sie dzieje :silly:

Pyskaa, chetnie posiedziala bys w ciemni? ja siedzialam tam 3 lata...ale wywolywalam zdjecia rtg...wiec troszke z innej perspektywy patrzenie na czlowieka :silly:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #153978 przez mgielka22
katy25 napisał:

dzieki dziewczynki!

mgiełka Ineska to wykapany tatuś chociaż do mnie tez jest troche podobna. Ja mam +9kg ważę teraz 58kg.
A wiecie? Wczoraj widziałam sie z takimi znajomymi męża, on jest z Tunezji a dzieciak biały! W sensie włosy blond, oczy szaro zielone, nie miałam odwagi pytać czy to jego bo po raz pierwszy ich widziałam, ale potem ona sie rozgadała i mały po prostu taki jest. Moja Ines to 70% mąż. Ona latem bardzo szybko sie opala, ale normalnie i tak jest ciemniejsza od innych dzieci...
Może Sami będzie bardziej do mnie podobny? zobaczymy...

Katy jaka Ty chudzinka:D:D:D

Ale u mnie we Wro dzis zar tropikow normalnie, bylam z tesciowa w selgrosie i padam normalnie... Mala caly dzien mi spi w brzuchu czasem sie przekreci zeby dac znac ze wszytsko ok:) poza tym tak mnei nogi bola a niby malo chodzilam, zwariowac mozna:)
13 lata 6 miesiąc temu #153988 przez Paletka
BEi-sliczne focie:* takie cudne....

ide tez luknac na Lipcowki jak sie rodzi na zywo :silly: hehe

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 6 miesiąc temu #154002 przez slowiczek
beti - super zdjęcia :)

ja właśnie wróciłam z działeczki, tata mnie wyciągnął więc się porządnie dotleniłam - mamy domek w środku lasu, więc jest naprawdę fajnie :)

lipcóweczki się rozpakowują, jeszcze tylko sierpnióweczki i MY aaaaaaaaa super :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #154004 przez gosia2324
Slowiczku, pewnie nie jedna z nas tez sie w sierpniu rozpakuje :kiss: :woohoo: :blink: :silly: :blush: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
13 lata 6 miesiąc temu #154017 przez beti
Pyśka...ja mam póki co Olympusa E520 + dwa obiektywy i lampa Tumaxa, a ten nasz fotograf właśnie takie kompletne kursy będzie organizował :)

Lipcówki poczytam pewnie wieczorem albo jutro...ale w sierpniówkach też już pierwsze symptomy mamy...zanim się obejrzymy przyjdzie pora na nas :)))
Pochwalę Wam się wczorajszym weselnym brzuszkiem :)))
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #154027 przez mYSZA
za mną ostatnio chodzi data 10 września- a to tydzień przed no ale zobacyzmy;)
te z Was które mają na 1 września to bardzo możliwe że o sierpień zahaczy;)

miałaś bardzo ładną sukienkę beti! jak motyl wyglądałąś!
eh a ja nadal nie mam sukienki na wesele szwageirki;/

Janek z nami!
13 lata 6 miesiąc temu #154060 przez gosia2324
Beti ślicznie wyglądałaś :) A Wy to wesele mieliscie w piatek :unsure: :ohmy:
Czy mi sie coś pochrzaniło :S

Mysza
ja jakoś nie mam upatrzonego dnia, ale mam przeczucie ze jednak końcówka sierpnia to będzie .... Hmmm ...
13 lata 6 miesiąc temu #154063 przez Mała
Przez to piątkowe wesele to mnie się w końcu dni pomyliły, też się w końcu zastanawiałam :lol:

Gosia ja coś czuję, że też o sierpień zahaczę, oby nie za wcześnie. Mi gin powiedział, że chociaż 1 września to już będzie ok :dry:
13 lata 6 miesiąc temu #154064 przez Mała
A widziałyście lipcowego malucha z relacji "na żywo"? Słodziak :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #154065 przez gosia2324
Mała napisał:

Przez to piątkowe wesele to mnie się w końcu dni pomyliły, też się w końcu zastanawiałam :lol:

Gosia ja coś czuję, że też o sierpień zahaczę, oby nie za wcześnie. Mi gin powiedział, że chociaż 1 września to już będzie ok :dry:

Mala ja sie tylko pocieszam ze Jagódka jest dość spora i lekarz powiedzial zeby CHOCIAŻ do 34 tyg wytrwac...
13 lata 6 miesiąc temu #154067 przez gosia2324
Tak czytalam ... :)
Ale myslalam ze szybciej je pojdzie, urodzila o 18.30
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #154091 przez Agusia83
Ale slodziak z Piotrusia :laugh: niesamowita relacja z porodu :laugh:

Beti, slicznie wygladalas na weselu :woohoo: ale mialas energii, ze wytrzymalas do 5 nad ranem :lol: mnie sie udalo tylko do 3... :silly:

Ja tez czuje, ze moge cos wczesniej urodzic...ale jak bedzie???
13 lata 6 miesiąc temu #154096 przez beti
Dzięki dziewczynki, tak, wesele w piątek...w wawie to norma już...straszie ciężko z terminami ślubów a jeszcze bardziej sal, już nawet w czwartek czasem robią wesela..
Mysza ta sukienka nawet ciążowa nie jest, tylko taka zwiewna...są takie w sklepie No comment i są w różnych kolorach...mój mężuś mi wczoraj kupił dwie :D jedną długą i jedną krótką....

Ja coś czuję, że Fifi się urodzi między 17 a 26 sierpnia :))) i wcale bym się nie obraziła za to :)))

Lecę poczytać te lipcówki jak piszecie że się tyle dzieje :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia