- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155261 przez Agusia83
No wlasnie, Wy macie dziewuszki, wiec mozecie sobie pozowlic na takie slodkosci u chlopcow trzeba jednak troszke stonowane kolorki...
A kto siedzi u mnie pod sercem????////???/Jeszcze do konca nie wiem...pewnie przekonamy sie na poczatku sierpnia...
A kto siedzi u mnie pod sercem????////???/Jeszcze do konca nie wiem...pewnie przekonamy sie na poczatku sierpnia...
Temat został zablokowany.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #155271 przez mYSZA
hej! dziewczyny wczoraj któraś pisała o twardnieniu brzuszka. Dziś przeczytałam że od 32 tygodnia to względnie normalne i zwiazane z brakiem miejsca w środku dla Maluszka;) ale trzeba zwracać uwagę czy nie ejst przeciągajace się bo jak się przeciąga za długo ( ile?) to już w normie nie jest.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #155275 przez Agusia83
Ja tez dzis wymyslilam lazanki tylko musze dotachac kapuche do domu....
A posciela sie nie martwie, bo przy lozeczku bede miala 2 komplety, a oprocz tego ciocia meza uszyje nam posciel do lozeczka, 3 przescieradla, posciel do wozeczka...wiec nie bede musiala juz dodatkowych kupowac
A posciela sie nie martwie, bo przy lozeczku bede miala 2 komplety, a oprocz tego ciocia meza uszyje nam posciel do lozeczka, 3 przescieradla, posciel do wozeczka...wiec nie bede musiala juz dodatkowych kupowac
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Agusia83.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155289 przez bewipo
Dzień dobry dziewczyny.
Ale miałam wczoraj wieczór, chwyciły mnie skurcze, tak co około 3 minuty, już miałam wizję szpitala przed oczami, ale na szczęście po no-spa przeszło.
Zmobilizowało mnie to do dopakowania torby do szpitala, bo to nigdy nic nie wiadomo.
Pościele bardzo ładne. Ja na razie nie kupuję, bo dla maluszka wystarczy prześcieradełko i kocyk. A potem tyle okazji, że na prezent ktoś może kupić.
Ale miałam wczoraj wieczór, chwyciły mnie skurcze, tak co około 3 minuty, już miałam wizję szpitala przed oczami, ale na szczęście po no-spa przeszło.
Zmobilizowało mnie to do dopakowania torby do szpitala, bo to nigdy nic nie wiadomo.
Pościele bardzo ładne. Ja na razie nie kupuję, bo dla maluszka wystarczy prześcieradełko i kocyk. A potem tyle okazji, że na prezent ktoś może kupić.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155297 przez pati-m
bewipo - to dobrze, że Ci przeszło. Ty masz już torbę spakowaną? Kurczę a ja jeszcze w proszku! Jak się uporam z tą pracą to tez muszę się za to zabrać
Mi ostatnio brzuch trochę twardnieje, ale lekarka powiedziała, że to dlatego bo mały bardzo się rozpycha i ma coraz mniej miejsca.
Dziewczyny, a leci Wam czasami krew z nosa? Bo ja wczoraj kilka minut walczyłam z zatamowaniem. Może nie leciało tak gwałtownie, ale jednak leciała. Zastanawiam się czy to normalne, czy może to być jakiś niepokojący objaw?
Mi ostatnio brzuch trochę twardnieje, ale lekarka powiedziała, że to dlatego bo mały bardzo się rozpycha i ma coraz mniej miejsca.
Dziewczyny, a leci Wam czasami krew z nosa? Bo ja wczoraj kilka minut walczyłam z zatamowaniem. Może nie leciało tak gwałtownie, ale jednak leciała. Zastanawiam się czy to normalne, czy może to być jakiś niepokojący objaw?
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155313 przez gosia2324
Agusia, to Wy jeszcze nie wiecie kto się urodzi Ale numer !
Bedzie niespodzianka
A nie masz jakiegoś przeczucia ???
ja od początku przy 2 ciążach byłam pewna ze będzie Chlopczyk, a teraz ze dziewczynka
Maz sie smial, ze jestem lepsza niż USG
A imiona dla dzieciaczków macie juz ?
Bedzie niespodzianka
A nie masz jakiegoś przeczucia ???
ja od początku przy 2 ciążach byłam pewna ze będzie Chlopczyk, a teraz ze dziewczynka
Maz sie smial, ze jestem lepsza niż USG
A imiona dla dzieciaczków macie juz ?
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155315 przez kasia79
ja tez po ostatnich skurczach zaczęłam pakować torbę bo to rzeczywiście nic nie wiadomo, wszędzie piszą ze ósmy miesiąć powinno się poświęcić na pakowanie więc myślę że nie za szybko się wzięłam, muszę jeszcze kupić jakiś delikatny żel do higieny intymnej i majtasy
Mi krew nigdy się nie puszcza bo z natury jestem anemikiem i nisko ciśnieniowcem, pati a może ty masz wysokie ciśnienie?
Dziewczyny mam straszą ochote rozłożyć łóżeczko, ale mój Sławek powiedział że on rozłoży jak ja będę w szpitalu już z malutką na rękach buuuuuuuuu
Mi krew nigdy się nie puszcza bo z natury jestem anemikiem i nisko ciśnieniowcem, pati a może ty masz wysokie ciśnienie?
Dziewczyny mam straszą ochote rozłożyć łóżeczko, ale mój Sławek powiedział że on rozłoży jak ja będę w szpitalu już z malutką na rękach buuuuuuuuu
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155318 przez pati-m
kasia - całe życie jestem niskociśnieniowcem, ale może rzeczywiście wczoraj mi skoczyło do góry. Jeśli to się powtórzy, to sobie zmierzę.
A ja weszłam na czerwcówki i lipcówki i właśnie podziwiam fotki maluszków. Aż się wzruszyłam Jeszcze trochę i my też będziemy miały swoje kruszynki przy sobie
A ja weszłam na czerwcówki i lipcówki i właśnie podziwiam fotki maluszków. Aż się wzruszyłam Jeszcze trochę i my też będziemy miały swoje kruszynki przy sobie
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155343 przez pati-m
bewipo napisał:
Popieram bewipo Ja też bym chodziła za mężem i mu marudziła
Ja w tym tygodniu planuję kupić materacyk, tylko nie mam pojęcia jaki Czytałam o różnych: piankowo-kokosowe, piankowo-kokosowo-gryczane itp., ale jeszcze się nie zdecydowałam.
A Ty bewipo jaki masz? I dlaczego akurat taki wybrałaś?
kasia to zarządź, że ma być rozłożone i koniec Mój mi rozłożył, bo wiedział, że bym mu 100 razy dziennie marudziła Materacyk też już leży, niech się trochę przewietrzy, tylko przykryłam kocem żeby się nie kurzyło.
Popieram bewipo Ja też bym chodziła za mężem i mu marudziła
Ja w tym tygodniu planuję kupić materacyk, tylko nie mam pojęcia jaki Czytałam o różnych: piankowo-kokosowe, piankowo-kokosowo-gryczane itp., ale jeszcze się nie zdecydowałam.
A Ty bewipo jaki masz? I dlaczego akurat taki wybrałaś?
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155385 przez Agusia83
Gosia, do konca nie wiemy, bo ja mialam raptem 3 usg od poczatku ciazy...i przy 2 ostatnich niby lekarze mowili, ze na 80% chlopczyk, ale wiesz....wole wiedziec na 100% i zobaczyc te kochane jajecka i siusiaka
Imionka mam ja, a maz jakos nie chcial na ten temat rozmawiac...ale mysle, ze trzeba go przycisnac... ja bym chciala Szymon Piotr...jesli chlopczyk a jesli dziewczynka to Gabrysia Zuzanna lub na odwrot:P
Dziewczynki, ja tez nie mam torby spakowanej, nic a nic, a dla siebie tylko koszule do karmiania plus jedna do porodu i wkladki laktacyjne...jutro jade z kolezanka do sklepu, ktory okazal sie internetowy i mozna tez fizycznie tam kupic, a ceny bardzo przystepne...no i za przysylke bedzie w kieszeni
Lozeczka jeszcze nie mam, ale wybralam juz z materacykiem pianka kokos gryka....ponoc bardzo dobrze przepuszcza powietrze, tzn skora oddycha a do tego jest anty alergiczny...zreszta chyba beti kiedys wklejala nam rodzaje materacykow oraz wszystkie za i przeciw...no i tam wyczytalam, ze ten jest bardzo dobry...do tego jest dwustronny i ma 8cm
Imionka mam ja, a maz jakos nie chcial na ten temat rozmawiac...ale mysle, ze trzeba go przycisnac... ja bym chciala Szymon Piotr...jesli chlopczyk a jesli dziewczynka to Gabrysia Zuzanna lub na odwrot:P
Dziewczynki, ja tez nie mam torby spakowanej, nic a nic, a dla siebie tylko koszule do karmiania plus jedna do porodu i wkladki laktacyjne...jutro jade z kolezanka do sklepu, ktory okazal sie internetowy i mozna tez fizycznie tam kupic, a ceny bardzo przystepne...no i za przysylke bedzie w kieszeni
Lozeczka jeszcze nie mam, ale wybralam juz z materacykiem pianka kokos gryka....ponoc bardzo dobrze przepuszcza powietrze, tzn skora oddycha a do tego jest anty alergiczny...zreszta chyba beti kiedys wklejala nam rodzaje materacykow oraz wszystkie za i przeciw...no i tam wyczytalam, ze ten jest bardzo dobry...do tego jest dwustronny i ma 8cm
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155388 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
juz jestem wrocilam z wyprawy pod tytulem odebranie wypisu, ze szpitala eh... umeczylam sie przeokrutnie.
Na wypisie mam wynik przeciwcial, wiec odpada mi jedno badanie w laboratoriu, wiec kilka zloty w kieszeni wiecej do tego zrobili mi posiew z szyjki- podobno obowiazkowy miedzy 30-33 tc- moj gin nic nie mowil, ale skoro zrobili to sie ciesze tym bardziej, ze wynik bardzo dobry- zadnych bakteri.
Dziewczynki przerazacie mnie z tym pakowaniem toreb ja jeszcze nic dla siebie nie mam.
Zapatrzylam sie na te skrpetusie z grzechotka i jak je zobaczylam dzisiaj w rosmanie to musialam kupic hihi
co do tych pazurkow zelowych - to bedziesz musiala je zdjac.Mimo, ze pewnie masz ten zlik przezroczysty to i tak zmienia on kolor plytki.Tylko blagam nie zrywaj ich tylko spiluj.
Na wypisie mam wynik przeciwcial, wiec odpada mi jedno badanie w laboratoriu, wiec kilka zloty w kieszeni wiecej do tego zrobili mi posiew z szyjki- podobno obowiazkowy miedzy 30-33 tc- moj gin nic nie mowil, ale skoro zrobili to sie ciesze tym bardziej, ze wynik bardzo dobry- zadnych bakteri.
Dziewczynki przerazacie mnie z tym pakowaniem toreb ja jeszcze nic dla siebie nie mam.
Zapatrzylam sie na te skrpetusie z grzechotka i jak je zobaczylam dzisiaj w rosmanie to musialam kupic hihi
co do tych pazurkow zelowych - to bedziesz musiala je zdjac.Mimo, ze pewnie masz ten zlik przezroczysty to i tak zmienia on kolor plytki.Tylko blagam nie zrywaj ich tylko spiluj.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona